Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara
Řasenky Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara - obrázek 1
Řasenky Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara - obrázek 2
Řasenky Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara - obrázek 3
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 129 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Big & Beautiful Play It Big Lash Extension Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další řasenku z řady Big&Beautiful jsem chtěla vyzkoušet hlavně kvůli tomu, že z této řady jsou řasenky všechny všeobecně dobré, dodávají objem, mají hodně huňatý kartáček a dobrou konzistenci náplně. Tato navíc obsahuje vlákna, která mají řasy prodloužit. Na stejném principu jsem vyzkoušela Maybelline Illegal, u té mi nevyhovoval umělohmotný úzký kartáček. U Astorky není vláken tolik, a tak lépe splynou s vlastními řasami. Kromě obvyklého objemu a přitom oddělených řas jsou tak řasy i trochu prodloužené. Nekoupím si ji znovu jen proto, že jsem zatím nejspokojenější s řasenkami Loreal a MF, ale jinak bych ji určitě zakoupila znovu (proto ANO)

  • cena
  • dostupnost
  • navíc i prodlouží
  • dodá objem bez slepení
  • povedený design
  • žádné


Další recenze od 8.8.2012 14:17:09

Také jsem neodolala a za skvělou cenu 189,- jsem pořídila a vyzkoušela. Musím říct, že poprvé jsem trošku bojovala.Po druhém použití jsem však už věděla jak na to.Krásně řasy zahustí a prodlouží,její konzistence se zdá být suchá,avšak přesto je pěkně černá,barví a neslepuje řasy.

  • zahuštění řas
  • černočerná barva
  • prodloužení
  • pěkné balení - barva i tvar
  • cena - pokud není ve slevě


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 11.8.2012 15:17:51

Musím vyzkoušet každou novinku, a tak jsem si, zlákána reklamou s Heidi Klum, zakoupila i tuto řasenku. Zlákal mě také tvar kartáčku. Řasenka Vám oči hezky zvýrazní a nalíčí, ale ne, pokud použijete jen jednu vrstvu. Že by však řasy prodloužila, to se říct nedá.

  • hezký obal
  • příznivá cena
  • neprodlouží řasy
  • po nějaké chvíli se celkem otiskuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.8.2012 14:05:13

Upřímně jsem jí šance nedávala. Koupila jsem si ji v zaváděcí akci za 189,- a nechala jsem se zlákat tvarem kartáčku. Každopádně řasenka splňuje to, co opravdu slibuje. Černá je skutečně praá černá, která krásně zvýrazní oči i bez linek, prodlužuje a zahušťuje řasy, i když občas někde vznikly slepeniny, což se dá rychle rozčísnout a napravit (to se stává skoro u každé řasenky občas). V plné ceně by už byla docela drahá, ale takhle ve slevě to byla docela dobrá koupě. Kartáček se docela dobře drží v ruce, takže se s ním perfektně pracuje, navíc hrdlo je ideálně velké, takže zachytí přebytek barvy.

  • cena v akci
  • opravdu černá barva
  • kartáček + jeho ergonomika
  • hrdlo zachytí přebytek barvy
  • zahustí a prodlouží řasy
  • zvýrazní oči i bez linek
  • cena bez akce


Tuhle řasenku jsem včera dostala dárkem,není si a co stěžovat.Řasy se neslepují...Ale jsou i řasenky,které jsou levnější a to co je napsáno u této řasenky udělají lépe..Jinak opravdu si není na co stěžovat :) Obal je také perfektní.Dobře se drží,barva pěkná.

  • Prodlouží
  • Štětec
  • Výsledek není uplne podle toho,co by měla udelat.


Další recenze od 27.1.2013 16:27:03

Řasenku jsem koupila na základě dobrých recenzí a musím říci, že mě hodně zklamala. Teď mi leží v šuplíku, protože ani neprodlouží, nenatočí, nedodá objem. Ani není moc černá, musíte na řasy dát alespoň 2 vrstvy aby byla vidět. Musím pochválit kartáček a balení, jinak nic jiného, bohužel :-(

  • hezké balení
  • kartáček
  • neprodlouží
  • nezahustí
  • žádné natočení


Další recenze od 4.6.2013 18:39:39

Za mě už znovu určitě NE. Koupila jsem si jí kvůli hezkému kartáčku a pozitivním recenzím, ale zklamala mě. Nosím kontaktní čočky a tahle řasenka obsahuje neskutečné množství malých vláken, které vypadají jako chlupy a neustále je mám v oku. Nevím jestli mám nějaký vadný kus nebo jestli je to u všech,ale fakt mi to vadí... Řasy mám lehce zatočené nahoru,a když použiju kleštičky a řasenku,většinou mi hezky drží natočené celý den,s touhle řasenkou je to ale katastrofa. I s použitím kleštiček mi řasy trčí rovně dopředu jako hřebíky,ikdyž je při líčení vytáčím nahoru. Dělá ale hezky černé řasy. To je podle mě tak jediné plus.

  • hodně černá barva
  • nedrží řasy natočené
  • spousta vláken v řasence,které dráží oči
  • moc neprodlouží


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 25.8.2013 18:55:28

Tahle řasenka od astoru mě nejprve zaujala svým velkým kartáčkem.Ale po natření mě přišla že moc nebarví ,u téhle řasenky jsou nejlepší tak aspoň 3 vrstvy aby byla řasenka vidět.Ale dobře se s řasenkou zachází,řasy hezky pročeše a neslepuje,nedrolí se vydrží poměrně celý den .A tím jak dává malé vrstvičky řasy zůstanou jemné a ne těžké a slepené.Takže fajn.

  • Neslepuje
  • nedělá těžké řasy
  • hezky pročeše
  • rychleji schne


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 18.10.2013 15:35:18

Tuhle řasenku jsem si koupila přesvědčena názvem, zmíněnými vlákénky a dobrou cenou (pod 200), protože tenkrát to byla novinka. Musím ale říct, že nesplnila nic, co by se od ní dalo čekat. Nepocítila jsem žádné výrazné prodloužení, či snad zvýšení objemu. K efektu, který udělala by se myslím dala použít i nějaká levnější řasenka... Od Astoru je mnohem lepší třeba Volume Diva Curve me Sexy.

  • za tu cenu ani moc ne ./
  • nedostatečný efekt


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 02:40:00

Řasenku hodnotím jen kvůli tomu, protože mám pocit, že má horší hodnocení, než si ve skutečnosti zaslouží. Já osobně bych si ji klidně koupila znovu, a to ve většině případů vůbec nedělám. Podle mě zahustí i prodlouží zároveň, ačkoliv ani jedno neudělá závratně. Řasy slepuje jen při nánosu vrstev. Nedrolí se a neopadává. Vhodná pro citlivé oči (a to já poznám:D) Mě osobně voní a líbí se mi barva obalu, který má tu výhodu, že jde v kosmetické taštičce snadno najít :) Nebála bych se tuto řasenku doporučit, protože je to jedna z nejlepších řasenek, co jsem měla :)

  • umí prodloužit
  • umí zahustit
  • řasy neslepí
  • cena bez slevy
  • rýpnutí tímto plastovým kartáčkem do oka je maximálně nepříjemné :D


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 18.9.2014 10:24:18

Tak tahle řasenka mě bohužel úplně zklamala.Koupila jsem jí v Dm,měla jsem na ní slevu.Řasenka měla takovou suchou konzistenci.Vůbec mi nevyhovoval kartáček,špatně se mi s ním manipulovalo.Řasy po ní nebyly nijak zvlášť výrazné,ani prodloužené.Snad jediné co se mi na této řasence líbilo byl obal,ale to je tak vše.Tuhle řasenku už si rozhodně nekoupím!

  • hezký obal
  • kartáček
  • suchá konzistence
  • neprodlužuje


věk
15-24

Další recenze od 30.7.2015 11:24:13

V současné době moje nejoblíbenější řasenka. Je sice už trošku vyschlá, ale musím podotknout, že sušší byla už při koupi. Zpočátku mi to trošku vadilo, ale já ji používám jenom na dokončení líčení, na rozdělení řas. Pod ní si můžu dát jakoukoli z levných řad a mám potom takové slepené řasy, tak použiji tuhle od Astoru a ta vždy spraví co se dá :) takže taková super poslední záchrana.

  • odděluje
  • použitelný kartáček
  • obal
  • sušší


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Astor Air Max řasenka

3.4 60% 13 recenzí