Dove Silk Glow vyživující sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel
Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel - obrázek 2
5 4.9 10
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Silk Glow vyživující sprchový gel

věk
35-44

Značka Dove patří mezi mé oblíbené, především co se týče vůně. Tu tento produkt splňuje na 100%, je velmi jemná a nevtíravá. Gel je hustý, takže stačí málo a vznikne bohatá pěna. Po vysprchování se pleť zdá velmi jemná a hydratovaná. I když ze zvyku používám tělové mléko po každé sprše, po tomto sprchovém gelu se zdá, že by to vydržela i bez něj.

  • Krásná vůně
  • Bohatá pěna
  • Nízká cena
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 19.4.2012 16:20:59

Mám ráda všechny sprchové gely Dove, které jsem vyzkoušela, ale konkrétně tuto vůni si vyloženě užívám, je opravdu krásná. Voní silně, ale přesto jemně. Gel má krémovou konzistenci a pokožku nevysušuje. Jsem zvyklá používat tělová mléka po každé sprše, ale když na krémování nemám čas, sáhnu po tomto sprchovém gelu a nepociťuji takovou potřebu natřít se, jako po použití jiných gelů. Určitě stojí za vyzkoušení.

  • nevysušuje
  • krémová konzistence
  • velice příjemná vůně
  • víčko se trošku hůře otevírá


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:50:16

Miluji vůni Dove výrobků a tenhle není výjimkou! Pokožka je po použití krásně hydratovaná, jemná a voňavá. Velmi dobře pění. Při používání tohoto sprchového gelu nemusím každodenně používat tělové mléko - stačí obden.Určitě bych zakoupila znovu ale ráda střídám a zkouším nové gely.

  • parfemace
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 02:30:08

Dove jako vždy nezklamal, sprcháč je príjemný na kůži, po důkladném promazání už nemusím používat tělový krém. Zvlášť super je po holení, promasíruju tím kůži a nohy mám jak po masáži. Navíc mmi příjde, že je na kůži dlouho znát, takže se nemusím tak často mazat. Jen ta vůně mi časem začala připadat trošku chemická.

  • kvalita
  • cena
  • vůně časem nepříjemná


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2012 09:40:39

Kosmetika Dove patří mezi mé stálice a nikdy mě nezklamala, stejně jako tento sprchový gel. Gel má příjmenou krémovou konzistenci a pěkně pění- používvám jej i místo pěny na holení a žádně svědění nebo pupínky se nekonaly. Po umytí je pokožka hebká na dotek a nená vysušená.

  • vůně
  • příjmená konzistence
  • dobře pění


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 08:37:07

Značku Dove jsem si poslední dobou moc zamilovala. Doma mám krémy, sprchové gely a vlasovku od této značky a jsem s ní moc spokojená. Tento sprchový gel příjemně voní, krásně hydratuje, takže když jsem líná, nemusím se po sprše ještě krémovat i přes moji věčně suchou pokožku.

  • hydratace
  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:08:05

Záření kůže oproti jiným Dove produktům jsem sice nezaznamenala, ovšem pořád je to vysoce kvalitní sprchový krém. Jako vždy vyživuje a hydratuje, navíc ho stačí málo a na houbičce napění jako skoro žádný jiný krém. Vůně je fantastická, ale to u každého dove produktu. Stojí za vyzkoušení, ale já se stejně vždy vracím ke klasickému bez příměsí :)

  • vůně
  • hydratace
  • není o moc jiný než ostatní Dove


věk
35-44

Další recenze od 6.9.2013 08:58:33

Dove je jednička mezi sprchovými gely. Miluji jejich vůni (škoda, že se nevyrábí parfémy s vůní sprchových gelů Dove. Určitě bych si ho pořídila) :-). Navíc jejich složení je super. Mám pocit, že si na tělo nanáším tělové mléko namíchané s mýdlem. Kůže je neuvěřitelně jemná a hebká. Cena vzhledem ke kvalitě je myslím, také dobrá. Dave si právem zasloží plný počet bodů.

  • nádherná vůně
  • vůbec žádné


věk
15-24

Další recenze od 2.4.2015 21:13:40

Tento sprcháč mi moc vyhovoval. V zimě jsem měla velmi suchou pleť, ihned po sprše mě všechno svědilo a kousalo a musela jsem se hned utíkat namazat. Rozhodla jsem se zkusit něco výživnějšího a Dove byla jasná volba, tenhle mi vůní sednul, tak letěl do košíku a putoval ke mně do sprchy. Je hustý, krémový, hezky pění, vůbec nevysušuje - naopak hydratuje, nádherně voní a celá sprcha s ním je velice příjemná. Pomohl mi natolik, že sem se s ním po osprchování nemusela mazat vůbec. Byl moc fajn, klidně doporučím a určitě koupím znova buď tento anebo jinou vůni, každopádně Dove opět ANO! :)

  • krémový
  • pění
  • hydratuje pokožku
  • ulevil suché pokožce
  • vůně
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 7.11.2017 18:41:58

Tak ako všetky gély od Dove, aj tento patrí k mojim obľúbeným. Jeho vôňa je nádherná, silná, ale zároveň jemná. Kupujem ho pravidelne či v malom alebo veľkom balení. Pokožka po jeho použití je veľmi jemná, vôňu cítiť aj niekoľko hodín po sprchovaní. Nie je potreba použiť telové mlieko, nakoľko po použití tohto gélu je pokožka maximálne hydratovaná.

  • krásna vôňa
  • jemnosť po použití
  • cena
  • hydratuje


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené