Rituals sprchová pěna recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Rituals sprchová pěna
Gely a mýdla Rituals sprchová pěna - obrázek 1
Gely a mýdla Rituals sprchová pěna - obrázek 2
Gely a mýdla Rituals sprchová pěna - obrázek 3
Rituals (14)
4.6 z 5 5 4.6 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
80%
4 hvězdy
10%
3 hvězdy
10%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
77 %

Recenze produktu
Rituals sprchová pěna

věk
25-34

Další recenze od 22.2.2017 19:40:08

Na začátku letošního roku jsem si pořídila pěnu do sprchy Yogi Flow. Vůně je nádherná, intenzivně provoní nejen pokožku, ale i celou koupelnu :-). Co se týče úrovně hydratace, tak daleko lepší efekt na pokožce jsem zaznamenala při použití sprchového oleje stejné značky. Pěna sice nevysušuje, přesto musím po použití pěny nanést i tělové mléko, a to nemám kůži nijak suchou. Pěnu si pořídím určitě znovu, líbí se mi jak vůně, tak konzistence - z gelu se vytvoří bohatá pěna. Cena výrobku je sice vyšší, ale vydrží dlouho a občas takový výrobek na rozmazlování v koupelně nezaškodí :-).

  • konzistence - z gelu bohatá pěna
  • balení
  • vůně
  • přesné dávkování - neplýtvá se
  • špatná dostupnost - prodejny jen v Praze, jinak přes e-shop
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 13.12.2015 13:53:22

Sprchová pěna je pro mě nadstandartní formou běžného mytí. Tato od Rituals - Happy Buddha - nádherně voní pomerančem a cedrovým dřevem (provoněla nejen koupelnu, ale i celý byt). Cena je dost vysoká a také mi pěna moc dlouho nevydrží (asi vyplácávám zbytečně velké množství - nevím). Znovu koupím jedině pokud bude ve slevě.

  • nádherná vůně
  • cena a dostupnost


věk
35-44

Vyzkoušela jsem variantu Zensation, je úžasná! Kousíček gelu se po kontaktu s vodou promění v hebounkou pěnu, které šetrně myje.Při prvním namydlení cítím extra panenský olivový olej, ale jen velice jemně, pak se vůně promění na vůni třešňového květu a rýže.Absolutně nedráždí ani nevysušuje pokožku, naopak ji skvěle hydratuje a zanechává jemnou a vláčnou.Tento výrobek je geniální a stal se mým nejoblíbenějším z řady sprchových přípravků.Ráda u něj zůstanu a vyzkouším další vůně. Kamarádka mi doporučila pánskou variantu Samurai, tak ho manželovi také koupím.

  • jemnost
  • hydratace
  • vláčnost
  • design
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2013 21:51:16

Vyzkoušela jsem varianty: mandarinka&máta (fujiyama) a zelený čaj&bílý lotos (t'ai chi) a jednoznačně u mě zvítězila fujiyama díky své vůni. T'ai chi voní také moc pěkně, ale znovu bych si jí nekoupila, mám raději sladší vůně, mezi než fujiyama rozhodně patří. Sprchová pěna má tu výhodu v tom, že na umytí stačí opravdu malé množství, proto oproti sprchovým gelům déle vydrží. Cena je vyšší, ale stojí to za to. :-)

  • originální vůně
  • menší spotřeba
  • cena
  • dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 17.8.2013 21:45:56

Mám červenou Fujiyamu, a nemůžu si jí vynachválit. Jejich sprchové gely u mě vždycky zvítězí, protože miluju ten průhledný gel, který se po doteku vody okamžitě mění v bohatou a voňavou pěnu. K tomu nádherně voní po citrusech a mandarinkách a po sprše si vždycky přijdu hrozně svěží. Tatínek vlastní i mužskou variantu, a musím říct, že Rituals s vůněmi nikdy nešlápnou vedle.

  • vůně
  • krásná bohatá pěna
  • vydrží
  • hezké obaly
  • výběr - pro každého něco
  • není nejlevnější


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 21:52:15

Tato sprchová pěna je něco, co je opravdu jedinečné a co jen tak v drogerii nenaleznete. Mám vůni mandarinka a máta, což mě zprvu dost zklamalo, vůni máty opravdu nemám ani trochu ráda. Ale musím říct, že jsem si na pěnu a její vůni docela zvykla a začala se mi líbit - díky mátě je taková svěží a po ránu člověka příjemně probudí a nabije energií. Krásně pění. Jediné co mi vadí je vysoká cena, ale pokud na pěnu někdy naraím v akci, určitě zkusím i jiné vůně.

  • jedinečná
  • krásně pění
  • zajímavé vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 13:26:17

Pěnu jsem měla ve zmenšeném balení a musím uznat, že voní opravdu hezky. Je to fajn věc na ozvláštnění sprchování, ale rozhodně nic, z čeho bych radostí skákala a neobešla se bez toho. Docela mi vadilo, že pěny mi vždy vyteklo ven více, než jsem potřebovala, nejde to moc korigovat. Na kůži je ale pěna moc příjemná, nevysušuje. Vůně mi ale na kůži moc dlouho nedrží. Ráda jsem vyzkoušela, ale znovu bych nekoupila, je to poměrně drahé, navíc ani nevydrží moc dlouho.

  • přírodní složení
  • vůně
  • nevysušuje
  • cena
  • špatně jde korigovat množství


věk
45-54

Další recenze od 4.2.2013 22:28:38

Pro mě moc milé překvapení. Z obyčejného gelu se Vám během chvilky na ruce vytvoří hustá, sametová pěna, až šlehačková. Skvěle se nanáši na kůži, je to opravdu jako rituál. Nádherná, opojná vůně, která dlouho na kůži vydrží. Jsem opravdu nadšená a těším se večer do sprchy. Pleť je ošetřená, nevysušená. Bohužel cena je poněkud vyšší.

  • nevysušuje a ošetřuje
  • nádherná vůně
  • zajímavý efekt pěny
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 4.10.2012 18:51:58

Souhlasím s další recenzí, že lepší sprcháč neexistuje. Teď mají zrovna akci, kdy jsou za 99 Kč míst 199 Kč, takže bych neváhala, ač mám doma sprcháčů momentálně asi 20, neváhala jsem a koupila 5 dalších. Vydrží mnohem déle než klasické, protože napění. Aplikace je strašně příjemná, stejně jako vůně (voní mi všechny a jsou to úplně jiné vůně, než najdete v drogerii)

  • Krásná vůně
  • Originální aplikace
  • dlouhá výdrž
  • Pokud není v akci, tak je drahý



věk
25-34

Další recenze od 21.4.2012 13:15:06

Jedná se o sprchovou krémovou pěnu s aplikátorem známým od gelů na holení - takto se dá využít také, mám vyzkoušeno. Bezkonkurenčně nejlepší mycí gel na tělo, jaký jsem kdy měla. Pokožku vyživuje, není suchá a nemusím se pak mazat krémem, voní do druhého dne. Konkrétně Yogi Flow po indické růži a mandlovém oleji, v nabídce jsou další vůně. 200ml balení vydrží dlouhou dobu, stačí trocha gelu, který se mění v pěnu, a je umyté celé tělo.

  • přírodní složení
  • neobvyklé balení
  • zvláčňuje
  • vůně drží na kůži celý den
  • multifunkční využití
  • vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené