e.l.f. Essential Lak na nehty recenze a zkušenosti

Laky na nehty e.l.f. Essential Lak na nehty
Laky na nehty e.l.f. Essential Lak na nehty - obrázek 1
Laky na nehty e.l.f. Essential Lak na nehty - obrázek 2
Laky na nehty e.l.f. Essential Lak na nehty - obrázek 3
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 66 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Essential Lak na nehty

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 10:28:16

Další milé překvapení od kosmetiky E.L.F. S lakem se velmi dobře pracuje, snadno se nanáší, rychle zasychá. Na nehtech vydrží dlouho, neodlupuje se, ještě po týdnu vypadal téměř jako první den! Rozhodně mám v plánu pořídit si i další odstíny!

  • cena
  • velký výběr barev
  • krásné odstíny
  • velmi dobře se s ním pracuje
  • na nehtech vydrží dlouho
  • neodlupuje se
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 22:09:23

Já mám laky od e.l.fu 3 a docela mě zklamaly. Hrozně rychle se oprýskají a sloupnou. Hned druhý den vypadaly nehty "odrbaně". Na druhou stranu mají pěknou škálu odstínů (což mě taky zlákalo ke koupi :D). Pozn.: Vlatním laky se starým složením. Nedávno se prý složení měnilo, tak nevím, jestli jsou stále tak nekvalitní.

  • Barvy
  • Rychle se sloupne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.3.2012 22:52:36

Tyto laky mě zklamaly. Je to asi kus od kusu co se týče kvality, jak u značky e.l.f. bývá často zvykem. Já měla štěstí pouze na jeden lak, se kterým jsem spokojená. Laky se obecně lakují celkem špatně, štěteček nemá vhodný tvar. Mně laky vydrží na nehteh dlouho celkem všechny, ale u těchto je výdrž trochu slabší. Ještě za tu nižší cenu, za kterou se začaly prodávat, bych se nepodivovala nad mizernou kvalitou... Ale za cenu, za kterou jsou k dostání nyní, bych si už žádný opravdu nekoupila.

  • barvy
  • horší výdrž
  • nevhodný štěteček
  • "nepohodlné" lakování
  • hodně nekvalitních kusů


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.3.2012 18:28:06

Stará "verze" Elfích laků byla celkem dobrá, až na štětečky, které byly naprosto katastrofální, z různých materiálů a děsně střižené. Na konzistenci a výdrž jsem si ale nikdy nestěžovala. Co se nového složení týče, je o něco tekutější, ale přináší sebou i inovovaný štěteček, který je měkký, rovně střižený, ale občas šikmo vsazený do plastového "držáku".

  • Rychlé schnutí
  • Dobrý výdrž
  • Hezké barvy
  • Proměnlivá kvalita kus od kusu


Další recenze od 16.3.2012 20:37:27

Mám staré i nové verze elf laků. Stará verze se docela lišila kus od kusu, ale nové jsou pro mě jedny z nejlepších laků vůbec. Bezvadná konzistence, vydrží 5 dnů bez sebemenšího poškození - i tmavé odstíny.

  • výdrž
  • malý výběr odstínů


Laky od ELF mě mile překvapily. Kupovala jsem ještě za nižší cenu, takže se kvalitou a cenou nemohl vyrovnat jiným lakům. Teď po zdražení raději šáhnu po jiné značce,protože cenově se mi nevyplatí laky objednávat. Drží opravdu dlouho, nevýhodou je, že většinou musím davat více vrstev

  • cena
  • barvy
  • vydrží
  • krásný obal
  • vypadá luxusně
  • nedostupné v běžném obchodě
  • zdražení


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.9.2012 17:58:58

Mám dva laky (odstín Coral a Smoky Brown) a s barvami jsem spokojená. Snadno se nanáší a velmi dobře kryjí, u obou by stačila jedna vrstva. Vcelku rychle zasychají a není potřeba vysoušeč. Tím ale mé nadšení končí, jelikož už druhý den byly oloupané nejen špičky, ale i větší plochy na několika nehtech. Laky proto používám pouze pro konkrétní příležitosti, kdy stačí výdrž pár hodin. Další si už nekoupím.

  • pěkné barvy
  • rychlé zasychání
  • výborná krycí schopnost
  • velmi špatná výdrž - opravy nebo odlakování je nutné už druhý den


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 14.4.2013 09:26:46

Vlastním v odstínu nude ten novějšího složení. Odstín je moc pěkný, lehce do růžova. Při nanášení ale dělá trochu čáry a u mého světlého odstínu musím nanést dvě vrstvy. Zasychání trvá pro mě nezvykle dlouho, což mě vadí nejvíc. Na druhou stranu ale vydrží bez odlupování několik dní a to na domácí činnosti nepoužívám rukavice. Takže až budu od elfu obědnávat, další odstín přikoupím.

  • pěkný odstín
  • dlouho vydrží
  • dlouho zasychá
  • potřeba víc vrstev


Další recenze od 16.8.2013 20:09:16

Tak u těchto laků je těžké hodnotit... mám jich asi 7 a z toho 2 jsou naprosto výborné a zbytek děs. Mango Madness a pak ještě nějaký z nude odstínů krásně kryjí, rychle zasychají a výdrž na rukou snad 5-6 dní, ale ty ostatní ještě druhý den zanechávají v sobě rýhy a divně smrdí... Nicméně ty dva laky za to stojí. odstíny moc hezké, jen teda realita moc neodpovídá webu chce to omrknout google :)

  • viz hodnocení
  • viz hodnocení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.11.2013 13:23:56

Tyto laky mě příšerně zklamaly. Koupila jsem si vloni ještě když měly jiné složení a obal asi 6 odstínů, protože se mi barvičky moc líbily. První kámen úrazů přišel s tím, že barvy absolutně neodpovídaly tomu, co bylo na stránkách ELF. To bych ještě tedy překousla protože používám hodně barev na nehty., co ale nepřekousnu je štěteček, který není střižen do rovna a trčí mu všude chlupy, konzistence laku je táhnoucí se a celkem dost smrdí. Dále také když lak rozdělávám tak příšerně vrže a to není zatvrdlý. Jedna vrstva nestačí, pro plné krytí je potřeba nanést minimálně 3 silnější vrstvy, což pak nevypadá hezky a lak se rychle i třeba během dne již loupe. Pro mě jsou toto jedny z nejhorších laků, které jsem kdy vyzkoušela.

  • žádné
  • cena
  • dostupnost
  • laky smrdí
  • konzistence je táhnoucí se
  • laky vůbec nekryjí
  • výdrž maximálně 2 dny a to i s vytvrzovačem
  • příšerný štěteček ze kterého trčí štětiny


Další recenze od 2.10.2014 16:15:08

Vlastním zatím pouze dva laky od ELF, odstín Chocolate a odstín Mint Cream. Oba odstíny jsou už v novém složení. Laky mají dobrou konzistenci, jsou dobře pigmentované, takže stačí jedna vrstva - pro dokonalost dávám ale vrstvy dvě. Dobře schnou a mně i poměrně dlouho vydrží, tak pět dní určitě. Barvy jsou moc krásné, akorát jak je tady už několikrát napsáno, ve skutečnosti neodpovídají tak úplně vzorníku na stránkách ELFu. Štěteček bych si představovala širší a nevím, jestli je to u těchto laků pravidlem, ale u odstínu Chocolate byl ten štěteček špatně střižený, takový "chlupatý", musela jsem si ho upravovat.

  • dlouhá výdrž
  • syté barvy
  • rychle schne
  • vzorník barev neodpovídá
  • u jednoho kusu špatný štěteček


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 8.10.2014 20:31:32

Lak jsem si přibrala ke své poslední objednávce e.l.f. kosmetiky. Chtěla jsem ho vyzkoušet. Moc mi ale nevyhovuje. Barva pomalu zasychala. Konzistence byla hodně řidká, takže špatně kryl i ve dvou vrstvách. Navíc barva se po cca dvouch dnech začala olupovat. Rozhodně si jej už nikdy nepořídím ani za takto nízkou cenu. Raději si připlatím za kvalitnější.

  • nízká cena
  • špatně kryje
  • pomalu zasychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.4.2015 23:25:40

Tento lak som kúpila v krásnom mentolovom odtieni(myslím že to bol mint cream ale nie som si istá). Farba bola nádherná očarila ma na prvý pohľad..Laky by nemali obsahovať toluén ale môj neuveriteľne smrdel po riedidle. Kryl v tretej vrstve, farba bola pekná a intenzívna bohužiaľ nie moc dobre sa s ním lakovalo a mal veľmi krátku výdrž. Počula som že kvalita e.l.f kozmetiky sa líši kus od kusu tak je dosť pravdepodobné že som kúpila"horší kus". Výber farieb u nás je dosť veľký, farby vyzerajú pekne takže občas uvažujem že si ešte nejaký kúpim ale zatiaľ nie.

  • pekné farby
  • intenzívna farba
  • cena(ja som ho kúpila za 1,79 cca 49korún)
  • smrdel ako riedidlo
  • zle sa s ním lakovalo
  • výdrž


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené