Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara - obrázek 3
5 3.9 43
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 43 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 08:35:23

Moje druhá řasenka od Essence a opět naprostá spokojenost. Velký kartáček, který pročeše. Nemám řasy slepené, krásně vyniknou. Nedrolí se a opravdu je voděodolná (vydržela sprchování).

  • Kartáček
  • voděodolná
  • cena
  • Žádné


Další recenze od 20.4.2012 17:17:48

S řasenkou jsem naprosto spokojená, dlouho jsem hledala a to i mezi těmi nejdražšími. Nečekala bych, že najdu t pravé zrovna od tak levné značky jako je Essence. Řasy mám celkem krátké, ale husté a řasenka mi je maximálně prodlouží, zvírazní a hlavně natočí. A ke všemu e voděodolná, takže se mi neobtiskávají řasy jako u ostatních řasenek, které jsem kdy měla.

  • Voděodolná
  • Hustý kartáček
  • Řasy natočí
  • Velmi přijatelná cena!
  • Neobtiskává se
  • Žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.5.2012 00:36:58

Tak tato řasenka 100% splnila mé očekávání. Je opravdu voděoodolná. Vyzkoušela jsem spoustu řasenek - i mnohem dražších... Ale tahle je bezvadná. Má krásně hustý kartáček, na kterým se ale vůbec nevytvářejí cucky... Řasenka se ani nedrolí a ta cena! Prostě super

  • hustý kartáček
  • opravdu voděoodolná
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.5.2012 10:18:39

Tahle řasenka je naprosto dokonalá. Konečně jsem našla řasenku, která opravdu řasám dodá objem a nemohu uvěřit, že jsem ji našla v takové cenové kategorii. Voděodolnost beru jako takový "bonus". Ty co hledají objemovou a cenově dostupnou řasenku mohou hned utíkat do obchodu si ji koupit :o)

  • dodá řasám objem
  • cena
  • voděodolná
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.6.2012 10:15:43

Už jsem od Essence měla i lepší řasenky. Tahle řasenka není špatná, je opravdu voděodolná (odzkoušeno), ale má zvláštní kartáček. Přijde mi, že je příliš velký a špatně se s ním manipuluje. Řasenka vlsy docela prodlouží, ale moc nezahustí. Mně to nevadí, mám pěkné svoje řasy, ale myslím, že pro někoho s řídkými řasami by nemusela být vyhovující. Celkově, ale řasenku hodnotím kladně. Vzhledem k ceně je kvalita odpovídající.

  • cena
  • opravdu voděodolná
  • prodlouží řasy
  • řasy moc nezhustí
  • zvláštní kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.8.2012 11:35:19

Moje první řasenka od Essence.Hledala jsem nějakou opravdu voděodolnou,co by vydržela koupání v moři,tak i v bazénu a musím,říct že je perfektní,sundat ji je většinou boj.Vydrží,nedrolí se,nedělá šmouhy,neslepuje.Jenom na můj vkus moc veký kartáček,takže se hůř nanáší na spodní řasy.

  • 1OO% voděodolná
  • moc velký kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.8.2012 12:16:27

Tuto řasenku jsem zakoupila po přečtení recenzí zde na omlazení a výsledkem jsem byla skutečně velmi překvapena. Má velký kartáček což mě plně vyhovuje, řasy neslepuje, krásně barví a skutečně vydrží, je 100% voděodolná, po koupeli v bazéně se ani nehnula. Jsem s ni velmi spokojená a rozhodně ji koupím znovu.

  • voděodolná
  • větší kartáček
  • neslepuje
  • krásně barví
  • dobrá cena!
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.8.2012 12:41:07

Po dobrých zkušenostech se stříbrnou řasenkou (Volume Curl) ze stejné řady, jsem záhy vyzkoušela i tuto voděodolnou verzi. Popravdě jsem od ní čekala víc. Možná kdybych si je koupila v opačném pořadí (nejprve modrou voděodolnou, pak až stříbrnou), mé hodnocení by bylo jiné. Tato řasenka na můj vkus dost žmolkuje a slepuje řasy. Navíc vůbec řasy neprodlouží. Voděodolná je, ale podle mě ne na 100 %, jak čtu v předešlých recenzích (a to se s ní ani nepotápim apod.). Kolikrát se mi stalo, že jsem ji měla nadrolenou pod okem. Jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela, tohle léto s ní už doklepu, ale příští rok budu hledat jinou, tuto si znovu určitě nekoupím.

  • kartáček
  • obal
  • cena
  • žmolkuje a slepuje řasy
  • není 100% voděodolná
  • neprodlouží řasy
  • občas se drolí během dne


věk
15-24

oči
hnědé

Tato řasenka mi přijde supr! Pořídila jsem si ji, když jsem jela na chatu a počítala jsem s denním koupáním v bazénu a osvědčila se mi skvěle. Řasy jsou po ní krásně dlouhé a je skutečně voděodolná - i po vykoupání v bazénu včetně potápění jsem měla řasy pěkné a nerozmazané. Za to kolik stojí je to určitě nadprůměrná kvalita, doporučuji!

  • je skutečně voděodolná
  • prodlužuje řasy
  • cena
  • žádné


Další recenze od 21.8.2012 08:47:40

Tato řasenka je poměrně dobře voděodolná, pokud se nebude dlouhodobě potápět, tak by vám měla vydržet ;) Je krásně černá a díky velkému kartáčku řasy hezky natočí i prodlouží. S kartáčkem je moc dobrá manipulace. Jedinýmmínus pro mě je, že se po celodenním nošení trochu odrolí.

  • voděodolnost
  • řasy natočí a prodlouží
  • dobrá manipulace s kartáčkem
  • drolení po celodenním nošení


Další recenze od 31.8.2012 18:52:53

Tuhle řasenku jsem používala celé léto. Tajová jistota, vydržela dovolenou u vody a snad všechny letní aktivity. Hůře se odličuje, ale tak, je voděodolná, takže se stím musí počítat. Řasy krásně pročeše a prodlouží. Mě vyhovuje a za tu cenu jí budu mít klidně arzenál. :)

  • cena
  • prodlouží
  • voděodolná
  • nic


Další recenze od 5.9.2012 10:51:31

Vyzkoušela jsem už spoustu voděodolných řasenek, za normální cenu i drahých, ale žádná absolutně nevyhovovala. Mám kraťoučké řasy a žádná je neprodloužila, nezvýraznila. A pak si koupím tuhle za pár kaček a absolutní BOMBA! Už nikdy jinou, doporučuji

  • Velký kartáček
  • Drží jako přibitá, přežila moře, sprchu, pot i slzy
  • Nádherně prodlouží, zahustí, natočí a zvýrazní řasy
  • Neroztéká se ani nedrolí
  • Zkusila jsem a vydržela dva dny bez chybičky, a to spím na břiše :D
  • Nejlepší a bezkonkurenční!
  • Cena
  • Žádný


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.9.2012 15:52:49

Na řasenku jsem si zašla skrz doporučení z těchto recenzí, ale já jsem opačitá koza :D a nesedí mi. Kartáček je velký, což mi na začátku imponovalo, ale na mé krátké a rovné řasy to nebylo vončo. Nanesl trochu černě, natočení žádné, objem jsem nezaznamenala. Jediné plus vidím v tom, že je voděodolná a proto jde i dost špatně odlíčit, což je pro mě znamením, že svůj účel splní.

  • obal
  • voděodolnost
  • nesedla mi


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 3.12.2012 23:00:39

Když je venku vítr, třeba na podzim tak mi hodně slzí oči. Hledala jsem nějakou levnou voděodolnou řasenku. Zaujala mě tahle, tak jsem si ji koupila. Můžu říct, že vodě odolává skvěle. Možná až moc :D Když si ji chci umýt tak to jde trochu ztuha ale teplá voda s mýdlem to vyřeší. :) Kartáček mi udělá krásné husté, dlouhé a objemné řasy. Ikdyž jsem zvyklá na menší, na tenhle se dá zvyknout taky. :) Koupila bych si ji znova :)

  • opravu voděodolná
  • cena
  • udělá mi krásné řasy
  • nedrolí se
  • pro toho kdo není zvyklý na velké kartáčky může být tenhle ze začátku problém


věk
15-24

oči
zelené

Nejlepší voděodolná řasenka, co jsem kdy měla.Splňuje vše,co potřebuju - je voděodolná, má velký kartáček, řasy krásně pročeše, neslepuje a nežmolkuje. A stojí okolo 60 kč takže super, už ji mám podruhé a maximální spokojenost.Jinou voděodolnou řasenku už nechci.

  • cena
  • velký kartáček
  • dlouho vydrží
  • voděodolnost
  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.2.2013 20:14:01

Opravdu skvělá řasenka. Za příjemnou cenu a zvládne řasy natočit, zahustit a trochu prodloužit. Ani je moc neslepuje, nežmolkuje a neopadává pod oko. Je opravdu voděodolná- nosím ji na koupák a to se potápím a různě poskakuju atd. Kamarádka v ní dokonce spala- pro řasy to asi není nejlepší, ale vydržela :) Jedinou nevýhodou by mohl být větší kartáček, ale mě vyhovuje.

  • cena
  • opravdu voděodolná
  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • neopadává pod oči a neobtiskuje se
  • natočí řasy
  • zahustí řasy
  • prodlužuje řasy
  • možná kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.2.2013 12:24:23

Bohužel musím této řasence udělit negativní recenzi, ale každému holt vyhovuje něco jiného. Jediné, co je na řasence fajn je kartáček. Je opravdu velký s mnoha štětinkami. Samotná řasenka už tak fajn není. Přijde mi taková suchá, příliš nemaluje a dělá žmolky. Že by byla nějak extra voděodolná říct nemohu. Pro mě propadák a znovu určitě nekoupím.

  • Kartáček
  • Textura
  • Žmolkovatění
  • Výdrž


V průběhu dvou dnů mi vydržela bez rozmazání pláč, spánek, déšť, umytí hlavy i obličeje a stále v pohodě držela. Nedrolí se a nedělá žmolky. Jedinou nevýhodou je že s mojí nešikovnou manipulací se při líčení po obtisknutí na víčko špatně odličuje. Za tu cenu je to bomba. :)

  • 100% voděodolná
  • prodlouží a zhustí řasy
  • nízká cena
  • nejsou


věk
25-34

oči
modré

Koupila jsem si tuhle řasenku na základě dobrých recenzí, nikdy jsem takhle levnou řasenku neměla. Jak tak koukám, tak jsem asi jediná v tom, že se mi obtiskává nad víčkem a pod okem, takže se musím pořád kontrolovat a už je to opravdu otravné. \výdrž byla ze začátku celkem dobrá, vydržela mi asi 2 měsíce, což je jediný plus. Ale u se těším, až si koukám zase mou oblíbenou, sice stojíí 5x víc, ale investice se vyplatí.

  • velké balení
  • objem
  • maže se všude kolem oka


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.7.2013 19:40:22

Tato řasenka od Essence je docela dobrá :) Má tlustý kartáček což je super,ale zase to má nevýhodu je až moc tlustý takže když se líčíte tak se dotknete obličeje což je taková nevýhoda ! Ale jen malinká mě to ale nevadí vždy si to můžete utřít takže to je v pohodě :) A je na tom skvělé že to je voděodolná řasenka můžete si namočit řasy(koupaliště), :) Zatím s touhle řasenku jsu spokojená :-*.

  • Obal
  • Cena
  • Tlustý kartáček
  • Voděodolná
  • Žadné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.7.2013 14:15:15

Vcelku dobrá nouzová řasenka za velmi příznivou cenu. Pochválit mohu obří kartáček, který si dovede poradit s objemem řas, ale je potřeba to s vrstvami nepřehánět, jinak může řasy slepit. Ve své cenové kategorii asi nemá moc konkurenci, ale mezi mé favority nepatří. Aby byly řasy opravdu krásné, chce to šikovné ruce a dát si s líčením trochu víc práci. U jiných řasenek (ani ne o moc dražších) tak šikovné ruce nepotřebujete a řasy budou dvěma rychlými tahy mnohem hezčí.

  • + příznivá cena
  • + voděodolnost
  • + dodává řasám objem
  • - pracnější líčení
  • - znám lepší řasenky


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.10.2013 12:20:24

Celkově mě tato řasenka vyhovovala, a to jak kartáčkem, tak i natočením a zahuštěním řas. Ale od tě doby, co jsem si ji koupila a každý den jsem se s ní malovala, mě postupně vypadávaly řasy, takže jsem ji musela okamžitě odložit. Opravdu jsem těch řas měla najednou tak málo, že se daly i spočítat na prstech ruk...bylo to příšerné, ale samozřejmě byla to má chyba, protože řasy takovou zátěž jako byla voděodolnost řasenky nevydržely..:/ na občasné nošení bych doporučovala, ale po tom co jsem si s ní prožila, už žádnou voděodolnou nekupuji...:/

  • kartáček
  • cena
  • výdrž řasenky na řasách
  • asi žádné..


Další recenze od 30.11.2013 15:33:26

Koupila jsem si tuto řasenku na základě kladných recenzí, protože jsem potřebovala opravdu voděodolnou řasenku na bazén. Nečekala jsem za tu cenu zázrak, ale překvapila a jsem s ní velmi spokojená. Přežila i 4 hodinové koupání v temálech a i když se malinko smyla, neměla jsem ji nikde obtisklou a ani černo pod očima nebylo. Jediné mínus, velice špatně se odličuje, proto ji používám opravdu jen ve výjimečných situacích, aby mi nějaké řasy zbyly.

  • opravu voděodolná
  • špatně se odličuje


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 4.3.2014 09:24:41

Řasenku jsem si zakoupila, protože mi přišla za tuto cenu velice lákavá a mám ráda tyto tlustější kartáčky. V praxi mi ale líčení s ní moc nevyhovovalo. Na kartáčku pořád zůstavalo hodně barvy, takže jsem vždy musela nejdříve otřít barvu o její hrdlo a pak až začít s líčením řas. S kartáčkem se docela špatně manipulovalo a řasy nijak extra nezvýraznila. Já osobně jsem tedy nebyla moc spokojená a příště již rozhodně nekoupím. Jediné co oceňuji je nízká cena ale za tuto cenu se dají dnes sehnat i řasenky, které jsou lepší než tato.

  • pro mě žádné snad jen cena
  • na kartáčku zůstává hodně barvy
  • nijak mi řasy nezvýraznila
  • s kartáčkem se mi špatně manipulovalo


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.3.2014 11:15:54

Kúpila som ho kvôli cene,vyskúšala som mnoho Essence špirál a niektoré používam dodnes a rada,táto k ním nepatrí.Strašne zlepuje,neskôr sa drolí a opadáva,po viac vrstvách mám mihalnice jednu veľkú zlepenú guču.Kartáček je skvelý,mám rada veľké a hrubé,dobre sa mi s nimi pracuje,no na tejto ostáva veľa farby,potom sa otláča na viečku. Vodeodolná výdrž je relatívne fajn,ale mala som aj lepšie.Bohužiaľ,mne kompletne nesadla.

  • cena a dostupnosť
  • vodeodolná
  • zlepuje-drolí sa-opadáva
  • otláča sa na viečku
  • na kartáčku ostáva veľa farby preto strašne zlepuje a mihalnice sú škaredé
  • essence má aj lepšie výrobky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.4.2014 15:00:33

Voděodolnou řasenku jsem nutně potřebovala a nechtěla jsem investovat šílené peníze, tak jsem si z nutnosti koupila tuhle. Má mega obří kartáček, který pěkně zahustí a pročeše řasy. Je 100% voděodolná (mám vyzkoušeno :D ). Cena je super i balení je pěkné. Na léto bude úžasná. S odlíčením jsem taky neměla problém. Za mě 1* :)

  • Voděodolnost
  • Cena
  • Dostupnost
  • Balení
  • Velký kartáček
  • Nedrolí se
  • Dobře se odličuje
  • Nedráždí oči


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.6.2014 19:47:26

Túto maskaru som si kupila, pretoze som potrebovala vodeodolnu a hlavne lacnu spiralu. Po tom ako som ju otvorila sa mi zdala kefka na mna dost velka. Dovtedy som pouzivala len tie mensie a tie mi najviac vyhovovali. Po dlhsom noseni sa mrvi co mi sposobi cierne kruhy pod ocami :(. Inak je dobre vodeodolna. Len sa musim postupne učit s velkou kefkou. Je to síce horsie, kedze mame v rodine dost dlhe riasy.

  • vodeodolnost
  • objem
  • nelepí
  • velka kefka
  • mrvi sa


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.7.2014 21:30:11

Podle mě průměrná řasenka, která ale za 60 Kč určitě prokáže službu. Objem je průměrný, ale řasy krásně prodlužuje, což je super u tak levné řasenky. Ocenila bych trochu více barvy a trochu řasy slepuje, ale to skoro každá řasenka s takovým typem kartáčku. Kartáček by mohl být trochu menší, hůř se s ním manipuluje. Voděodolnost není špatná, ale v chlorované vodě už ta výdrž byla horší, ale je pravda, že např. ve sprše drží. Jako nouzovka je tato řasenka ok, ale znám lepší. Už nekoupím.

  • prodloužení řas
  • voděodolnost
  • cena
  • moc velký kartáček
  • trochu slepuje řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Vyzkoušela jsem už řadu voděodolných řasenek, ale žádná nebyla tak voděodolná, jak výrobci slibovali... Až letos jsem se rozhodla koupit si konečně tuhle od Essence, na kterou už bylo napsáno tolik chvály. Po shlédnutí dílu Fasády na Stream.cz o voděodolných řasenkách, kde tato test voděodolnosti vyhrála, jsem již neváhala, šla si jí ihned koupit a udělala jsem dobře. Konečně jsem našla opravdu voděodolnou řasenku, která dělá navíc i krásné řasy, neopadává pod oči a je za skvělou cenu, tak co víc si přát?! :) Nevyhovovat by mohla jen těm z vás, kterým nevyhovují obří kartáčky, který tato má. Mě problém nedělají, a tak je to má nová láska na léto a budu se k ní určitě vracet i nadále. :)

  • Neopadává
  • Dělá hezké řasy
  • Cena
  • 100% voděodolná
  • Možná až příliš velký kartáček
  • Mohla by dodat více objemu


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.10.2014 22:07:06

Řasenku jsem si koupila, protože jsem ji chtěla vyzkoušet. Za tu cenu klidně. Řasenka vám dodá celkem objem. Řasy získají i černý efekt. Zkoušela jsem i voděodolnost a klidně bych riskla a vzala bych si jí do bazénu. Dále se mi líbí i obal. Sice se docela špatně odličuje i s odličovačem očí pro voděodolné řasenky, ale i tak jsem s ní spokojená.

  • Dodá objem
  • Voděodolnost
  • Špatně se odličuje


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 2.11.2014 16:48:39

Na tuto řasenku se psalo hodně hodně recenzí, polovina byla spokojená a dalsi polovine se porad neco nelibilo. A ja jsem typ cloveka co rad zkousi nove veci. Rasenka slibuje, ze je vodeodolna a to taky opravdu je. Na oku dlouho vydrzi, rasy krasne prodlouzi a vytvori objem. Je to snad moje nejoblibenejsi rasenka. Je sice pravda, ze odlicovani muze nekomu nekomu delat problemy, ale to po trose cviku a zkusenostem lze odpustit. Takze jestli hledate takovou rasenku jakou popisuji tak do ni! :)

  • Husté řasy
  • Prodlužuje řasy
  • Je opravdu voděodolná
  • Neotiskává se
  • Rychle schne
  • Cena
  • Nic


Další recenze od 2.12.2014 17:44:55

Takže řasenku jsem si koupila ze zoufalství, protože žádná nesplňovala voděodolný efekt, až na tuto. Vydržela i koupání v bazénu. Mokré řasy se sice slepily, ale po uschnutí držely odděleně a bez černých šmouh :). Plusem je mohutný kartáček, se kterým se dobře manipuluje a neslepuje řasy. Určitě si ji znovu koupím.

  • Velký kartáček
  • Cena
  • Voděodolný efekt
  • žádné nejsou


věk
15-24

oči
hnědé

Jsem spokojná pretože kdy jdu ku kamarátke se koupat dlho vydrží a obal je niež veľmi pekný a kartáček je perfektnej jen škoda že se veľmi rýchle vysuší na riasach. Cena je stredná takže čo sa týka ceny je to v pohode. Ja by som si ju už nekupovala pretože rada skúšam vždy niečo nové a je aj viac vodeodolných rias len nie od essence .

  • je vodeodolná takže když jse jdu koupat ku kamoške super vydrží
  • veľmi rýchle se vysuší na riasach


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.12.2014 20:12:06

Riasenka ma naozaj prekvapila. Kúpila som ju spolu s ešte jednou Get big lashes asi za 2,50€. Špirála na naozaj skvelú kefku, mám veľmi rada takéto veľké a husté kefky. Mihalnice predĺži a oddelí, objem moc veľký nespraví. Je na 100% vodeodolná ,ani raz sa mi nestalo ,že by ma sklamala. Jej klasické nevodeodolné dvojča je o niečo lepšie ,ale inak mám túto špirálu moc rada.

  • 100% vodeodolná
  • predĺži a oddelí mihalnce
  • skoro žiadny objem


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 9.4.2016 19:56:32

S řasenkou jsem maximálně spokojená. Kartáček je sice mohutný, ale celkem dobře se mi s ním pracuje. Řasy se nelepí, řasenka se nedrolí. Mám odzkoušeno, že je skutečně voděodolná, takže super. Vyzkoušela jsem už řadu řasenek, ale znovu se vracím k této. Neměla jsem s ní vůbec žádný problém. Za mě nejlepší řasenka, co jsem kdy měla.

  • dělá krásné řasy
  • nedrolí se
  • nic mě nenapadá


věk
15-24

oči
hnědé

Toto je opravdu velice dobrá řasenka za více než příznivou cenu. Je to moje první řasenka s obřím kartáčkem a chvíli mi trvalo, než jsem se naučila s ní pracovat. Řasy dělá až příliš krásné :). Upřednostňuji přirozené líčení, takže se opravdu s nanášením řasenky musím krotit. Pokud chcete řasenku, která vám udělá dlouhé řasy, jděte do ní.

  • cena
  • prodlužuje
  • vydrží na řasách
  • velký kartáček


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 24.9.2016 00:59:34

Je to řasenka, která skutečně splňuje požadavek voděodolnosti. Po nanesení vypadá celkem obstojně, bohužel za pár minut mi řasy "klesnou", nezůstanou natočené, což shledávám u řasenky jako problém. Zahustí středně. Prodlouží obstojně, jelikož však řasy nezůstanou natočené, tento klad mizí. Nicméně stále se jedná o nejlepší voděodolnou řasenku, s kterou jsem se na trhu setkala. Pro příležitostné použití, kdy se člověk potýká s vodou/vlhkostí, postačí. Má klasický kartáček, avšak na mě dost robustní.

  • nízká cena
  • je skutečně voděodolná
  • moje řasy neudrží natočené
  • velký kartáček


věk
35-44

oči
zelené

Jedna z nejlepších waterproof řasenek, které jsem vyzkoušela a co tak pozoruju, tak řasenky Essence jsou vůbec mnohonásobě lepší, než konkurence z drogerie. Tahle, ač je voděodolná, udělá na řasách i objem, což je bezva a ne u každé voděodolné řasenky je to samozdřejmostí. Dobře se odličuje, dobře se s kartáčkem pracuje, navzdory tomu, že je poměrně velký a objemný. Odličuje se dobře dvoufázovým odličovačem.

  • dobrá voděodolnost
  • udělá i objem
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 29.1.2017 20:11:55

Na tuhle řasenku jsem slyšela samou chválu, tak jsem se ji rozhodla zkusit, cena byla příjemná. Nic jiného mě ale příliš neohromilo. Řasy se s ní dají udělat celkem hezké, prodlouží, zahustí, pokud si vyhrajete, výsledek vypadá docela slušně. Příšerně se ale rozmazává, opadává pod oči, na to, že je voděodolná, nevydrží ani běžné denní nošení. Ani za tu cenu si ji příště už nekoupím.

  • cena
  • umí udělat poměrně hezké řasy
  • rozmazává se
  • opadává
  • drolí se a žmolkovatí


věk
25-34

oči
hnědé

Pro mě je tahle řasenka jednou z nejlepších drogerkových voděodolných řasenek a příležitostně ji opakovaně kupuji. Vydrží nějaké to cachtání ve vodě a ani její odličování večer není problém. Ideální na léto k moři a do veder.Jen na větší kartáček jsem si musela zezačátku zvyknout. Jen obal je na mě trochu divočejší.

  • Voděodolnost
  • Dostupnost
  • Cena
  • Pro někoho možná větší kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.3.2017 21:38:27

Hledala jsem řasenku na dovolenou u moře, která by vydržela hlavně vysoké teploty (do vody bych v ní stejně raději nechodila). Chtěla jsem tedy, aby se řasenka při celodenním nošení a pocení nerozmazávala. Díkybohu jsem jí vyzkoušela před odjezdem. Nevydržela nerozmazaná ani půl dne. A to při teplotách okolo 10 stupňů. Při líčení se obtiskává. Voděodolnost = nula. Už při slzení se rozpíjí. Po sprše jsem byla jako panda, tudíž úplně stejně jako s nevoděodolnou řasenkou. Obrovské zklamání. Nejenže není voděodolná, ale vydrží mnohem méně než má běžná řasenka. Kartáček je větší, ale pracuje se mi s ním dobře. Řasenka řasy hezky zvýrazní a zvedne. To jí ale reputaci nezachrání,

  • cena
  • hezky zvýrazní řasy
  • rozmazává se pod i nad očima
  • není voděodolná
  • obtiskává se


Další recenze od 28.6.2017 15:03:18

S řasenkami od Essence nemám moc dobrou zkušenost, ale s touhle jsem spokojená. Bála jsem se velkého kartáčku, ale naprosto mi vyhovuje. Dělá krásný tvar řas, prodlouží, nedrolí se pod oči a vůbec neslepuje. Jediná výtka k této řasence je, že nejde odlíčit ani odličovadlem na voděodolné řasenky. Bojím se, že když ji budu používat déle, tak si polámu řasy.

  • cena
  • neslepuje
  • prodlouží
  • natočí
  • nedrolí se pod oči
  • výdrž
  • špatné odličování


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.7.2017 07:57:51

Na základe pomerne kladných recenzií som si kúpila túto špirálu ale bolo to posledný krát. Táto špirála má veľký kartáčik, ktorý mi až tak úplne nevyhovuje ale zase to nevidím ani ako nejaké negatívum. Riasy mi nezlepuje, pekne ich rozčeše, zahustí a predĺži, každopádne ale u špirál preferujem iný druh kartáčikov. Ako hlavné a rozhodujúce negatívum vidím v tom, že táto špirála mi absolútne nepríde vodeodolná. Neviem či je chyba vo mne, ale ráno sa namaľujem a v priebehu doobedia vidím čierne šmuhy popod oči. Takto sa mi nerozmazávala ani klasická špirála, nie že vodeodolná. Odličovanie je tiež bez problémov. Do bazéna by som si s ňou asi netrúfla. Možno ju dopoužívam, ale viackrát určite nekúpim ...

  • pevný obal
  • cena
  • obtláča sa pod oči


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené