Essence Stay Matt Lip Cream recenze a zkušenosti

Rtěnky Essence Stay Matt Lip Cream
Rtěnky Essence Stay Matt Lip Cream - obrázek 1
Rtěnky Essence Stay Matt Lip Cream - obrázek 2
Rtěnky Essence Stay Matt Lip Cream - obrázek 3
5 3.8 10
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Stay Matt Lip Cream

věk
25-34

Další recenze od 16.3.2017 19:43:34

Jednu dobu to byl můj hodně oblíbený lesk/rtěnka. Ale asi vlivem počasí v kabelce začal postupně měnit konzistenci a už jsem s ním nebyla tak spokojena a po čase letěl do koše. Protože mi na rtech tvořil takovou krustu, která dlouho schla a po pár hodinách mi začala vysušovat rty a loupala se. Zato ale oceňuji parktický aplikátor.

  • Krásné barvy
  • Cena
  • Loupe se
  • Vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2013 22:42:11

Balení stejné jako lesky, ale bohužel se hodně ošoupává nápis na obalu. Nádherně vanilkově voní. Aplikace je příjemná pěnovým aplikátorem. Krémy na rty jsou opravdu hodně pigmentované.Po naneení je třeba chvíli počkat, aby ,,zaschnul", ale pak opravdu dlouho vydrží. Mám doma dva odstíny a určitě si koupím další

  • vůně
  • pigmentace
  • výdrž
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 4.9.2013 11:33:33

Mám ráda matné rtěnky. Lesky nepoužívám a jakmile jsou v rtěnkách nějaké třpitky, tak rtěnku zásadně nekupuji. Proto mě zaujala tato novinka od Essence, která má za úkol rty zmatnit. Barva se nanáší praktickým aplikátorem stejným jako se běžně používají u lesků na rty. Po nanesení není matná hned ale rty zmatní až po chvíli. Vadí mi, že jsou v nabídce pouze 4 odstíny a pokud nechcete mít rty příliš výrazné, tak budete odstín jen velmi těžko vybírat. Já vybrala ten nejsvětlejší Velvet rose a i ten je na můj vkus až moc výrazný. Překvapila mě ale výdrž. Barva na rtech vydržela opravdu hodně dlouho a odolala i jídlu a pití. Vůně je velmi příjemná. Příště si ale již tuto rtěnku nekoupím, protože mi nevyhovují odstíny.

  • super matující
  • hrozné odstíny


věk
25-34

Poslední dobou se mi velmi líbí matné rtěnky a tak jsem sáhla i po této "novince" od Essence, už dlouho jsem jí chtěla vyzkoušet. Mrzí mě ale, že jsou k dostání pouze 4 odstíny - červený, hodně růžový, nude a pak takový nude-růžový (Velvet Rose) - ten jsem si nakonec vzala. Nanášení je velmi snadné a pohodlné pomocí aplikátoru jako mají lesky, k dobrému krytí stačí malé množsví. Na rtech dobře zasychá a opravdu hodně dlouho drží. Hezky voní, snad po vanilce nebo něčem takovém. Můj poznatek - musíte mít opravdu dokonale hladké rty, protože pokud je máte suché, zvýrazní vám každou šupinku a nedokonalost - před aplikací tedy doporučuji peeling. Samotná rtěnka nevysušuje. No a jestli si jí ještě někdy koupím - pokud by rozšířili nabídku odstínů, tak ano, jinak ne.

  • cena
  • vůně
  • snadná aplikace
  • dobré krytí
  • výdrž
  • nevysušuje
  • pouze 4 odstíny


věk
15-24

Další recenze od 19.4.2013 12:49:03

Protože mám ráda všechno matné, rozhodla jsem se tentokrát pro rtěnku. Co mě po prvním nanesení udivilo bylo, že popisek v angličtině jako jediný hlásal, že výrobek je matný. Ve francouzštině a němčině jsem ovšem narazila na SEMI-MATTE, což i v AJ znamená POLO-matný. Polomatná tato tekutá rtěnka je. Krásně voní po vanilce, má velmi sytou barvu i v nepatrné vrstvě (mám karmínový odstín). Co mi vadí je, že se šíleně moc obtiskává, výdrž má několik hodin, což je udivující. Vypadá ale krásně, dlouho vydrží a celkem hydratuje, nebo možná jen nevysušuje.

  • syté barvy a výdrž
  • absolutně neodolná vůči otěru


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2013 19:32:32

Väčšinou po produktoch na pery od Essence nesiaham a v poradí je to len môj druhý produkt od tejto značky, avšak som milo prekvapená. Mám odstín Soft Nude a veľmi nerozumiem negatívnym komentárom, pre mňa je to nádherná nude barva, ktorá ide trocha do ružova. Balenie je symparické, baví ma, že viečko ide na pevno zavrieť. Produkt ale dosť zvýrazňuje každú nedokonalosť na perách a preto používam balzám pred nanesením a väčšinou i po nanesení, čím samozrejme prebyjem matt effect ale vytvorím príjemnu balzámo-rtěnkovú konzistenciu, ktorá nejaké tie 2-3 hodinky vydrží. Som spokojná a uvažujem aj o ostatných odtieňoch.

  • barva
  • cena
  • obal
  • zvýražňuje šupinky a nedokonalosti


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 10:22:37

Tento krém na rty mě příliš nenadchl. Matuje pouze ve velmi slabé vrstvě a i tak trvá velmi dlouho, než na rtech zaschne. Bez balzámu také zvýrazňuje veškeré nedokonalosti rtů. Používám jej spíše přes jinou rtěnku, pro zajímavější efekt, ale samostatný je pro mě nepoužitelný... Celkově na rty snesu pouze tuhé rtěnky a krém jsem si koupila na základě dobrých recenzí, ale znovu už kupovat nebudu...

  • Hezké odstíny
  • Cena
  • V balení velké množství produktu
  • Slabá výdrž
  • Nematuje
  • Zvýrazňuje nedoknalosti
  • Dlouho na rtech zasychá


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 14:06:25

Koupila jsem si odstín Velvet rose a Soft nude. Oceňuji, že krému stačí opravdu malé množství. Balení je veliké s klasickým leskovým aplikátorem. Výdrž je poměrně dobrá, ale dost dlouho trvá, než na rtech uschne. Potom už drží dobře. I vůně je moc příjemná, taková vanilková. Krém není vhodný na suché ani popraskané rty, vše by zvýraznil. Co mě ale zklamalo jsou odstíny. Vůbec barvy neodpovídají barvám na nafocených rtech. Velvet rose je hezká barva, ale Soft nude děsná. Nude barva vypadá rozhodně jinak. Tato je dost tmavě hnědá.

  • Výdrž
  • Vůně
  • Cena
  • Nereálné odstíny


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 10:03:12

Od Essence za mě nejlepší produkt ze stálé nabídky a strčí do kapsy i většinu velmi vyvedených limitkových produktů. Novinka mě zaujala už na stránkách essence, vypadá to jako lesk, ve skutečnosti je to tekutá rtěnka, co na rtech hezky zmatní... Jsem moc ráda, že jsem se pro koupi rozhodla. Trochu mě zklamal výběr odstínů, ale jsem si jistá, že se tento lip cream stane oblíbeným a Essence nám nějaké odstíny přidá. Já si šla původně do drogerie pro jasně červený odstín, nakonec jsem si ale odnesla Velvet Rose a jsem za to moc ráda. Je to krásná výrazná a přitom přirozená matná starorůžová barva. Dávám pod ní balzám na rty a nevysušuje. Výdrž je obrovská, když rty dvakrát třikrát za den přemáznu, večer musím odličovat, což se mi u jiného přípravku na rty nestalo. Rozhodně doporučuji. P.S. Pro milovnice Nude odstínů bych doporučila Velvet Rose spíše než tu, co má být opravdu "Nude". Tahle Nude je oměrně tmavě hnědá a s tělovou barvou má společný maximálně název.

  • Krásný odstín Velvet Rose
  • I když je matující, nevysušuje (za použití balzámu)
  • Příjemná vůně
  • Dobře se nanáší
  • Krémová konzistence
  • Hezké balení
  • Obrovská výdrž
  • Skvělá cena
  • Zatím málo odstínů
  • Pro nanesení musí mít člověk dokonalé rty bez šupinek apod., Lip cream jinak vše zvýrazní


věk
15-24

Hodně mě tato novinka od Essence zaujala a tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet. Matné rtěnky a lesky moc nepoužívám, ale se Stay Matt jsem opravdu spokojená. Na první pohled vypadá jako obyčejný lesk na rty, ale po nanesení zmatní rty a přidá pěknou sytou barvičku. Bohužel je na výběr pouze ze čtyř odstínů, nude odstín je spíše cihlový, další dva jsou celkem tmavé, proto jsem si vybrala nejsvětlejší odstín Velvet Rose a dobře jsem udělala. Barva je nádherná, jemná a přesto výrazná. Na rtěch drží celkem dobře, není ulepená a dobře se nanáší. Po chvíli trochu cuckovatí, ale to se dá spravit, takže příště kupuji znova!

  • krásný odstín Velvet Rose
  • výdrž
  • cena
  • po chvíli cuckovatí
  • na výběr z mála odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Alverde Rtěnka

3.8 69% 8 recenzí

Hůře hodnocené