e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář recenze a zkušenosti

Štětce na tvář e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář
Štětce na tvář e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář - obrázek 1
Štětce na tvář e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář - obrázek 2
Štětce na tvář e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář - obrázek 3
5 4.6 22
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio kabuki štětec na tvář

Další recenze od 14.3.2012 11:00:13

Kabuki štětec má nezvyklou černobílou barvu, je velice příjemný a heboučký. Skvěle rovnoměrně nanáší pudr. Mám štětec dva měsíce (každodenní použití), přežil útok mého psa, a stále ještě nezačal pelichat. Jen mě překvapilo, že je to taková změnšenina běžných štětců na pudr, je cca 5cm. Nemá žádný obal, takže je spíš na domácí použití, aby se neponičily štětiny převážením.

  • příjemný
  • hezký design
  • rovnoměrně nanáší pudr
  • nemá obal-nedá se převážet


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.3.2012 12:27:45

Tento kabuki štětec z řady Studio je naprosto perfektní. Je pravda, že co se týče jeho velikosti, je poměrně malý, ale aspoň se hodí i na cestování. Štětec mám už rok a stále ho používám. Za tu dobu z něj nevypadl snad ani jeden chlup. Opravdu chválím, že absolutně nepelichá. Štětinky jsou extra jemné, štětec je hustý, pracuje se s ním výborně.

  • cena
  • kvalita
  • nepelichá
  • jemný chlup
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2012 17:09:51

Štětec mám doma a je uplně super. Myslela jsem, že bude maličko větší, ale uplně stačí. Dobře se drží, je dobře skladný a pudr nanáší parádně. Pravidelně ho čistím a i po měsíci používání je stále měkoučký a příjemný. Určitě bych koupila znovu, můžu jen doporučit, za tu cenu nabídne více, než leckteré drahé a značkové štětce.

  • heboučký
  • dobře nanáší pudr
  • nevypadávají štětiny
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2012 23:39:28

Uzasny stetec. Po precteni vsech moznych recenzi jsem cekala, ze bude naopak mensi, ale je to asi nejvetsi (nejhustejsi) stetec od elfu. Je super jemny, nepelicha, skvele se s nim pracuje. Proste jsem z neho opravdu nadsena a muzu ho vsem doporucit. Pouzivam ho na mineralni makeup, na pudr, nebo na rozetreni bronzeru doztracena. Mohla bych jich mit doma klidne vice.

  • jemnost stetin
  • hustota
  • snadne pouziti
  • nepelicha
  • asi zadne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 13:36:04

Velmi povedený a takový "roztomilý" štětec. Je docela malý, ale nevidím v tom žádný problém. Používám ho hlavně na aplikaci minerálního makeupu. Je fakt příjemný, jemný k pokožce. Štětinky jsou husté a jemné, akorát mě trochu vypadávají, ale to může být kus od kusu. Za tu cenu rozhodně super

  • husté a jemné štětinky
  • design


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 13:46:09

Příjemný malý štětec, neuvěřitelně jemné štětiny, stejně jako u všech štětců od Elfu. Pudr se s ním nanáší opravdu výborně, štětiny jsou velmi husté. Měla jsem strach z té ceny, ale je výborný. Štětiny vůbec nevypadávají, až se mi časem zničí, pravděpodobně koupím znovu, za tu cenu...:-).

  • velmi jemné a husté štětinky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Tento štětec jsem si koupila na minerální make-up,protože jeho cena se mi zdála být hodně nízká a má dobré recenze..Byla to láska na první pohled! je úžasně heboučký a make-up i pudr se s ním nanáší skvěle...Aplikuju s ním i tvářenku...Za tu cenu je prostě neuvěřitelný!

  • heboučký
  • skvělé použití
  • cena
  • chtělo by to pouzdro :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kabuki štětec od elfu je úžasný, je to nejlepší štětec na pudr, co jsem kdy měla. Je nádherně hebounký a pracuje se s ním skvěle, je to profesionální pomocník každého líčení. Je hustý a nepelichá, pudr nanáší rovnoměrně. Jedinou nevýhodou by mohlo být, že součástí výrobku nebyl obal, takže se nedá brát na cesty.

  • Příznivá cena
  • Jemný
  • Hustý a nepelichá
  • Mohl by být obal


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 21:35:34

jemné, ale velmi husté štětinky, ideální na nanášení pudru. hlava štětce je velká, pokryjete velkou část obličeje. používám ho na finish sypkým pudrem. měla jsem kabuki od real techniques a nedá se srovnat. při použití štětce od elfu nemusím použít tolik produktu, protože pudr zůstane na povrchu štětce, na rozdíl od RT kabuki, kdy pudr zůstal v jemných štětinkách a na pleť se téměř nedostal.

  • hustý
  • jemné štětinky
  • pokryje velkou plochu obličeje
  • nemám


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2013 23:49:49

Famozní štětec :) Je velmi huňatý, takže veškerý nanesený pudr drží na štetci, nepropadá dovnitř a zároveň je neuvěřitelně heboučký jak plyšáček. Pudrové výrobky se s ním tedy nanáší jedna báseň. Z toho mého snad ani jednou nevypadla štětinka, takže i skoro po 3 letech vypadá doopravdy jako nový.:)

  • hebký
  • hustý
  • nízká cena
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2013 13:36:02

Tento kabuki štětec jsem si pořizovala s tím, že si ho budu vozit v kabelce, takže s jeho velikostí jsem naprosto spokojená. Je velmi huňatý a hustý, štětinky jsou jemné. Než jsem štětec poprvé prala, pár štětinek vypadlo, ale teď už ho mám mnoho měsíců a žádné štětiny už nevypadly. Na tváři je velmi příjemný, rozhodně neškrábe.

  • cena
  • hustota štětin
  • jemnost štětin
  • nepelichá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Musím uznat, že elfí štětce řady Studio jsou hodně povedené. Vůbec jsem to za tu cenu nečekala a jsem příjemně překvapená. Tento štětec je extra hustý, velmi jemný, štětinky jsou dobře střižené, štětec ani po několikátém mytí nepelichá a vypadá stále jako nový. Škoda, že nemá ochranný cestovní obal, nejraději bych se s ním pudrovala celý den :)

  • extra hustý
  • jemný
  • nepelichá
  • cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2013 22:24:24

Výborný štětec, kterému opravdu není co vytknout. Je krásně jemný a hustý, nepelichá, dobře se s ním pracuje. Používám většinou na sypký pudr. Svojí velikostí (bez dlouhé rukojeti) je ideální do kabelky, pokud pro něj vymyslíte nějaký obal :-) Sice jsem si na pudr ještě více oblíbila z e.l.f. Studio řady rovně seříznutý Powder Brush, ale tento kabuki používám také a mám ho moc ráda, je opravdu příjemný.

  • kvalita vs. cena
  • hustota štětin
  • jemnost
  • nepelichá
  • žádné


Další recenze od 3.11.2013 19:33:23

Tento roztomilý trpasličí kabuki byl snad nejdražší položkou v mé poslední objednávce z elf ale rozhodně stojí za to. Hned jsem se do něj zamilovala. Poměr kvalita/cena je skvělý. Štětec je hebounký, hustý a nepelichá. Používám jej pouze na pudr, protože na konturování a tvářenku je moc velký. Kdyby měl nějaký cestovní domeček, brala bych si ho i s sebou, takhle na mě vždy čeká doma a cestuje ošklivější a starší brácha.

  • cena
  • tak akorát do ruky
  • chybí cestovní "domeček"


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2013 16:40:10

Tento malinký kabuki štětec jsem si oblíbila především při cestování, kdy se snažím ušetřit co nejvíce místa a tam beru cestovní balení a tento štětec je na cestování jako dělaný. Je 100% syntetický, velmi jemný a perfektně se s ním nanáší pudr. Doma ho tolik nepoužívám, protože mám raději štětce s rukovětí, ale na cestování je dobrý, protože nezabere tolik místa. Produkty s ním nepráší, je jemný, štětiny mu vůbec nevypadávají. Prostě na cestování ideální.

  • cena
  • jemný
  • ideální na cestování
  • je malinký


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2013 13:03:06

Malý, heboučký, nepelichajíci zázrak. Nepráší, nedělá šmouhy. Krásně nanáší pudr, tvářenku, bronzer, já s ním nanáším i světlé třpitkové stíny přes celé víčko a možná by si poradil i s make-upem. Jediná jeho nevýhoda je ta, že nemá obal. I tak ho převážím a můžu říct že je i odolný. Prozatím přežil již desítky cest v kufru.

  • nanáší rovnoměrně
  • nepelichá
  • hebký
  • nemá obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 18:49:05

Kabuki štětec od Elfu jsem si koupila na nanášení pudru a musím uznat, že je kvalitní a také roztomilý :) Štětinky jsou jemné k obličeji, nevypadávají, štětec se relativně dobře drží v ruce. Asi jediná výtka je to, že není v prodeji rovnou s nějakým přenosným obalem či pouzdrem. Nicméně pokud ho máte v čem skladovat, stane se z tohoto štětce nepostradatelný pomocník nejen na cestách :-)

  • jemné, kvalitní štětinky
  • hezký vzhled
  • chybí pouzdro či obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 22:36:33

Krásně hustý hebký štětec, dobře skladný, díky mini "rukojeti". Levný a kvalita je přitom výborná v porovnání s dražšími. Nevypadl zatím ani chlup, po čištění stále hebký. Prostě paráda. (Škoda, že tak super nejsou všechny elfí štětce a musí člověk zapátrat než na dobrý a levný natrefí). Já ho používám na tvářenku, abych se s tím nemusela moc piplat. Fakt rychlovka, trochu poťupnu na líčka, malinko "rozetřu" a hotovson. Dala bych skoro až 5 bodů,) Velikost je tak přesně akorát.

  • skladnost
  • cena
  • hebkost
  • hustota
  • nenapadá mě


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2016 22:37:19

Tento kabuki štětec jsem si úplně zamilovala. Je velmi hezký, skladný, a naprosto heboučký. Na pleti je velmi příjemný, pudr se s ním dobře nabírá. Tím jak je velký se pudr lehce a rychle aplikuje. Na pleti zanechává takový jemný, matný finiš, nedělá takový nános pudru jako levnější štětce z drogerie. Zatím z něj nepadají štětinky, ale mám jej teprve dva týdny a prala jsem jen zatím jen jednou, vše šlo bez problémů. Určitě doporučuji, je skvělý.

  • velikost
  • vzhled
  • hustý
  • hebký
  • nedělá nános
  • cena
  • horší dostupnost


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sigma Essential Kit

4.8 94% 4 recenze

Hůře hodnocené

Essence Štětec na pudr

4.5 87% 46 recenzí