Essence Liquid Ink Eyeliner recenze a zkušenosti

Oční linky Essence Liquid Ink Eyeliner
Oční linky Essence Liquid Ink Eyeliner - obrázek 1
Oční linky Essence Liquid Ink Eyeliner - obrázek 2
Oční linky Essence Liquid Ink Eyeliner - obrázek 3
5 4 26
  • Průměrné hodnocení 4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Liquid Ink Eyeliner

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.6.2012 15:23:03

Při nákupu těchto linek jsem vůbec nedoufala, že by mohly být tak skvělé. Jsou krásně inkoustově černé, výdrž mají velmi dobrou, se štětečkem se skvěle pracuje a není problém nanést opravdu jemnou linku těsně nad řasy. Odličuje se krásně, klasickým dvousložkovým odličovačem :)

  • cena
  • sytost černé barvy
  • aplikace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 13:16:31

Tyto linky mám ještě ve starém obalu, takže už je mám docela dlouho :) Jsou super, skvěle malují, linka je přesná, barva sytá a vydrží dlouho. Zavřené linky nevysychají. Víčko, tedy "držátko" je docela malé, ale mně osobně to nijak nevadí. Doporučuju.

  • sytost
  • přesnost
  • cena
  • možná malinké balení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 15:49:47

Tyto tekuté linky jsem kupovala bez předchozí zkušenosti naslepo a mile mě překvapily. Sytě černá barva, nerozmazávají se, jdou bez problému odlíčit. Oceňuji hlavně precizní aplikátor, jde s ním vykreslit i velmi tenká linka těsně nad řasy. V této cenové kategorii jsou nejlepší, jaké jsem měla.

  • cena
  • sytá barva
  • tenký štěteček
  • žádné


Další recenze od 16.7.2012 09:58:33

Tyto linky používám už snad rok a půl. Jedno balení těchto linek mi vydrží zhruba na půl roku a to si maluji každý den linku. Za tu cenu je to super koupě, budu kupovat pořád. Myslím si, že dražší linky už ani nemohou být lepší, když tyto za 59 Kč jsou úžasné. Aplikátor je ze štětinek a velmi příjemný, linky vydrží i vodu, krásná sytá černá.

  • cena
  • Balení
  • Kvalita
  • Aplikátor
  • Voděodolnost
  • Dlouhá výdrž
  • Žádný


věk
15-24

oči
hnědé

Z těhle linek jsem doopravdy nadšená. Za tu cenu je to skvělý výrobek, který si určitě koupím znovu už kvůli aplikátoru, se kterým se velmi dobře pracuje, je to klasický štěteček, žádný tuhý hrot ani nic podobného. Předtím jsem používala od Dermacol (s modrým víčkem), ale přestaly je vyrábět, takže tohle je adekvátní náhrada a ještě k tomu i levnější. :) ....

  • krásně drží (mám voděodolou verzi)
  • dají se dobře odlíčit
  • dobře se nanášejí
  • žádné


Další recenze od 29.8.2012 15:11:59

Nejlepší linky, jaké jsem kdy měla. Přesný štěteček, se kterým se výborně kreslí. Cena fajn :) Kupuji jen ty voděodolné, které vodu opravdu vydrží. U jednoho obalu jsem měla špatný závit, po obrovské snaze otevřít obal praskl v polovině - jinak je obal bytelný a dobře se zavírající, takže parádní :)

  • cena
  • obal
  • barva
  • výdrž
  • štěteček
  • nic


Linky dlouho vydrží, pokud mě třeba nezačne ve větru slzet oko, to pak vypadám jak Ozzy. Takže doporučuju spíš voděodolnou verzi. Díky linkám jsem zjistila, že mám levou ruku fakt levou :-) Chce to trochu cviku, linky např. od Oriflamu - Very Me mě přišly jednodušší na nanášení.

  • vydrží celý den
  • cena
  • doporučuju spíše voděodolnou variantu
  • štěteček by mohl být tenší


Další recenze od 21.9.2012 22:42:24

Naprosto skvělé tekuté oční linky. Tekuté jsem nikdy nepoužívala, měla jsem strach, že by mi to s něma nešlo, ale řekla jsem si proč ne. Nelituju. Co se týče tekutých linek, jsem úplný začátečník, ale již při první aplikaci jsem měla dvě stejné, precizní linky. Aplikace je mnohokrát rychlejší než u gelových, které jsem donedávna používala. Štěteček je super, manipuluje se s ním bez sebemenšího problému. lze vytvořit jak tenoučkou, tak i více dramatickou linku. Mám zapadlá víčka a na očích mi vydrží celý den bez obtisknutí, nosím je i do tanečních, kde se zpotím a linky drží jako přibité. Doporučuji!

  • Cena
  • Výdrž
  • Štěteček
  • Sytá barva
  • ---


věk
25-34

oči
šedé

Celkem dobrý produkt na tu cenu. Oceňuje klasický štěteček (nesnáším ty inovativní "hroty"), který se navíc netřepí. Jen bych chtěla, aby měli linky větší trvanlivost-aby se tak nedrolily v namahaných místech-vnějších očních koutcích. Taky mi trošku vadí, že se po chvilce ošahá a tím zcela ostraní nápis z obalu, takže když bych si je chtěla koupit podruhé a nevěnovala moc pozornost tomu, co jsem si koupila, tak bych nevěděla, který výrobce to vlastně byl :D

  • klasický štěteček
  • štěteček se netřepí
  • nízká cena
  • dostupnost v drogerii
  • v namáhaných místech oka se snadno odrolí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.3.2013 12:44:26

Používala jsem voděodolnou verzi těchto linek, ale nadšená jsem bohužel nebyla. Co se týče baleni a tenkého štětečku, zde je vše v pořádku. Jsou i hezky pigmentované-temně černé. Ale i voděodolné se rozmazávaly a obtiskávaly. Navíc se po delší době linka začla drobit a to opravdu nevypadalo hezky.

  • Cena
  • Štěteček
  • I voděodolné se rozmazávají
  • Drolí se


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 28.4.2013 14:20:06

Na tyhle linky jsem narazila jako dárek v jednom časopise. Normálně bych si je asi nekoupila ale takhle mě to lákalo vyzkoušet. Byla jsem velmi mile překvapena. Linky mají krásný tenounký štěteček, takže jde namalovat opravdu tenounká linka. Ta barva je naprosto dokonalá. Krásně černá. Linky vydrží celý den tam kde mají a jdou krásně odlíčit. Je fakt že já tekuté linky moc nepoužívám, ale až mi tyhle dojdou tak budu silně uvažovat o koupi nových.

  • barva
  • aplikátor


věk
25-34

oči
modré

Tyto linky mě zklamali, měla jsem linky od Essence taková černo růžové a byla jsem s nimi naprosto spokojená, vůbec se nedrolili a bylo prozně úžasný, myslela jsem že budou stejné, protože se tamty už asi neprodávají, ale jsem hrozně zklamaná. Tyto linky se drolí, praskají a pořád si je musím kontrolovat a to mám voděodolné. Po druhé už si je nekoupím.

  • krásně se nanáší
  • drolí se
  • praskají


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 28.6.2013 11:00:57

Tuto tekutou oční linku používám už asi tři roky a jinou už bych ani nekoupila. V průběhu jsem vyzkoušela i jiné, ale s ničím jsem nebyla tak spokojená. Nanášení je naprosto bezkonkurenční a rychlé. Tato tekutá oční linka vydrží i dýl jak půl roku a nevysychá. Do jiné už bych určitě nešla, naprostá spokojenost. :)

  • nanášení
  • štěteček
  • konzistence
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.8.2013 23:08:05

Jelikož si linky dělám v podstatě denně a nedávno mi došly moje oblíbené, sáhla jsem po těhlech. Nebyla jsem zklamaná, linky jsou super, jen večer mám pocit že mi drží na oku trošku moc a pak hlavní problém pro mě byl že když jsem se přes den hodně smála, linky popraskaly a to samozřejmě nikdo nechce že? ;) Takže řekla bych že tak průměr.

  • cena
  • super černá barva
  • drží na oku až moc
  • přes den popraskají


věk
15-24

Další recenze od 12.12.2013 19:42:04

Jsou krásně černé a vydrží celý den. Navíc se neobtiskávají. Štětečkem se dobře nanáší, ale nedoporučuju těm, kdo s nimi začíná. Později se štěteček začíná třepit. Linky moc dlouho nevydrží a rychle vysychají. Mám zkušenost zatím jen s těmi stříbrnými a ty se dobře odličují nebo se samy rozdrolí..Mám už v pořadí několikátéa zatím nejlepší a určitě si je zas koupím. Na zimu, ale asi ty voděodolné :-).

  • sytá barva
  • dobrá manipulace, pokud ste pokročilí
  • opravdu výrazné
  • dovedou udělat jak tenkou, tak tlustou linku
  • nezozmazávají se
  • neobtiskávají se
  • ke konci dne už se drolí
  • obal by mohl být lepší
  • vydrží chvíli


Tuhle řasenku jsem dostala od kamarádky, sestra si jí poté koupila, takže vím cenu. Jsem v celku spokojená, vydrží dlouho, hezky se s ní pracuje, krásně sytá černá barva, vydrží dlouho na očích, spíš jen výjmečně se trošičku zdrolí a jakoby pomizí její efekt. Jediné mínus je štětec, který se začal po nějaké době třepat, ale opravdu v hodně velké míře, že to došlo až k tomu, že jsem ji musela vyhodit, jelikož mě ty odstávající štětečky nebavilo pořád stříhat.:-)

  • krásně sytá černá
  • jednoduchá manipulace
  • voděodolná
  • štětec a štětiny


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.1.2014 21:23:59

Voděodolnou verzi těchto linek používám už tak 4 roky téměř denně. Vyzkoušela jsem už spoustu různých značek a druhů linek, ale s těmito jsem nejspokojenější. Mají perfektně tenký štěteček, se kterým se skvěle pracuje, rychle schnout, jejich černá barva je opravdu černá. A největším kladem je to, že jsou opravdu voděodolné. Často mi slzí oči, takže bez voděodolného líčení se prakticky neobjedu, a musím říct, že tyto linky zvládají svoji funkci na jedničku. Občas se sice trošku drolí, ae to se mi stává spíše výjimečně, když udělám na oku hodně silnou čáru.

  • Sytě černá barva
  • Voděodolnost
  • Na oku vydrží celý den a někdy i noc
  • Tenký štěteček se kterým se dobře pracuje
  • Jsou k sehnání za dost směšně nízkou cenu
  • Při silnější vrstvě se drolí a někdy dělají hrudby


věk
25-34

oči
modré

Tyto linky jsem si koupila už dávno, abych se s nima naučila dělat dokonalou linku, protože jsou levné, tak mě nenaštve to zkoušení pořád dokolečka :D a ejhle, oni jsou výborné. Jsou opravdu černočerné, na oku výborně drží, nerozmazávají se. Takže jsem z nich nadšená a pořád se k linkám od Essence musím vracet. Snad první věc od této značky, ze které jsem opravdu nadšená.

  • černočerné
  • snadná aplikace
  • výdrž
  • neobtiskávají se
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Linky jsou jedním slovem úžasné. Mají krásnou sytě černou barvu, se štětečkem se velmi dobře pracuje, rychle zasychají a neobtiskávají se. Linky vydrží celý den na místě bez toho,aby se nějak poškodily nebo rozmazaly.Obal se mi taky líbí. Jsem s nimi naprosto spokojená a jiné už kupovat nebudu. Mohu jen doporučit .

  • Výdrž
  • Cena
  • Barva
  • Nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 1.10.2014 19:18:40

Já osobně ho mám strašně ráda a dalo by se říct že pro začátečníky je úžasný, ale jak ho používám dýl strašně vysychá.. Balení je skvělé ale mohlo být i větší :D Se štětečkem taky nemám žádný problém a pigmentace je taky skvělá :) dokonce se ani "neobtiskává" čehož sem se nejvíc bála.. Za tu cenu můžu určitě doporučit :)

  • Cena
  • Pigmentace
  • Aplikátor
  • Balení
  • Výdrž
  • Po čase se vysychá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 2.1.2015 23:19:22

Dostala jsem k narozeninám, moje první linky. Chtěla jsem tekuté, že by s nimi mohla být pro začátečnici jednoduchá práce. Cena je nízká, to se nedá vytknout. Podle mě ale pro začátečnice nevhodné. Obtiskávají se na oko. Sytá barva je ale skvělá. Po pár hodinách začnou praskat, nevydrží ani 5 hodin. Když vám stečou do oka, štípou a velmi špatně se odličují, i když nejsou voděodolné.

  • Sytá barva
  • Cena
  • Štípou
  • Obtiskávají se
  • Praskají


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 11.1.2015 18:30:04

Tyto oční linky používám už velmi dlouho a jsem s nimi nadmíru spokojená. Na začátku jejich užívání jsem v takovou spokojenost ani nedoufala, ale linky velmi mile překvapily. Štěteček mi také vyhovuje, vytváří pravidelnou linii. Vyhovuje mi také konzistence linek a také s jejich zasycháním a výdrží nemám žádný problém. Příjemná cena je už jen bod navíc.

  • cena
  • šteteček
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 22.1.2016 17:09:59

Linky jsou vážně úžasné! Dlouho jsem hledala nějaké, se kterými budu umět manipulovat. (nejsem opravdu žádný odborník). v drogérii jsem šla vyloženě po dobrém štětečku. U essence jsem skončila až poslední a vyplatilo se. Přesně takový štěteček potřebuji - štětiny dlouhé, ohebné a relativně ne moc tlusté..i když teda, úplně teňounkou linku těsně nad řasy s s těmito linkami neudělám...super je, že mi aplikace netrvá dlouho - žádné dotahování, dobarvování. Pigmentace super,výdrž taky.

  • super manipulace
  • výdrž
  • pigmentace
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.2.2016 15:25:27

Vyskúšala som mnoho tekutých liniek, kým som našla túto linku od Essence, a musím povedať, že je to najlepšia, akú som kedy mala. So štetčekom sa veľmi dobre pracuje, a dajú sa nakresliť pekné precízne linky, farba je pekne sýta čierna, neodlupuje sa, a drží celý deň aj napriek tomu, že nepoužívam vodeodolnú verziu. A k tomu všetkému stojí len pár korún. U mňa teda veľká spokojnosť. Jedinú možno takú menšiu nevýhodu vidím v tom, že občas pri vyťahovaní štetca, vystrekne aj pár čiernych kvapiek, čiže môžte ušpiniť seba alebo okolie drobnými čiernymi kvapôčkami.

  • tenký štetec
  • sýta farba
  • celodenná výdrž
  • cena
  • pri vyťahovaní štetčeka, vás môžu oprskať čierne kvapôčky, ktoré z obalu "vyletia"


věk
15-24

oči
zelené

Za mě tedy nic moc. Zkoušela jsem obyčejnou i voděodolnou verzi. Obyčejné se po pár hodinách rozpily a rozmazaly, nebyly sytě černé. Voděodolné na tom jsou o kapku lépe, ale ty zase praskají a drolí se. Alespoň se ale dobře nanášejí. Nicméně, za tu cenu jsou určitě lepší než prakticky všechny linky ve fixu, které jsem kdy zkoušela.

  • cena
  • dobře se nanášejí
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.6.2017 22:27:33

Vidím, že většina tady tyhle linky chválí, ale já budu vyjímka potvrzující pravidlo. JIž kdysi jsem tyto linky měla a byla jsem s nimi spokojena, proto jsem je teď opětovně zakoupila. A bylo to docela zklamání, protože linky tentokrát dlouho zasychaly, stekly mi na vnitřním koutku do oka, kde mě pálily a na druhém oku ve vnitřím kouktku nedržely vůbec. Již je nekoupím.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Pálí v očích
  • Výdrž
  • Dlouho zasychá


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené