Essence Longlasting Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Essence Longlasting Lipstick
Rtěnky Essence Longlasting Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Essence Longlasting Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Essence Longlasting Lipstick - obrázek 3
5 4 41
  • Průměrné hodnocení 4
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 41 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Longlasting Lipstick

věk
25-34

Další recenze od 20.8.2013 17:10:10

Na tuto rtěnku jsem narazila náhodou a okamžitě upoutala moji pozornost. Jednak jsem ji viděla poprvé a má také moc pěkný obal. Je matně černý s barevným proužkem uprostřed. Mám ji v odstínu 10 Cotton Candy. Na to, že je to rtěnka za necelých 70,-, je opravdu dobrá. Opravdu mi na rtech vydržela asi 2 hodiny bez větších nedokonalostí a až pak začala ztrácet na intenzitě. Je trošku sušší, ale rty mi nevysušuje a na rtech vydrží opravdu docela dlouho. Jednoznačně doporučuji!! Koupila jsem ji v Praze v Rossmannu na Českobrodské.

  • Krásný obal
  • na výběr pěkné barvičky
  • vydrží na rtech pěkná 2 hodiny
  • cena
  • nic :-)


věk
15-24

Další recenze od 6.9.2013 13:07:34

Tak na tuhle rtěnku jsem čekala měsíc, než přišla do drogerek a nelituju čekání! mám odstín 07-coral calling. Je pravda že na obrázcích byla více do oranžova než je v reálu ale barva je to krásná a hezky pigmentovaná a hlavně jak název slibuje, dlouho vydrží na rtech. Sice po čase ztrácí na intenzivitě ale i po jídle a pití šla stále vidět. Rozhodně půjdu pro další odstíny.

  • dobrá cena
  • skvělá pigmentace
  • výdrž
  • hezký obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.9.2013 17:11:46

Jsem nadšená, že kvalita levnějších drogérkových rtěnek šla nahoru a jsou srovnatelné pigmentací i výdrží s těmi značkovými. Dříve rtěnka za 50 korum byl skoro šunt a dneska tyhle Essence jsou naprosto skvelé, jako třeba Rimmel by Kate a jim podobné. Široká škála barev, jsou i hydratační a na to i celkem dlouhotrvající. Mám odstín 01 Coral calling a 05 Dare to be nude a vypadají velmi přirozeně.

  • cena
  • výběr odstínů
  • hydratuje
  • nenašla jsem


Další recenze od 22.9.2013 16:33:20

Na tuto novinku od Essence jsem byla celkem zvědavá. Předchozí základní řada rtěnek byla podle mě hrozná, s opravdovými rtěnkami to nemělo nic společného, spíše takový lesk na rty tvářící se trochu jako rtěnka a obal byl také takový kvaklavý a vypadal dost lacině. Tato řada rtěnek mě velmi příjemně překvapila, za 60 Kč nemůžu očekávat zázraky, ale oproti předchozí řadě rtěnek to zázrak opravdu je. Sice se musíte opravdu snažit, aby jste na rtech měly pěkný odstín, ale zároveň jste se neobtiskávaly na skleničku - nanést, setřít, nanést, setřít...... Ale výsledek si myslím, stojí za to. Nejsem si jistá, jestli si ještě nějakou z rtěnek pořídím, přece jenom, když si trochu připlatím, můžu si pořídit některou z úžasných rtěnek od Dermacolu, které se s tímto nedají moc srovnávat. Nicméně tuto rtěnku bych ohodnotila asi takto - nenadchne, ani neurazí, oproti předchozí řadě zázrak

  • rtěnkový pokrok značky Essence
  • sytý odstín
  • hydratace
  • cena
  • menší výdrž


věk
15-24

Pořídila jsem si odstín 05 Dare to be nude, barva je to cihlová. Pigmentace je střední, na rtech vypadá poměrně přirozeně. Určitě je vhodná na denní líčení do školy/ práce. Na rtech je příjemná, hydratuje. K dispizici je mnoho odstínů, určitě vyzkouším ještě alespoň 04 On the catwalk, která je výraznější. Design obalu se mi líbí- působí elegantně a černou barvou není co zkazit. Barevný proužek poslouží k rychlému rozlišení, pro kterou rtěnku to vlastně saháme. K tomu ještě ta krásná cena :)

  • cena
  • mnoho odstínů
  • hydratuje
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 21:42:14

Tahle rtěnka mě velmi mile překvapila. Mám odstín 07 Natural Beauty, je to jemný narůžovělý odstín, který zvýrazní přirozenou barvu vlastních rtů. Je krémová a přesto nevysušuje, nezvýrazňuje případné nedostatky jako jsou šupinky, prasklinky apod., naopak rty jsou po ní hezky vláčné a hydratované. Je skvěle pigmentovaná, stačí lehce přejet a máte rty pokryté barvou. Výdrž je slušná, přežije i snídani, pak se začne ze rtů vytrácet. Má pěkný bytelný obal a vypadá elegantně. Určitě pořídím i další odstíny.

  • cena
  • krémové složení, které nevysušuje
  • pigmentace
  • výdrž
  • bytelný a elegantně působící obal
  • mohlo by být více odstínů


věk
15-24

Další recenze od 9.11.2013 14:15:06

Tato nová kolekce od Essence mě příjemně překvapila. Čekala jsem, že to zase budou šunty jako jejich předešlé rtěnky, ale není to tak, jdou celkem fajn, sice to není žádná hitparáda, ale už mi přijdou dobré na drogerkovou úroveň. Rty nevysušují, příjemně je hydratují. Pigmentace je velká a barvičky hezké, bohužel moc dlouho nevydrží, sami o sobě vydrží asi tak 1,5 hodiny, což není zrovna moc. Pokud se s nimi pije a jí tak zmizí ihned.

  • dostupnost
  • cena
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 10.11.2013 14:54:17

Tuhle rtěnku naprosto miluju. Je hezky krémová. Snadno se nanáší. Krásně pigmentovaná, levná prostě super. Akorát mi přijde, že neodpovídá názvu :) Long lasting ("dlouho držící") vážně není. Na rtech vydrží cca 3 hodiny. Spíše hydratační. Není matná, má lesklý finish. :)) Moc mi vyhovuje a určitě si koupím další odstín. Mám už dva :) 01 a 10 :) Za mě určitě ano.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Konzistence
  • Balení
  • Vůně
  • Málo odstínů


věk
35-44

Další recenze od 13.11.2013 08:51:55

Rtěnku mám v odstínu 07 Natural beauty. Koupila jsem si ji na základě kladných recenzí. Řekla jsem si, že za tu cenu ji vyzkouším. Barvička je hezká i když na mě moc do růžova. Lepší odstín jsem ale z nabídky nevybrala. Chtěla jsem nějaký co nejvíce přirozený. Na rty se nanáší dobře. Stačí jednou přetřít. Měla by být dlouhotrvající ale tohle moc nesplňuje. Po chvilce byla barva dole, takže na mě prostě nedrží. Mám popraskané rty a zalézá hodně do rýh na rtech. Líbí se mi ale obal, který je roztomile malý. Za cenu 59 Kč není špatná ale já přístě již nekoupím.

  • nízká cena
  • dobrě pigmentovaná
  • nedrží dlouho na rtech
  • není vhodná na popraskané rty


věk
15-24

Další recenze od 6.1.2014 00:13:57

Farby sa mi zdajú pekné prirodzené. Rúž je sám o sebe trošku vysušujúci, preto používam pod neho balzam. Celkom drží, ak nepijem a vôbec nejem 3-4 hodinky vydrží. Inak je výdrž jeho negatívom. Za tú cenu sa určite oplatí na perách vyzerá veľmi pekne a prirodzene. Je dobre pigmentovaný. Ak ste taký typ, ktorý vždy potrebuje nový rúž a starý nikdy nedopoužíva odporúčam, lebo aj cena je veľmi dobrá. :D

  • pigmentácia
  • prirodzenosť
  • matnosť
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

Značku Essence vnímám jako hodně srandy za málo peněz a ačkoliv jsem s většinou výrobků spokojená, z tohoto do stropu dvakrát neskáču. Vadí mi, že se na rtech "puckatí" a drolí. Hydratace není také příliš valná. S odstínem jsem křiklavě růžové jsem sice spokojená byla, s výdrž taky, ale to puckatění prostě nezkousnu a tudíž příště nekoupím.

  • cena
  • krásný odstín
  • výdrž
  • nepříliš dobrá hydratace
  • na rtech puckatí


věk
15-24

Další recenze od 5.4.2014 09:36:48

Jelikož je essence moje doost oblíbená značka, nemohla mě uniknout ani takhle rtěnka. Pořídila jsem ji za 60 korun, což je cena krásná. Rtěnka dokonale maluje, barvičky jsou opravdu výrazné. Já jsem si koupila 07 což je odstín natural beauty. Výborně i hydratuje. Obalem jsem také velmi spokojená, hrozně se mi zalíbilo E právě na samotné rtěnce. Jen výdrž není úplně dokonalá,ale to je jen takové maličké mínus :-) Rozhodně si dokoupím více odstínů jen s jednou se nespokojím.

  • vůně
  • krásně maluje
  • cena
  • krásný obal
  • hydratuje
  • výdrž rtěnky


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2014 20:46:15

Tato rtěnka se s přehledem vyrovná mnohem dražším kolegyním! Mám ji v nádherném odstínu 09 Wear Berries, který miluju a nosím každý den. Tento odstín je sice trochu výraznější, ale ne křiklavý. Rtěnka nevysušuje, je hezky krémová a její výdrž je taky docela slušná. S menší úhonou přežije jídlo i pití. Je to prostě moje favoritka a doufám, že ji hned tak nepřestanou vyrábět!

  • - hezké odstíny
  • - dlouhá výdrž
  • - dobrá pigmentace
  • - nízká cena
  • - nevysušuje
  • - krémové složení
  • - nic


věk
15-24

Další recenze od 24.4.2014 19:39:10

Tuhle rtěnku jsem si koupila díky blogovým masážím, že je to must-have. Nelituju. Mám jí v odstínu 13 Love me a je to moc hezká přirozená barva. Na rtech mi vydrží asi tak hodinku dvě, což je o moc lepší než výdrž předchozí verze. Se vzhledem si dost pohráli, matný černý obal, proužek v barvě rtěnky i éčko vyražené ve rtěnce jsou příjemnými detaily. Určitě si koupím nějaký další odstín.

  • vzhled obalu
  • barva
  • pigmentace
  • cena
  • zatím jsem žádné nenašla


Další recenze od 4.5.2014 19:29:35

Levná rtěnka. Žádná velká očekávání. Ale koupě nelituji! Za pár peněz, obal rtěnky neurazí, výběr barev není zrovna nejchudší. V drogerii jsem vybrala odstín číslo 09 "wear berries!" a pod tamním světlem mi tento odstín připadal růžový, nicméně doma na denním světle jsem zjistila, že odstín je ve skutečnosti do fialkova. Nikdy jsem nebyla fanynkou nafialovělých rtěnek, ale tahle se mi opravdu líbí. Konzistence je krémová, parádně hydratuje, bohužel tím pádem také méně vydrží, ale za těch pár korun se to dá přežít. Při další návštěvě drogerie rozhodně pořídím další odstín!

  • dobrá pigmentace
  • hydratace
  • nízká cena
  • hezké odstíny
  • nízká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2014 11:12:41

Od těchto rtěnek jsem popravdě žádný zázrak nečekala. O to víc jsem byla překvapená, když se mi dostala má první 09 Wear berries! dostala do ruky. Je opravdu krásně pigmentovaná a obal no úžasný :). Samozřejmě je to hydratační rtěnka, takže nečekejte extra výdrž, ale 2 hodiny v klidu vydrží. Ke konci mě malinko vysušovala. Už má další 2 sestry.... 01 Coral calling a08 Colour Crush a myslím, že u těchto nekončím :D

  • Pigmentace
  • Cena
  • Dostupnost
  • Krásný obal
  • Nižší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2014 20:40:01

Rtěnku jsem zakoupila na základě kladných hodnocení, normálně používám spíš jen balzám, ale tato rtěnka mne opravdu zaujala, má příjemnou konzistenci, voní mi po medu a hezky hydratuje. Obal má bytelný s líbivým designem. Výdrž rtěnky je slabší, protože je hydratační, na rtech nejdéle vydrží vysušující rtěnky, pokud tedy očekáváte spíš hydrataci a příjemný pocit na rtech než výdrž, určitě doporučuji.

  • hydratace
  • hezké odstíny
  • líbivý obal
  • příjemná cena
  • menší výdrž - je spíše hydratační než dlouhotrvající


věk
25-34

Další recenze od 10.9.2014 20:02:47

Rtěnka Long lasting od Essence je moje jediná rtěnka od nich a jsme celkem spokojená. Rtěnku mám v odstínu 10 Cotton Candy a je to taková barbie růžová. Rtěnka je spíše sušší a nejradši jí mám na balzám, kdy udělá i takovou pěknou štavnatou barvičku. Rtěnka se dá pěkně vrstvit a podle toho je sytá. Vydrží tak 2hodiny což za tu cenu ujde. Obal rtěnky je elegantní a pěkný.

  • cena x výdrž
  • dá se vrstvit
  • obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2014 20:24:54

Rtěnku jsem si koupila jen nedávno v odstínu Dare to wear, co je přesně taková rudá, jakou jsem už delší dobu sháněla. Nosím ji jen večer na párty a podobné příležitost, tak nevím, jak by obstála třeba při jídle nebo tak. Ale na večer jsem s ní moc spokojená, rty nevysušuje, nerozmazává se, vydrží v podstatě až do rána (s občasnou úpravou). Obal je pěkný a elegantní.

  • barva
  • výdrž
  • nevysušuje
  • obal
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 9.11.2014 22:49:20

Rtěnky mám v odstínech 07-natural beauty a 14-adorable matt. Odstín 14 nemám ještě pořádně ozkoušený, ale je to nádherná matná tmavší červená. Odstín 07 je světlounce růžový, skoro jako barva mých rtů. 07 má velice malou výdrž. Je to spíš barevný balzámek. Na rtech udělá mokrou a lepkavou vrstvu, což mi není příjemné. Navíc nezmizí rovnoměrně a na rtech je tedy poznat, že na nich něco bylo. Nevím jak to je s jinými barvami ale ta 14 bude asi díky tomu, že je matná, fajn.

  • cena
  • barvy
  • výdrž
  • nerovnoměrné ztrácení


věk
15-24

Tato rtěnka mě zaujala už svým obalem. Matná černá s proužkem v barvě rtěnky.. Essence jsem nikdy nemusela, protože mi její produkty nepřišly kvalitní, byly úměrné nízké ceně, ale tyto rtěnky si mě naprosto získaly. Odstíny 11 Nude love a 15 Oh so matt! jsem si vyloženě zamilovala a v mé kabelce nesmí chybět. Essence mě po dlouhé době příjemně překvapila :)

  • skvělé odstíny
  • elegantní obal
  • výdrž
  • cena
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 16.11.2014 18:24:39

Tuto rtěnku jsem si koupila, protože jí má i kámoška a mně se strašně už líbil ten obal, tak říkám, že na poličku by se mi líbila. A také jsem potřebovala a nebo spíše chtěla nějakou novou, tak jsem si koupila zrovna tuhle. Opravdu hezky matně vypadající obal. Rtěnka nevysušuje a dodá krásnou barvičku rtům. Hodlám si určitě koupit i další odstíny. Mám tedy odstín: 11 (nude love). Stála mě myslím že něco přes 60KČ - Takže cena také vyhovující. U mě spokojenost.

  • Obal
  • Nevysuší
  • Výdrž
  • Vůně
  • Miluju na tom úplně všechno
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 28.12.2014 23:32:57

Tieto rúže sú taký drogérkový priemer. Niektoré sú krásne pigmentované, tú medzi nimi 3 matné odtiene,ale tie nie sú celkom matné. Rúže sa bez kontúrky rozpíjajú, no stačí kontúrka od Essence , a potom rúže krásne držia. Na perách sú príjemné. Long lasting určite nie sú, vydržia na perách asi tak 2-3 hodín. Ja ich mám rada ,hlavne odtieň 15 Oh so mat!.

  • klasický priemer
  • nie sú Long Lasting


věk
15-24

Další recenze od 16.1.2015 16:03:32

Rtěnky vůbec nepoužívám, ale náhodou jsem v drogerii zahlédla tyto a vyzkoušela jsem odstín 07 Natural beauty a musím říct, že mě naprosto překvapila. Vůbec mi nesmrdí, tak jak většina rtěnek a nemá ani žádnou pachuť. Krásně pigmentuje a obal má pěkný elegantní černý design. Na rtech vypadá tento odstín přirozeně a hezky podtrhne nějaké jemné líčení.

  • Krásný obal
  • Nesmrdí
  • Dlouho vydrží
  • Skvělá pigmentace
  • Mohlo ji být více


věk
15-24

Ja a rúž ??? Kedysi by som nepovedala, že práve je budem používať rúž. Mala som pocit, že rúže patria ženám 30+ ... avšak to iba do chvíle, kým som sa nerozhodla zaexperimentovať práve s rúžom od Essence - 04 On the catwalk! . Rozhodla som sa pre tmavší červený odtieň, lebo mam tmavšie vlasy a pleť stredne hnedej farby. Veľmi som si ho obľúbila. Zakúpila som si aj ďalší odtieň a na jar plánujem niečo svetlejšej farby. Tieto rúže pery hydratuju, majú širokú paletu odtieňov a sú cenovo veľmi výhodné, ak nie najvýhodnejšie. Vrelo odporúčam každej. :) Už len si nájsť ten svoj odtieň. ;)

  • cena
  • hydratácia
  • elegantný obal
  • široká paleta odtieňov
  • dlhotrvácnosť na perách
  • nenašla som


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 20:29:16

Tyto rtěnky mám moc ráda, mám 3 odstíny, Barely there, natural beauty a dare to be nude, všechny jsou krásné, docela dlouho na rtech vydrží, používám předtím balzám, takže mě tolik nevysušují, obtiskávají se na hrnky, ale i přesto na rtech zůstávají v hezkém stavu, co se mi líbí moc je balení, bytelné, černé a víčko naštěstí drží dobře, cena byla víc než příjemná za tu kvalitu

  • hezké odstíny
  • balení
  • výdrž
  • cena
  • nehydratují


věk
15-24

Moje prvni rtenka od teto znacky byla 07 nature beauty a nemuzu rict jedine krive slovo. Rtenka ma krasnou ruzovo- hnedou barvu, ktera na rtech vypada hezky prirozene. Rty nevysusuje a i prijemne voni. Ma celkem hezky obal. Rtenky jsou casto v akci takze je rada nakupuji. Urcite si poridim jeste nejake odstiny.

  • barva
  • dostupnost
  • nevysousi rty
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2015 12:06:45

Tato rtěnka mě poměrně překvapila. Mám sytě červený odstín rtěnky, takže na pigmentaci nebo výdrž rtěnky si stěžovat nemůžu (jak je to u jemnějších odstínů, to bohužel netuším). Barva se nerozpíjí a vydrží sytá i 2 hodiny, což je u tak nízké ceny rtěnky super. Navíc je fakt velký výběr odstínů v obchodě. Rtěnka není hydratační, ale spíše matného vzhledu, takže pod rtěnku dávám raději balzám na rty. Co se mi moc nelíbí, je takový lacinější plastový vzhled obalu, ale pokud je rtěnka dobrá, tak to zas tolik nevadí. Doporučuji vyzkoušet.

  • cena
  • velký výběr odstínů
  • výdrž u sytých odstínů
  • vzhled obalu


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2015 11:39:13

Rtěnku vlastním ve 2 odstínech, a to 01 Coral Calling a 14 Adorable Matt. Obě dvě barvy jsou krásné. Ale teď trochu porovnání. 01 je krásná korálová barva, ani moc dorůžova, ani ne moc do oranžova. Jedna vrstva stačí pro takové to zvýraznění mé barvy rtů, někdy míchám ještě s balzámem, protože ač se tváří jako hydratační, po půl hoďce se do rtů vpije a absolutně nehydratuje. Pokud chci výrazně korálové rty, musím vrstvit. Výdrž nic moc, za dvě hoďky už jsou rty jen natónované a nutno znovu přetřít. Jídlo nezvládne. Pití chvíli vydrží. Odstín 01 ale za mě Long Lasting doopravdy není. Proč jí ale používám docela ráda, ač nehydratuje, ani nevydrží je, že mi přijde, že mi trochu vybělí zuby a protože jsem hodně bledá, tak si na rudou fakt netroufám a tohle je skvělá alternativa. A za tu cenu... Co řešit. Dále mám odstín 14, což je krásná sytě červená s trochou růžové, spíše chladný odstín. Tuto rtěnku jsem si kupovala na zvláštní události. Opět potřeba vícekrát přetřít rty pro výraznou barvu a pod ní určitě nějaký balzám. Oproti 01 však drží na rtech perfekně několik hodin (s použitím kontury). Samozřejmě časem ztrácí na intenzitě, ale tenhle odstín jsem si zamilovala, kvůli němu snad začnu více chodit do divadla. :D 14 je krásný tmavý matný odstín, který moc nekřičí, ale vypadá na rtech krásně, bělí zuby. A za tu cenu je to fakt bomba! Za mě tyto rtěnky rozhodně doporučuji, pigmentace sice není vysoká, ale za tu cenu dostanete skutečně super produkt. Pokud má ale někdo hodně vysušené rty, nebude to nejspíš nic pro něj. Na velmi suchých rtech má tendence zvýrazňovat nedokonalosti.

  • odstíny
  • cena
  • dostupnost
  • obal
  • názvy odstínů
  • pigmentace
  • výdrž
  • hydratace


věk
15-24

Koupila jsem si dvě a lituju toho. :D Možná je to tím že mám více pigmentované rty, ale nevím. Když si tu rtěnku dám na rty tak dělá takové mapy na rtech, hodně zalézá do vrásek a vypadá to hrozně. Zbytečně vyhozené peníze. Možná některým vyhovuje ale mě moc nesedí. Taky ta cena je podle mě velká na to, kolik té rtěnky je.

  • žádné
  • zalézá do vrásek
  • dělá mapy na rtech
  • nevypadá moc hezky
  • je jí málo


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2015 16:47:13

Tento rúž mám v odtieni 07 natural beauty. Veľmi sa mi zapáčil u jednej vlogerky, tak som si ho hneď druhý deň išla kúpiť. Neľutujem. Odtieň je super, farba naozaj intenzívna, dobre kryje, nevysušuje pery. Obal je tiež veľmi pekný čierny matný a má na sebe"prúžok"vo farbe rúžu čo veľmi oceňujem. Výdrž nieje zlá ale rozhodne to nieje žiadna hitparáda. Výdrž dlhé hodiny som ani za tú cenu neočakávala takže som sklamaná nebola.

  • intenzívna farba
  • dobre kryje
  • nevysušuje pery
  • pekný obal
  • prúžok vo farbe rúžu na obale
  • cena
  • pre niekoho možno výdrž(nieje zlá ale nieje ani top)


věk
15-24

Další recenze od 4.5.2015 20:14:26

Rtěnka je vhodná na takové to denní nošení v nude looku. Doporučila bych spíše kupovat rtěnky v odstínu, který by téměř odpovídal rtům nebo byl jen o jeden či dva odstíny tmavší/světlejší než jsou rty. Výdrž je velmi malá avšak i přes to zanechá na rtech barevný film. Rty nevysušuje a dobře se s ní pracuje. Výborně vypadá s leskem xxl taktéž od essence, kdy spolu v kombinaci dokážete vytvořit vážně nádherné i sexy rty :) Na večer bych volila kvalitnější rtěnku s delší výdrží :)

  • nevysušuje rty
  • dobře se sní pracuje
  • odstíny rtěnek
  • vhodné na denní líčení v přirozené barvě vašich rtů
  • obal
  • výdrž
  • celkem rychle mizí :)
  • po tmavších nebo extravagantnějších odstínech bych se koukla spíše na kvalitnější značku :)


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2015 17:10:57

Tak longlasting rtěnka opravdu není. Pokud už tuto rtěnku používám, musím ji neustále přetírat, protože mám za chvíli pocit, že už není skoro vidět. Ale já jsem ani nepočítala s tím, že by rtěnka na rtech opravdu dlouho vydržela, protože řekněme si to narovinu, tohle skoro žádná rtěnka neumí. Ale celkově jsem s ní spokojená. Líbí se mi výběr odstínů, ve kterém si určitě každá najde ten svůj.

  • výběr odstínů
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 23.7.2015 22:45:44

Koupila jsem si jí s tím, že to bude určitě šunka, vzhledem k ceně, ale zatím jsem relativně spokojená. Mám odstín 07, asi ten poslední, který mně mezi rtěnkami chybí. :D Líbí se mi, jak voní, je jedna z mála, u jejíž aplikace neztrácím čich. Naopak, nelíbí se mi, že se mi docela snadno smyje. Ale to bude možná také tím odstínem... :)

  • Cena
  • Atraktivní barvy
  • Neutrální vůně
  • Snadno slíbatelná


věk
25-34

Další recenze od 3.11.2015 10:23:16

Na tuto rtěnku jsem si dělala zálusk už delší dobu.Mají krásné odstíny a docela velký výběr.Mám odstín 05 cool nude a musím říct,že je to barvička moc pěkná.Co se týká výdrže,tak je to spíš průměr.Pokud ji neorámuju konturkou,tak se docela ráda rozpíjí.Bohužel docela zvýrazní rýhy(vrásky) na rtech.Takže rozhodně nedoporučuju třeba na vysušené rty,které by ještě víc zvíraznila,ale jinak je fajn.Za tu cenu i dobře pigmentovaná...Ještě si brousím zuby na další dva odstínky,takže rozhodně není poslední

  • pěkné barvičky
  • velký výběr odstínů
  • krémové složení
  • hezký obal
  • moc se mi líbí vyražené logo
  • za tu cenu hezky pigmentovaná
  • průměrná výdrž


věk
15-24

Tieto rúže sú fakt super. Vlastním síce iba dva odtiene, ale plánujem si kúpiť ďalšie. Sú pigmentované, sú kremové a prijemne na perách. Majú veľmi pekný, jednoduchý a elegantný obal. Jedine čo im môžem vytknúť, je to, že nie sú nejak "long-lasting". Mne vydržia iba asi hodinu, ale možno to bude tým, že mne všetko na perách vydrží max hodinu :D A tiež že majú dosť málo živých farieb na výber- ale to je iba môj názor. Určite ich odporúčam a hlavne za tú cenu! :)

  • pigmentácia
  • krémové
  • pekný obal
  • príjemné na perách
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2016 15:16:45

Na tuto rtěnku jsem náhodou narazila v drogerii a hned mě zaujala, má krásný obal a velmi příjemnou cenu cca 50-60kč. Hned jsem si jednu na zkoušku koupila a rozhodně nelituju, naopak se chystám si pořídit více odstínů. Za mě rozhodně doporučuju, co se týče výdrže není tak velká... ale za tu cenu je to přijatelné

  • obal
  • cena
  • ---


věk
15-24

Další recenze od 20.8.2016 23:08:06

Není špatná, určitě bych ji doporučila někomu, kdo není moc náročný na rtěnku nebo si jde koupit svou první rtěnku a nechce moc utrácet. Pokud si ovšem člověk potrpí na kvalitu, nedoporučila bych ji. Zvykla jsem si používat ji s konturovací tužkou, protože bez ní byla rychle rozpitá. Výdrž mi nepřijde hrozná, dokonce bych řekla, že je lepší než třeba u rtěnky Dermacol - Lip Seduction. Horší je, že se bez konturovací tužky rozpíjí a pigmentace taky není dobrá, musela jsem rty přejet snad 3x, aby byla barva výrazná. U jednoho odstínu se mi stalo, že mi to dělalo cucky na rtech. Zarazilo mě, že se konzistencí liší různé odstíny, mám 08 a 09 a zatímco 08 je sušší a matnější, 09 je spíš gelová a víc na rtech klouže. Obal je moc hezký, v jednoduchosti je krása.

  • cena
  • obal
  • nevysušuje rty
  • dělá cucky na rtech
  • malá pigmentace
  • bez konturky se rozpíjí


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2016 14:36:30

Chtěla jsem si pořídit nějakou rtěnku a nechtěla za ní dávat víc jak 200Kč a uchvátila mě tato od značky Essence. Mám se značkou essence dobré zkušenosti a nezklamala ani tato rtěnka. Nějakou dobu pěkná na rtech vydrží, jídlo moc nezvládne ale tak za ten poměr cena/ výkon je to slušná rtěnka, pigmentace dobrá a na rtech je rtěnka příjemná. Zatím vlastním odstín 26 All - time favorite ale určitě zkusím i jiné. Moc se mi líbí také obal.

  • cena
  • příjemná na rtech
  • krásné odstíny
  • nemá až tak dobrou výdrž


věk
35-44

Celá značka Essence je velmi dobrá, líbí se mi jejich řasenky, které jsou opravdu výborné. A tahle rtěnka patří mezi mé oblíbené. Mají dobrý uzávěr, který drží a samovolně se nesundává, konzistence rtěnky je hustější, dobře se natírá na rty a dobře se nanáší i štětečkem. Barvy jsou krásné, tlumenější, velmi dobře drží a netvoří žmolky. Poměrně dobře hydratuje.

  • krásné barvy
  • příjemně se nosí
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Rtěnka Ultra Colour

4 75% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Alverde Rtěnka

3.8 69% 8 recenzí