Essence Liquid Eyeliner Waterproof recenze a zkušenosti

Oční linky Essence Liquid Eyeliner Waterproof
Oční linky Essence Liquid Eyeliner Waterproof - obrázek 1
Oční linky Essence Liquid Eyeliner Waterproof - obrázek 2
Oční linky Essence Liquid Eyeliner Waterproof - obrázek 3
5 3.9 17
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 74 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Liquid Eyeliner Waterproof

Další recenze od 22.3.2012 16:10:03

Mě už nějaký ten měsíc vyhovují, tak jsem se rozhodla, že se s Vámi podělím o zkušenosti s tímto výrobkem Dají se koupit v jakékoli drogérii se stojanem od Essence. Cena je opravdu příjemná, ale daleko důležitější je fakt, že se s linkovačkou skvěle manipuluje, štěteček se přizpůsobí,barva je opravdu černá a vůbec se neodlupuje.Vydrží klidně celý den. Nedávno je dokonce v Rossmannovi v akci za 29,90 Kč :) Takže já si nemůžu stěžovat :)

  • kvalita
  • cena
  • výdrž
  • neshledala jsem žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.3.2012 21:06:38

Tyto linky se jako většina výrobků daly také sehnat v akci za 30,-Kč. Jsou skvělé. Vytváří hezkou sytou černou linku, která se nerozmazává, neobtiskuje ani neumazává. Jsou opravdu voděodolné - vyzkoušeno na bazéně. :) Odlíčit jdou mastnějším odličovačem bez problémů a jako jedny z mála linek mají štěteček (aplikátor), který mi vyhovuje.

  • aplikátor
  • cena
  • sytá barva
  • opravdu voděodolné
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 7.4.2012 16:54:55

Nemám sice zrovna moc s čím porovnávat, ale linky od Essence mi vážně vyhovují. Koupila jsem si je hned jako první, když jsem si linky začala líčit (nevím zda přímo tyhle, ale byly od Essence). Teď používám přímo tyto a jsem spokojena. Párkrát jsem vyzkoušela i jiné, ale nakonec stejně raději koupím tyto. Aplikátor mi vyhovuje nejvíce ze všech, linka je černá a cena nízká.

  • černá
  • aplikátor
  • cena
  • žádné


Úplná paráda, linky od Essence používám moc ráda a tyhle jsou opravdu top, s kartáčkem se moc dobře pracuje, vytváří pěkné, precizní linky, které dobře drží bez problému celý den :) Určitě budu kupovat i dál, navíc velmi příznivá cena, která určitě každého potěší.

  • cena
  • pěkný design
  • jednoduchá aplikace
  • linky dlouho drží
  • nevím o ničem


Tyto linky už mám déle a jsem s nimi naprosto spokojená.Výdrží opravdu celý den, neobtiskávají se.Aplikátor naprosto perfektní, přesný, malý tak akorát na vytvoření precizní linky.Za tu cenu super.Určitě zkusím ještě ostatní linky od essence, ale tyhle se mi zdáli zatím nejlepší.

  • vydrží celý den
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.6.2012 23:09:18

Já se bohužel k pochvalným recenzím přidat nemohu. Tyto linky mě zklamaly na plné čáře. Tekutých linek mám vyzkoušeno hodně, ale tyto byly jedny z nejhorších. Se štětečkem se mi pracovalo velmi špatně a aplikace tak byla nekonečná. Mám raději užší aplikátory, se kterými se pracuje daleko lépe a přesněji. Jediné plus je fakt, že jsou skutečně voděodolné, jak výrobce slibuje. Vydrží celý den a černá barva je opravdu výrazná, za to dávám dva body, jinak propadák.

  • voděodolnost
  • sytá barva
  • hrozný aplikátor


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2012 21:06:56

Zas tak skvělé mi nepřijdou, docela se totiž drolí a od linek čekám výdrž celý den, tyto mají max 6h a pak se odlupují. A tou dobou já mám teprve oběd. Cena je fajn, 65Kč nebo v akci za 30, ale i tak už je nechci a radši si připlatím za nějaké, které mi drží až do večera. A aplikátor dělá moc tlustou čáru, vyhovuje mi jiný typ.

  • cena
  • odlupují se
  • výdrž


Další recenze od 29.8.2012 15:16:38

Tyto linky jsem si koupila, když neměli od Essence ty druhé, také voděodolné. Tyhle jsou o něco horší, zdá se mi, že méně vydrží a aplikátor nic moc oproti zmiňovaným linkám, tenkou linku je s ním mnohem těžší udělat, tento aplikátor je něco jako malá houbička (nabírá také více barvy, někdy až moc), kdežto u druhých linek je tenký štěteček. Znovu bych nekoupila, protože nejlepší linky co znám jsou ty druhé :))

  • cena
  • barva
  • výdrž
  • aplikátor


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.11.2012 08:59:34

Vydrží celý den bez porušení, výrazná sytá černá barva, s aplikátorem se dobře pracuje i když jsem vemeno a trvá mi to trochu dýl, než si namaluju linky stejné a rovné :D vydrží dlouho i při každodenním používání, určitě jsou lepší, než některé dražší linky.

  • cena
  • výdrž
  • aplikátor
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 8.9.2013 11:15:38

Tyto linky jsem používala asi více než rok a vyhovovaly mi. Než jsem ale objevila tekuté oční linky od Dermacolu. Linky od Essence mají příliš měkký hrot. Na očích jsou matné, ve vnitřních koutcích se brzy začnou drolit a celková výdrž není nejslavnější. Ani za tuto cenu již nekoupím znovu, jako nouzovka ovšem postačí.

  • Cena
  • Praktické balení
  • Výdrž
  • Měkký hrot
  • Matný vzhled
  • Drolí se


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 16.9.2013 17:47:06

Tyto oční linky jsem si koupila místo mých oblíbených očních linek S-he, když byly v akci za pouhých 30 Kč. Řekla jsem si, že za tu cenu je musím vyzkoušet. A byla jsem mile překvapená. Aplikátor mi vyhovuje. Nanáší se dobře a vydržely mi celý den bez problémů. Barva se mi neolupovala. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • dobrá cena
  • žádné


Další recenze od 22.12.2013 19:25:48

Tyto tekuté oční linky jsou velmi vyhovující, ohledně ceny, dostupnosti, výdrž í na víčkách snad celý den, neobtisknou se. Doporučuji. Vydrží mi i přes půl rok, a ani tak nevyschnou.. Snadno se aplikují, vždycky mi vyhovovali, akorát jak jdeme s dobou mám zájem o tenčí šteteček pro ještě lepší "kočičí" oční linku, nebo si chci pořdit oční linku ve formě fixu, ale váhám, jelikož uvádí, že vydrží snad jen 10-14 dní a vyschnou :-/

  • Kvalita
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.1.2014 22:33:19

Po linkách jsem sáhla náhodou. Chtěla jsem zkusit něco nového a zároveň jsem chtěla zjistit, zda jsou opravdu voděodolné. Bohužel musím konstatovat, že jsem byla obrovsky zklamána. Aplikátor mi absolutně nevyhovoval, linky se odlupovaly, při drobném slzení očí jsem tuto černou nádheru měla všude, jen ne tam, kde být měla. Čtu tady převážně kladné recenze, proto nechápu, že mi linky vůbec nesedly. Znovu bych si je už nikdy nekoupila.

  • Cena
  • Dostupnost v obchodech
  • Drolí se
  • Rozmazávají se
  • Příšerný aplikátor se kterým nejde pracovat
  • Moc dlouho nevydrží na oku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.2.2014 14:12:29

Kúpila som ho v akcii.Pamätám,že akurát som začala s tekutými linkami,keďže pred tým som používala hlavne kajalove ceruzky,kde som zistila,že mi jednoducho nesedia.Bola moja prvá voľba,v zľave stála nejak 32kč(cca),tak som si povedala,že fajn,skúsim.Linky si robím roky,nejakú prax v ruke už mám,ale s touto sa mi nikdy nepodarilo aby bola jemnejšia,rovnejšia a hlavne rovnaká ako na druhom.Tak som to opravovala a upravovala,až som mala linku ako Amy W.,takže celé odlíčiť.Aplikátor je naozaj strašný,v ruke sa všeliak ohýba.Pigmentácia je skvelá,krásna sýta čierná,vodeodoľný..Ale to je asi tak všetko

  • Pigmentácia čierná je krásna čierná
  • vodeodolný
  • aplikátor je totálny horor ťažko sa pracuje skúseným nie to ešte začiatočnkom
  • pri kútikoch sa mi rozmazával a drolil
  • poznám lepšie produkty bohužial ma Essence v tomto sklamalo


věk
15-24

oči
hnědé

Dělám si tekuté linky každý den a tyhle jsem koupila jen proto, že jsem nemohla v drogérce najít ty, co jsem používala normálně. Ze začátku to byl velký nezvyk, co se týče štětečku (má špičku a je dost tvrdý) a nešlo mi to, byla jsem naštvaná a říkala jsem si, že už si to nikdy nekoupím. Ale samozřejmě to chce zvyk a teď si neumím ani představit, jak bych měla měkčím štětečkem jiného tvaru udělat linky. Hůř se mi tedy dělá ta špička (dělám kočičí linky, takové to křidélko), ale časem se to dá naučit. Barva je pěkně černá, ale linky by podle mě třeba ve vodě nevydržely, když nanesu ráno kolem šesté, k večeru se už drolí a nevypadají pěkně, stejně tak by podle mě nevydržely třeba časté mnutí očí. To mi nějak nevadí, takže za mě ano a budu kupovat dál.

  • tvrdý štěteček se špičkou
  • hezká černá
  • dobře se nanese
  • hůře se na to zvyká
  • výdrž


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.5.2015 01:51:01

Naprostá spokojenost. Vydrží dlouho, skvěle kryjí, při nechtěnému zasažení očí vůbec nepálí a dají se snadno odlíčit. Největší spokojenost je se štětečkem, který díky bohu není štětinkový ale pěnový, takže se linka výborně nanáší a nemám strach, že přetáhnu. Nevím, jestli mám jen smůlu a nebo tyto linky nevyrábí v hnědém odstínu. Ať hledám jak hledám, zatím jsem na ně ještě nenarazila.

  • Dlouho vydrží
  • Pěnový štěteček má velké plus
  • Nenašla jsem nikde hnědý odstín


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 4.5.2015 20:21:02

Linky jsem kupovala v akci díky skvělým recenzím. Mně tak skvělé nepřišly jelikož od linek čekám celodenní výdrž a to linky nesplňovaly. Navíc by měly být voděodolné avšak v bazénu se mi rozdrolily(- lepší, než aby se rozmazaly a roztékaly) to samé se dělo i po 8 hodinách nošení. Jednoduše se drolily a odpadlé zbytečky se usazovaly na tváři. S aplikátorem to není až tak zlé a linky se dají vcelku i dobře naučit za pár tahů a zkoušení ale precizní ocásek s tím moc nejde :) Za mě ano, pokud chcete linky použít pouze na pár hodin za pár kaček, příležitostně (déšť v pohodě vydrží). Ne, pokud očekáváte od linek celodenní výdrž :)

  • cena
  • vhodné pro nošení na pár hodin
  • vydrží déšť
  • nevhodné pro celodenní nošení
  • drolení
  • bazén bohužel nedávají
  • s aplikátorem to chce větší práci, udělat opravdu precizní linku :)


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené