NYC Smooch Proof 16h Lip Stain recenze a zkušenosti

Rtěnky NYC Smooch Proof 16h Lip Stain
Rtěnky NYC Smooch Proof 16h Lip Stain - obrázek 1
Rtěnky NYC Smooch Proof 16h Lip Stain - obrázek 2
Rtěnky NYC Smooch Proof 16h Lip Stain - obrázek 3
5 3.8 15
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 37 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Smooch Proof 16h Lip Stain

věk
25-34

Další recenze od 3.5.2015 21:49:43

Fixky mám v dvoch odtieňoch Endless Spice 495 a Persistent Pink 490. Pôvodne som kúpila fixku(prvý odtieň) pretože som si myslela že s ňou pôjdu pekne vykresliť pery. A mala som pravdu. Vďaka špičke s ňou dokážem pekne vykresliť pery. Neskôr som si všimla jej ďalšie plus. Výdrž. Vydrží dokonca aj keď niečo zjem alebo sa napijem. Veľmi oceňujem aj to že s ňou môžete vytvoriť jemný efekt pri jednej vrstve alebo ju navrstviť a vytvoriť výraznejší na deň aj večer a na jej výdrži to neuberá. Po dobrých skúsenostiach s prvou som si kúpila aj druhý odtieň(Persistent Pink) a som s ním rovnako spokojná. Ako jeho mínus vidím že moje pery pri vysušuje.

  • vďaka špičke sa dajú pekne vykresliť pery
  • výdrž
  • môžete ňou vytvoriť prirodzený aj výraznejší efekt
  • pekné farby
  • pery vysušuje


věk
25-34

Lip stain, který jsem si koupila za směšnou cenu v Rossmannovi, mě zklamal, jak mohl. I za ty peníze je drahý. Nevím, kde vzali, že vydrží 16 hodin, když mně nedal na rtech ani hodinu, a to jsem si koupila dost výrazný odstín - 498 Berry long time. Má podobu fixy, když se nanese na rty, vypadá přirozeně, jako byste takovou barvu rtů měla odjakživa. Problém je, že opravdu nevydrží, a to ani bez balzámu, který je pro stainy ve fixe nutností. Dvakrát olíznu rty a barva je pryč. Navíc mně asi po dvou měsících začal vysychat. Takže za mně rozhodně ne.

  • Poměrně přirozená barva - odstín 498 Berry long time
  • Milý obal
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nevydrží déle než hodinu na rtech
  • Barvu rozpouští voda i balzámy
  • Vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 2.9.2013 13:39:39

Rtěnka ve formě fixy. Ze zvědavosti jsem si jednu pořídila ale vybrala jsem si špatný odstín (na můj vkus moc tmavý). Barva se nanáší poměrně dobře ale rty mě po nanesení nepříjemně svěděly a štípaly. Také mi rty hodně vysušovala ale na rtech držela neuvěřitelně dlouho. Snažila jsem se ji dostat dolů protože mi odstín nevyhovoval a dolů prostě nešla a nešla. Možná kdybych si ji pořídila v nejsvětlejším odstínu, že by mi vyhovovala ale zřejmě si příště stejně pořídím jinou.

  • dlouho vydrží na rtech
  • hodně vysušuje rty


Další recenze od 24.8.2013 22:10:05

Lip stain mám ve dvou odstínech, růžový a tmavší. Oba jsou dobře pigmentované a vydrží. Přežijí pití i jídlo, vůbec se nesmažou. Navíc aplikace je velmi snadná. Poměr kvalita/cena je velice dobrý. Moje rty nevysušuje, používám pod ni balzám od Dermacolu Love Lips. Ovšem barva nejde nanášet pokud se balzám opravdu nevsákne.

  • barvy
  • výdrž
  • pigmentace
  • cena
  • lehká aplikace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2012 14:32:59

Mám ho taky v nejsvětlejším odstínu, který je dobře pigmentovaný, rty vysušuje a samotný fix je jen na pár použití, protože rychle vysychá. Co se mi ale líbí, že barva není třpytkatá, takže vypadá přirozeně, škoda, že nemají větší škálu přirozených odstínů.

  • vypadá přirozeně
  • bez třpytek
  • opravdu rychle vysychá


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2012 10:20:20

Z této fixy na rty mám docela rozporuplné pocity. Mám dvě, jednu světle růžovou (ta skoro nebarví) a jednu rudou (tam jsem s odstínem spokojená). Obě dost rty vysuší, ideální je je potom natřít nějakým dobrým balzámem, ale už se mi stalo, že pak barva sežmolkovala. Výdrž je celkem dobrá, za tu cenu koupě nelituji a plánuji zkusit ještě jiný odstín, škoda, že jich není víc.

  • intenzita barvy
  • zatím nevyschla
  • výdrž
  • strašně vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 14:03:36

Moje první rtěnka ve fixu takže nemám s čím porovnávat. Co se týče barvy, mám nejsvětlejší odstín Persistent Pink, je hezky růžový a rty vypadají přirozeně. Fix ale hodně vysušuje rty takže je nutné potom nanést balzám nebo lesk, nevydrží určitě 16h ale docela dlouho - přežije i nějaké to pití nebo jídlo. Hrot fixu ale rychle vysychá

  • výdrž na rtech
  • hezké barvy
  • cena
  • rychlé vyschnutí
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 23:13:56

Fix jsem si koupila ze zvědavosti, protože jsem na něj četla docela kladné recenze. Po prvním použití jsem byla ohromně zklamaná, nějak jsem s ním neuměla manipulovat :D a odložila jsem ho na 4 měsíce do krabice. Teď jsem mu ale dala ještě jednu šanci a naprosto jsem se do něj zamilovala!!! Po té době nevyschl, stačilo jen špičku trošku zmáčknout. Maluje perfektně, akorát výdrž není taková, jakou slibuje, ale jen cca dvě až tři hodiny. Nicméně si koupím aspoň jeden nebo dva odstíny, strašně se mi líbí, jak je na rtech matný!

  • krásná barva
  • cena
  • matnost
  • nevysychá
  • chce to trochu cviku
  • malinko vysušuje,


Další recenze od 25.4.2012 21:35:24

S touto rtěnkou Smooch Proof 16 h Lip Stain ve fixu jsem naprosto spokojená!!!Jednoznačně pro mě ta NEJ rtěnka!!!Vydrží mě dlouho na rtech a mam ji jak dlouho a pořád maluje a ještě mě nevyschla!!!Mam odstín 490 Persistent Pink...A určitě budu opět kupovat!!!

  • Dlouhá výdrž
  • Málo růžovejch odstínů


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 11:22:21

Na zkoušku jsem si koupila 2 odstíny. Výrobce garantuje dlouhotrvající efekt, který fix opravdu zaručí. Na druhou stranu se chová ale opravdu jako fix a po použití nejde sundat. Dále rty dost vysušuje, v případě opravdu suchých rtů dělá čárky. Na výběr je málo odstínů

  • dlouhotrvající
  • cena
  • vysušuje rty
  • málo odstínů


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 23:40:08

Mám už dvě barvy a možná si koupím další pokud se mi zalíbí odstín. Rty vypadají neuvěřitelně přirozeně. Je to jako by jste měli přirozené rty nezanechává žádný povlak nic podobného jako rtěnka. Vydrží opravdu dlouho. Nijak nevysušuje. Rty jsou po ní hezky vláčné krásně voní.

  • vůně
  • přirozený vzhled
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 19:22:00

Moje první zkušenost se rtěnkou ve formě fixu a můžu říct, že jsem s ní naprosto spokojená. Sice nevydrží 16 h, jak se píše na obalu. Ale když se s ní nalíčím ráno při odchodu do školy, tak při příchodu odpoledne ji ještě mám. I když ne už tak výrazně. Nevýhoda je, že rty vysušuje, ale stačí ji přetřít bezbarvou pomádou nebo leskem.

  • dlouho vydrží
  • špička aplikátoru asi po dvou týdnech vyschla


Další recenze od 12.3.2012 11:06:52

LIPStain 16h neboli fixa na rty. Na rtech vydrží velmi dlouho, ovšem slibovaných 16 hodin opravdu ne. Používám nejsvětlejší odstín č. 490 Persistent Pink, který vypadá na rtech přirozeně a hezky je zvýrazní. Fixa rty hodně vysušuje, takže je nutné je po aplikaci a několikrát během dne přetřít balzámem.

  • cena
  • dlouhá výdrž
  • vysušuje rty


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Alverde Rtěnka

3.8 69% 8 recenzí

Hůře hodnocené