Essence Rtěnka recenze a zkušenosti

Rtěnky Essence Rtěnka
Rtěnky Essence Rtěnka  - obrázek 1
Rtěnky Essence Rtěnka  - obrázek 2
Rtěnky Essence Rtěnka  - obrázek 3
5 3.9 67
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 22 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 67 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Rtěnka

věk
25-34

Rtěnka je velmi přijemně hydratační, není to taková ta suchá rtěnka se kterou musíte použít lesk, rty zvláční jako balzám na rty. Vyzkoušela jsem už dva odstíny "In the nude" a "All about cupcake". Oba odstíny mě přijemně překvapili, protože jsem u žádného jiného výrobce dostupného v běžných drogériích nemohla najít jemný nenásilný odstín, který ale barví a to tak aby vypadal spíš jako přizozeně krásná barva rtů, tedy v paletě přirozenějších barev. Jako velký nepříjemný nedostatek považuji ale nekvalitní obal, protože rtěnka nemá zabezpečení proti náhodnému vysunutí rtěnky, často se mi stane, že se omylem v kabelce otočila spodní částí rtěnky, ta se vysunula a poškodil se jí hrot o víčko. Rtěnku zůstala rozpatlaná uvnitř víčka i po hrdle obalu. Ale i přesto bych si ji koupila znova :)

  • nízká cena
  • dostupnost v drogerii
  • hydratace
  • krásné přirozené barevné odstíny
  • obal výrobku umožňuje nechtíc rtěnku vysunout


věk
25-34

Tak tahle rtěnka je pro mě srdcová záležitost!! Mám jich doma rovnou několik... Je na rtech velmi příjemná, hydratační, spíše jako balzám. Mají ji ve spoustě odstínů, já mám raději tmavší barvy a všechny jsou krásně pigmentované. Některé jsou matné, některé se třpytkami, vybere si každý :) Plus navíc ta cena, za tuto rtěnku bych byla ochotná zaplatit i mnohonásobně víc než je její cena!! :)

  • Krásně syté barvy
  • Hydratuje rty
  • Velké množství odstínů
  • Cena
  • Žádné


Další recenze od 6.3.2012 14:42:19

Celkem příjemná rtěnka, vlastním odstín In the Nude a můžu barevně doporučit, je pravda, že je velmi hydratační, takže nevysušuje, nicméně také dlouho nevyrdží a není příliš pigmentovaná, ale to je přesně to, co jsem po této rtěnce chtěla, takže mohu doporučit :) Je to spíše takový rťěnkový balzám, výrazné syté barvy ani matný finish nečekejte :)

  • cena a dostupnost
  • barva
  • hydratace
  • nevydrží dlouho
  • není příliš pigmentovaná


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2012 18:54:05

V drogerii mě značka Essence zaujala svou nízkou cenou, tak jsem se rozhodla rtěnky vyzkoušet. Mám jeden odstín (Glam Girl) a moc se mi líbí. S rtěnkou jsem celkově spokojená. Upřímně jsem tp vzhledem k ceně nečekala. Rtěnka je hydratační. V porovnání s jinýmo však nevydrží tak dlouho (ale není to tak, že by byla hned pryč). Rozhodně se chystám nakoupit i další odstíny.

  • nízká cena
  • krásné odstíny
  • dobrá dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2012 16:17:23

Krásná rťenka, hezky hydratuje. Mám odstín All about cup cake a In the nude. Jsem s nima velmi spokojená.

  • hydratační
  • krásné barvičky
  • cena
  • výdrž není až tak ohromující


Perfektní rtěnka. Spíš je to takový rtěnko-balzám, což je super, protože krásně hydratuje. Odstíny jsou pěkné, přirozené. Mám odstín In The Nude a jsem velmi spokojená. Jemná, hydratační nude barva. Dlouho jsem něco takového hledala. Dostupná je v drogeriích bez problémů, cena neuvěřitelná. Obal průměrný. Rtěnku můžu jen doporučit.

  • Hydratace
  • Odstíny
  • Přirozenost odstínů
  • Cena!
  • Dostupnot
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.3.2012 17:39:28

Rtěnky nejsou příliš pigmentované, ale na druhou stranu jsou aspoň velmi hydratační. Bohužel na rtech vydrží jen chvíli, což je zásadní nedostatek. Chválím slušný výběr z mnoha odstínů. Balení je obyčejné plastové, nic extra. Za tu cenu ale ani extra obal nečekám :-)

  • dostatek odstínů
  • hydratace
  • dostupnost v každé drogerii
  • cena
  • žádná výdrž
  • balení
  • slabá pigmentace


Další recenze od 12.3.2012 12:14:03

Příjemná hydratační rtěnka. Mám odstín All about cup cake, který vypadá na rtech velmi pěkně přirozeně. Výdrž sice není moc velká, ale přece jen chvíli vydrží. Obal by mohl být lépe zpracován, na druhou stranu, co bych chtěla vzhledem k opravdu nízké ceně.

  • cena
  • dobrá dostupnost
  • hydratace
  • slabší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 18:33:11

Skvělá rtěnka za skvělou cenu. Je hodně mastná, což mi vyhovuje. Mám odstín v tělové barvě a takovýto krásný odstín neseženu ani v nejdražší kosmetice. Opravdu velká spokojenost.

  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 07:46:42

Hydratační rtěnka, která je na rtech velice příjemná, protože nevysušuje. Na rtech nevydrží extra dlouho ale vzhledem k ceně je to paráda. Jako plus hodnotím velký výběr odstínů.

  • Hydratuje
  • Cena
  • Hodně odstínů
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 23:54:14

Tato rtěnka je velmi příjemná na rtech. Je skoro jako balzám na rty, velmi hydratační a krémová. Líbí se mi výběr odstínů a příznivá cena. Jedinou nevýhodou je slabá výdrž na rtech.

  • hydratační
  • příjemná na rtech
  • výběr odstínů
  • cena
  • slabá výdrž na rtech


Další recenze od 22.3.2012 09:03:19

Ačkoli jsem to nečekala, tato rtěnka mě příjemně překvapila. Pořídila jsem si odstín in the nude, který jsem dlouho sháněla. A tento byl přesně ten pravý. Rtěnka je jemná, krémová a příjemná na rtech. Lehce hydratuje, ale dlouhou výdrž nemá. Přesto bych si ji koupila znovu.

  • jemné krémová konzistence
  • široký výběr odstínů
  • příznivá cena
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 11:01:28

Rtěnka od Essence je skvělá, mám ostín In the nude a brousím si zoubky na další odstíny. Vyhovuje mi, že není příliš pigmentovaná a je tudíž vhodná na denní nošení, ale je pravda, že na rtech dlouho nevydrží. Někdy mi spíše připomíná balzám.

  • ostíny
  • cena
  • samovolné vysouvání rtěnky


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 11:32:01

Příjemná krémová rtěnka za báječnou cenu. Mám odstín Sparkling Miracle (fialová) a jsem moc spokojeá, kamarádky mi ji často chválí. Pigmentace není přehnaně silná, takže líčení vypadá přirozeně. Obal je průměrný, funkční. Ocenila bych větší výběr barev - chtěla jsem si koupit další, ale žádný odtín mě nezaujal.

  • hydratace
  • přirozená barva
  • cena
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 22.3.2012 16:08:29

Pro středoškolačku na běžně nošení skvělá! Hlavně díky nenásilnosti barev. Vlastním odstíny Glam girl a All about cupcake. AAC vypadá na mých rtech krásně přirozeně, GG je mi zase příjemnější při nanášení.

  • cena
  • dostupnost
  • paleta odstínů - přirozenost
  • hydratace
  • nízká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 15:10:05

Mám odstín 01 frosted a 55 coralize me! Obě obsahují malé třpytky. Rtěnka je maličká, ale za tu cenu proč ne. Já jí mám ráda, dobře barví, ale příliš nepigmentuje, je to spíše přirozenější, nenásilná barva, vydrží průměrně. S obalem jsem neměla problém. Asi to tak bude, ale mně jedinou nehydratuje, spíše vytvoří nějaký film na rtech a ta horní vrstvička je trošku suchá, musím dát vždy lesk, rozhodně jí nepoužívám jako balzám.

  • barvy
  • cena!
  • přirozenost
  • trošku vysušuje
  • průměrná výdrž


věk
25-34

Hydratační rtěnka, která nevyšuje, což je u mě velké plus. Nabízí širokou škálu odstínů. Přirovnala bych jí spíše k balzámu nebo lesku, barvy nejsou moc syté a zanechávají jemný lesklý film. Bohužel skoro vůbec nevydrží. Uvítala bych kvalitnější obal, ale tak co bych chtěla za tu cenu.

  • cena
  • hydratuje a tím pádem nevysušuje
  • široký výběr odstínů
  • barvy nejsou moc syté
  • nedrží
  • nekvalitní obal


Velice příjemná rtěnka za skvělou cenu. Velmi dobrá hydratace, krásné odstíny a dobrá cena. Vyrovnají se i dražším rtěnkám. Nelíbí se mi balení, v kabelce často dochází k samovolnému vysunutí. Mám několik odstínu a rozhodně přikoupím. Všem doporučuj

  • hydratace
  • odstíny
  • cena
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 11:31:35

Mám zatím jednu - odstín All about Cupcake a jsem s ní spokojená. Je to příjemná rtěnka, barví tak akorát, takže rtům dodá pěkný barevný nádech. Že by nějak hodně hydratovala se říct nedá, používám ji společně s leskem na rty, nebo rty nejdříve potřu balzámem a pak nanesu rtěnku. barva mi vydrží tak dvě hodinky, když nejím a nepiju a to mi bohatě stačí. za tuhle pohádkovou cenu si určitě pořídím i nějaký další odstín. Jo a rtěnka nádherně voní.

  • cena
  • vůně
  • na rtech vypadá moc hezky
  • pěkné barvy
  • nemá


věk
25-34

Poměrně velký výběr odstínů rtěnek. Přijdou mi ale málo pigmentované, spíše jako balzámy. Z této řady mám rtěnky dvě a téměř je nepoužívám. Ale nevysušují, a pokud chcete méně výraznou barvu a příjemnou cenu, tak je to docela dobrá volba. Balení je zvláštní, moc nedrží, a v kabelce, pokud není v kosmetické taštičce, tak se může otevřít.

  • hodně odstínů
  • málo pigmentované


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 21:18:05

Tyto rtěnky patří mezi mé nejoblíbenější, protože jsou hooodně hydratační a úžasně zvláční rty. Mám snad všechny barvy, co jsou dostupné a musím říct, že jsem se všema velmi spokojená. Za málo peněz hodně muziky. Jsou středně pigmentované, takže se nemusím bát rtěnku použít bez zrcátka, ale pěkně rty zbarví .

  • cena
  • krásně hydratační
  • pěkně voní
  • rty se pěkně lesknou
  • rtěnka se něky samovolně vysune


Další recenze od 16.4.2012 19:12:40

Koupení jedné se mi stalo osudným, teď mám téměř všechny kromě iced odstínů. Za 50 kaček získáte rtěnku, která je výborně (a dlouhodobě) hydratační, krásně se nanáší, celkem dobře drží na rtech a je celkově velmi příjemná. Pravdou je, že nejsou úplně dobře pigmentované, ale ne všichni tohle vyžadují, takže pro oblíbence přirozeného nalíčení jsou to pravé. Dalším plusem je velmi příjemná svěží vůně. Mám je velmi ráda, i když chápu, že někomu mohou připadat pouze jako barevný balzám na rty. Jediným nedostatkem je dle mého balení, které je vážně příšerné. Velmi lehce se dá rtěnka nechtěně vysunout i zavřená, takže dojde k jejímu poškození. Proto je nutné vždy před nákupem zkontrolovat, zda je hrot nepoškozený.

  • hodně hydratační
  • příjemná vůně
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • příšerné balení
  • ne moc dobrý pigment


věk
15-24

Další recenze od 3.5.2012 15:34:17

Tak jsem si po dlouhém váhání zakoupila tuto rtěnku. Konkrétně v odstínu "In the Nude" a jsem velmi spokojená. Rtěnka má velmi příjemný odstín, v pohodě se nanáší a přijde mi, že i v celku hydratuje. Jedinou nevýhodou je její obal. Její spodní část se může kdykoliv samovolně otočit a poškodit tím rtěnku.

  • barvy
  • obal


věk
25-34

Nadchnul mě výběr odstínů a také hydratační schopnosti této rtěnky-je skoro jako balzám na rty.Dalším plusem této rtěnky je její příjemná vůně a konzistence Nevýhodou je slabší pigmentace, ale za tu cenu to nevidím jako výrazný nedostatek. Líbí se mi i obal, který bez úhony přežívá povalování v kabelce/na stole.

  • cena
  • konzistence
  • výběr barev
  • méně pigmentů


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 08:37:16

Odstín 55 coralize me: Tuto rtěnku přímo miluji.Je to vážně užasná rtěnka,dělá příjemnou lehce růžovou barvičku,na rtech velmi příjemná.Pro někoho možná nevyhovující drobné třpytky. Rty po ní vypadají svěže a co se ceny týče je další plus. Akorát po velmi častém používání může vysušit rty,takže je dobré mezi tím občas používat nějaký balzám.To,ale neznamená,že bych si ji už nekoupila.Jsem s ní spokojená.

  • Dobrá cena
  • Příjemná na rtech
  • Krásný odstín
  • pro mě žádné
  • pro někoho možná obsah třpytek


věk
25-34

Mám odstín 42: Fairytale v nejspíš starším stříbrném obalu a je to má nejoblíbenější rtěnka. Mám ji opravdu hodně ráda. Je to krásný odstín, který na rtech vypadá velmi vkusně a sexy. Lehce se třpytí a je příjemně sytá. Zbožňuju ji. A ještě musím dodat, že i krásně voní.

  • nádherný vkusný odstín
  • voní
  • dlouho vydrží
  • cena
  • absolutně žádné


Další recenze od 20.7.2012 20:12:54

Rtěnka mi leží v šuplíku, použiji ji jen pro lepší pocit. Velmi nízká pigmentace, odstín 58 Dazzling Beige je průhledný s velkým množstvím třpytek. Výdrž je takřka nulová, avšak dobře hydratuje a příjemně voní. A nevím proč, ale po nanesení mě chvílí pálí rty.

  • Cena
  • Hydratace
  • Vůně
  • Nízká pigmentace
  • Nulová výdrž


věk
35-44

Další recenze od 31.8.2012 13:55:15

Tuto rtěnku mám v odstínu 60 Cutie Mac, což je krásná studená růžová barva. Ačkoliv rtěnky nemám na rtech vůbec ráda, tady tahle je prostě skvělá. Neudělá takový ten těžký pocit tuhého nánosu něčeho na rtech, ale je strašně příjemná, hydratační, nelepí to, krásně se leskne a nádherně voní. Zkusila jsem si ji jen tak ze zvědavosti koupit (líbil se mi odstín, jinak od Essence nemám ráda nic kromě matujících papírků), a jsem nadšená. Jedinou výtkou je opravdu ten obal, otáčí se snad, když se na něj jenom podívám:-). Za tu cenu ale je to výborný kup.

  • hydratuje rty
  • krásné odstíny
  • cena
  • balení


věk
25-34

Tahle rtěnka je krásně hydratační. Má krásné odstíny. Jsem s ní moc spokojená. Já mam tři osdtíny: 53- All about cupcake, 44- Almost famous, 02- Sparkling romance ( tahle rtěnka obsahuje hodně třpytek) Obal je plastový, ale mě se líbí. Nejsem nějaká rtěnková odbornice, takže mi to stačí :) Líbí se mi i jemná vůně. Rozhodně tuhle rtěnku doporučuji :)

  • barvy
  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • malá výdrž


věk
15-24

Další recenze od 20.9.2012 20:36:27

Á, jak miluju tyhle rtěnky.. :) Jsou to teda spíš zabarvené balzámy, ale zbožňuju je..:) Mám 3 rtěnky, nejraději mám 53, Almoust famous a to je podle mě pecka! :) Pak mám All abou cupcake, ta je fajn, příjemná barva.. :) A pak ještě jednu třpytkatou, ale tu zas tolik nepoužívám.. :) Takže říkám ano, ano, ano!

  • Cena
  • Dostupnost
  • barva 53
  • vůně
  • obal!!
  • výdrž


věk
25-34

Dlouho jsem hledala odstín rtěnky, který by jen zvýraznil barvu rtů a nebyl nijak násilný. Koupila jsem si odstín "All about cupcake" a moc se mi zalíbil. Nemusím si navíc pod rtěnku dávam balzám na rty, protože samotná rtěnka hezky hydratuje. Určitě vyzkouším i jiné odstíny.

  • hydratace
  • přirozený odstín
  • cena
  • žádné


Další recenze od 5.10.2012 15:09:06

Tyto rtěnky od essence miluji. Jsou krásně krémové a mají nádhernou pigmentaci a barvu. Můžete si vybrat ze širokého sortimentu. Já mám osobně dva odstíny. Jeden z nich je 43 Kiss you... Ta je super. Hodně se třpytí, a kdyžž už rtěnka "sleze" ze rtů, třpytky tam pořád jsou. A jako druhou mám 61, I´m a lobstar. To je rtěnka, dle obalu velmi výrazná, ovšem povrch plete... Rtěnka je krásně jemná, na rtech jemný nádech do oranžova, jinak žádná výrazná. To se mě líbí. Než mít oranžové rty, líp mít tohle ;)

  • Barva
  • Široký sortiment
  • Cena
  • Krémovitost
  • Obal...


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2012 10:26:21

Rtěnku mám v odstínu 01 - je to světlounká růžová, která na rtech udělá jemný růžový nádech, moc se mi to líbí. Rtěnka je silně hydratační, nezvýrazňuje šupinky a je na rtech moc příjemná. Výdrž je samozřejmě díky hydrataci malá, to mi ale vzhledem k ceně nevadí.

  • hydratace
  • ořirozené barvy
  • cena
  • malá výdrž


věk
15-24

Další recenze od 1.11.2012 18:32:57

Tahle rěnka je ta nejlepší, co mám. Koupila jsem si odstín 01 Frosted a jsem moc spokojená: snadno se nanáší, je příjemná na rtech, hydratuje, pěkná jemná barva a nááádherně voní. To, že není příliš pigmentovaná považuju spíš za výhodu, necítím se dobře s výraznou barvou :) S obalem žádný problém nemám a docela se mi líbí. Za mě palec nahoru!

  • barva
  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • příjemná na rtech
  • ? Pro mě problém najít-snad to že nemá extra výdrž


věk
25-34

Další recenze od 30.11.2012 14:39:42

Přidávám pozitivní recenzi na tuto rtěnku. Mám zatím jen jeden odstín, ale určitě si půjdu pro další. Tato rtěnka je příjemně mastná, pěkně vypadá na rtech a nemám k ní žádné negativní poznámky. Vždycky jsem měla jen špatné zkušenosti s rtěnkami, raději jsem používala jen lesk. Do té doby, než jsem objevila tuhle.

  • pěkné odstíny
  • konzistence
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 30.12.2012 00:19:13

Rtěnku mám v odstínu "all about cupcake" a tu barvu mám strašně moc ráda. Není to nijak sytá výrazná barva, ale ani není úplně průsvitná, pro mě tak akorát. Je krásně krémová, na rtech je moc příjemná, hydratační. Kromě toho nádherně voní. Výdrž na rtech je slabá, ale nevadí, i přesto patří tato rtěnka mezi moje oblíbené. Ráda bych si pořídila více odstínů, ale kdykoli na tyto rtěnky v obchodech koukám, nemají na výběr ani zdaleka tolik odstínů, ve kterých se vyrábí, a většina jich bývá třpytivých. Obal nic extra, ale stačí, za tu cenu samozřejmě nikdo nemůže čekat luxusní balení.

  • krémová a hydratační
  • příjemná na rtech
  • hezký odstín
  • rtěnka krásně voní
  • slabá výdrž na rtech
  • v obchodech nemívají celou škálu barev


věk
35-44

Další recenze od 5.1.2013 18:57:55

Rtěnka je příjemná na rtech, hydratační a hezky krémová. Kryje pěkně v první vrstvě,ale na rtech moc dlouho nevydrží. Obal je takový průměrný. Mám odstín All about cup cake, jeden z mála,který se mi líbil. Hezky také voní. Za cenu,kterou se prodává to není špatný produkt.

  • hydratace
  • příjemná vůně
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 14:15:15

S rtěnkou jsem opravdu velmi spokojená. Nabízí krásné odstíny i když já jsem zůstala již pouze u svého oblíbeného. Nenazvala bych jí však vyložené jako rtěnku, ale spíše jako barevný balzám. Na rtech je opravdu velmi příjemná, ale barva bohužel dlouho nevydrží. Přesto si jí kupuji opakovaně.

  • lesk
  • barva
  • cena
  • výdrž


Další recenze od 9.1.2013 20:53:21

Moje oblíbená rtěnka. Je moc hezky pigmentovaná (i když nevím jak je to u světlých odstínů), extra extra hydratační, tudíž bohužel nemá dlouhou výdrž. Ale opravdu je víc hydratační než kdejaký balzám. Je příjemná na rtech. Neleze do rýh rtů a nerozmazává se. Řekla bych, že barevná škála je docela dobrá. Jsem s ní spokojená a spíš než rtěnkou bych jí nazvala rtěnkobalzámem. Navíc ta cena..paráda.

  • hydratace
  • pigmentace
  • škála odstínů
  • cena
  • neleze do rýh rtů
  • nerozmazává se
  • příjemná na rtech
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 18:02:52

Tuto rtěnku jsem si zakoupila spíše ze zvědavosti a jsem příjemně překvapena. Mám odstín "All About Cupcake"a zdá se mi opravdu velmi přirozený. Rtěnka není moc pigmentovaná, což já osobně považuji za docela výhodu, protože ji mohu používat i bez použití zrcátka. Za vyzkoušení tato rtěnka určitě stojí.

  • přirozené odstíny
  • cena
  • pofidérní obal


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2013 10:43:24

Kupovala jsem si ji ve slevě za 22,- s tím, že to jenom zkusím, co kdyby byla fajn. A ona fajn opravdu je, vůbec jsem nečekala že mi Essence nabídne takhle fajn rtěnku. Je krásně krémová, takže rty nevysušuje a nedostává se do rýh. Líbí se mi její vůně, jsem spokojená s nabídkou odstínů. Akorát jediné mínus je pro mne obal, rtěnka se může samovolně vysunout.

  • cena
  • vůně
  • krémovost
  • nevysušuje rty
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2013 22:22:32

Označení rtěnka bych v tomto případě brala s rezervou. Konzistencí i výdrží je to spíše tónovací balzám na rty, nicméně kvůli hydratačnímu účinku i krémové konzistenci jsem si rtěnku velmi oblíbila. Mám suché rty a toto je jedna z mála rtěnek, která mi nezvýrazňuje šupinky a nezalézá do rýh. Výdrž je sice slabá, ale já jsem zvyklá si mazat rty každou chvíli, tudíž mi tahle vlastnost nijak nepřekáží.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • slabá výdrž
  • nekvalitní obal


věk
25-34

rtěnky běžně nepoužívám, vadí mi ta hutná textura a delší výdrž na rtech - pro mě je tento spíše "balzám" než rtěnka trefou do černého. má jemnou konzistenci, která nezanechává mapy na rtech dlouho,jemně voní a hezky se roztírá. široka škála odstínů i cena jsou velkým plus.

  • cena
  • konzistence je jemná
  • vůně
  • pigmentace
  • nic


věk
25-34

Tento rúž ma oslovil hlavne kvôli nízkej cene a naozaj neľutujem, že som ho vyskúšala. Je dosť hydratačný, čo sa bohužiaľ odráža aj na jeho trvácnosti, ale je veľmi príjemný. Nie je nejako extrémne silno pigmentovaný, čo mi vyhovuje, lebo si ho môžem naniesť aj bez zrkadla. Farby sú pekné a za tú cenu...No plánujem si určite zaobstarať dalšie.

  • hydratácia
  • pekné odtiene
  • nezlieva sa do vrások
  • slabšia výdrž


Další recenze od 7.5.2013 09:37:17

Úplnou náhou jsem objevila nový odstín č. 65 glow neon glow a jsem nadšená. Je to spíš takový průsvitný gel, který rty obarví velmi jemně do takové neonově růžové barvy, která je na léto pro mě naprosto ideální. Navíc se nelepí, neobsahuje milion třpytek, který mám nakonec všude po obličeji a mírně voní po ovoci. Navíc je to asi pigmentovka, takže i když ji za chvíli slíznu, tak rty mám stále jemně zabarvené, jakoby prokrvené a zároveň nejsou mastné. Na léto do veder fakt skvělá záležitost. Jinak ostatní odstíny taky fajn, ale ne pro někoho, kdo chce hutnou a hodně barvící rtěnku. Obal nic moc, ale to oželím.

  • hezké barvy
  • cena
  • jemná vůně
  • lehká konzistence
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2013 21:53:50

Tyto "dejme tomu rtěnky" mě zaujaly především svými odstíny. Mám odstíny 52 - In the nude a 01 - Frosted (ta se lehce třpytí). Pro snadnější nanášení nejprve použiji balzám a rty mi tak rtěnka nevysušuje. Zabarví rty tak, že vypadají přirozeně. Co se týče výdrže, ta není nijak dlouhá. Nelepí, vůně je sladká. Nezdá se mi obal, který je svolný k samovolnému vysouvání.

  • Odstíny
  • Nelepí
  • Obal
  • Výdrž


věk
15-24

Vlastním odstíny 01 Frosted a 52 In The Nude, a musím říct, že jsem s nimi spokojená, ačkoliv rtěnkami bych je nenazývala :) spíše takové lépe zabarvené balzámky. Jsou příjemné, na rtech nevysušují, odstíny vypadají moc hezky. Cena je taky přijatelná, výdrž na rtech sampzřejmě žádná sláva, ale nejhorší to taky není :) Jediné co se mi moc nelíbí je plastový obal, připadá mi dost laciný, ale je to jen obal a na tom příliš nezáleží. Doporučuji...:)

  • hydratace
  • pěkné odstíny
  • cena
  • dostupnost
  • laciný obal


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2013 13:45:21

Tuhle rtěnku jsem si pořídila v odstínu 53 - All about cupcake. Musím říct, že je poměrně pěkně hydratační, takže se pod ní nemusí používat balzám, ale, jak již někteří vědí, není příliš dlouhotrvající. Když nepiju a nejím, rtěnka vydrží něco okolo hodiny až dvou. Je pěkně krémová a měkká, spíše jak balzám. Asi pořídím ještě nějaký odstín :-)

  • cena
  • na výběr poměrně dost odstínů
  • je pěkně hydratační
  • nevydrží na rtech dlouho


věk
25-34

Není to rtěnka, je to spíše pigmentovaný balzám na rty, což mám ráda, ale není mi z ní moc dobře takže ji už nepoužívám.Essence má moc hezké odstíny, u odstínů s třpytky je problém, že jsou obří a na puse jsou rozhodně cítit.Balení je velmi špatné a stačí malá nepozornost, aby jste při zavírání rtěnce ulomili špičku nebo aby se Vám otevřela či vysunula v tašce. Její výhodou je podle mě tedy akorát cena, která zase na druhou stanu odpovídá kvalitě.

  • cena
  • odstíny
  • designe balení
  • kvalita-ať balení či výrobku
  • není to rtěnka, jak inzerují
  • příliš velké třpytky
  • je mi z ní špatně


věk
15-24

Další recenze od 10.9.2013 22:10:25

Milujem Essence, milujem rúže na pery .. Tak som sa rozhodla vyskúšať zatiaľ jeden z ich ponuky, konkrétne odtieň "Frosted". Farba je úplne decentná, taká jemnučká, pripomína mi to skôr nejaký balzam na pery s jemným nádychom farby. ;) Hydratuje super a tá vôňa je náádherná :)) Určite vyskúšam ešte aj iné odtiene týchto rúžov ;)

  • Hydratuje
  • Úžasne vonia
  • Cena
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 2.11.2013 10:58:08

Začneme tím lepším. Miluju vůni této rtěnky. Krásná sladká, vanilková (karamelová) parfemace. To je něco pro mě. Její cena je fakt super. V Rossmannu či DM stojí 55 Kč. Takže s dostupností také není problém. Dále mi velmi vyhovuje její konzistence. Je to taková krémovo- gelová struktura. Ano je to spíše rtěnko- balzám, ale to mně vůbec nevadí. Na rtech je velmi příjemná a trošku i rty hydratuje. A teď k tomu horšímu. Fakt nemám ráda to balení. Rtěnka totiž skoro sama vyjíždí. Jenom když nechtěně pootočíte víčkem, tak rtěnka vyjede. No a další taková věc co mi vadí, je to, že skoro většina rtěnek obsahuje třpytky nebo shimmer. Takže výběr "beztřpytkových" odstínů je celkem malý. :( Jinak pro představu mám 3 odstíny :) 55- coralize me (třpytky !!) 53- all about cupcake (krémová bez třpytek) 52- in the nude (krémová bez třpytek)

  • cena
  • Vůně
  • dostupnost
  • konzistence
  • balení
  • některé obsahují nechutné třpytky


věk
25-34

Další recenze od 2.11.2013 11:30:50

Se rtěnkami Essence jsem moc spokojená. Jsou sice slabší výdrží, ale vyhovují mi svojí hydratací, jsou takové lehčí jako balzámové. Mají vcelku velký výběr barev. S obalem jsem nikdy problém neměla, neotvírají se mi, rtěnka se mi ještě nikdy nerozpatlala ani nezlomila. Sice některé odstíny mají třpytky, ale ty nekupuju, tak je mi to jedno :D A za tu malou cenu jsem pořídila hned několik odstínu. Nejraději mám Nude a Cupcake.

  • hodně odstínů
  • hydratuje
  • je levná
  • výdrž


věk
25-34

Koupila jsem si odstín 44 Almost Famous. Pigmentace je střední, barva je na hranici červené a růžové, spíše má blíž k té růžové. Snadno se otře. Na rtech je velmi výrazná, na denní líčení bych ji nepoužila, to spíše pro odvážnější, nebo jí nanést menší množství. Výdrž není nijak velká, nicméně na rtech působí pocitově spíš jako balzám než jako rtěnka. Určitě vyzkouším ještě nějaké jemnější odstíny. Obal má uprostřed průhledný proužek, takže vidíte přímo na rtěnku, ale nápis na něm se mi po pár použitích sloupal. Obal celkově působí poněkud chatrně. Pokud chcete hodně odstínů příjemné rtěnky za skvělou cenu, určitě doporučuji.

  • mnoho odstínů
  • nevysušuje
  • cena
  • výdrž
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 9.11.2013 14:20:02

Jedna z nejhorších rtěnek z drogerie, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Balení je obyčejný laciný plast, kterému se víčko otevírá samo. Barev je na výběr dost, ovšem kvalita odpovídá naprosto ceně. Rtěnky sice nevysušují, ale také vůbec nehydratují. Pigmentace také nic moc, spíše jsou to takové barevné balzámy, které nehydratují. Na rtech vydrží tak maximálně 30 minut, spíše ani to ne. Za tu cenu jsou dobré na vyzkoušení, ale jako rtěnka se to opravdu brát nedá.

  • dostupnost
  • cena odpovídá kvalitě
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2013 22:36:15

Asi nejhorší rtěnka, kterou jsem vyzkoušela. Už na první pohled zaujmě opravdu hnusný plastový obal - ale zas je to levná rtěnka. Co se týče rtěnky samozné, tak je to pigmentované spíš jako balzám. Zároveň ale nehydratuje, ale ani nevysušuje. Co mi vadilo nejvíc jsou třpytky - jsou úplně obří, takže na rtech opravdu nepříjemné. Nevyplatí se ani za tu cenu.

  • nic
  • obal
  • třpytky
  • nevydrží
  • není pigmentovaná


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 17:10:56

Velmi hydratační rtěnka, řekla bych něco mezi rtěnkou a v současné době populárními rtěnkobalzámi. Díky vysoké hydrataci má hodně malou výdrž. Rtěnka je docela lesklá. Mám odstín all about cupcake, který mi jako jeden z mála docela dobře sedí. Je to takový docela přirozený odstín, není nijak zvlášť výrazný.

  • hydratační
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2013 10:14:47

Tak i já bych ráda přidala pozitivní recenzi na tuhle rtěnku. Dříve jsem rtěnky nepoužívala, a proto mi dlouho trvalo nějakou koupit.V každém odstínu jsem si připadala moc výstřední a to nemám ráda. Až pak jsem objevila rtěnky od essence. Začínala jsem s odstínem 40 Look at me. Je asi středně pigmentovaný, nebojím se ji nanést i bez zrcátka, barva je taková přirozená, ale bohužel dlouho nevydrží (ale já jsem zvyklá každou chvíli něčím mazat rty, tak mi to nevadí). Jsem zvyklá ji používat spolu s konturkou, kterou přetřu balzámem na rty a poté nanesu rtěnku. Rtěnka voní tak nenuceně. Co se mi u ní nelíbí je nekvalitní obal. Rtěnka lze snadno vysunout a poškodí se její hrot. Desing obalu odpovídá ceně rtěnky. Na základě zkušenosti s tímto odstínem jsem se rozhodla pro nákup dalšího- tentokrát 02 Sparkling romance. Tento odstín má v sobě mít třiptky, leskne se hezky, ale třpitky u něj nejsou nijak výrazné. S oběma jsem velmi spokojená a jsem si jistá, že půjdu pro další :)

  • velké množství barev s třpitkami i bez
  • cena
  • nevysušují- nezvýrazňují šupinky
  • nenucená vůně
  • střední pigmentace
  • malá výdrž
  • nekvalitní obal


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 11:07:57

Docela příjemné rtěnky za super cenu. Jsou docela hydratační a méně pigmentované, což mám ale já mnohem raději, než plně krycí, rtům dodají spíše barevný nádech. Na výběr je docela velké množství odstínů, určitě si vybere každý. Balení je obyčejné a není kdoví jak kvalitní, ale za tu cenu mi to nevadí. Tohle určitě patří k těm lepším výrobkům od Essence.

  • hydratační
  • cena
  • dostatek odstínů
  • konzistence
  • ne příliš kvalitní balení
  • slabší pigmentace


Další recenze od 17.12.2013 17:14:48

Možná, že to bylo tím, že jsem tuto rtěnku zakoupila v prodejně Marionaud, nebo to byla Sephora, prostě luxusní parfumka v obchodním centru, Možná, že byla stará, už prošlá, ale nemám moc dobrou zkušenost. Vysušovala rty, dost nepříjemně voněla, na rtech žmolkovala, nebyla dost mastná, krémová. Barva sice hezká, ale na rtech nepříjemná.

  • není
  • vysušovala


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2014 22:18:16

Výborná rtěnka od Essence, která vůbec nevysušuje rty - přijde mi na bázi balzámu. Já mám odstín 53 All about cupcake a je výborná! S barvou jsem moc spokojená, není tolik pigmentovaná a hodí se na běžné nošení. Celkově barvy rtěnek jsou krásné a určitě si ještě nějakou koupím. Akorát její výdrž není úplně nejdelší. Balení nemá moc kvalitní. Ale v porovnání s cenou za mě určitě ano!

  • cena
  • nevysušuje
  • krásné přirozené barvy
  • dostupnost
  • balení
  • pro někoho nedostatečná pigmentace
  • nevydrží moc dlouho


věk
15-24

Další recenze od 20.1.2014 23:25:22

Už na první pohled pěkná rtěnka, a pro mě jedna z nejlepších. Mám odstín Nude a All about cupcake. Nude je spíše barevný balzám, barva úžasná, tělová, ale ne příliš světlá. All about cupcake je krásně narůžovělá, přirozená. Co mají společného je hydratace a pěkná vůně. Jejich mínus je krátká životnost na rtech, ale jinak proč ne! :)

  • Krásná vůně
  • Široká škála odstínů
  • Hydratuje
  • Cena
  • Přirozený vzhled
  • Moc nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 31.1.2014 17:09:38

Miláček tahle rtěnka :) Vlastním ji v několika odstínech, barvičky jsou nádherné, krásně voní a i dobře chutnají :D Za tu cenu parádní koupě. Tato rtěnka je také hodně hydratační, což mi vyhovuje, jelikož mám často problém se suchými rty. Malá nevýhoda je pro někoho v tom, že rtěnka nevydrží na rtech moc dlouho, ale pro mě to problém není.

  • cena
  • odstíny
  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

Rtěnku jsem si koupila hlavně kvůli ceně a taky odstínu. Ale zjistila jsem, že rtěnka je fakt mizerně krycí, takže na rtech barva v podstatě není vůbec znát akorát dodá lesk. Konzistence je nádherně krémová a rtěnka nevysušuje, což je pro mně výrazným plusem. Mínusem ale je balení, kdy rtěnka nejde zcela zasunout a při zavírání/otevírání se snadno poškodí. Vzhledem k velmi slabé pigmentaci už znovu nekoupím

  • nevysušuje
  • cena
  • pigmentace
  • balení


věk
15-24

Těhle rtěnek od essence mám doma asi 5. Jednu zlatou, druhou a třetí nude, čtvrtou růžovou a pátou červenou. Nikdy jsem proti nim nic neměla a dokud essence nepřišla se svojí novou "dlouhotrvající" řadou, kupovala bych si je asi dál. Koupě 1. "dlouhotrvající" rtěnky mě ale donutila se zamyslet a srovnat ve svém výkonu, když je 2. od té 1. dražší jen o 5 Kč a obě jsou navíc od stejné značky. Tyhlety rtěnky z té "obyčejné" kolekci sice hezky hydratují, ale na rtech nevydrží moc dlouho a pigmentace stojí u většiny také za prd. Jediná jejich výhoda bývala cena a malá hydratace. Bohužel (pro tyto rtěnky) ale přišly nové a lepší rtěnky, které daleko více vydrží, mají krásnou barvu, nevysušují a jsou dražší jen o 5 kč. No, myslím, že je celkem jasné, které z nich bych si vybrala... :-)

  • Cena(ikdyž o proti essence "dlouhotrvající" černé edici se nevyplatí)
  • Hydratace
  • Cena-o proti essence "dlouhotrvající" černé edici se nevyplatí
  • Špatná pigmentace
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2014 09:09:59

Rtěnku mám v odstínu All about cupcake, co je moc hezká přirozená barvička, ale líbily se mi i jiné varianty. Je spíš mastnější, hydratační, rty nevysušuje. Bohužel zvýrazňuje šupinky a sucé místá, je potřebné mít bezchybné rty, jinak nevypadá hezky. Dálším mínusem je výdrž - Do hodiny ani nevím, že jsem si nějakou rtěnku nanesla, a to ani nemusím jíst nebo pít. Kvůli tomuto nedostatku už nekoupím.

  • hezké barvy
  • hydratační
  • slabá výdrž


Další recenze od 2.10.2015 13:19:14

Asi každá žena, ktorá používa make-up hľadá ten svoj "nude" rúž, ktorý jej dokonale sekne - ja som svoj našla (pre mňa prekvapivo) u essence (skvelý, čo sa drogerky týka je aj JLo´s nude - color riche od Lorealu) - vlastním niekoľko odtieňov z kolekcie, ktoré ma teda nezaujali, ale in the nude je dokonalá žiarivá krásna neutrálna farba, nevyzerá ako korektor na pery, človek nevyzerá ako po infarkte a vôbec pery nevysušuje. Obal je naozaj dosť zlý, čo do estetickej aj praktickej stránky, ale obaly tiež niečo stoja, uznávam,že u rúžu za 2 eurá nemožno čakať vymakaný dizajn .. mohli to trocha viac vychytať aspoň s tou zábranou, aby sa nevysúval ... Tu sa naozaj evidentne neplatí za obal a značku, (ale obsah stojí za to). V krajnom prípade by sa dal vydlabať do nejakého kalíšteka a nanášať štetcom. Takže môj verdikt - in the nude vrelo odporúčam, jedna z mojich najobľúbenejších vecičiek na pery, ostatné za mňa nie - (all about cupkake bol neprirodzene "sladko" ružový, ak niekomu sadne odtieňom, tak môže byť fajn, ďalší obsahoval dosť veľké glitre, čo teda fakt nemusím atd.)

  • krásna farba
  • hydratuje
  • cena
  • obal


věk
25-34

Pro mě je tato rtěnka bohužel jedna z nejhorších, i když jsem s kosmetikou zančky Essence docela spokojená. Na rtech mi udělala takové žmolky a šupinky. Ani výdrž a pigmentace není žádná sláva. Vydrží mi jemné zabarvení na rtech tak cca hodinku. Pak zničehonic zmizí. I když jsem měla odstín v dost neutrální nude barvě, tak jsem očekávala větší pigmentaci.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Žmolkovatí na rtech
  • Nedrží na rtech
  • Pigmentace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Rtěnka Ultra Colour

4 75% 11 recenzí

Hůře hodnocené