e.l.f. Studio Štětec na tvář velký recenze a zkušenosti

Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na tvář velký
Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na tvář velký - obrázek 1
Štětce na tvář e.l.f. Studio Štětec na tvář velký - obrázek 2
5 4.9 15
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Štětec na tvář velký

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 12:05:16

Můj nejoblíbenější štětec z Elfu. Je krásně jemný, hebký, nepráší, nepelichá. I po cca 15 praní vypadá stále jako nový. Dá se použít na pudr, na bronzer i na tvářenku. Možná na pudr by mohl být trošku větší, používám ho hlavně na bronzer a tvářenku. Hodil by se mi ještě alespoň jeden navíc.

  • jemný
  • nepráší
  • nepelichá
  • univerzální
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 19:43:31

Úžasný štětec, je krásně jemný a hebký, pěkně se s ním pracuje. Štětiny jsou bezvadně strižené a krásně se produkt aplikuje na obličej a zbytečně nepráší. Vlas pevně drží a ani po nekolikátém praní nevypadl ani chloupek.

  • cena
  • kvalita
  • jemnost štětin
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 08:30:59

Můj nejoblíbenější štětec. Krásně hebký, jemný, nevypadávají z něj chloupky a velký je akorát. Používám ho na nanesení pudru. Jedinou nevýhodou možná může být, že na něm pudr hůř drží, ale alespoň ho člověk nenanese víc, než by chtěl.

  • kvalita x cena
  • pudr hůř na štětci drží


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Nejlepší štětec, který jsem kdy měla.. Je jemný, příjemný na dotek i pro citlivější pleť a i ca po 30 vypráních nepelichá.. Je vhodný na pudr, bronzer, tvářenku i na fixátor make-upu.. Používám ho denně ca 4 měsíce a je stále jako nový.. Kvalitou je srovnatelný s daleko dražšími štětci..

  • Vhodný pro citlivou pleť
  • Cenová dostupnost
  • kvalita
  • Koupě možná jen na internetu


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.6.2012 21:17:52

Štětec používám na pudr - je naprosto super, jemný, nepelichá, vyhovuje mi i velikostně. Pravidelně ho peru a stále jako nový, určitě srovnatelný se štětci renomovaných značek, můžu doporučit! Velmi kvalitní výrobek, mám zkušenost i s jinými štětci z řady Studio a jiné už nechci ;-)

  • super cena
  • jemný
  • nepelichá
  • hezký design
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 13:49:58

Souhlasím, tento štětec je užasný, jeden z mých úplně nejoblíbenějších štětců. Strašně se mi líbí jeho trochu zploštělý tvar, dobře se mi s ním pracuje. Štětiny opět elfsky jemné, husté, nevypadávají, elegantní provedení. Určitě časem koupím buď ještě jeden nebo znovu, až se někdy opotřebí.

  • skvělý tvar
  • husté a jemné štětiny
  • nevypadávají ani při praní
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2012 22:08:56

Hledala jsem kvalitní štětce za rozumnou cenu a po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla pro štětce od elfu. A rozhodně jsem udělala dobře. Štětec na tvář je tak akorát velký, jak pudr tak tvářenka se s ním nanášejí bezvadně. Štětec je hustý, štětinky jsou velmi jemné a vůbec nepelichá.

  • cena
  • jemný
  • nepelichá
  • univerzální použití
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2013 18:25:28

Krásně jemný štětec. Čekala jsem pěkný, ceně odpovídající štětec, ale byla jsem hodně překvapená. Nemám co bych mu vytkla, patří mezi mé oblíbence. Používám ho pouze k nanášení pudru a v tomto směru odvádí skvělou práci. Za tu cenu rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • krásně jemný
  • cena
  • design
  • husté štětinky
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2013 21:06:20

Taky patřím mezi spokojené majitelky tohoto štětce. Oblíbila jsem si ho na tvářenku, která se mi s ním nanáší moc dobře, díky tomu, jak je zploštělý. Na pudr by byl ale určitě taky fajn, takže si klidně dovedu představit vlastnit více než 1 kus :-) Je krásně jemný a hustý, vůbec nepelichá, prala jsem ho už hodněkrát a nevypadla z něj jediná štětinka. S celkovým provedením jsem taky spokojená, nic se neviklá apod. Skvělý štětec, můžu doporučit.

  • hustota štětinek
  • jemnost
  • nepelichá
  • celkové provedení štětce
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.4.2013 13:58:02

Nejlepší štětec na pudr, co jsem kdy měla. Je maximálně jemnoulinký, pudr se s ním nanáší tak pěčlivě a jmeně, že pak mám na pleti uplně takový "airbrush" efekt :) tenýž pudr ze sephory starým štětcem a tímto se chová uplně jinak :) pudr vůbec nepráší a opravdu udělá dokonalý nepatrný nános pudru. je výborný na tuhý i na sypký pudr!

  • cena/kvalita
  • dokonale nanese pudr
  • extra jemný
  • nepelichá
  • nic!


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 15:25:25

Štětec na tvář od Elfu je jeden z mých nejoblíbenějších výrobků od této značky, poté, co jsem jej zakoupila já jsem následně doobjednávala i kámoškám a mamce. Štětec je velmi příjemný a hebký, lepší štětec jsem zatím neměla. Velmi jej doporučuji, koupí tohoto výrobku nikdo neprohloupí, za mě rozhodně ano. Skvělý.

  • hebkost
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 01:50:38

Tento štětec na tvář je dobrý. Používám jej když používám fixační pudr, nebo když chci tvářenku zapracovat do ztracena. Štětec je jemný, štětiny má hezky stejně zastřižené do obloučku a vůbec nepelichá. Prala jsem ho už alespoň 100x neboť ho mám více jak 3 roky a jeden čas jsem ho používala denně. Teď už ho tolikrát nepoužívám, protože mám lepší štětce. Myslím, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby byl o trošku hustější.

  • cena
  • dostupnost
  • mohl by být o trošku hustější


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.1.2014 12:43:58

Je opravdu skvělý. používám ho na pudr i tvářenku. Konturovat by s ním taky šlo... Mám ho už skoro rok, ale štětinky jsou pořád stejně, nepelichá a je jemný. Jediná chybička je v tom, že se mi už dvakrát oddělila rukojeť. Vždycky to slepím, takže to není na překážku, ale zamrzí to :) Patří k těm lepším štětcům u mě doma i od elf obecně

  • cena
  • zpracování


Super štětec za super cenu. Štětinky jsou extrémně jemné, vůbec nevypadávají, štětec je na pleti opravdu jemný a dobře se s ním díky dlouhé rukojeti pracuje. Škoda, že se tato značka nedá zakoupit normálně v kamenných prodejnách, nebylo by to na škodu. Vlastním i jiné štětce od Elfu a na všechny nedám dopustit.....

  • cena
  • extra jemné štětinky
  • pěkný vzhled
  • nedostupný v kamenném obchodě


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené