Dove Visible Care krémový sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Visible Care krémový sprchový gel
Gely a mýdla Dove Visible Care krémový sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Visible Care krémový sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Dove Visible Care krémový sprchový gel - obrázek 3
5 4.4 29
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Visible Care krémový sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 15:00:39

Krémový sprchový gel, který skutečně nevysušuje. Krásně zjemňuje a hydratuje, takže pokožka není napnutá a vysušená. Má hutnější krémovou konzistenci, takže trochu hůře pění. Velice špatně se dostávají poslední zbytky z balení.

  • cena
  • hydratace
  • jemná pokožka
  • příjemná vůně
  • méně pění
  • balení, ze kterého se špatně dostává


Další recenze od 13.3.2012 15:20:28

Příjemný sprchový gel, krásně voní, nevysušuje pokožku, je krémový. Naprosto mě ale odradilo balení, od cca půlky gel vůbec nešel dostat ven. Také moc nepění. Už bych si ho asi nekoupila.

  • vůně
  • hydratace
  • balení
  • nepění


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 14:29:14

Super, nevysušuje, krásná a příjemná vůně a konzistence, ta cena by mohla být nižší, nicméně je opravdu kvalitní. V zimně používám pouze tento sprcháč, nedám na něj dopustit.

  • super vůně
  • konzistence
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 15.3.2012 19:57:13

Tenhle sprchový gel je opravdu dobrý, je hydratační, pleť je po něm hebká a není vysušená. Dostala jsem ho jako dárek, sama bych si ho znovu určitě nekoupila, kvůli velmi tuhému obalu nejde polovina obsahu dostat ven, takže vydrží sotva 2 týdny. Také žádný viditelný efekt - hezčí pokožku - jsem nepozorovala.

  • hydratuje pokožku
  • líbí se mi hustší konzistence
  • příjemně voní
  • polovinu obsahu nelze dostat ven z obalu
  • Visible Efect jsem nezaznamenala


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 09:58:27

Tyto sprchové gely jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Zbožňuji jejich texturu. Krásně voní (težko se to popisuje, nejlépe to vystihuje, že "čistě") a pokožka je po nich jemná, zvlášť pokud použiji ještě tělové mléko stejné řady.

  • konzistence
  • vůně
  • jemná pokožka
  • dobře pění
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 11:16:38

Po použití sprchového gelu jsem byla mile překvapena. Opravdu nevysušuje pokožku, což je u mě docela zázrak. Většinou se sprchovým gelům vyhýbám obloukem, ale tento jsem dostala, tak jsem se rozhodla vyzkoušet a neprohloupila jsem. Pokožka je hydratováná, nemusím se mazat tělovým mlékem a parfemace je také velmi příjemná. Ovšem ten obal je opravdu hrozný. Gel je krémový a špatně se dostává ven. To mě bohužel od koupě odradilo.

  • hydratace
  • krémová konzistence
  • parfemace
  • cena a dostupnost
  • nefunkční a nepraktický obal


věk
25-34

tento sprchový gel, jsem si koupila kvůly kamarádce která ma ekzém a pomáhá jí. Koupila sem si ho v akci a ještě že tak. Nejsem s ním spokojená, navíc nepění, balení mi nevyhovuje, konzistence je divná. Přijde mi, že vysušuje. Za mě nedoporučuji

  • vune
  • obal nepeni vysusuje


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 09:59:34

Tenhle sprchový gel mě dostal. Nemám sice dehydratovanou ani poškozenou pokožku, ale i tak mě voda vysušuje a tenhle gel pro mě nahradí následnou péči tělovým mlékem. Stačí se namazat tak jednou týdně pro ještě lepší pocit. Konzistence je zvláštní, ne tak krémová jako u klasického gelu Dove, ale zase se mnohem lépe roztírá a dobře pění.

  • Dostupnost
  • Vůně
  • Hydratuje pleť
  • Následné jemné provonění pokožky
  • Stojí na víčku, lze jej dopotřebovat do konce
  • Několik druhů které jsou si nápadně podobné


věk
35-44

Jeden z nejlepších sprchových gelů - na zimu i na léto. Pokožku nádherně hydratuje, jen o něco méně než sprchové oleje. Trochu méně pění, ale to není na škodu. Parfemace je také krásná, nevtíravá. Střídám ho s jinými, ale k tomuhle se stále vracím, pokožka ho miluje.

  • opravdu hydratuje pokožku
  • hezky voní
  • méně pění


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 02:00:26

pro mě bohužel obrovské zklamání. klasický dove jsem kdysi milovala pro jeho hydratační účinky a hlavně nádhernou vůni. tyto gely jsem si koupila loni v létě hned dva. nadšení se nekonalo, ba naopak. po osušení jsem měla na pleti pocit divného chemického povlaku a zároveň jsem měla pokožku nepříjemně napjatou. obvykle mám pleť na těle (hlavně ramena a nohy) tak hladkou, že se leskne. po tomhle sprcháči byla matná a hrubší. asi po týdnu používání se mi v dekoltu a na krku objevila krupička, něco jako ucpané póry. myslela jsem, že to jsou potničky a obě balení jsem statečně dopoužívala. při přechodu na svůj oblíbený dětský sprchový gel se samozřejmě krupička vyhladila. navíc, jak už tu bylo řečeno, se zbytky gelu dostávají z balení velice těžko.

  • hezká vůně
  • měla jsem pocit povlaku na pokožce
  • dráždí


Další recenze od 16.4.2012 20:19:22

Nejoblíbenější sprchový krém. Kupuji ho znovu a znovu. Mezi jednotlivými druhy sice nevidím žádný rozdíl, všechny jsou stejně příjemné. Krásně voní, dobře pění. Za sebe mohu říct, že mi opravdu zlepšil texturu pokožky a to už během prvního balení. Teď mám pokožku opravdu hlaďoučkou a krásně hydratovanou. Ze suché šupinaté pleti je to docela pokrok. A kupuji ho ve Vídni za necelá dvě eura, cenu v českých obchodech opravdu nechápu. Na druhou stranu za to ale vážně stojí a kdo má problémy s napnutou a dehydratovanou pokožkou, určitě by ho měl vyzkoušet. A co se týká balení, stížnosti nechápu. Není nic jednoduššího než obal rozstříhnout a v klidu dopotřebovat. Vyschnout krém nemůže, tak nechápu, v čem je problém.

  • krémová konzistence
  • vůně
  • viditelný efekt
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 22:49:31

Když jsem ho objevila, bylo to na Silvestra dva roky zpátky. Někdo mi dal vzorek a já si řekla proč ne, vyzkouším to, protože Dove sprcháče patří k mým oblíbeným, miluju jejich čistou, mýdlovou vůni. Tenhle voněl opravdu nádherně (měla jsem modrý, ale obecně mezi nimi moc rozdílů jak ve vůni tak v hydrataci není) a hned po prvním použití splnil to, co sliboval, alespoň u mě tedy ano. Pokožka byla hned jemnější a ani stopy po nějakém vysušení. Nádherně voněla ještě minimálně 3 hodiny, takže jsem byla ráda, že jsem ho použila zrovna před party :) Krásně pění, voní a při dlouhodobém používání je efekt opravdu visible :) Jen je pravda, že na konci se těžko dostává z obalu, je hodně krémový. Jinak nemám co vytknout.

  • vůně
  • hydratace
  • pěnivost
  • konzistence
  • efekt krátkodobý i dlouhodobý
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 12:49:18

Tento sprchový gel patří mezi mé oblíbené. Je docela dost hutný, takže ho stačí jen malé množství. Vůně je strašně příjemná. Pokožka je po jeho použití jemná, hydratovaná. Žádný zkrášlující efekt jak tvrdí reklama jsem nepozorovala. Jedinou výtku mám k obalu, blbě se mi dávkuje a když je v obalu jen zbytek, nejde vymáčknout.

  • hydratace
  • vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2012 10:50:13

Můj první sprchový gel od Dove a 100% spokojenost. Splní co slibuje. Dove Visible Care s NutriumMoisture je revoluční technologie, která nejen hydratuje, ale zároveň pokožce také navrací důležité lipidy. Samotná konzistence sprchového gelu je poměrně tuhá není to řídké konzistence nicméně i tak se dobře nanáší. Také se mi líbí obal který má otevírání na spodní straně.

  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • knzistence
  • obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.6.2012 11:56:23

Parfemace výrobků Dove je velice příjemná a klasická,. Pokožka je po použití krásně hydratovaná, jemná a voňavá. Při používání tohoto sprchového gelu nemusím každodenně používat tělové mléko - stačí obden.Zkouším různé sprchové gely ale vždy se ráda k tomuto výrobku vátím.

  • HYDRATACE
  • vůně
  • moc nepění


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2012 23:15:33

Tyhle gely mi tedy vůbec neučarovaly. Koupily jsme s mamkou před rokem v akci všechny 4 druhy a zkuste si přečíst složení - všechny mají naprosto a doslova stejné, jenom je jinak nazvali a okecali :-D Vůně mě nebaví. Mamka nakonec měla tři a já si nechala jeden, který statečně doteď dopotřebovávám. Myslím, že není problém ho sklepat či obal nakonec rozstřihnout, pokud se chcete dostat ke zbytkům. Na mě je moc hutný.

  • Líbí se mi design a barvy obalů
  • Asi vše ostatní


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 11:22:04

Jelikož je Dove jediná drogerková značka, kterou smí můj přítel ekzematik používat, mám vždy alespoň jeden jejich sprchový gel doma. Všechny 3 barvy nádherně čistě voní a pěna je bohatá.Měli jsme ho s sebou u moře, je ideální na hydrataci vysušené pokožky po dni na pláži. Bohužel jsem došla k závěru, že mě po drogerkových (s obsahem SLS) sprcháčích svědí pokožka, proto dále nebudu používat. Kdo tento problém nemá, tak je to dle mě nejlepší značka sprchových gelů z drogerky za směšnou cenu.

  • vůně
  • cena
  • bohatá pěna
  • SLS - svědí mě po něm kůže


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 09:59:34

Jeden z nejlepších sprchových gelů, které jsem vyzkoušela. Má krémovou konzistenci a krásně voní. Zatím jsem vyzkoušela pouze vůni "softening" - voní typicky pro tuto značku, což mi vyhovuje. Chystám se vyzkoušet i ostatní vůně. Tohle je jediný sprchový gel, po kterém se nemusím natírat tělovým mlékem. Další výhodou je, že stojí na víčku. Cena je trochu vyšší, ale za tento přípravek je adekvátní.

  • hydratuje
  • vůně
  • obal
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 15.8.2012 15:09:06

Skvělý sprchový gel, který opravdu nevysušuje a při mytí je na pokožce velmi příjemný. Sice trochu méně pění, ale nijak mi to nevadí, je krásně jemný a na pokožce je to opravdu rozdíl oproti čirým gelům. Lepší pocit mám sice po použití tělového mléka i při tomto krémovém gelu, protože vysušuje i voda sama o sobě, ale když vím, že nebudu mít na natírání krémem čas, sáhnu po tomhle sprcháči a jsem spokojená. Máme zrovna doma fialový Softening a pochvaluje si ho i přítel, který moc neřeší, čím se myje, ale všiml si, že u tohoto krémového gelu má po sprše lepší pocit. A nesmím zapomenout zmínit jeho velmi příjemnou vůni. Takže určitě koupím zase.

  • nevysušuje
  • hustá krémová konzistence - příjemný při mytí
  • moc příjemná vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 20:41:56

Dostala jsem ho jako dárek a pravděpodobně si ho koupím znovu. Jeho konzistence je velmi příjemná - na první pohled je vidět, že bude hydratovat. Líbí se mi i jejich vůně. Při mytí hezky napění a s použitím houby je pak pokožka hezky jemná a hladká.

  • nedráždí
  • hydratuje
  • vůně
  • z tohoto balení se hrozně špatně dostává


věk
15-24

Další recenze od 6.11.2012 10:14:17

Moc fajn sprchový krém. Jako všechna sprchová krémová mýdla od Dove hezky hydratuje a vyživí pokožku. Co moc nemusím je typická Dove vůně. Jinak krásně napění, na žínku stačí použít malinko a za chvilku jste celí v husté pěně :) Moc příjemný, určitě koupím znovu.

  • krásně pění
  • hydratuje a využivuje
  • mohl by mít hezčí vůni


věk
25-34

Sprcháč mi vyhovuje. Baví mě jak je krémově našlehaný, krásně se roztírá, hutné složení je na pleti moc příjemné. Nevysušuje (používám jej i na obličej). Vůně takové průměrná, ale nevadí mi. Ke konci se špatně doluje z obalu, mám ve sprcháči rozštříhlou tubu, což je nic moc.

  • konzistence
  • nevysušuje
  • příjemný na pokožce
  • ke konci nejde ven z obalu


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2012 15:50:33

Šampon příjemně voní, ale mně bohužel vůbec nesedí. Mám po něm kůži vysušenou a svědí mě potom celé tělo :) Umyla jsem se s ním asi třikrát, ale víckrát už jsem neměla nervy, zkrátka mě opravdu nesedí.

  • Vůně
  • Cena
  • Vysušuje
  • Nesplňuje co slibuje


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 14:19:38

Tento sprchový gel patří určitě mezi mé neoblíbenější. K pokožce je opravdu velmi jemný. Příjemná je pro mě určitě i vůně, která je opravdu velmi jemná. Na pokožce po na nesení vytváří pěnu a po umytí je pokožka těla opravdu velmi vláčná a hydratovaná. Kupuji si ho opakovaně.

  • Pokožka je po nanesení jemná a hydratovaná
  • Vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 13.1.2013 19:43:44

Tento sprcháč jsem si pořídila hned, jak se objevil na našem trhu. Musím říct, ze mě opravdu mile překvapil, má krásnou bohatou pěnu, což velmi oceňuji a krásně mýdlovo-pudrově voní. Pokožka mi po použití přijde skutečně o něco hebčí. Konzistence je trošku hutnější, což mi osobně nevadí, aspoň nemam tendenci toho "vyplácat" tolik :-D , ale někomu vyhovovat nemusí. Kupuji pořád dokola a tak to i zůstane, i když je sprcháč troskuddražší, ale občas se dá sehnat v celku slušné slevě :-)

  • vůně
  • konzistence
  • bohatá pěna
  • po použití hebčí pokožka
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:01:42

Sprchové krémy od Dove stále považuji za nejlepší, co se na trhu dosud objevily. Krémové složení a spousta vyživujících látek zajišťují dokonalou hydrataci, po sprše s tímto produktem nemám vysušenou kůži a nemusím se mazat krémem. Malá nevýhoda je - jako u všech sprcháčů s tužší konzistencí - že ke konci jde hodně špatně vydolovat z tubičky.

  • hodně hydratuje
  • cena
  • není potřeba po sprše použít krém
  • vyživující složky
  • špatně se ke konci dostává z tubičky


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené