Essence Maximum Definition Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Maximum Definition Volume Mascara
Řasenky Essence Maximum Definition Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Maximum Definition Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence Maximum Definition Volume Mascara - obrázek 3
5 3.7 10
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Maximum Definition Volume Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.1.2014 23:33:25

Dlouho jsem hledala nějakou řasenku která by neslepovala řasy a konečně jsem ji našla. Pro mě je to nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla. Neslepuje , dodá objem , zdá se mi že i prodlouží a hlavně na řasech zůstane celý den. Nerozmazává se a nedrolí!!! :) Z mého pohledu je to řasenka, která je za bezkonkurenční cenu. Rozhodně doporučuji! :)

  • Neslepuje
  • Dodá objem
  • Nerozmazává se a nedrolí
  • Kartáček je dokonalý a dostanu se sním na každou řasu
  • Prodlouží
  • Výdrž
  • Cena
  • Žádné :)


Další recenze od 22.3.2014 15:51:44

Řasenku jsem si koupila, protože má plastový kartáček a není drahá. Neočekávala jsem žádný zázrak, ale on se dostavil :-) S kartáčkem se mi pracuje velmi dobře, nanáší hodně barvy, tudíž řasy zahustí a ještě k tomu prodlouží. Stačí 2-3 tahy a mám dokonalé řasy. Vůbec neslepuje, nedělá žmolky, ani se neobtiskává. Určtiě stojí za vyzkoušení!

  • zahušťuje
  • prodlužuje
  • kartáček
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 28.3.2014 20:04:17

Nejdřívě jsem myslela, že je to super řasenka za velmi výhodnou cenu. Oddělí i prodlouží řasy a taky jim přidá na objemu. Obal má poměrně kvalitní. Bohužel po pár dnech jsem si všimla, že mi nadměrně padají řasy, mám je polámané a zničené, tak jsem tuto řasenku okamžitě přestala používat a výrazně se to zlepšilo. Takže tato řasenka letěla rovnou do koše.

  • Oddělí i prodlouží řasy
  • Cena
  • Padají po ní řasy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 11.10.2014 12:52:00

Tuto řasenku jsem si koupila proto, protože o ni mluvila Koderka že jí strašně prodlouží řasy. Tak jsem šla a koupila si ji. Pracuje se mi s ní strašně dobře a mám jí hrozně ráda, ale musím si dat tak 4 vrstvy aby ty řasy prodloužila tak jak chci :/ I když jsem předtím použila kleštičky na řasy opravdu si musím dát tolik vrstev a na to já ráno zrovna nemám čas, protože jsem ten typ co se radši vyspí než ze sebe udělá panenku :D

  • Cena
  • Obal
  • Umělý kartáček
  • Dobře se s ní pracuje
  • Dostupnost
  • Moc nezahustí
  • Prodlouží po 4 vrstvách


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 11.10.2014 21:31:43

Fajn řasenka za pár korun. Sice moc nemusím plastové kartáčky ale s tímto se pracuje skvěle. Zůstává na něm barvy tak akorát, není tedy potřeba kartáček otírat o hrdlo řasenky. Řasy sice neprodlouží nijak extra ale zato je poměrně dobře zahustí. Nedrolí se a nerozmazává se během dne. Doporučuji ji minimálně vyzkoušet.

  • nízká cena
  • nepeodlouží moc řasy


Značku Essence už opravdu dlouho nepoužívám. Zdá se mi nekvalitní, což je v poměru s cenou pochopitelné. Jednou jsem tuto řasenku koupila a už nikdy více. Strašně opadávala, černá barva nic moc a na to že má plastový kartáček tak málo prodlužovala řasy. Kartáček jako takový nebyl asi špatný, ale rozhodně nic extra.

  • cena
  • opadává
  • neprodlužuje
  • dlouho nevydrží
  • malé balení


věk
15-24

oči
hnědé

Túto riasenku som si kúpila na základe jej "kartáčku" pretože mi takéto typy vyhovujú, plus je aj veľmi ohybný. Táto riasenka nie je zlá, ale predsa má pár svojich nedostatkov. Pekne oddeluje riasy aj predĺži (ku koncu už moc nepredlžovala) ale nedodáva skoro vôbec objem alebo nejaké to zahustenie. Ale mne ide najviac o to predlženie, čiže to by sa dalo rozkusnúť. Ale ku koncu som je používala aby mi oddelila riasy, pretože už až tak nepredlžovala. Ale to čo mi na nej najviac vadí, je to že hrozne sa šúpe jej obal a potom to mám na všetkých veciach :D Ale za tú cenu, by som si ju aj kúpila znova (momentálne ale skúšam nové riasenky).

  • "kartáček"
  • oddeluje riasy
  • predĺži
  • cena
  • nedodá objem
  • šúpe sa obal


Další recenze od 12.7.2016 10:07:12

Tuto spiralu si kupujem pravidelne. Nezlepuje, robi objem a huste riasy. Vsetci sa ma vzdy pytaju z coho mam take dlhe riasy alebo ci mam umele. Uz som ju darovala aj kamaratkam aj mamine, ktorej nevyhovuje skoro ziadna kefka lebo ma kratke mihalnice a nevie si ju vynachvalit. A za tu cenu sa oplati. Aby som j uneprechvalila jedno negativum som si vsimla ze vyschne rychlejsie ako ine produkty a niekedy sa drobi ale malinko.

  • cena
  • vacsi objem
  • dlhe riasy
  • vydrz


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.8.2016 14:35:52

Já řasenky s takovými kartáčky miluju a ani tahle mě nezklamala. Cena naprosto úžasná a co se týče kvality jsem moc spokojená. S řasenkou se krásně pracuje neslepuje řasy a i krásně mi řasy prodlouží, aspoň mě to tedy tak stačí. Navíc má i krásný obal, který mě právě v drogerii na první pohled zaujal. Jsem moc ráda, že i za přijatelnou cenu se dá sehnat super řasenka. Za mě doporučuju

  • neslepuje řasy
  • cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 11.11.2016 15:17:42

Po mých dobrých zkušenostech s řasenkami Essence jsem se rozhodla zkusit další. Bohužel tato mě nenadchla. Jednak pro efekt hustých řas je potřeba víc vrstev, vůbec nevím, proč se na ní píše Volume, spíš bych ji zařadila do řasenek pro větší délku. A hlavně - rozmazává se během dne a opadává pod oči. Pozitivum je, že vůbec řasy neslepuje, ale jiná pozitiva mě nenapadají.. Tato nedělá objem, jenže ona ani moc neprodlouží, prostě řasy jen nabarví na černo. Možná bych ji doporučila někomu, kdo s řasenkami začíná a hledá nějakou pro ultra přirozený vzhled, skoro jako kdyby řasenku nepoužil. Když dám víc vrstev, slepuje řasy. Mně bohužel nesedla. Sice je levná, ale i této cenové kategorii jsou mnohem lepší řasenky. Znovu si ji nekoupím.

  • cena
  • v 1 vrstvě neslepuje řasy
  • snadno se odličuje
  • opadává
  • rozmazává se
  • nedá se vrstvit
  • ošoupává se obal
  • nedodá objem


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí

Hůře hodnocené

Avon Řasenka Super Drama

3.5 63% 8 recenzí