NYC Minute Quick Dry nail polish recenze a zkušenosti

Laky na nehty NYC Minute Quick Dry nail polish
Laky na nehty NYC Minute Quick Dry nail polish - obrázek 1
5 3.4 32
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 21 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Minute Quick Dry nail polish

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 13.2.2017 14:19:49

Mám spíš ráda gelové laky, ale když mám sáhnout po normálních, tak je to buď miss sporty, anebo právě NYC. Barvička po aplikaci je krásně sytá, jako na obrázku a výdrž je několik dní - vydrží i domácí ruční práce. Zasychá taky rychle, takže pro mě kvalitní lak za super cenu. Dalším bonusem je výběr z pěkných odstínů barev.

  • syté barvy
  • rychle schne
  • slušná výdrž
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 10.3.2015 19:33:15

Priemerný lak za veľmi dobrú cenu. Pre mňa je to ideálny lak, ak viem, že konkrétny odtieň dlho nosiť nebudem. Takisto je vhodný aj na cestovanie, sklo je hrubé, štetček je ideálny, a ak by sa stratil, za tie peniaze sa človek nerozčúli. Skúšala som odtieň mint a svetlo modrú. Čo sa týka výdrže laku mám iné favority. No pre sezónny trend, alebo pri častom lakovaní nechtov mi príde skvelý.

  • veľké balenie
  • výdrž na nechtoch


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.10.2014 21:21:02

Rychlo-schnoucí rozhodně není, to slovo se na obalu objevilo nejspíš náhodou. Jak je možné, že ještě po hodině jsem se bála na cokoliv sáhnout, protože nebyl úplně zaschlý. Také jsem ho pak musela ještě upravovat, protože se mi podařil otřít o něco prst a šup, lak dole. Za mě určitě ne a znovu nekoupím. Možná jsem měla jen špatný odstín, ale i tak už to nebudu pokoušet. Dokonce se mi začaly třepit nehty, když jsem ho sundala - nevím jestli náhoda nebo lak.

  • štěteček
  • velmi, velmi pomalé schnutí
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

S lakom som spokojná. Farba je naozaj sýta a kryje v dvoch vrstvách čo považujem za normál. Na schnutie používam rôzne rýchloschnúce nadlaky čiže ako rýchlo schne samostatne u mňa nehrá rolu. Cena je prijateľná, výber farieb celkom veľký. U nás som ho videla vlastne len v 101. Veľmi sa mi páči štetček, že nie je príliš veľký a super sa s ním lakujú kraje a oblúčiky.Odporúčam a kúpim znovu. Výdrž je tak 3 dni, čo nie je bohvie čo.

  • cena
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2014 13:01:58

Dobrý lak, za dobrou cenu. Balení je velké, jen bych uvítala lepší štěteček. Ale za tu cenu je to dobré. Barvy jsou dobře krycí, schnutí je také celkem ucházející i když minuta to není. Jenom u jednoho světle růžového laku se mi stalo, že se v něm udělali cucky a bylo nemožné si s ním nehty nalakovat. Ale u jiných barev se mi to nestalo, takže to byl asi špatný kus.

  • cena
  • velké balení
  • dostupnost v drogeriích
  • horší štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 22.2.2014 15:22:32

Za tu cenu, proč ne? Vlastním jeden v tom mint odstínu. Lakovala jsem dvě vrstvy, dělal trochu díry a sem tam bublinka, ale nic strašného. Vydržel mi cca tři dny, dávala jsem podlak i nadlak. Sem tam ve slevě pokukuji i po jiných odstínech, možná si i nějaký další přikoupím. Lak nenadchne, neurazí, ale kvalita není nijak ohromující.

  • cena
  • lak při lakování dělá trochu neplechu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.12.2013 22:02:49

Takový průměr. Pokud vás zaujme barva, berte ho, za tu cenu udělá dobrou službu Jinak si ale myslím, že nemá cenu k nim příliš tíhnout. Lak má dobrou konzistenci, se kterou se velmi dobře pracuje, navíc mně tyto laky vůbec nehoustnou. Štěteček mi přijde fajn, je poměrně široký a lakuje se s ním dobře. Barevná škála je na můj vkus malá, málokteré barvy se mi líbí. Výdrž je průměrná, neporušený zůstane 2-3 dny. Krytí je dobré, kryjí už při první vrstvě.

  • cena
  • konzistence
  • štěteček
  • výdrž
  • barevná škála


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.12.2013 18:03:22

Lak jsem si koupila spíše ze zvědavosti. Konkrétně mám odstín 300 - Spring Tulip. Když porovná cenu a velikost balení, je asi bezkonkurenční. Ke štětečku také nemám větší výhrady, i když by mohl být o něco širší. Vyhovuje mi, že po aplikaci maximálně dvou vrstev laku je nehet krásně zakrytý. Výhrady mám ale k vodové konzistenci. Jako úplnou katastrofu vidím dobu, než lak úplně zaschne. .... Nicméně jsem s tímto lakem svým způsobem spokojená a znovu bych si ho nejspíše koupila.

  • Cena
  • Velikost balení
  • Krytí
  • Doba schnutí
  • Vodovější konzistence


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 1.11.2013 12:51:10

Lak mám v odstínu č.262 Murray Hill Mauve. Barvička je to opravdu krásná. Lak je vodovější ale to mě naopak vyhovuje. Stejně jsem zvyklá dávat dvě vrstvy a s vodovějším lakem se lépe pracuje. Barva na nehtech vydržela poměrně dlouho cca 4-5 dní. Což za cenu 30 Kč je naprosto luxus. Horší je to se schnutím laku. Ač výrobce uvádí, že je lak rychleschnoucí, tak barva na nehtech i po více než půl hodině (ve druhé vrstvě) nebyla stále zaschlá. Takže o rychleschnoucím laku nemůže být ani řeč. Přesto si ho za tuto cenu koupím i příště.

  • nízká cena
  • dlouhá výdrž laku
  • neschne rychle


věk
25-34

nehty
přírodní

Mezi levnými laky se tento řadí k těm lepším. Mám 4 odstíny a každý je trošku jiný vlastnostmi. Začnu tím, co mají stejné - dobře se nanášejí,vydrží poměrně dlouho bez poškození (cca 3-4 dny), ale velmi velmi pomalu schnou, a i když vypadají nehty už suché, tak je lak velmi náchylný na poškození. V prvních 20 minutách po nanesení je lepší se vyvarovat jakékoliv činnosti. Teď rozdíly - u některých odstínů stačí jen jeden nános a krycí schopnost je perfektní, u jiných jsou nutné minimálně dvě vrstvy. Řekla bych, že za málo peněz, hodně muziky. Oceňuji také široký výběr barev a rozhodně mnohem lepší výdrž než u laků Essence (které jsou nyní kvalitou někde úplně jinde než dříve).

  • dobrá výdrž (3-4 dny)
  • pohodlné nanášení - u některých odstínů stačí jedna vrstva
  • velký výběr barev
  • cena
  • velmi náchylné k poškození laku v prvních 20 minutách po nanesení


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 2.5.2013 20:26:59

Skvělé laky za přijatelnou cenu, menší škála barevných odstínů, ale vždy si nějaký vyberu. Štětečkem se lak dobře nanáší. Co mi nejvíce vadí je dostupnost pouze v drogériích Rossmann. Na obalu je napsáno rychleschnoucí, ale u některých odstínů to absolutně neodpovídá! Jinak lak drží a začne se loupat cca po 5 dnech a stačí maximálně dvě vrstvy (u některých klidně i pouze jedna).

  • krásné barvy
  • hustota
  • dost široký štěteček
  • nevysychá
  • malá škála odstínů
  • odstín 247 mi pořádně nezaschnul ani za 2 hodiny
  • některé odstíny dělají bublinky


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.2.2013 09:22:00

Mě tenhle lak teda vůbec nenadchl. Řadím ho mezi nejhorší, jaké jsem kdy měla, i Essence je kvalitnější. Tento lak je hodně tekutý, takže se na nehtu rozteče do stran, schne dlouho a výdrž tragická. Jedinými pozitivy na laku je cena a výběr barev, ovšem to samé je i u Essence, které jsou ale kvalitnější

  • cena
  • dlouho schne
  • výdrž
  • příliš tekutý


Další recenze od 25.2.2013 21:57:19

Pro mě je velký plus, že za nízkou cenu dostanete hodně. Ceny laků na nehty NYC jsou skutečně příznivé. Barvy těchto laků jsou dobré, stačí nanést jednu vrstvu a nehty jsou dokonale pokryté. Skutečně je lak brzy zaschlý., nedělají se žádné oděrky ani chvíli po nalakování. Lak se neloupe a vy drží poměrně dlouhou dobu.

  • cena
  • barvy
  • výdrž
  • rychlost schnutí
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 1.10.2012 16:16:45

Opravdu příšerný lak. Zlákala mě barvička, kterou dlouho hledám a cena. Díkybohu, že stál jen tak málo, jinak bych byla hodně naštvaná z vyhozených peněz. Jedná se konkrétně o odstín Wall street. Lak je šíleně tekutý, nic podobného jsem ještě neviděla, absolutně nekryje, po několikáté vrstve ze zoufalství, snažíc se nehet překrýt, se na nehtu udělá hnusná hrudkovatá hmota. Letěl ihned do koše. Nikdy více!

