Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara
Řasenky Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara - obrázek 1
Řasenky Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara - obrázek 2
Řasenky Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara - obrázek 3
Gabriella Salvete (65)
3.8 z 5 5 3.8 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
47%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
12%
1 hvězda
6%

Koupilo by znovu
71 %

Recenze produktu
Gabriella Salvete Xxpress Volume Long & Curl Mascara

věk
45-54

oči
modré

Další recenze od 1.9.2017 11:25:15

Potřebovala jsem řasenku, tahle byla v akci, tak jsem ji vzala. Ale za mne je to průměrná řasenka, která nesplňuje to, co má v názvu, a to Volume - Long. Kdo preferuje přirozený vzhled, tak bude spokojen. Já mám raději řasenky, které řasy více zvýrazní. Z pozitiv bych jmenovala - nedrolí se, dobře se odličuje a líbí se mi obal. Ve srovnání s řasenkou Panoramico též od GS, Xxpress volume prohrává.

  • pěkný obal
  • nízká cena
  • dobře se odličuje
  • nedrolí se
  • příliš přirozený vzhled řas
  • nezhušťuje
  • neprodlužuje


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 12.5.2017 19:22:51

Tuto řasenku jsem koupila v akci ve výprodeji. Kladem je krásně černá barva, opravdu sytá a natočení řas. Řasy neprodlouží, což mi vyhovuje, mám brýle a vadí mi to. Bohužel však má více záporů. Slepuje řasy- mám celkem husté, dělá mi takové trsy a i když řasy ihned rozčešu není to ono. Mám celkem drobné oči a nejsem si schopná s touto řasenkou nalíčit spodní řasy. A obecně mi kartáček nevyhovuje, celá se s ním jako by zapatlám, když chci nanášet ke kořínkům. Já už si ji příště nekoupím.

  • krásná černá barva
  • řasy natočí
  • slepuje řasy
  • nevhodná na spodní řasy
  • pro mé řasy špatný kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.12.2015 10:42:07

Výhodou této řasenky (kromě ceny :-) je, že nežmolkovatí a krásně řasy oddělí a prodlouží. Celkově pak (po nanesení jedné vrstvy) vytváří hezky přirozený vzhled. Pokud chcete víc barvy, musíte však nanést ještě druhou vrstvu. Jako mínus by tudíž někdo mohl označit fakt, že je málo výrazná. Pokud ale používáte ještě linky nebo stíny, úplně stačí. Ke konci dne se bohužel, jako většina řasenek, které jsem vyzkoušela, trochu obtiskává. Za mě celkem kvalitní řasenka za hodně příznivou cenu :-).

  • prodlouží řasy
  • krásně řasy oddělí
  • nežmolkovatí
  • vytváří přirozený vzhled
  • málo výrazná - nanáší poměrně malé množství barvy
  • ke konci dne se obtiskává


Další recenze od 17.12.2013 16:58:39

Protože se přestala prodávat "zelená řasenka curl" - nevím přesně ten název, ale byta zde na Omlazení také recenzována, rozhodla jsem se, že vyzkouším tuto a - jsem spokojená. Řasenka se nerozmazává, nerozpíjí, nenechává otisky, jen bych řekla, že je trochu méně znatelná, než byla ta první, dělá "přirozenější" dojem, po jednom nanesení. Za sebe mohu doporučit. Koupila jsem v akci, cena příjemná, kvalita srovnatelná s mnohem dražšími řasenkami´.

  • kvalita+cena
  • nejsou


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.10.2013 08:20:59

Takže tahle řasenka v mém kufříku s kosmetikou byla náhoda. Byla jsem na cestách a doma jsem si zapomněla svoji, tak jsem nalítla do obchodu a koupila jednu z nejlevnějších. Příjemně mě překvapila - drží, jak má, je relativně i odolná na vodu (dokud si nepromnete oči) a absolutně největším plusem je její kartáček. Ten skvěle pročeše řasy - po tom, co mi došlo první balení jsem si ho nechala a pročesávám s ním. Měla jsem ale asi nějaký vadný kus a asi 3 štětinky mi z kartáčku vykukovaly víc než ostatní - přišla jsem na to až po podrobnějším zkoumání a musela jsem je oštípat kleštičkama, ale rozhodně to není věc, co jí zkazí hodnocení.

  • kartáček
  • cena
  • výdržnost
  • obal velmi rychle oprýskává (ale není to vyřazující vada)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.9.2013 11:37:54

Byla jsem docela naštvaná, když jsem se dozvěděla, že mou milovanou Giant Curl od GS přestávají vyrábět, tak jsem se rozhodla vyzkoušet i jiné řasenky z jejich sortimentu. Rozhodla jsem se pro tuto Volume Long & Curl, protože se mi zdálo, že mají nejpodobnější kartáček. A ona je opravdu téměř totožná. Řasy krásně přirozeně zvýrazní, neobalí je jako jiné řasenky ani neslepí, vydrží cely den, aniž by mi opadávala pod oči nebo se obtiskávala. Tohle je moje nová stálice, navíc za cca 85Kč, opravdu doporučuji.

  • cena
  • klasický kartáček
  • neopadává pod oči
  • nedělá šmouhy
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.6.2013 11:17:18

Tato řasenka mě velmi mile překvapila a to mi ležela doma půl roku, než jsem ji vyzkoušela. Na můj vkus má úzký kartáček, takže jsem si říkala, že to bude na nic, ale opak je pravdou. Prodlouží řasy, dodá objem a především nežmolkuje. Dají se s ní dobře líčit i spodní řasy. Takové už jsem dlouho neměla, takže já doporučuji.

  • prodlouží
  • dodá objem
  • nežmolkuje
  • nízká cena
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.5.2013 19:21:58

Tato řasenka je pro mě absolutní top. Mé vlastní řasy jsou velmi světlé a krátké a to, co s něma tato řasenka dokáže nemá konkurenci. Barva řasenky je černo černá, neslepuje, každou řasu výrazně prodlouží a lehce i dodá objem. Dávám si dvě vrstvy a nemohu si ji vynachválit. Má lehce kónický kartáček, takže se s ním dostanu všude kam potřebuji a řasy krásně pročeše. Nemám jí co vytknout...

  • Neslepuje řasy
  • Výrazně prodlouží a natočí
  • Lehce dodá objem
  • Působí přirozeně
  • Nežmolkovatí
  • Snadno se odličuje
  • Cena
  • Žádné


Řasenku jsem koupila úplně náhodou když byla ve slevě za pár korun.Vůbec jsem nečekala že bude splňovat to co jsem od řasenky očekávala.Když jsem ji vyzkoušel hodně mě překvapila neslepuje řasy,prodlouží a nedělá žmolky,hlavně ten objem je parádní byla jsem spokojená a určitě si ji koupím znovu protože splnila moje očekáváví.Doporučuji.

  • Prodlouží
  • Objem
  • Neslepuje
  • Nežmolkuje
  • Žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.1.2013 11:09:18

Tuto řasenku jsem dostala před několika lety k Viadermu. Kartáček mela dobrý, ale s výkonem řasenky jsem tedy spokojená nebyla. Náplň mi přišla velmi tekutá, takže na řasách moc neulpývala, čímž vytvářela velmi přirozený vzhled, taktéž žádného natočení ci objemu jsem si nevšimla. Jako řasenka v nouzi a zdarma dobrý, ale sama o sobě bych si ji nekoupila.

  • cena
  • obal
  • nenatočí
  • nezhustí
  • vodová


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.11.2012 13:42:13

Úžasná riasenka, urobí mi krásne dlhé,čierne a hlavne vytočené rasy. Ja síce potrebujem klieštiky,ale pekne to zafixuje, je prirodzená. Cena je viac než super, čo ma však po 3 baleniach odradilo je neustále kontrolovanie sa v zrkadielku, kedže veľmi opadáva pod oči a niekedy sa mi otlačí pod obočie. Škoda tejto chybičky lebo je inak ideálna.

  • čiernočierna farba
  • predĺži
  • zahustí
  • oddelí
  • udrží natočenie
  • dosť opadáva


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 26.11.2012 13:26:50

Z levnějších řasenek je jedna z nejlepších. Líbí se mi velký kartáček, která má štětinky u sebe a hezky tak prodlouží a obalí každou řasu. Navíc má pěknou černou barvu a proti jí stačí jen jedna vrstva. Pokud máte štěstí a natrefíte na nějakou akci v drogérce, tak je většinou k ní tužka na oči zdrama.

  • cena
  • stačí jí jedna vrstva
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.9.2012 23:32:38

Takovou alergickou reakci, jakou mi vyvolala tato řasenka, jsem v životě neměla. A to nemám absolutně citlivé oči. Naprosto červené oči, popraskané žilky, a to trvalo dva dny. V životě si žádnou řasenku od GS nekoupím. Jiné vlastnosti řasenky bohužel popisovat nemůžu, tahle skutečnost mi je vymazala z paměti.

  • závadná pro mé oči


Další recenze od 23.8.2012 11:11:10

Podle mě nejlepší řasenka. Měla jsem ji už asi 6krát a i když občas zkusím něco nového, tak se vždycky opět vrátím tady k tomuto produktu. Měla jsem i drahé řasenky např. od Astoru nebo Loreálu, kvalitou byly srovnatelné, ale tady tato řasenka je asi třikrát levnější. Dobře se nanáší, prodlouží a zvýrazní řasy a nespelí je.

  • poměr cena-kvalita
  • neslepuje řasy
  • nejsou


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 3.7.2012 20:48:02

Tuhle řasenku mám moc ráda, stejně jako všechny řasenky od GS, které jsem zatím zkusila. Dělá krásně přirozené zvýrazněné řasy. Prodlouží, natočí, přidá na objemu. Není až tak výrazně černá, což já osobně mám ráda. Bodík jí ubírám za to, že mám pocit, že tolik nevydrží, večer už na očích není moc znát.

  • neslepuje řasy
  • prodlouží
  • přidá objem
  • cena
  • slabší výdrž


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 28.6.2012 18:31:02

Riasenka od známej českej značky. GS je známa tým že vyrába dobré produkty za výborné ceny. S týmto produktom som bola maximálne spokojná. Mala som aj tu so zeleným vrchnáčikom ale už neviem na čo mala slúžiť. Táto nenaberala velké množstvo farby, takže neboli zlepené, kefka tiež výborná, pekne riasy rozdelila. Velká spokojnosť určite kúpim znova

  • dobrá kefka
  • nezlepuje
  • výborná cena
  • nič



Další recenze od 20.5.2012 16:45:34

Tuhle řasenku kupuji už delší dobu, není voděodolná, ale vydrží relativně dost (i slzy). Nedrolí se, nežmolkuje, má perfektní rovný kartáček, který se postupně zužuje. Bezvadně se s ním líčí i spodní řasy. Natočit řasy zvládne taky, ale po chvíli trošku spadnou zase zpátky. Objem přidává, ale že by prodlužovala, to se říct nedá. Vzhledem k tvaru obalu se dobře drží při líčení. Výhodou je rozhodně i nízká cena, vzhledem ke kvalitě opravdu skvělá. Lepší řasenku na objem a zároveň natočení jsem ještě nenašla.

  • Perfektně tvarovaný kartáček
  • Přidává objem i natočení
  • Vzhledem ke kvalitě nízká cena
  • Nedrolí se
  • Nezdá se mi, že by prodlužovala


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené