Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot
Pudry tuhé Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot - obrázek 1
Pudry tuhé Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot - obrázek 2
Pudry tuhé Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot - obrázek 3
5 4.5 18
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Pure Skin kompaktní pudr anti-spot

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2016 11:23:36

Tento púder má vlastnosť, z ktorej od začiatku žasem (v dobrom): má obrovský antibakteriálny účinok! Keď si sem-tam vytlačím vyrážku, dám si na ňu vrstvičku púdru, nechám zaschnúť, a zápal zmizne. Vždy. Akurát mi vadí odtieň - nie som úplná bleduľa, ale v zime mi ani najsvetlejší odtieň nestačí. A tiež mi púder príde príšerne tuhý, štetec úplne ignoruje a labutienkou to ide len kým sa na ňom neusadí mastnota. Púder mám však vždy v príručnej taške (kvôli tomu antibakteriálnemu účinku) na normálne používanie však asi treba kus zoškriabať, aby sa dal nabrať.

  • úžasný antibakteriálny účinok
  • jemné čiastočky - nevidno ich
  • príliš tvrdý, treba ho zoškrabávať
  • aj najsvetlejší odtieň je pre svetlé typy nevhodný
  • balenie neobsahuje labutienku


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělý pudr se zabudovaným zrcátkem, který vydrží na pleti hodně dlouho, během dne se stačí jednou přepudrovat, hezky matuje a nepráší. Je skvělý do kabelky, cena přijatelná, jen obalu musím dát mínus - někdy se pokazí uzavírání a najdu jej otevřený v kabelce, ale možná jsem měla jen vadný kus. Vydrží hodně dlouho, než jej vypotřebuji.

  • hodně dlouho vydrží
  • perfektně matuje
  • obal by mohl být kvalitnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2015 17:51:03

Pořád a dokola, již několik let si kupuji jen tento pudr, ani na chvíli jsem nepřemýšlela, že bych vyzkoušela jiný. Nízká cena a překvapivá kvalita. Pudr je ve skvělých odstínech, žádné oranžové nevzhledné odstíny. Díky jeho dobrému krytí a zmatnění je to absolutní jednička. Vydrží na pleti i celkem dlouho a barvy jsou super. Můj nezbytný partner v kosmetické taštičce! Tohle se Essenci opravdu povedlo.

  • barvy
  • zmatnění
  • krytí
  • výdrž
  • nízká cena za takovou kvalitu
  • absolutně nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.12.2013 22:01:18

Pořídila jsem si na zimu, jelikož jsem již potřebovala světlejší pudr. Jestli opravdu pomáhá na pupínky to neposoudím, nemám problematickou pleť. Každopádně je hezky světlý, nikoli oranžový jako většina pudrů ( mám odstín č.2), vydrží dlouho. Jako jeho největší plus beru skvělou matující schopnost- snad nejlépe matující pudr co jsem kdy měla i když na to není primárně určen. Také překryje drobné nedostatky. Jsem naprosto spokojená a vřele všem doporučuji!

  • přirozené odstíny
  • skvěle matuje
  • kryje
  • poměr cena/ kvalita
  • vydrží na pleti
  • nenašla jsem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2013 21:31:18

Podle mě je to fakt nejhorší pudr co jsem kdy měla. Nevím jestli jsem tak náročná nebo mám špatný kus ale tohle je tak na nic.. To snad ani není možné. Jediné plusy jsou cena, dostupnost a balení. Dobře drží, takže se vám v kabelce neotevře jako např. Stay Matte od Rimmelu ;) Ale ten pudr je tak pevný, že to ani nejde nabrat. Prostě vůbec nebarví. Nic z toho nedostanete. Musíte to seškrábat a pak vám bude tak na 3 použití barvit. Potom musíte postup škrabání opakovat. :( Je fakt k ničemu navíc má tmavé odstíny. Mám 01 a jedině v létě se dá použít.. Nezmatní..prostě nic :((

  • Balení
  • Cena
  • Nezmatní pleť
  • Nedá se nabrat
  • Tmavé odstíny


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 3.6.2013 22:16:36

S make-upom z tejto rady som bola vcelku spokojná, púder ma ale dosť sklamal. Čakala som od neho predovšetkým zmatnenie pleti, a to sa rozhodne nekonalo. Odtiene sú opäť dosť tmavé, nič pre svetlú pleť. Balenie ma tiež sklamalo, pretože neobsahuje ani zrkadlo, ale to by som ešte prežila, ale že neobsahuje ani hubku, to som bola dosť sklamaná. Nie je drahý, avšak musíte si k nemu dokúpiť buď hubku alebo štetec, takže v konečnom dôsledku nie je až taký lacný. Za mňa určite nie

  • cena
  • nezmatňuje pleť
  • neobsahuje hubku na aplikovanie
  • tmavé odtiene


Další recenze od 23.5.2013 15:47:09

Vždycky jsem si kupoval spíš dražší pudry ale slyšela jsem že tento pudr je vcelku dobrý :) Od essence jsem zkoušela jen řasenky se kterými jsem spokojená. Tak jsem ho vyzkoušela a jsem s ním naprosto spokojena! :) Je hodně levný, dobře kryje, je dostatek odstínů, pěkně voní, vydrží celou dobu školy! :D Mohu jen doporučit!

  • Cena
  • Odstíny
  • Dobře kryje
  • Vůně
  • Výdrž
  • žádný


Další recenze od 7.5.2013 14:47:48

Můj úplně nejoblíbenější pudr. poměr kvalita - cena úžasné. krásně se nanáší, vydrží celý den a báječně kryje nedostatky, přitom je lehoučký a vypadá velice přirozene. Nedám na něj dopustit. Jediný problém je v obalu, pravidelne se mi ulomí víčko, je to dost nepraktické. To je jediná výhrada, jinak budu kupovat dál.

  • cena
  • krytí
  • odstín
  • nanášení
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2013 21:31:48

Jeden z mých oblíbených pudrů. Za málo peněz hodně muziky - teda spoň pro mě :) Na výběr je podle mě dost odstínů a já si vždy najdu ten, co mi sedí - v zimě mám světlejší a v létě tmavší. Ačkoliv vím, že se to nemá, většinou používám pudr na obličej, který je pouze nakrémovaný, protože makeup nepoužívám. Krycí schopnosti jsou opravdu dobré a vydží téměř celý den - max. se jednou přepudruji. Jelikož nemám problémy s pletí, ani s leskem, nemůžu objektivně hodnotit, zda dobře matuje mastnou pleť, ale mě vyhovuje :)

  • barevná škála
  • výdrž
  • matuje pleť
  • cena
  • součástí není houbička na pudr


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.1.2013 12:03:30

I za mě je to jeden z nejlepších drogérkových a levných pudrů. Ráda je používám přes zimu a střídám s antibakteriálním pudrem z Rossmannu od Synergenu a jsou co do kvality oba naprosto stejné a za zkoušku nic nedáte za tyhle peníze. Krytí e více než střední, je hodně dobré, pleť hezky matuje a sjednotí, moc nepráší a ani nedělá nehezké nánosy při přepudrování během dne.

  • nepráší a nedělá nánosy
  • dobré krytí
  • cena a dostupnost
  • nic


Jelikož mám mastnou problematickou pleť tak tento pudr je co se týče krytí vyhovující, ale problém je v tom, že tento efekt nevydrží dlouho. Po zhruba 3 hodinách mám pocit, že už na obličeji nemám ani trochu pudru. Tento výrobek bych spíše doporučila slečnám, které teprve začínají s kosmetikou a nebo nepotřebují mít perfektní pleť.

  • světlé provedení barev
  • cena
  • dlouho nevydrží
  • dělá mapy


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Levný a přitom skvěle krycí a lehký pudr. Má odstíny i pro světlejší pleť, což je skvělé. Neucpává póry, dá se použít i bez makeupu a sjednotí odstín pleti. Obal ač je plastový, tak je vcelku kvalitní, přežil už x pádů na dlažbu. Příjemná lehká vůně.

  • vůně
  • krycí schopnost
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.6.2012 09:40:13

Mám obrovský problém sehnat pudr co by mi seděl a neobsahoval hliník.Téměř všechny na mé pleti vypadají žluté, drolí se, nevydrží. Byla jsem celkem zoufalá, až do té doby než jsme objevila tento zázrak.prvdu mi přijde, že se vyrovná i některým dražším pudrům ;)

  • Dobře kryje
  • matuje
  • vydrží
  • nedrolí se
  • cena
  • skvělé odstíny pro mě
  • skvělý na léto
  • na problematickou pokožku - nezanáší pory
  • pro někoho odstíny ( ten nejsvětlejší je akorát na takovou normální pleť)
  • lehce se ulamuje víčko


Tento pudr mám ráda, obzvlášť pro jeho dobrou cenu. Pleť se mi po něm nemastí, pěkně zakrývá a má dost odstínů, z kterých si určitě vybere ten svůj každá žena. Jediné co bych vytkla je nekvalitní obal, jelikož se mi už aspoň 3x u tohoto pudru stalo, že vrchní část mi odpadla zhruba po měsíci používání.

  • cena
  • dobře kryje
  • odstíny
  • ulomovací kryt


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.4.2012 21:18:01

Super anti-bakteriální pudr od essence je levná a báječná záležitost.. :) Odstíny odpovídají i pro světlou pleť, což je obrovské plus a ještě k tomu příjemně voní. Mám pocit, že i kryje nedostatky, což je u běžných pudrů docela zvláštnost.. Takže za mě ano!

  • Je kompaktní
  • Cena
  • Anti-bakteriální
  • Voní
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 12:19:09

Můj nejoblíbenější pudr. Na výběr je spousta odstínů, takže věřím, že si vyberou i slečny s velmi světlou pletí. Pudr má skvělou cenu, krásně kryje, vydrží a mě i voní. Jen ten obal by mohl být propracovanější. Ale za tu cenu je to top 1.

  • kryje
  • voní
  • dlouho vydrží
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 20:24:59

Můj favorit přes léto i přes zimu. Barvy jsou dost flexibilní, ač se to tak nemusí zdát, pudr je překvapivě relativně dobře namletý, dobře zmatňuje a má dobré krycí schopnosti, občas jej používám jen přes krém, ačkoliv vím, že by se to nemělo. :) Rozhodně stojí minimálně za zkoušku, třeba si jej zamilujete tak jako já a spousta jiných. ;) Pro mě rozhodně jeden z nejlepších drogérkových pudrů.

  • dva odstíny pokryjí i jiné tóny pleti
  • cena
  • tónuje a kryje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.3.2012 10:55:41

Tyto pudry mají moc pěkné světlé odstíny, takže je to můj absolutní favorit přes zimu. Pleť hezky sjednotí a zmatní. Navíc přes zimu mám problém s různými červenými fleky na obličeji a ty se mi s tímto pudrem daří úspěšně zamaskovat. Není vůbec drahý, ale mě vyhovuje po všech stránkách.

  • odstíny
  • kryje
  • cena
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Amica Tuhý pudr

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené