Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky
Pudry tuhé Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky - obrázek 1
Pudry tuhé Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky - obrázek 2
Pudry tuhé Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky - obrázek 3
5 4.3 105
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 105 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2012 15:35:04

Kompaktní pudr velmi dobře matuje a to i přes to, že není primárně určený pro mastnou pleť. Krycí schopnost je střední, přirozená, vytvoří opravdu sametový vzhled. Oceňuji příjemnou vůni.

  • slušná krycí schopnost
  • velmi dobrá matující schopnost
  • někomu může vadit ovocná vůně


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.3.2012 13:47:20

Výborný pudr za pár korun, kam se hrabou dražší. Matuje, dělá sametovou pleť, nezanáší póry, dobře fixuje make-up.

  • fixuje make-up
  • Dobrá cena
  • hezké přirozené odstíny
  • Mohl by mít hezčí obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2012 14:42:45

Tento pudr používám už dlouho, vypadá přirozeně, dobře se nanáší, krásně voní po vanilce. Mé sušší bezproblémové pleti vyhovuje.

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.3.2012 18:06:50

Velice kvalitní a příjemný pudr, dělá sametovou pleť, na obličeji vypadá přirozeně. Dobře se nanáší a krásně voní.

  • Nízká cena
  • Vůně
  • Výborná matující schopnost
  • Žádné


Další recenze od 2.3.2012 18:13:37

Jemný pudr, který opravdu matuje, je přirozený, celkem dlouho vydrží a dělá nádherně hebkou pleť. Navíc s krásnou vůní.

  • Krásná jemná vůně
  • Matuje
  • Dělá sametovou pleť
  • Někomu může vadit jeho vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2012 10:42:59

Tento pudr dobře plní svoji funkci. Tedy zmatní pleť a zafixuje make-up. Pleť je po něm hebká, příjemná na dotek. Krytí od pudru nevyžaduji, naštěstí ani u tohoto pudru při použití rozumného množství ani žádné neregistruji. Co se mi nelíbí, je balení, které má tendenci se po delším používání rozpadat. Není tedy moc vhodný do kabelky nebo na cesty kvůli onomu balení...

  • cena
  • na výběr i světlé odstíny
  • matuje
  • dostupný v každé drogerii
  • fixuje make-up
  • jemně mletý
  • balení


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 17:07:13

Pudr, který mi opravdu vyhovuje. Pigmentovaný je dobře, při tom na obličeji nevytvoří umělou masku. Hezky matuje a vypadá přirozeně. Za mě mohu stoprocentně doporučit, určitě si ho pořídím znovu.

  • voní
  • matuje
  • vypadá přirozeně
  • dobré odstíny
  • není


Velmi dobrý pudr za ještě lepší cenu. Krásně pleť matuje, příjemně voní. Výsledek je sametová pleť. Pro mě je velmi dobrý, určitě můžu jen doporučit. Balení by mohlo být se zrcátkem, ale to je detail.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Matuje
  • Přirozené odstíny
  • Nejsou


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 17:15:56

Skvělý pudr, pleť je po něm opravdu heboučká a sametová, navíc je i ve velmi světlém odstínu, což mi vyhovuje, protože jsem bledá. Skvěle matuje, krásně voní. Je to můj nejoblíbenější pudr.

  • Cena
  • Výdrž
  • Vůně
  • Žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 10:42:57

za tu cenu je to super pudr a vydrží překvapivě dlouho.. matuje dobře a docela dlouho drží, pleť je po něm hezky sametová, nevytváří dojem vrstvy, moc příjemný, určitě doporučuji

  • dobře matuje a vydrží
  • vůně


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 11:29:29

Mě tento pudr docela zklamal. Velice špatně se nanáší a moc dlouho nevydrží. Navíc balení je dost nepraktické, do kabelky naprosto nevhodné. Jediné plus je jeho příjemná lehká vůně.

  • vůně
  • nepraktický obal


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 11:33:06

Dobře se nanáší, perfektně matuje, vypadá přirozeně a vydrží celkem dlouho. Z levnějších pudrů je nejlepší, co znám.

  • světlé odstíny
  • cena
  • silná vůně, naštěstí časem vyprchá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 19:02:51

Pudr jsem si koupila na doporučení zde a nelituji. Hezky zafixuje make-up a dodá matný finiš. Na pokožce je krásně sametový a přirozený. Velkým plusem je u mě i vůně, ale někomu naopak může vadit. Nepraktické by mohlo být balení - hlavně pro ty, které jsou zvyklé pudr nosit v kabelce a použít ho kdekoli, v tomto případě by se hodilo zrcátko, labutěnka a "zaklapávací" zavírání.

  • vůně
  • matuje
  • fixuje make-up
  • přirozený sametový vzhled
  • výběr odstínů
  • nepraktické balení při přenášení


Další recenze od 17.3.2012 14:25:22

Tento kompaktní pudr jsem si velmi oblíbila vzhledem k tomu, že má vážně skvělou matující i krycí schopnost, i designově vypadá moc hezky, reliéf krajky je velmi zajímavý a pudr příjemně voní. Nenarazila jsem ještě na tak skvělý pudr všem jen vřele doporučuji. :-)

  • Krásně voní
  • Dobře kryje
  • Dobrá matující schopnost
  • Když nanesete větší množstvím může působit dojmem masky
  • Balení se při každodenním používáním rychle vypotřebuje
  • Docela nepraktické balení vršek se při pádu lehce zlomí


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Výborný pudr, který má odstíny i pro velmi světlé typy pleti. Líbí se mi, že ho lze nanést opravdu v jemné vrstvě štětcem jen pro zmatnění nebo houbičkou pro lokální zakrytí např. pupínků. Nevysušuje pleť a není na ní cítit. Balení se prodává bez jakékoliv pomůcky pro nanášení, takže si ji musíte dodat sami. Obal je dost jednoduchý, šroubovací, ale nerozbíjí se. Docela bych uvítala, kdyby se dělal v nějakém luxusnějším provedení - pro jeho kvalitu by si to zasloužil. Pudr s reliéfem vypadá opravdu nádherně a sladká vůně pudru je neodolatelná. Cena je také velmi příznivá. Pudr lze dobře spotřebovat až dokonce, protože se nijak nedrolí ani neláme a přitom zůstává krásně suchý.

  • dobrá cena
  • nedělá masku
  • vůně a reliéf
  • opravdu světlé odstíny pudru
  • součástí není laubuťenka
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 23:15:28

Pudr jsem si opět koupila na základě recenzí zde. Pudr jsem si vybrala v odstínu přesně k mé pleti. Použila jsem jej několikrát, ale řekla bych, že neurazí a ani nenadchne. Obecně barevné pudry příliš nepoužívám, ale pokud by byl tento něčím výjimečný, zůstala bych u něj. To se ale nestalo. Pleť mám smíšenou a pudr mě trochu po přepudrování vysušoval.

  • cena x dostupnost
  • obal
  • lehce vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 20:03:53

Pudr má sice krásný design, příjemnou vůni, ale to hlavní, co jsem od něj čekala, to nesplnil- matující účinek nula nula nic. Jako další mínus považuji nepraktický obal- upřednostňuji zavírací obal a ne šroubovací.

  • vůně
  • design
  • nematuje
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 22:47:26

S pudrem jsem spokojená, má šikovné balení a příjemnou vůni. Barvička přesně sedí na moji pleť, používám ho na BB krém od Garnieru, vydrží mi tak půl dne, pak přepudruji. Pleť je po něm pěkně sametová, jemňounká. Velké plus je, že balení vydrží hodně dlouho.

  • Vůně
  • Šikovné balení
  • Balení vydrží dlouho
  • Matuje
  • Nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 20:08:59

Lehký ,jemný pudřík, který krásně sjednotí pleť a celý den drží make-up na svém místě. Je k dostání za úžasnou cenu v přirozených odstínech. Na obličeji dobře kryje a přitom je téměř neviitelný.Mám ho hned v několika exemplářích.

  • skvělá cena
  • úžasná kvalita
  • luxusní vzhled balení
  • přirozený vzhled
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Úžasný pudr. Mám hodně světlou pleť a dlouho jsem hledala něco, co by přesně sedlo té mojí. Tento pudr mi naprosto vyhovuje. Navíc je cenově dostupný a vůně také vyhovující. Jenom mám raději když je pudr na rozevírání a se zrcátkem. Ale je tak dobrý, že balení je oproti kvalitě zanedbatelné!

  • Dobře kryje
  • Dostupná cena
  • Hezky voní
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 15:10:39

Krásně vypadající, skvěle vonící, obstojně krycí, sametově tvořící pleť. Velké plus - nízká cena. Balení mi vydrží dlouho, používám už půl roku ten samý. Docela dobře i matuje pleť. Velká spokojenost. výhodná koupě.

  • neucpává póry
  • celkem dobře kryje
  • vytváří krásnou pleť sametového vzhledu
  • je levný
  • má pěkné balení a moc hezky voní
  • nevím


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Uvítala bych více odstínů na výběr, když jsem kupovala, byly na výběr pouze dva - světloučký a trochu tmavší. Pudr je sametový, jemný, matuje a nádherně voní. Nevýhodou je šroubovací balení - mám raději klasické pudřenky na zaklapávání. Ale koupila bych znovu.

  • krásná vůně
  • sametový
  • balení mi nevyhovuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.4.2012 14:16:00

Kompaktní pudr s reliéfem krajky od Dermacolu mi vyhovuje. Výborně sjednotí plet, já používám hlavně na zimu odstín, který je největlejší. Jenom jeden nedostatek má - neobsahuje houbičku na nanášení pudru, ale mě to až tak nevadí, používám štětec. Za mě doporučuji.

  • sjednocení
  • neobsahuje houbičku


Další recenze od 10.4.2012 16:44:07

Mám už druhé balení, to první mi vydrželo skoro 3/4 roku. Krásně voní, dobře matuje, vytváří sametový vzhled a i pleť je sametově hebká. Používám ho i bez make-upu a vůbec nevysušuje! Krytí je nízké. Jediná věc mi vadí, a to je obal. Chtělo by to lepší uzavírání.

  • nízké krytí
  • sametová pleť
  • příjemná vůně
  • matující účinek
  • nízká cena
  • balení


Další recenze od 10.4.2012 16:54:35

Tento pudr používám už relativně dlouho, a to zejména díky výhodné ceně, mám pocit, že na to kolik stojí, poměrně dost dlouho vydrží- a to používám pudr téměř každý den. Přirozené odstíny, dobře se nanáší, ovšem jediné co bych vytkla je absence houbičky a to, že se pudr špatně přenáší, např. v kabelce- snadno upadne kryt a pudr se rozsype.

  • odstíny
  • cena
  • dobře kryje
  • pleť nezanechává mastnou a dlouho vydrží
  • balení
  • neobsahuje houbičku


Další recenze od 12.4.2012 10:40:25

Tento pudr používám již dlouho a jsem s ním maximálně spokojená. Krytí je nízké, ale mně to vyhovuje. Pudr má také jemnou vůni, která ale po čase vyprchá. Jako nevýhodu bych uvedla šroubovací uzávěr, který mě osobně nevyhovuje a raději mám zacvakávací. Jinak ale vřele doporučuji.

  • Cena
  • Jemná vůně
  • Šroubovací uzávěr


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Krajkový pudr od Dermacolu bych označila za klasiku, není to žádný zázrak, ani nic, co by se nedalo použít. Má přirozené odstíny, pěkně se nanáší, nepráší, na pleti je přirozený (nanáším maličko), dá se použít jen na krém (mám mastnou pleť), nevysušuje. Cena je velmi dobrá, krajkový reliéf je sympatický. Trošku škoda, že balení není lepší.

  • zmatní
  • nepráší
  • na pleti příjemný
  • přirozený
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 17:06:04

Velmi dobrý pudr. Kryje, matuje. Má příjemnou vůni (ačkoliv někomu může vadi). Cena je dobrá. Výdrž na pleti je dobrá, ale nutno občas za den použít znovu, tím se celkový výdrž zmnšuje. Srovnávám s pudrem od Essence, který je o malinko lepší. Dobře si ale pamatuju, že tenhle pudr jsem si koupila jako úplně první a byla jsem z něj nadšená. Řekla bych vhodný na mladší pleť bez make-upu. Jediné co mi vadí, je obal. Šroubovací - dovnitř se nevejde houbička od jiného přípravku.

  • vůně
  • kryje
  • cena taky dobra
  • samotové krytí
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2012 19:06:01

Co se týče tohoto pudru tak pěkně matuje dobře se nanáší a na pleti drží velmi dobře. Co se mi líbí je i víčko někdo na to může nadávat ale mě naopak vyhovuje to že se nemůže samovolně otevřít a vysypat, tedy že je pořádně uzavřené. Takže za mě docela dobrý pudr.

  • obal
  • žádné


Favorit číslo 1. U mě patří mezi ty nejoblíbenější. Nejenže patří mezi ty nejlevnější pudry, co si můžete koupit v každé drogérce, ale je také naprosto super. Krásné balení, nádherně voní, vydrží, výběr z mnoha odstínů, lehký, opravdu zmatňuje. Mohu všem jen a jen doporučit.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • dostupný všude
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Patří mezi moje nejoblíbenější společně s pudrem od Avonu. Pudr hezky zmatňuje pleť a dobře kryje nedostatky. Pleť je po použití hezká a hlavně hebká a sametová na dotek. Vadí mi akorát uzávěr, který je docela tenký a praskl mi a v kabelce se otevírá.

  • hebká a sametová pleť
  • dobře matuje
  • špatný uzávěr- otevírá se.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pro mě je tento pudr naprostá jednička. Jsem spokojená jak s odstíny, tak i s jeho schopnostmi-matuje, pleť je krásně hebká, na tváři vypadá velmi přirozeně. Navíc miluji jeho vůni. Jediné mínus vidím v jeho pro mě velmi nepraktickém balení-do kabelky a na cesty nevhodný. Jinak za málo peněz hodně muziky.

  • cena
  • matuje
  • vůně
  • nepraktický obal


Další recenze od 29.5.2012 20:39:32

Ten nejůůůžasnější pudr všech dob. Je matující, dobře kryje, dlouho vydrží a navíc hezky voní. Já osobně od té doby co používám tenhle pudr nepoužívám make up. Je šetrnější. A i když pod ním není žádný podklad, dlouho vydrží. (né celý den samozřejmně, ale mě to stačí) Všem doporučuji :))

  • matující
  • kryje
  • dlouho vydrží
  • voní
  • přirozené barvy
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 01:32:48

Mezi normálními pudry nevidím moc velký rozdíl. Mně zase tak nenadchnul, jak se tady píše. pořídila jsem si ho díky kladným recenzím tady. Přijde mi, že ani trochu nekryl. Výhodou je však jeho cenová dostupnost a krásná vůně. Objevila jsem totiž skvělé minerální pudry a od té doby tyto obyč pudry nepoužívám.

  • vůně
  • cena
  • ani trochu nekryje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Skvělý pudr, používám k němu i tvářenku stejné značky. Vydržel mi poměrně dlouho, ale koupila jsem si hodně světlý odstín, takže používám pouze když nejsem opálená. Oceňuji i hezký design. Pudr dělá hezky jemnou tvář a nemůžu mu nic zásadního vytknout.

  • hezký design obalu
  • splňuje svůj účel
  • možná cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 20:18:17

Zakoupila jsem si ho v nouzi hlavně díky balení a vzhledu - to oceňuji. Pudr sám mě mile překvapil, sice více práší, ale s dobrým štetcem se to dá redukovat a vzhledem k výběru odstínů jsem se strefila i co se barvy týče. Jeho výdrž není nic moc, musím se brzy přepudrovat (i když jsem spíše sušší typ, jen v létě se mastím) a vadí mi jeho viditelnost, to ale dělá 90% pudrů. Doporučila bych ho začátečnicím nebo někomu, kdo pudr používá jen sporadicky. Jinak existují lepší

  • design
  • výběr odstínů
  • cena
  • nematuje dlouhodobě
  • plastové víčko se brzy zničí
  • otvírá se


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 16:41:39

Tento pudr byl asi jeden z nejlepších, který jsem zkusila.Koupila jsem ho 2 krát, pak jsem pudr přestala používat. Nanášela jsem labutěnkou nebo štětcem a na obličeji vydržel docela dlouho. Nedělá mapy, pleť byla hezky sjednocená. Jen je třeba natrefit na vhodný odstín :)

  • Hezky vypadá
  • Cena
  • Reliéf krajky
  • Dlouho vydrží na obličeji i v balení
  • Když spadne, tak se rozsype (většina pudrů)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2012 19:27:47

I když barevné pudry nemám moc v lásce, tento mě překvapil svou cenou i kvalitou. Je sice k dostání pouze ve dvou barvách, ale určitě si každá vybere. Pleť zmatní (což se dá čekat u každého pudru) a na pohled je pak pokožka sametová. Má přijemnou parfemaci, která nikoho neurazí. Uvítala bych, kdyby měl i SPF. Určitě ostatním doporučím.

  • matuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 23:38:40

Nekoupím znovu,ale ne pro kvalitu, ale odstín, který je u těhto pudrů podle mého do růžova. A mě očividně vyhovuje spíš žlutý podton, protože rudnu už sama od sebe, Ale jinak super matuje, pleť je po něm taková heboučká na dotyk, to mě nadchlo. Líbí se mi moc ta krajka. Nanáší se dobře,skoro nepráší. Nekryje, jen tak lehonce dotonuje a zafixuje.

  • pěkný vzhled
  • matuje
  • je hebký na pleti
  • růžový podton
  • víčko
  • spíš fixační než tonovací


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.8.2012 14:26:09

Pudr s krásným reliéfem krajky mě nezklamal. Odstín 2, který má lehký podtón do růžova mé světlé pleti skvěle sednul, nijak ale neovlivňuje barvu BB creamu, na který ho nanáším. Při nanášení nádherně a intenzivně voní, dodá pleti krásný, sametově matný finish. Nejlepší pudr, jaký jsem měla. Velké mínus je ale laciný obal. Víčko drží na pudru jen silou vůle. Myslím, že by si zasloužil bytelnější balení se zrcátkem.

  • hezký reliéf
  • nádherně voní
  • na pleti skvěle vypadá
  • nízká cena
  • laciný obal


Další recenze od 4.10.2012 16:16:55

Tento pudr používám už hodně dlouho. Používám odstín č.4, ten nejtmavší. Dříve jsem používala pudr od Max Factor Creme Puff odstín 5, ale nahradila jsem ho skoro o 200,- levnějším Dermacolem. Jsem s ním naprosto spokojená, už je tu vše napsáno, takže jen potvrzuji, že skvěle matuje, dlouho vydrží a krásně voní. Používám ho i jen tak bez ničeho a vytvoří mi krásný odstín, ani nepotřebuji make up. Ale v kombinaci s ním, používám Lancome Teint Miracle je báječný. A hlavně co bych tu podotkla, super barva, nejsem pak jak pomeranč, jak už jse mi dříve stalo např. s Rimmel :-)

  • odstíny
  • cena
  • vůně
  • výdrž


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.12.2012 14:27:14

Poprve ma krasnu ovocnu vonu,je lahky,prilahne perfektne k pleti :) Vydrzi cele dlhe hodiny .Po naneseni som mala velmi matnu a hladku plet takze u mna 1* :) Obal ma obycajny ale puder ozdobuje dekorativna cipka :) Maju ho az v 5 odtienoch takze vybrat si nieje problem a jedostupny :)

  • nezmeni farbu make upu,
  • zmatni
  • nema licenku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Konečně jsem našla pudr, který mi vyhovuje. Opravdu výborně kryje, je vhodný i pro mastnou pleť a skvěle drží. Není na obličeji skoro viditelný, protože se skvěle uchytí na make-up. Mají ho v každé drogerii a ještě k tomu je levný. Jediný maličký mínus dávám za to, že k tomu není polštářek a špatně se dovírá. Mám možná ale jen zrovna špatný kus. Na kvalitě to ale nemění.

  • Cena
  • Kvalita
  • Obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 21:53:38

Kdysi jsem ho měla, vím, že byl vcelku dobrý..Hlavně ty odstíny mi přišly senzační, protože tehdy všude byly samé žluté a oranžové.. Je příjemný, dobře se s ním manipuluj a hezky zmatnil.. Ted už používám transparentní sypký od jiné značky a nevyměním :-)

  • odstíny
  • cena
  • krajka
  • jsou lepší


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Vcelku dobrý pudr. Zezačátku jsem z něj byla nadšená, ta krajka mě dostala, stejně jako jeho (skořicová?) vůně. Myslím, že i slušně kryje. Co mi ale vadí hodně je to, že se stačí někde trochu otřít o oblečení nebo se vysmrkat, a pudr je z obličje pryč. Vlastně ne pryč, ale zůstane tam kde jste se otřeli. To mi vadí zejména kvůli mému příteli, protože mě jen obejme a třičko může hodit do prádla. :/ Takže v tomhle ohledu moc nedoporučuji.

  • vůně
  • krycí schopnost
  • otírá se


Další recenze od 28.12.2012 15:39:25

Za pudry nedávám závratné částky a tak jsem tento vybírala podle ceny. Byl nejlevnější, ale doma jsem zjistila, že je ho méně g než u mého předchozího. Takže na tohle pozor. Jinak s pudrem jsem dost spokojená, mají hodně světlý odstín akorát pro mě:) Obal tak neřeším, protože ho používám jenom doma. Ten poslední jsem teď kupovala ještě zlevněný asi na 60,- v rossmannovi:)

  • cena
  • dobrá výdrž
  • dobře matuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.12.2012 12:00:39

Od té doby, co používám tento pudr, tak mi přítel neustále sahá na obličej a pořád mi říká, jak ho mám hladkej, myslela jsem si, že je to make upem, ale pak jsem zjistila, že je to tímto pudrem :) A když si toho všimne i chlap, tak to je co říct! :) Perfektní přirozená barva a velmi příznivá cena.

  • vytvoří hladký obličej
  • přirozená barva
  • cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2012 17:11:18

Tento pudr jsem si ze zvědavosti a podle kladných recenzí koupila, ale zklamal mě na celé čáře. Jeho matující účinek je nulový, na obličeji ani dlouho nevydrží, jakoby mizí. Ze zečátku je hodně viditelný, je to jako moučná maska, která se po chvíli zdrcne a je pryč. Vadila mi taky docela silná parfemace a špatný je levný obal, vachrlaté balení na šroubování. Jediným plusem je snad ta krajka, která ovšem asi brzo zmizí. Znova bych nekoupila, existují mnohem lepší pudry, za které se vyplatí připlatit.

  • krajkový design
  • nematuje
  • zpočátku na obličeji hodně viditelný
  • levný obal
  • silná parfemace


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 19:15:41

Výhodou tohoto pudru je,že je možné sehnat spoustu odstínů. Matuje dobře a příjemě voní. Relief krajky vypadá také atraktivně. Pudr i vcelku dobře kryje menší neplechy. A maličko vysušuje. Určitě je možné ho doporučit.U pudru schází zrcátko a není přiložena ani houbička. Škoda je toho zrcátka. Není také příliš vhodný do kabelky.

  • vůně
  • výběr odstínů
  • vytlačená krajka v pudru
  • krytí
  • mírně vysušuje
  • není vhodný do kabelky
  • chybí zrcátko


Další recenze od 25.1.2013 22:40:02

Tento pudr patří mezi mé nejoblíbenější. Je velmi jemný, takže na pleti skoro neviditelný, přesto perfektně zmatní a nezvýrazňuje suchá místa. Hezky voní, což se ale nemusí líbit každému. Za tuto cenu by se těžko v drogerii hledalo něco lepšího. Možná bych uvítala balení s nějakým štětcem nebo aplikátorem.

  • zmatní
  • neviditelný
  • vůně
  • chybí aplikátor


Další recenze od 26.1.2013 19:21:05

Jeden z mých oblíbených pudrů. Mám nejtmavší odstín, takže ho používám v létě, dělají se 4 odstíny a z toho dva jsou dost světlé, takže si vyberou i bledule. Krásně matuje a hezky voní (květinově?). Reliéf krajky se sice časem ošoupe, ale dělá to pudr hezčím. Balení je ale bohužel nepraktické, nedoporučuju ho nosit v kabelce, víčko by se mohlo otevřít. Nepráší. Pleť vydrží poměrně dlouho matná. Co se týče krytí, tak bych řekla, že se dá docela dobře použít i bez makeupu, trochu pleť sjednotí. Pleť je po použití krásně hebká na dotek. A cena je velmi příznivá.

  • cena
  • nepráší
  • matuje
  • voní
  • trochu kryje
  • hebká pleť
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 19:22:27

Úžasný pudr za úžasnou cenu. Tak krásně voní a hrozně se mi líbí jeho design. Docela špaťně se mi nabírá na štětec takže v něm chvíli musím kroužit aby se ho nabralo požadované množství. Je tak středně krycí, hebký, sametový a na tváři vypadá pěkně. Přijde mi že není tolik zmatňující a musí se během dne doupravovat. Za tu cenu ale je podle mě nejlepší co lze sehnat, takže doporučuji.

  • hebká, sametová pleť
  • střední krytí
  • pěkné odstíny
  • vůně
  • cena
  • design
  • moc nezmatňuje
  • nutno upravovat během dne
  • špatně se nabírá na štětec
  • obal ( blbě se zavírá)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 22:40:14

Dlouho jsem hledala pudr, který by mi na čele a nose netvořil šupinky, to totiž dělá asi 90% pudrů, které jsem kdy měla. Až pak na základě kladných recenzí jsem si koupila Dermacol a byla jsem velice mile překvapena. Pleť krásně zmatní a hlavně - netvoří se mi po něm šupinky.

  • cena
  • nedělá šupinky
  • dobře zmatňuje
  • hezky voní
  • nenašla jsem


Pokud jde o obal, zdání klame, dno je vyboulené dovnitř, takže produktu je tam polovina oproti prvotnímu dojmu. Vršek nejde pořádně zašroubovat, hrozí otvírání. Parfemace je příjemná, sladce pudrová, mně osobně nevadí, ale někomu by mohla. Při aplikaci docela práší, ale výsledek na pleti je fajn - většinu dne vydrží zmatněná. Mírně vysušuje, což v případě mastnější pleti není na škodu; v případě sušší, ale hrozí zvýraznění šupinek.

  • zmatňuje
  • slušná výdrž
  • obal se otvírá
  • absence aplikátoru
  • malé množství
  • prašnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 19:36:43

Tento pudr kupuji již několik let. Zatím jedná věc, kterou nehodlám měnit zkoušet jinou značku. Tzv. za málo peněz hodně muziky. Není ho třeba tolik, dobře fixuje, přirozený odstín. Jediné mínus, že se rychleji vypotřebuje, ale za ty peníze si myslím, že se vyplatí.

  • krásný reliéf krajky
  • barvy i pro bledulky
  • cena
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2013 18:20:29

Já bych ho hodnotila asi takhle: v nouzi se dá použít. Když nanesu vetší vrstvu tak dělá jakoby zaprášený povrch pokožky, což vypadá opravdu hrozně. Má nekvalitní a plastový obal. "Vůně" mi je nepřijemná. Abych zase moc nekřívdila, tak dstíny jsou pěkné a přirozené a zdá se mi, že také trochu matuje. Výdrž je taková průmerná, nic hrozného. Myslím, že se vyplatí investovat do dražších pudrů. Opět tedy kupovat nebudu.

  • Cena
  • Odstíny
  • Trochu matuje
  • Dělá ošklivý "zaprášený" povrch
  • Vůně
  • Obal
  • Absence zrcádka


Další recenze od 27.3.2013 15:45:41

Příjemně voní, barvičky jsou krásné a vzhled se mi líbí. Sice je to "jen plastova krabička" ale reliéf krajky je krásný:) Musí se používat pro oživení několikrát denně a když se to přežene, tak vypadá dost hrozně, navíc /pro mě velké minus/ silně ucpává póry na obličeji...

  • barvy
  • reliéf
  • vůně
  • nevydrží celý den
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2013 12:28:19

Tento pudr jsem dostala. Uchvátil mě na něm reliéf krajky, vypadá opravdu moc hezky a příjemně voní. Po nanesení vytvoří sametový vzhled a zmatní celkem obstojně. Ale u takovýchto pudrů mi vadí balení. Nemůžete ho mít jen tak v kabelce, protože se s největší pravděpodobností otevře a všechno ušpiní. Znovu si ho již nekoupím, ale za vyzkoušení stál :-)

  • líbí se mi krajka
  • hezky voní
  • matuje
  • nešikovný obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 09:30:56

Za tu cenu určitě stojí, je k dostání v mnoha přirozených odstínech, vytváří samotevý vzhled, matuje a hezky voní. Na mé pleti ale bohužel nevydrží moc dlouho a je potřeba častěji dopudrovávat. Je potřeba nanášet opravdu lehkou vrstvičku, jinak na pleti vytváří omítku.

  • nízká cena
  • sametový vzhled
  • vysušuje
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na púdri ma hneď zaujal reliéf čipky. Balenie nie je moc kvalitné ale postačí a hlavne výrobok v ňom je kvalitný. Púder nepráši , dobre sa nanáša ale čo mne osobne vadí je, že dlho mi pleť nezmatní. Je to taký lepši priemer u mňa.Cena je veľmi dobrá a preto si ho kupujem opakovane. K odtieňom asi toľko, že teraz v zime som dosť bledá ale 3 mi vyhovuje , samozrejme nenanášam si ho v silnej vrstve a dávam ho len na čelo a nos. Veľmi pekne mi vonia a odporúčam každému vyskúšať.

  • výborná cena
  • dobrá kvalita
  • príjemná vôňa
  • nepráši
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2013 16:10:41

Tento pudr mám moc ráda. Mám mastnější pleť, sem tam nějaký pupínek. Dobře zafixuje make up, matuje celkem dobře, ale stejně je potřeba se během dne přepudrovat. Často si ho dávám i bez make upu, vypadá hezky a přirozeně. Vůně je neutrální, necítím teda žádné ovoce, jak se zmiňuje v komentářích výše uvedených. Určitě koupím znovu.

  • cena
  • slušná matující schopnost
  • celkem dobré krytí
  • přirozené odstíny
  • horší balení


Další recenze od 20.4.2013 10:44:09

Kompaktní pudry jsem nikdy v oblibě moc neměla, vždy jsem dávala přednost sypkým, ale tento je výjimka. Překvapilo mě, jak je dobrý a jak má krásný přirozený odstín. Je ideální do kabelky, nádherně voní, dlouho vydrží a skvěle matuje. Balení je fajn, jen labutěnka mi tam chybí. Cena je samozřejmě také velmi příjemná.

  • odstín
  • vůně
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento pudr mě zklamal. Ze začátku matuje, později se z obličeje ztrácí. Je těžké pleť sjednotit, vytváří fleky. Chybí u něj pudřenka nebo houbička, víčko se neustále samo otevírá. Při použití štětce hodně práší, tudíž rychle ubývá. Jako výhodu vidím hezkou vůni a pěkné, přirozené barvy. Holt za málo peněz, málo muziky!

  • pěkné odstíny a vůně
  • absence pudřenky
  • výdrž
  • zavírání
  • konzistence - spousta prachu a kde nic tu nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.6.2013 10:11:55

Za mě je to lepší průměr. Neurazí, ale také svými vlastnostmi extra nenadchne. Pleť vypadá po aplikaci dobře, je zmatněná a přitom není vysušená. Pudr nezvýrazňuje nedokonalosti či suché šupinky. Matovat ale bohužel nezvládá. Musím se s ním přepudrovávat častěji než s mými oblíbenými pudry. Jinak pudr by si zasloužil hezčí obal, reliéf krajky vypadá luxusně a pudr je přitom uložen v takovém nehezkém a nepraktickém obalu. Krásně voní.

  • nezvýrazňuje nedokonalosti pleti
  • design
  • vůně
  • cena
  • nematuje
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento pudr je zatím ten nejlepší jaký sem kdy měla :) Udělá pleť pěknou sametovou, dobře zmatní a navíc krásné voní. Mám odstín 4 a na léto je super, v zimě budu volit světlejší. Jediné co bych vytkla je obal - zavírání by mohlo být řešeno lépo + zrcátko, ale za tu cenu kvalita super :) Takže určitě koupím i další balení :)

  • zmatnění
  • výdrž
  • cena
  • dostupnost
  • obal


Další recenze od 26.8.2013 14:35:10

S tímto pudříkej jsem skorojená, používám ho již dlouhodobě. V drogerkách stojí přibližně 89,- ale pokud je na něj zrovna nějaká akce, tak beru klidně i 2 do zásoby. Co se obalu týče, tak nic moc. Podobá se levným vitnamským produktům. Plastové víčko mi už několikrát prasklo. Velikostí je však tak akorád - ani malý, ani velký. Co se konzistence týče, tak není špatný. Ani nepráší, dobře kryje. Teda spíš až moc. Při vsrvení dělá efekt masky, takže s ním opravdu opatrně. A co se týče vůně pudříku - neurazí. Nění nijak vtíravá ani agresivní takže taky kladný bodík navíc. Takže sečteno podrtženo, určitě u něj zůstanu.

  • 4 odstíny
  • příjemná, nevtíravá vůně
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.9.2013 16:24:03

Šikovný pudr, který dobře matuje, pleŤ po něm vydží dlouho hladká bez lesku. Pěkně zafixuje make-up. Nedělá šmouhy a i s tmavším odstínem pro světlejší pleŤ se dá poradit, když s ním napudrujete krk i dekolt. Má příjemnou vůni. Za 130kč je ho dost a dobrá kvalita. Pokud má někdo hodně suchou pleť, není radno to s ním přehánět. Dost vysušuje, ale pokud se jen lehce přetřete pomocí KABUKI štětce, je to OK i pro suchou pleŤ =o) Nedávno jsem si koupila 3. a určitě koupím zas.

  • dobře matuje
  • vůňě
  • poměr kvality ceny a množství
  • nic


Pudr mě zaujal hned na první pohled. Krajky působí luxusně. Pudr moc krásně i voní. Pudr i dlouho vydrži (teda aspoň na mě). Dobře zmatní pleť a je přirozený. Pleť vypadá po něm moc krásně. Celou dobu co ho má člověk na sobě tak cítí tu příjemnou vůni. Vyhovuje mi. Kupovala jsem ho v akci za 80 kč a teď bohužel ho kupuji za 160 Kč.

  • vůně
  • teď cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.11.2013 00:03:37

Pudr Number One! Už mám asi šestý v pořadí a nehodlám ho měnit. Bezvadně kryje, matuje, nemastí a vydrží. Navíc jako jeden z mála na trhu dělá opravdu hodně light odstíny 001-002, které používám já se svojí sněhurkovskou pletí, a můžu jedině doporučit. A bonus na závěr, příjemně voní a má na vrchu reliéf krajky. Dávám deset hvězdiček! :)

  • Všechno
  • Nic


Další recenze od 17.12.2013 17:02:29

Zakoupila jsem pudr Dermacol v nejsvětlejším odstínu č. 1, jsem spokojená. Po nanesení vypadá přirozeně, takže nevypadám jako indiánská babička, ale ani jako ubohá rusalka bledá, s čímž jsem zpravidla u jiných značek měla problém. Mám mastnější typ pleti, proto používám pudry, ale pravda je, že celý den nevydrží, odpoledne musím trošku přepudrovat. Jinak příjemná jemná vůně, žádné vyrážky, reakce. Za sebe doporučuji.

  • kvalita+cena
  • nemá


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.1.2014 19:00:23

Púder ma prekvapil hlavne nízkou cenou tak som mu dala šancu. Hneď prvý dojem bol úžasný, lebo krásne vonia, nie tak typicky ako púdre zvyknú :D nevytvára na pleti efekt masky, po celom dni sa lesknem len trošku :) uzáver nie je až taký hrozný ako sa možno zdá byť, stačí len jednoducho zatočiť, ako keď zatvárate fľašu a neotvorí sa. odporúčam :)

  • vôňa
  • výdrž
  • jemnosť
  • krytie
  • zjednotenie pleti
  • nič


Další recenze od 12.1.2014 21:12:58

Tento pudr doporučuju na 100%. Po nanesení vůbec nepůsobí efektem masky, perfektně zafixuje make-up a krásně voní. Vůni cítím i během dne, pro mě velké plus. Po nanesení houbičkou perfektně zakryje pupínky a to na nějakých pár hodin určitě. Vůbec není potřeba pupínky přepudrovat každou hodinu jako to je u jiných pudrů. Určitě dlouhou dobu po jiném pudru nesáhnu.

  • vůně
  • výdrž
  • matný
  • fixace make-upu
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2014 19:25:46

Výborný pudr za dobrou cenu. Skvělé je, že mají i světlé odstíny a odstíny do s rlžovým podtónem. Se svou světlou pletí jsem obvykle odkázána na transparentní pudry. Fixuje a matuje dobře, i když já netrpím na mastnou pleť tak nevím jestli by vyl vhodný i pro takovou pleť. co bych vytkla, že se mi zdá, že hodně rychle ubývá, ale to mi vzhledem k ceně tolik nevadí.

  • odstíny
  • dobrá fixace
  • dobré matovaní
  • cena
  • dostupnost
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2014 09:54:18

Na první pohled mě upoutala akční cena 70 Kč a krásný reliéf krajky na pudru. Mám ho už podruhé a zřejmě ne naposled. Vytváří jemný sametový povrch na tváři, ale opravdu jemný. Kryje lehce, takže spíš hodí podle mě pro bezproblémovou pleť. Je jemně parfémovyný, což mi kupodivu nevadí. Obvykle s tím mám dost problém. Trošku nepraktické mi přijde balení.

  • cena
  • vůně
  • matuje
  • je lehký
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2014 10:59:11

Abych se přiznala, tento kompaktní pudr jsem kupovala z nouze a kvůli ceny (99,-). Jako vše od dermacolu, ani tenhle pudr mi nevoní. Balení je nepraktické, když vám spadne, celé se rozbije. Já mám mastnější pleť a matuje celkem dobře. Když to přeženete, udělá vám dojem masky. Barva mi sedí. Neobsahuje labutěnku, ale to mi nevadí. Myslím, že tenhle pudr už si nekoupím.

  • Barva
  • Cena
  • Dostupnost
  • Matuje
  • Výdž
  • Balení
  • Dojem masky


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2014 18:40:42

Můj první pudr, který kupuji dodnes. Dobře kryje, ale na mé suché pleťi vytváří šupinky. Celkem dlouho vydrží a jelikož jsem bledulka tak jsem ráda, že má na výběr světlé odstíny. Také má velmi příjemnou vůňi a krásný vzhled. Skoro vůbec neubývá a je i cenově dostupný. Jediné co mi na tomto pudru vadí je, že velmi práší.

  • Dobře kryje
  • Matuje
  • Příjemně voní
  • Dlouho vydrží
  • Práší
  • Na suché pleti vytváří šupinky


Další recenze od 15.6.2014 21:01:24

Po velmi dlouhé době mám tento kvalitní pudr, který mi doporučila kamarádka. Navíc byl zrovna v akci za nějakých 69,- takže nebylo o řešit. Velmi dobře kryje, zatím mi na pleti nevytváří šupinky, což mi některé jiné pudry, které jsem za svůj život vyzkoušela, dělaly. Navíc mi ani nevadí jeho ,vůně, která je příjemná, narozdíl od některých jiných pudrů. Také jeho vzhled je velmi pěkný, reliéf krajky sice po nějaké době používání zmizí, ale v drogerii ve stojanu jistě zaujme oči :) Pudr mám už ve dvou odstínech, 3 a 4 a určitě budu kupovat znovu a znovu :)

  • cena
  • vzhled
  • dobře kryje
  • trošku práší
  • kryt se dá lehce otevřít


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2014 22:38:33

Velmi povedený produkt - málo práší, hezky matuje ale přitom nevysušuje a nijak nezvýrázní případné šupinky na tváři. A to hlavní, na plati nevytváří takový ten poprášený omítkový efekt, naopak vypadá velmi přirozeně. Jediné co mi na tomto pudru vadí je celkem jeho výrazná parfumace, není mi moc příjemná...

  • matuje
  • neviditelný na obličeji
  • nevysušuje
  • výrazná parfumace


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Najlepší púder vo svojej cenovej kategórií doposiaľ. Na tvári vyzerá prirodzene, a čo je dôležité, vynikajúco zmatňuje. Krásne zjednocuje pleť. Odtieň používam č.1, pleti a make upu sa farebne dokonale prispôsobivý. Vôňa mi vyhovuje, je jemná, vanilkovo-ovocná. Nevýhodou je to, že veľmi práši, a tým pádom sa aj rýchlo míňa. No v konečnom dôsledku -odporúčam!

  • prirodzený
  • zmatňujúci
  • krásna vôňa
  • zjednocuje odtieň pleti
  • dosť práši


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.7.2014 18:44:24

Najlepší púder, aký som kedy mala. Páči sa mi jeho krásny čipkovaný vzhľad, jeho jemná vôňa a celkovo nanášanie je perfektné. Nepráši sa a pleť pekne zmatní bez toho, aby ste ho museli veľa použiť. Je v niekoľkých odtieňoch, myslím, že používam 02 a to mi na moju bledú pleť akurát vyhovuje. Pre mňa je jednoznačne top.

  • obal a dizajn
  • vôňa
  • príjemné nanášanie


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.10.2014 15:44:31

Tento pudr jsem dříve používala přes make-up, pak již jen samotný a byla jsem s ním dost spokojená. Přecházím na přírodní kosmetiku, takže jej asi již nepoužiji, i když jeho složení je celkem překvapivě krátké a né tak hrozné, jak jsem čekala. Byla jsem s ním moc spokojená. Nanášení širokým štětcem bylo nejlepší. Dost mi vyhovovala konzistence. A u odstínu 1 i vůně.

  • Dobře se nanáší.
  • Dobře kryje.
  • Vůně.
  • Cena.
  • Není přírodní, ale složení ujde.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.10.2014 10:57:03

Tento pudr používám už roky a lepší snad ani neseženu (myslím z drogérkových). Mám odstín 04 (ten nejtmavší) a je přesně jak na mě. Používám samostatně bez make-upu, krýt nepotřebuju, spíš jen zmatnit a sjednotit barvu a na to je tento pudr ideální. Moc hezky voní, nezvýrazňuje šupinky, na tváři neoxiduje. Sice trochu práší, ale to je detail. Obal by mohl obsahovat zrcadlo a houbičku, ale nevadí, za tu cenu je skvělý i bez toho.

  • hezká barva
  • sjednotí a matuje
  • vůně
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2014 13:01:28

Tak toto je pudr, který moooooc miluju a vždy se k němu vrátím! Kvalita pudru je super, je jemně namletý, velice dobře krycí (vyzkoušela jsem desítky pudrů a žádný tak dobře nekryl), dělá mi hezkou pleť, krásně matuje, ale nepřesušuje mi nijak pleť a drží mi dlouho. Zajímavě voní - mně se to nelíbilo, ale zvykla jsem si a na pleti to za chvilku celkem vyprchá - tedy vůně mi neva :). Odstíny jsou nádherně světlé i pro opravdu bělobné slečny. 1 je neutrální a velice světlá, 2 stejně světlá jen má podtón do růžova, 3 do žluta, 4 mi přijde taky neutrální. Já používám v zimě č.1, v létě č.3 a č.4 pořád - jako konturovací pudr. Cena je dobrá v Rossmanu je za 89,- v Tetě taky, ale v Dm za 119,-. Často ale bývají na DC slevy, tak kupuji ve slevách a to je i za 60,- a to beru často po dvou ks, protože pudr je celkem prášivý a já osobně mám velkou spotřebu (to když používám bez make-upu a jen ten pudr). Balení je jednoduché, ale mně se zatím nikdy nerozbilo i když jej denně přenáším v kosmetické taštičce (na rozdíl od Rimmel Stay Mattu, tomu víčko prasklo hned při stejném zacházení). Na pohled pudr podle mně moc hezký, krajkový což je nádhera! :) Navíc Dermacol je velice kvalitní a česká značka :). Doporučuji!!!

  • jemně namletý
  • cena
  • světlé barvy
  • velice dobré krytí!
  • hezký obal (kt. se mi nikdy nerozbil)
  • česká značka
  • příjemný na pleti
  • rychle mi ubývá
  • možná vůně, ale já jsem si na ni zvykla a vůbec mi nevadí a spoustě ženám voní, tak jsem spíše vyjímka


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.12.2014 23:39:33

Púder je naozaj krásny. Čipkový vzor sa mi veľmi páči. Páči sa mi aj vôňa púdru, je to taká sladká krémová vôňa ,neviem ju veľmi opísať. Obal mi pripadá dosť lacný, ale tak je to jeden s lacnejších produktov. Môj jediný problém a dosť závažný je ,že vôbec nezmatní pleť. Zmatnená vydrží asi tak 10 minút a ak sa ho nanesie viac ,tak vytvára masku a dosť ho potom vidno na pleti. Dosť mi aj vadí ,že nieje na výber aj biely odtieň.

  • čipkové prevedenie
  • voňa
  • nezmatňuje
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2015 22:27:22

Tento pudr mě v drogerii zaujmul tím, že jsou v nabídce velmi světlé odstíny a ještě byl v akci za 59 korun. Moc jsem od něj neočekávala, ale jsem příjemně překvapená. Pudr hezky voní, je opravdu světlý a zmatní mi pleť na celý den. Od obalu jsem čekala, že vydrží tak dva týdny a jsem překvapená i z něj, jelikož drží naprosto perfetně už čtvrtý měsíc. Jinak netuším, jestli mám nějaký "dobrý" kus nebo co, ale mám ho už čtvrtým měsícem a skoro nic mi z něj ještě neubylo, takže za mě super!

  • neubývá
  • výdrž
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle pudr jsem si velice oblíbila. Četla jsem na něj hodně kladných recenzí, proto jsem si ho musela koupit taky. Překvapilo mě, že se všude psalo, že krásně voní. Napadlo mě, jak může pudr vonět? A ono fakt! Pudr má krásnou jemnou vůni! Na pleti je příjemný, krásně ji zmatní, ale nevysušuje. Pleť je krásně sjednocená, vypadá přirozeně. Pudr má taky pěkný reliéf krajky. Vadí mi jen, že do pudru nedám houbičku na aplikaci; obal pak nejde zavřít. Ale díky jeho účinkům mu nestrhávám hvězdičku. Tenhle pudr je mojí stálicí v koupelně!

  • krásná pleť
  • zmatňuje ale nevysušuje
  • reliéf krajky je hezký
  • nádherná jemná vůně pudru
  • neobsahuje aplikační houbičku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2015 16:00:43

Pudr se kterým jsem moc spokojená. Koupila jsem ho náhodou v akci, když jsem sháněla nějaký světlý pudr. Používám ho asi měsíc a balení zatím drží. Jinak je středně krycí a velice oceňuji jeho příjemnou vůni. Možná bych více ocenila vyklápěcí balení, namísto šroubovacího, ale jestli balení vydrží, není co řešit.

  • vůně
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2015 13:31:30

Tenhle pudr mě opravdu baví a ráda se k němu opakovaně vracím. Oproti jiným pudrům krásně voní po vanilce. Což sice není nic co byste po pudru požadovali, zvlášť když vůně nevydrží vonět i na pleti, ale je to příjemné zpestření. Líbí se mi, že je na výběr i v hodně světlých odstínech, takže ho můžu používat i v zimě. Alespoň u mě pleť dokáže zmatnit prakticky na celý den, takže nemusím každou chvíli přepudrovávat obličej. Jediné, co mi vadí, je příšerný obal.

  • vůně
  • odstíny
  • reliéf
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2015 02:26:13

Výborně kryje, výborně matuje, při mém velmi milém překvapení vydrží dlouho a po nanesení vypadá přirozeně, nikoliv jako maska. Příjemně voní, jenom obal je pro nešiky jako já celkem nevyhovující, protože víčko je pouze nasazovací a když jej dám do kabelky, ve většiny případů jej vytáhnu rozdělaný a časem se mi víčka začnou lámat. Ovšem je výborné, že se nedrolí. Krajkový vzhled je překrásný.

  • Příznivá cena
  • Výborná krycí schopnost
  • Výborně matuje
  • Nasazovací víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2015 17:38:05

Kupovala som ho ani neviem prečo,pozerala som po Mayballine púdri,ale Dermacol ma vyšiel lacnejšie,keďže púder používam minimálne.Dermacol ma zaujal tou krajkou :) Je to pekné,aj keď po cca 2-3 použitiach sa samozrejme vyhladí.Púder je pekne jemno namletý,kryje jemne,zafixuje,vyhladí...Či zmatní neviem,mám pleť suchú,zmatnenie nepotrebujem.No nezvýrazňuje suché miesta a ani šupinky.Obal je fajn,nevadí mi,že nemá zrkadielko alebo "labutienku" aj tak by som to nevyužívala.Výber skvelých odtieňov,myslela som,že ako bledulka beriem najsvetlejší,ale mne bol svetlí aj ten :) Mám odtieň 2.Pre mňa super púder,za super cenu

  • pekné odtiene aj pre bledulky
  • fixuje a zjemňuje
  • jemná pleť
  • pekná vôňa
  • jemne kryje a zjednocuje
  • ani neviem


Další recenze od 5.1.2016 13:26:37

Skvelý puder. Pekne vonia, celkom slušne kryje a dlho vydrží. Bohužial trochu práši a celkom rýchlo sa míňa. Krajka je preč už po prvom použití. Balenie je naozaj nanič, nevyzerá nejako strašne zle, ale hlavne sa otvára a puder sa mi v ňom vždy rozbije. Dermacol ponúka aj svetlé odtiene, takže si vyberie naozaj hocikto.

  • výdrž
  • krycia schopnosť
  • práši
  • balenie


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.1.2016 16:41:43

Mám už asi čtvrté balení. Ne že by byl tak nepřekonatelný, ale za padesátikorunu ve slevě v Rosmannu se to více než vyplatí. Kupuji nejsvětlejší odstín. Co se týče vzhledu, ten je krásný a roztomilý. Balení je malé a praktické, nemá ovšem zrcátko, při cestování se neotevírá, ale je to slabý plast, může snadno prasknout. Pudr sám o sobě má vyhovující výdrž, půl dne na rychle mastící se pleti dá v pohodě, potom je třeba přepudrovat. Většinou nemění odstín make-upu, ovšem některý lehce zesvětloval, takže tam bude jistá pigmentace, mně osobně to nevadí.

  • Cena, hlavně ve slevě
  • Balení vhodné všude s sebou
  • Funkci plní dobře
  • Nic, co by stálo za řeč


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.2.2016 13:37:49

Pudr rozhodně splňuje svoji funkci. Když porovnám cena / kvalita, je to naprostá bomba. Kolikrát ho mívají v akci i za 50 korun. Vzhledem k tomu, že mám opravdu velmi světlou pleť, bývá pro mě náročnější koupit si pudr, který by mi seděl a tento je opravdu výborný. Akorát se mi zdá, že nevydrží tak dlouho,jak bych si představovala.

  • cena
  • vůně
  • barva
  • moc nevydží


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Zcela průměrný pudr. Nemám ráda tyhle pudřenky, které se můžou v kabelce snadno otevřít a taky se otevírají. Chybí mi zde zrcátko. Pudry mají vyýhodu širokého sortimentu odstínů. Reliféf krajky je spíš pro oko, dělá výrobek atraktivnějším. Jinak jemnost pudru hodnotím jako průměr, mám ráda velmi jemné pudry.

  • snadná dostupnost
  • nízká cena
  • reliéf krajky je sice pěkný ale k ničemu není
  • pudřenka se otevírá
  • chybí zrcátko


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2016 09:23:08

Pudr jsem si koupila na základě mnoha kladných recenzích zde. Mám nejsvětlejší odstín 01, protože jsem světlý blond typ. Sehnala jsem ho v drogerii Teta za úžasných 59 Kč. Takže mi bylo upřímně jedno jestli mi bude vyhovovat nebo ne. Pudr je opravdu super a jeho vůně mi připomíná vanilku. Na tváři vytvoří sametový vzhled, výdrž je slušná a krytí je celkem dobré. Používala jsem Stay Matte od Rimmelu ale ten mě hrozně vysušoval a všude jsem měla šupinky. S tímto pudrem to nemám. Určitě si ho ráda koupím znovu.

  • světlý odstín 01
  • sametový vzhled
  • zmatní
  • cena/kvalita
  • laciný obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.6.2016 17:27:36

Jeden z nejlepších pudrů, které jsem vyzkoušela. Po prvním použitá jsem byla tak potěšená, že po vypotřebování jsem si koupila další. Rozhodně doporučuji, za tu cenu nabízí pudr kompaktní pokrytí a krásně sedne na makeup. Vzhled produktu je také lákavý. Uvítala jsem vhodný odstín číslo 1, často se mi stává, že pudr je moc tmavý.

  • odstíny
  • cena
  • kompaktnost
  • nic


Další recenze od 5.8.2016 14:53:29

Skvělý pudr, krásně zmatní a zakryje drobné nedostatky. Příjemná vůně, krajkovaný vzor působí elegantně. Obal křehký nic moc na cestování. Cena nebyla nijak strašná. Za takto dobrý pudr dobrá cena. Určitě bych tento produkt doporučila pro mastnou pleť. Sama si tento produkt určitě znovu zakoupím. Doporučuji:)

  • Krásně zmatní
  • Příjemná vůně
  • Dobře kryje
  • Cena
  • Krajkový vzor
  • Mnoho odstínů
  • Obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2016 17:44:43

Tento pudr mi vyhovuje .Pleť je po něm sametově hebká, zmatní ale nevysušuje,na pleti vydrží i v létě poměrně dlouho,nedělá efekt masky jako mnohé pudry v tomto cenovém rozpětí. Jediné co mi trochu vadí je obal.Mohl by být pevnější a uvítala bych i zrcátko. I přes tento drobný nedostatek mi ale tento pudr velmi vyhovuje a v budoucnu si ho koupím znovu.

  • Matuje
  • vydrží
  • nevysušuje
  • nedělá efekt masky
  • mohlo by být pevnější balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2016 21:19:49

Tento puder si už nejaký čas kupujem stále dokola-. Pretože je pre mňa naj. Má v prvom rade krásny dizajn, príjemnú vôňu a splní svoj účel. Teda pleť sa po ňom neleskne, ľahko sa aplikuje. Pleť síce nevydrží nelesknúť sa celý deň, ale to mi vôbec nevadí. Občasné prepudrovanie aj počas dňa nie je na škodu. Aj odtieňovo sa dá doladiť presne k vášmu typu pleti

  • dizajn
  • vôňa
  • zmatní pleť
  • nevydrží celý deň


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Na Dermacol velmi dobrý pudr, je po něm krásná hebká a sametová pleť, má nádherný reliéf krajky, pěkná věcička do kabelky. Pleť nevysušuje, krásně lehce vyzmizíkuje (fixuje) mastnotu pokožky, za mě úžasný pudr za celkem dobrou cenu. Nepráší a celkem dlouho vydrží jak na pokožce, tak i z obalu mizí velmi pomalu, krásně voní, určitě bych koupila znovu.

  • krásně voní
  • nevysušuje
  • nepráší
  • dobře fixuje
  • nic jsem nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.10.2016 18:32:12

Dekorativka dermacol mi obecne moc nesedí (hlavně odstíny) ale tenhle pudr jsem na základě recenzí tady koupila a narozdíl od toho na akne je vážně skvelý. Matuje nekolik hodin, je uzasně jemný, ovocně voní- celkově mi hodně připomíná Healthy Balance od Bourjois, který má tedy daleko lepší obal... To je jediné mínus, které dermacol moc nedomyslel, nevěřim že někdomu vydrží víčko celé do jeho vypoužívání.

  • krásně voní
  • jemný
  • matuje na x hodin
  • výběr z odstínů
  • obal!


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2017 23:04:29

Levný pudr s nízkou krycí schopností. Obal je hodně levný a při pádu hned praskne. Když jsem byla malá, tak jsem tenhle pudr zbožňovala, ale teď mi přijde moc laciný. Hodí se spíš pro školačky, nebo pro ty, co od pudru moc nečekají. Všechny odstíny jsou si podobné a v balení není zrcátko, ani aplikátor. Ale líbí se mi vůně a krajkový vzorek.

  • Vůně
  • Kvalita
  • Obal


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.11.2017 19:47:23

Byl to jeden z mých prvních pudrů koupený na základě zdejších recenzí. Tenkrát jsem z něj byla nadšená, dnes už tomu tak ale není. Nevím jestli je to vývojem pleti nebo prostě jenom mou náročností, nicméně už mě neuspokojí tak, jako třeba pudr od Trend it up, který je dokonce i levnější než tento. Krásně voní po vanilce.

  • vůně
  • výběr odstínů
  • nekvalitní obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 10:01:26

Tento púder som si kúpila na základe mnoho kladných recenzií, avšak ja som nejak extra spokojná nebola. Je to taký zlatý stred. Kúpila som ho v odtieni 2 čo je druhý najsvetlejší, chcela som odtieň 1, ten bol však nedostupný vo viacerých predajniach. Odtieň 2 mi príde až príliš do ružova ak sa naň poriadne pozriete a teda nie je pre mňa veľmi vyhovujúci. Zmatniť zmatní, ale nie na príliš dlhú dobu, také 2 hodinky, potom už sa začínam lesknúť, čo pri iných púdroch vydrží aj dlhšie. Cena je výborná, ale rozhodne sú na trhu aj lepšie púdre za ktoré si radšej priplatím.

  • - vôňa
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - ružové podtóny
  • - obal
  • - krátkodobé zmatnenie


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2017 16:32:49

Teď mám doma zásobu pudrů, a přesto mi doma přistál tento ze soutěže. A jsem za něj ráda. Použila jsem ho s make-upem a i bez něj jen na nakrémovanou pleť. V obou případech velice dobře zmatňuje pleť, která vydrží dlouho zmatněná a sametově vypadající. Nevýrazňuje chloupky v obličeji, dělá spíš takový efekt štavnaté broskvičky. Jen ten obal je takový trochu nešikovný.

  • Hezký design
  • Zmatňuje pleť
  • Nešikovný obal


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde kompaktní pudr

4.1 77% 13 recenzí