Dove sprchový gel Purely Pampering recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove sprchový gel Purely Pampering
Gely a mýdla Dove sprchový gel Purely Pampering - obrázek 1
Gely a mýdla Dove sprchový gel Purely Pampering - obrázek 2
Gely a mýdla Dove sprchový gel Purely Pampering - obrázek 3
Dove (83)
4.6 z 5 5 4.6 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
67%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
8%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
93 %

Recenze produktu
Dove sprchový gel Purely Pampering

věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 20:50:29

Sprchové gely od Dove mám obecně velmi ráda, protože mají poměrně dobré hydratační účinky. Po použití mám vždycky pocit, že už ani nepotřebuji žádný krém, protože kůže se zdá dostatečně hydratovaná a jemná. Jeden z mých nejoblíbenějších je s vůní kokosu s jasmínovými květy nebo úplně klasická čistá Dove vůně. Můžu jedině doporučit.

  • vůně
  • hydratace
  • žádné


Jeden z nejoblíbenějších sprcháčů od Dove, ještě spolu s mandlovým a pistaciovým. Navíc teď koupený v Dm drogerii za skvělou cenu. Krásně voní, obsahuje oleje a skvěle hydratuje. Dove je skvělý, dokonce si troufám říci, že lepší než některé předražené gely typu Bioderma z modré řady. Zdá se mi i dokonce že více hdratuje než některé druhy Dove, ale to bude zřejme obsahem oleje. Kombinuji ještě s tělovým krémém a teď v zimě ideální kombinace za dobrou cenu. Nerada moc utrácím.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Mám verzi s pistácií a magnolií a v zásobě i vanilkovou. Výrobky Dove moc nemusím, vadí mi ta vůně. Gel je příjemný, trochu voní po pistáciích, ale z vůně lze cítit tu klasickou mýdlovou vůni Dove, mohla by být více pistáciová. Pokožka je po umytí hydratovaná a není vysušená jako po některých sprchových gelech. Měla jsem problém si vybrat ze sprcháčů Dove, protože mi většina těch vůní prostě nevoní. Pistácie celkem jde a vanilku vyzkouším hned jako další.

  • hydratuje pokožku
  • mýdlová vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2014 11:06:51

Tyto sprchové gely od Dove se mi líbí. Nabídka vůní je široká a mně se líbí skoro všechny. Měla jsem variantu švestka a sakura, která se mi zpočátku moc líbila, ale během používání se mi parfemace trochu zprotivila. Gel je ale každopádně příjemný a nevysušuje pokožku. Hezky pění a dobře myje, takže ho není potřeba moc a balení tak celkem dlouho vydrží. Balení je standardní, nenadchne a neurazí. Běžná cena kolem 80 Kč mi za sprchový gel připadá dost vysoká, ale celkem často se dají někde koupit v akci.

  • široký výběr vůní
  • nevysušuje pokožku
  • cena
  • některé parfemace jsou snad až příliš silné


věk
25-34

Kokos plus jasmínové okvětní lístky: sprcháč jsem koupila v akci za ani ne 40,-, takže hned jedno plus. Dalším plusem je nádherná vůně, která zůstává na těle ještě dlouho po sprchování. Konzistence je typická pro Dove - jemná, krémová a hydratační. Pění docela dost, proto ho sačí jen kapka. Přesně takové sprcháče miluju. Nenajdu na něm jediné mínus. Určitě vyzkouším i další varianty.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • konzistence
  • pěnivost - stačí tedy malé množství
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2014 17:42:34

Mě tedy tento sprchový gel vůbec nezaujal, na rozdíl od ostatních a hodnotím jej průměrně. Vůně mi moc nesedla - mám hnědou verzi s vanilkou, čichla jsem si i k ostatním, ty mě také nezaujaly. Balení mi přijde nepraktické (mám dvojnásobné balení, špatně se s ním manipuluje) a zavírání na obalu je tužší. Je pro mě těžké najít si ideální sprchový gel, který by nevysušoval, ani tento není bohužel výjimkou. Na druhou stranu musím vyzdvihnout super cenu a dlouhotrvající vůni, ale myslím, že Dove má lepší produkty.

  • nízká cena
  • dlouhotrvající vůně
  • špatné zavírání a nepraktické balení
  • vysušuje pokožku
  • vůně mi nesedly


věk
25-34

Další recenze od 28.11.2013 09:55:51

Mám variantu s bambuckým máslem a vanilkou a bohužel musím říct, že tato vůně mě až tak neoslnila. Nicméně je gel krásně krémový, pokožku nevysušuje a opravdu provoní kůži i celou koupelnu, což jen tak nějaký sprcháč rozhodně nezvládne. Občas taky trochu bojuji se zavíráním. Variantu s bambuckým máslem už si asi nekoupím, ty ostatní ale klidně ano.

  • krémová konzistence
  • nevysušují
  • zajímavé vůně
  • provoní kůži i koupelnu
  • zavírání


věk
25-34

Další recenze od 18.11.2013 18:46:56

Tento rad Dove sa veľmi podaril, má nádherné výrazné vône, ja som mala možnosť vyskúšať mandlový kvet a ibištek. Vônia úžasne, pení veľmi dobre, ako každý sprchový gél od Dove, je mierne ružovej farby a stačí ho naniesť fakt malé množstvo. Po osprchovaní je pokožka vláčna a niekedy som sa ani nepotrebovala krémovať. Samozrejme, nemam nejak extra suchú pokožku, takže mne postačuje. Akurát škoda, že sa tá vôňa po osprchovaní z tela vytratí. Na Dove výrobky bývajú často aj akcie, takže zohnať ho fakt nie je problém. Jediní čo musím vytknúť je blbé otváranie na ktorom som si už neraz zlomil nechty. Inak je super a určite odporúčam

  • nádherná vôňa
  • pekný obal
  • veľmi dobre pení
  • stačí malé množstvo
  • pokožka nie je tak vysušená
  • otváranie


věk
25-34

Další recenze od 16.11.2013 23:42:32

Mám ráda tu klasickou vůni Dove, ale čas od času sáhnu i po jiných. Tyhle sprcháče jsou moc fajn, jsou krásně krémovité, hezky kloužou po pokožce a nádherně pění a co je nejdůležitější - nevysušují. Vůně jsou také velmi příjemné, provoní mi nejenom pokožku, ale i celou koupelnu. Trošku mi vadí zavírání, občas bojuji s víčkem.

  • krémová konzistence
  • dobře pění
  • nevysušují
  • vůně
  • občas zápasím s víčkem


věk
35-44

Další recenze od 8.11.2013 08:35:25

Tyto sprchové gely mě mile překvapily. Kupuji si většinou ty klasické. Mám ale ráda vůni mandlí a proto jsem nemohla odolat tomuto mandlovému. Vůně je opravdu luxusní. Perfektně pění a zláční pokožku stejně jako klasické sprcháče Dove a jako bonus nádherné vůně. Stejně jako ostatní mi moc nevyhovuje víčko. Špatně (ztěžka) se otevírá. I přesto ale hodnotím plným počtem!

  • nádherné vůně
  • snad jen horší otevírání víčka


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 00:40:48

Modrý Dove je pro mě už takovou klasikou a celá tato řada s novými vůněmi mě příjemně překvapila. Účinky má uplně totožné jako ten klasický sprcháč, ale navíc tyhle nádherné vůně, to je teda bomba. přesně to jsem potřebovala. Konzistence je krémovitá, sprcháče nevysušují a spíše naopak po nich mám pokožku vláčnou a hebkou. Trochu mě štve těžší otevírání víčka, ale to se dá překousnout.

  • vůně
  • hydratuje
  • krémovitá konzistence
  • velké balení
  • otevírání



věk
25-34

Přesně takový sprchový gel, jaký mám ráda - krémový s dlouhotrvající vůní. Mám kokosovou variantu, protože zbožňuji vůni kokosu a mám teď kokosový krém, který jsem chtěla sprcháčem s podobnou vůní podtrhnout. První dojem, který jsem měla z tohoto gelu byl "Vánoce" - cítila jsem z něj perníčky a podobné vánoční vůně. Voní dlouho a moc příjemně. Obal je roztomilý.

  • velice příjemná uklidňující vůně
  • nejspíš cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Rituals sprchová pěna

4.6 91% 13 recenzí

Hůře hodnocené