  • Cena
  • Je vodový
  • Vůbec nekryje


Další recenze od 24.9.2012 06:25:25

Je naozaj výborný. Vydržal mi na nechtoch bez porušenia cca 4 dni a to som sa kúpala v mori, hrabala v piesku. Vyhovuje mi redšia konzistencia a tvar štetca. Výborne sa nanáša a rýchlo schne. A za objem a kvalitu je cena úplne bezkonkurenčná. A nezdá sa mi že by rýchlo vysichal.

  • rýchlo schne
  • dlho vydrží na nechtoch
  • konzistencia
  • objem
  • cena
  • nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 23.9.2012 11:49:23

Já nemám s těmito laky žádný problém, jak za 29,- tak za 39. Mám Dva odstíny, jeden řidší a druhý jakoby gumový růžový. Barvy jsou krásné, dlouho mi na nehtech vydrží. Rychle schnou. Mohlo by ale být více odstínů k dispozici, zdá se mi jich opravdu málo. Dvou kamarádkám se po tomhle laku zlomily nehty, ale nevěřím, že to je lakem. Já si je kupovat budu, nemám problém. Jsou řidší a to mám ráda.

  • Výdrž
  • Vzhled
  • cena
  • řidší konzistence
  • málo odstínů


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 22.9.2012 12:49:37

Já jsem nadšená a kupuji jedině laky NYC. Proč? Cena, dlouhá vydrž a pekné syté barvy. Na to, že stojí fakt lidovou cenu vydrží i 5 dní, nedělá škrkance na papíru, drží, rychle schne a perfektně se nanáší. navíc ma v lahvičce ledku na pohodlné protřepávání. Pro večerní vzhled nehtů používám i třpytky (bezbarvý lak se třpytkama) od stejné značky.

  • cena!!!
  • výdrž
  • pěkné a syté barvy
  • dlouhý štěteček
  • Možná tekutost... mohl by být hustší trošku


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 30.6.2012 19:21:57

Když to čtu, tak mi přijde, že existují dva různé výrobky. Můj byl bohužel taky strašný. Vodový, špatný štěteček, málo krycí. S tím rychleschnoucím to byl asi opravdu žert, do druhý vrstvy rejpnu ještě druhý den. Taky se mi udělaly bublinky. Olupování druhý den.

  • cena
  • barva
  • neschne
  • vodová konzistence
  • bublinky


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 29.6.2012 14:29:53

Na koupi tohoto laku mě zlákala hezká fialová barvička. Bohužel lak mě dost zklamal. Konzistence se mi zdá dost řídká. U tmavých odstínů je třeba použit aspoň 2 vrstvy. Rychlost schnutí také není příliš velká. Lak za začíná slupovat skoro hned po nalakování. Navíc jsem si všimla, že se mi po dvou vrstvávh laků udělaly jakoby maliňké bublinky. Výhodou je jen velké balení a hezké letní barvy.

  • Hezké letní barvy.
  • Velké množství v lahvičce.
  • Příliš řídká konzistence.
  • Lak se skoro vzápětí olupuje.
  • Po nalakování se na nehtech utvořily bublinky.


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.6.2012 23:20:17

Tak tento lak mě zklamal na plné čáře. Je hrozně tekutý, takový vodový a špatně kryje. Na to, že má být ryschleschnoucí schne dost pomalu. Na rukou se začne druhý den olupovat, na nohou vydrží o něco déle. Nezaujala mě ani barevná škála odstínů, mohlo by jich být více. Výhodou je pěkné balení, širší štěteček a samozřejmě cena.

  • cena
  • balení - širší štěteček
  • málo odstínů
  • vodová konzistence
  • špatně kryje
  • pomalu schne
  • brzy se olupuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.6.2012 23:00:38

Dostala jsem třk tytl laky od sestry a řeknu to takhle - jsem ráda, že jsem si je nekoupila sama, protože jsou strašné! Vodové, skoro nekryjí a schnou skoro hodinu - pardon, ale takhle si rychleschnoucí lak nepředstavuji! Za mě rozhodně nebrat! Ani za tu cenu nestojí ;)

  • nevím, možná cena a barevná škála
  • moc tekutý
  • nekryje
  • pomalu schne
  • nevydrží, hned se loupe


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tyto laky mám velmi ráda, akorát by mohlo být na výběr z více odstínů barev... Vyhovuje mi i docela velká lahvička oproti jiným značkám. Také jsem ráda za docela široký šteteček, se kterým se mi lak velmi dobře nanáší. Lak vydrží docela dlouho na nehtech, ale vadí mi to, že přesto, že slibuje rychlé zasychání, tak mu to docela trvá...

  • cena
  • velký šteteček
  • dlouhá výdrž
  • méně odstínů
  • dlouho zasychá


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.4.2012 17:41:08

Tento lak je úžasný. Všeobecně se všemi laky od NYC mám výborné zkušenosti :) .... Tento lak slibuje rychlé schnutí a toho se mu také podařilo dostát :) Má úžasnou cenu a vydrží asi 4-5 dní , poté se mírně odlupuje na špičkách. Je sytý už po prvním přetření. škoda je jen, že má malý výběr odstínů

  • rychlé schnutí
  • 9,7 ml lahvička
  • super štěteček
  • cena
  • výdrž
  • krytí
  • málo odstínů


Další recenze od 1.4.2012 15:45:36

Mám modrý a neměl sytou barvu ani po dvou vrstvách, stále prosvítal nehet, až po třetí vrstvě to začalo vypadat pěkně. Jinak je vzhledem ke své ceně skvělý, vydrží i nějaké trochu "ostřejší" zacházení. Barevná škála sice nic moc, ale barvy jsou za to krásně metalické.

  • rychle schne
  • dlouho vydrží
  • malá sytost barvy


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 23.3.2012 20:13:45

Koupila jsem si tento lak ve fialové a zelené barvě, fialový byl úžasný- nádherná barva všichni mi ho chválili, dlouho vydržel. Se zeleným jsem už tak nadšená nebyla, jelikož byl spíše průhledný než krycí, takže jsem byla docela zklamaná. Jinak mě velmi zklamalo, že rychle vysychá.

  • hezké barvičky
  • dobrá cena
  • rychle vysychá


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 22.3.2012 19:15:44

Tohle, že je rychloschnoucí lak? Nevím jestli dávám nějakou silnou vrstvu nebo co, ale i po půl hodině jsem byla schopná lak setřít z nehtu. Navíc výdrž teda taky nic moc a ještě ke všemu špatně kryjí.

  • cena
  • nekryjí
  • špatná výdrž
  • špatně schnou


Další recenze od 22.3.2012 18:08:42

Poměr cena, kvalita, velikost balení je skvělá. Laky mám ve dvou odstínech. Nanáším je vždy ve dvou vrstvách. Vydrží poměrně dlouho, krásné syté barvy. Velký štěteček zajistí snadnou a rychlou aplikaci.

  • syté barvy
  • výdrž
  • příznivá cena
  • žádné


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 22.3.2012 16:53:07

Barevná škála je sice malá a zdá se mi, že dost centrovaná na růžové a fialové, ale zato jsou docela dobře krycí, štěteček je úplně skvělý, vodovější konzistence mně osobně vyhovuje, pro plné krytí standartní 2 vrstvy. Výdrž bych hodnotila jako normální, co mi ale vadí je, že některé odstíny milerády na nehtech "bublinkují". Relativně rychle schnou a za 29 korun je objem nějakých 10 ml úplně snový.

  • objem lahvičky
  • cena
  • sytost barev
  • vodovější konzistence
  • štěteček
  • barvy
  • "bublinkovatost" některých odstínů


Další recenze od 18.3.2012 21:04:42

Skvělý lak za skvělou cenu a opravdu schne rychleji, že obyčejný lak. Pěkně se nanáší, dlouho vydrží a nemusíte dávat víc jak 2 vrstvy. Výhodou je i větší balení.

  • Velikost
  • Cena
  • Výdrž
  • Nanášení
  • Schnutí
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 18.3.2012 17:14:03

Dobré laky za dobrou cenu. Mám asi dva a s oběma jsem vcelku spokojená. Poměr cena x výkon je hodně dobrý. Nějaké chyby bych v nich našla ale jelikož cena je opravdu hodně nízká, tak se dají přehlédnout.

  • cena
  • dlouho vydrží
  • obsah laku (cca 10 ml)
  • rychle schne
  • dostupné pouze v drogeriích Rosmann
  • hodné řídké
  • malá škála odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.3.2012 01:20:47

Skvělý lak za skvělou cenu a docela velké množství (9,7 ml). Krásně kryje ve dvou vrstvách, má ideální štěteček. Vydrží na nehtech bez chybičky opravdu dlouho, klidně i 5 dní (i bez vrchního laku). Jedinou nevýhodou je, že dost dlouho schne a v obchodech mají malý výběr odstínů.

  • dlouhá výdrž
  • kryje ve dvou vrstvách
  • cena
  • množství produktu
  • dlouho schne
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.3.2012 16:52:59

Super laky na nehty, které stojí pouze 29,-Kč. Laky jsou krásně syté, takže stačí nanést jen jednu vrstvu. Škoda jen že nemají tolik barev. Za tuto cenu je to bezkonkurenční lak.

  • sytost cena
  • málo barev


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené