Maybelline Color Whisper recenze a zkušenosti

Rtěnky Maybelline Color Whisper
Rtěnky Maybelline Color Whisper - obrázek 1
Rtěnky Maybelline Color Whisper - obrázek 2
Rtěnky Maybelline Color Whisper - obrázek 3
5 3.6 38
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Color Whisper

věk
25-34

Další recenze od 7.4.2013 22:33:09

Tato rtěnka mi konzistencí připomíná balzámy Labello. Je hydratační, příjemná na rtech. Moc se mi líbí i výběr odstínů. Pigmentace je slabší, ale dá se pěkně navrstvit. Není třeba ani konturky, ani zrcátka k nalíčení. Rtěnky nemají třpytky ani shimmer. Na rtech působí lesklým dojmem. Výdrž na rtech je slabší, asi dvě hodiny. Rtěnka má slaboučkou vůni. Líbí se mi i obal. Určitě si koupim další odstíny.

  • hydratace
  • příjemná na rtech
  • výběr odstínů
  • slabší pigmentace
  • slabší výdrž
  • cena


věk
15-24

Tak na tuhle rtěnku od Maybelline jsem se těšila poté, co jsem na ni slyšela v zahraničí samé dobré ohlasy, ale zklamala mě. Vydrží chvíli. Chtěla jsem si koupit nějaký nude odstín, ale bohužel, jediný, který to mu odpovídal je 620- "Bare to be bold", ale po nanesení na rty, je nevýrazný. Chová se jako hodně levný balzám na rty. Z mé strany velké zklamání

  • Snadno se nanáší
  • Cena
  • Špatné oddělávání víčka
  • Dlouho nevydrží
  • Nevýraznost odstínu


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2013 19:14:57

Absolutní novinka, dlouho jsem si na ní "brousila zuby" a konečně se mi naskyta možnost ji vyzkoušet. V první řadě oceňuji širokou škálu odstínů. Všechny jsou krásné, člověk neví, který si vybrat. Nakonec jsem se rozhodla pro nejsvětlejší odstín- nude, takové odstíny mám ráda a k mé světlé pleti vypadá dobře. Konzistence je hodně krémová, takže rty nevysušuje. Rty jsou hydratované a lesklé. Pro větší intenzitu je třeba rty přetřít vícekrát. Výdrž je celkem dobrá. Na rtech cítím rtěnku dlouho- tedy spíše tu krémovou konzistenci. Než rtěnkou bych toto ale nazvala tónovacím balzámem.

  • Odstíny
  • Konzistence
  • Nevysušuje rty
  • Slabší intenzita-pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 12:21:38

Na whispery jsem se hrozně těšila, ale v drogerii přišlo rozčarování. Za prvé z obalu, který vypadá úplně jinak než whispery v zahraničí. Za druhé z barev, ze kterých jsem si horko těžko vybrala jednu. Při prvním namazání jsem byla hrozně zklamaná, balzám byl tuhý, po rtech vůbec neklouzal, neměla jsem pocit hydratovaných rtů. Překvapila mě však barva (mám 160 Rose of Attraction a barva vypadá na rtech hezky, velmi přirozeně) a výdrž, přežil jídlo i pití. Balzám ale častým používáním "zkrémovatěl" a nanášení mi přijde teď o hodně příjemnější. Co mu neodpustím je ta hydratace, té jsem se stále nedočkala, hodit pod to bezbarvý balzám je bohužel u mě nutnost. Škoda, mohla to být příjemná věcička, ale barvy, co k nám přišly, mi vůbec nesedí.

  • příjemná konzistence
  • celkem slušná výdrž
  • nehydratuje
  • nevyhovující barevná škála


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 10:08:58

Na Whisperku jsem se hodně těšila, ale jen co jsem ji v obchodě spatřila přišlo první zklamání - opravdu nechápu, proč se pro ČR vyrábí v jiném obalu než v jakém se prezentuje a prodává v USA?? Jestli tím chtějí na první pohled odlišit nekvalitní od kvalitního... Barvy se mě osobně hodně líbí asi 3, takže s výběrem jsem problém neměla, ale následovalo další zklamání, když jsem zjistila, že "naše" rtěnky jsou mnohem méně pigmentované než ty co jsem viděla na zahraničních fotkách a blozích... Rtěnka je jen slabě pigmentovaná, moc barvy nedodá, ale krásně se leskne, je pěkně "matlavé" konzistence, ale na rtech moc dlouho nevydrží - mnohem méně než Maybellinka Color Sensational...

  • krásné barvy
  • konzistence
  • nevysušuje
  • hodně lesklá
  • výdrž
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 10:32:16

Na Color Whisper jsem se opravdu těšila, ale teď moc nevím, co si o nich myslet. Asi záleží, po jakém odstínu sáhnete a já se moc netrefila. Mám odstín 160 Rose of attraction. Čekala jsem, že půjde jen o lehce zabarvenou rtěnku/balzám, ale na mě je tento odstín moc výrazný, ve více než jedné vrstvě už ji mám skoro jako normální krycí rtěnku, z čehož jsem zklamaná. Je fakt, že rty jsou hezky lesklé, ale přijde mi, že vůbec nehydratuje. Konzistence je příjmná krémová, ale dojem to nevylepší. A to nemluvím o obalech. Další odstín už asi zkoušet nebudu.

  • konzistence
  • nehydratuje
  • nevyhovuje mi odstín
  • obal
  • slabší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 19.4.2013 12:15:16

Asi bych tuto "rtěnku" spíše hledala v kategorii balzámy, protože klasická rtěnka to není, je to rtěnko-balzám. Co se týče samotného výrobku, šla jsem do drogerie jen ze zvědavosti, že se podívám, co že to je za zázrak. Podle recenzí jsem čekala, že pigmentace žádná sláva, ale když jsem vyzkoušela dva odstíny, které mě zaujaly, tak jsem byla mile překvapená. Zakoupila jsem si odstín 440 Orange Attitude, který rty zabarví do oranžovočervena. Líbí se mi, že nemusím kontrolovat nanášení v zrcátku, když chci mít lehce zbarvené rty, ale nechci použít rtěnku nebo lesk, je toto ideální volba. Používám jej bez balzámu a žádné vysušení rtů nepozoruji. Zaujal mě ještě odstín 430 Coral Ambition, tak ještě možná přikoupím. Mínusem je pro mě cena, přijde mi takovýto výrobek přemrštěná a dále zrovna pro můj barevný typ malý výběr odstínů - hodí se ke mně sotva dva.

  • dobrá pigmentace
  • přemrštěná cena
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2013 20:16:32

Když přišlo whisper šílenství, nemohla jsem odolat a pořídila dva odstíny. Musím říct, že sem relativně spokojená, věděla jsem co čekat. A že to jsou opravdu jen balzámky s lehkým tónováním. Ovšem do horkých letních dnů jsou podle mě dobrou volbou. Znovu bych si je nekoupila, ne z důvodu, že jsou špatné, ale z důvodu, že určitě přijde zase něco nového a tyhle rtěnky jsou dle mého vyloženě "módní" záležitost.

  • hydratace
  • cena
  • pěkné odstíny
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 22.4.2013 11:48:56

Z Whisperky mám rozporuplné pocity. Mám odstín Orange Attitude, který je perfektně pigmentovaný, na rtech ale vydrží tak 15 minut. Produkt má být hydratační, a i když nemám po použití rty vysušené, hydrataci necítím. Líbí se mi, že nemá třpytky. I když produkt za mě není bůhvíjaký, asi si ho koupím i tak znovu, je to kompromis mezi rtěnkou a balzámem, barva je pěkná, přetírání mi nevadí a na jaro/léto je moc fajn.

  • Krásný odstín
  • Lepší pigmentace, než jsem čekala
  • Pěkné balení
  • Dobře se nanáší (klidně bez zrcátka)
  • Cena
  • Nevysušuje
  • Nevydrží na rtech
  • Bůhvíjakou hydrataci necítím


věk
25-34

Koupila jsem si odstín 620 Bare To Be Bold (nude odstín, dá se říct, že velmi málo výrazný) a byla jsem tak nadšená, že jsem se stavila ještě pro jeden odstín - 130 Pink Possibilities (růžovo-melounový odstín). Vzhledem k boomu recenzí na téma Whisper mezi blogerkami jsem věděla, co čekat, a whispery mě tak nezklamaly jako mnohé přede mnou. Je to něco mezi rtěnkou a balzámem na rty (např. labellem, které barví). Výdrž mají lepší než labella, ale horší než rtěnky. Každopádně mi vyhovuje jejich lehká struktura - mohu se namalovat bez zrcátka, aniž bych vypadala jako klaun. Barvičky jsou také pěkné. Rtěnkám neholduju, preferuju lesky a balzámy, takže whispery jsou pro mě příjemnou změnou :-) Určitě koupím další odstíny.

  • pěkný obal
  • příjemná hydratační textura
  • obsahují jojobový olej + bambucké máslo
  • výdrž - rtěnky vydrží déle, ale ty 2 hodiny vydrží v pohodě


Další recenze od 3.5.2013 16:28:40

Tyto rtěnky úplně miluju! Jako blondýnka se světlou pletí jsem si pořídila tři odstíny, a to Bare to be bold, který mi přijde jako super nude odstín, který jsem již dlouho sháněla a dále používám Coral ambition a Petal rebel. I když na rtech dlouho nevydrží, příjemně voní, má super nelepivou a hydratační konzistenci a její aplikace je snadná jako při nanášení balzámu. Oceňuji i malinké zrcátko na obalu:) Je tak středně pigmentovaná, záleží podle míry nanesení, ale mně na denní nošení naprosto vyhovuje.

  • hydratační a nelepivá konzistence
  • střední pigmentace na denní nošení
  • jednoduchá aplikace
  • cena
  • zrcátko na obalu
  • slabší výdrž


Další recenze od 6.5.2013 17:07:04

Tuto rtěnku jsem si dnes koupila protože mě zaujala její nabídka v Rossmannu, dvě rtěnky na cenu jedné. Mám odstín Mocha Muse, vyhovuje mi, nemám ráda výrazné barvy. Rtěnka je hydratační, ale není dlouhotrvající s čímž jsem ani nepočítala, protože to výrobce na obalu neuvádí ( mám suché rty a dlouhotrvající rtěnky podle mě vysušují), barva je pěkná a vůně příjemná. Pití a jídlo nevydrží a co mi opravdu vadí je nepraktický obal, nechápu proč není stejný jako v zahraničí. Za normální cenu bych si rtěnku určitě nepořídila.

  • zrcátko na obalu
  • barva
  • hydratace
  • obal
  • cena


věk
25-34

Tak jsem také podlehla mánii a když měli v Rossmannu v akci za 50,-, tak jsem si 2 vzala - Petal Rebel a Oh La Lilac. Pigmentace je tak střední - když si po rtech tak 3x přejedu, tak je barva dostačující a mně to vyhovuje. Krásně hydratuje, tak na rtech vydrží o něco méně - tak okolo hodinky, ale nesmí se pít ani jíst - to už Color Whisper nevydrží. Jinak jsem s odstíny spokojená a koupě nelituji, na mé málo pigmentované rty je super :-)

  • cena v akci
  • krásně hydratuje
  • hodně odstínů na výběr
  • líbí se mi balení
  • pěkně voní
  • dlouho nevydrží na rtech


věk
25-34

Další recenze od 7.5.2013 11:14:26

Jestliže si někdo půjde tento výrobek koupit s tím, že jde o rtěnku, bude logicky zklamaný. Je to něco mezi rtěnkou, leskem a balzámem. Pigmentace je tedy slabší, než u klasických rtěnek, dá se však dobře vrstvit a pro mě osobně je maximálně vyhovující.Konzistence je příjemně krémová, bez třpytek, s lesklým efektem na rtech.Mám odstín "Oh la lilac" a je perfektní ! Plánuji dokoupit ještě další odstíny :-)

  • konzistence
  • cena
  • odstíny
  • nevím


Tato rtěnka je spíš takový balzám na rty. Není moc pigmentovaná a taky moc dlouho nevydrží. Připomíná mi trochu Labello. Stejně ji mám ale docela ráda, hezky rty zbarví. Nevadí mi, že ji musím nanášet častěji, nevysušuje, jde nanést i bez zrcátka a když dám víc vrstev, tak je i víc vidět. Balení je roztomilé růžové.

  • hydratace
  • pro někoho menší pigmentace a výdrž


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2013 16:44:04

Taky jsem trochu podlehla této mánii a koupila si odstín 440 - Orange Attitude a moc se mi líbí. Nejdříve jsem se trošku bála, aby nebyl na rtech moc výrazný, protože je to dost křiklavá barva, ale naštěstí ne. Dělá krásné, šťavnaté rty. Takže mě pigmentace vyhovuje maximálně. Rty dostatečně i hydratuje, protože konzistence je mastnější, lehce krémová. Vytváří hezký lesklý vzhled. A hezky voní, jakoby po ovoci. Pravda je, že cena by mohla být mnohem nižší, protože je to v podstatě tónující balzám a zdá se mi, že tyčinka ani není tolik velká. Možná o něco víc jak klasická rťěnka, ale svým charakterem bude docela rychle ubývat, takže v konečném důsledku je to z mého pohledu trochu předražené. Nicméně koupě nelituji,s výsledným efektem na rtech jsem maximálně spokojená. Výdrž jsem neočekávala bůhvi jakou. Co bych vytkla, že spodní část, kterou se "rtěnka" vytahuje z obalu by mohla být trošku větší - lépe by se vytahovala. Až mi dojde a bude někdy ve slevě, tak určitě koupím znovu.

  • krásný odstín
  • hydratace
  • celkový efekt na rtech
  • předražené


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2013 11:01:41

Chápu, že někdo z této rtěnky nadšený není. Když jsem si ji kupovala, přesně jsem věděla, že nejde o klasickou rtěnku, ale takový rtěnko-balzám na rty. Takže já jsem vcelku spokojená. Na výrazné rtěnky si moc nepotrpím, jen výjimečně, takže tento koncept rtěnky je mi blízký. Skutečně jde o takový zbarvený balzámek, který rty hezky promastí. Ale pozor, nepřijde mi, že by hydratoval, což je zvláštní. Když mám rty trochu suché, nevypadá na rtech vůbec dobře. Zalézá do vrásek, cuckovatí. Takže vím, že ho můžu používat jen v případě dokonale hydratovaných rtů. Výdrž je stejná jako u klasických balzámů na rty. Klidně bych si koupila ještě jeden odstín, ale ne za plnou cenu.

  • obarvený balzám na rty je dobrý nápad
  • promastí rty
  • výběr z několika odstínů
  • přemrštěná cena
  • zalézá do vrásek, cuckovatí na rtech
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 20.7.2013 19:38:00

Zlatý střed. Rtěnko - balzám mám ve 2 odstínech a i když jsou na pohled pěkné, tak na rtech je krytí slabší a pigmentace taktéž. Rtěnka ale dobře hydratuje. Celkově má slabou výdrž, je třeba často nanášet. Nevyhovující obal, raději mám click up rtěnky. Docela velký výběr hezkých odstínů, i když cena je za "balzám" příliš velká.

  • barevná škála
  • hydratace
  • nízké krytí
  • slabá pigmentace
  • obal
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 22.7.2013 15:52:39

Na tyto "rtěnky" jsem byla opravdu moc zvědavá,už proto,že jsou na to spíš negativní ohlasy.Za sebe musím říct,že jsem vcelku spokojená,nečekala jsem žádný extra zázrak a rtěnky mne nezklamaly.Mají super barvy,pravda je,že se musí přetřít na rtech vícekrát,ale to není problém,celkem dlouho drží a na rtech jsou velice příjemné,mám 5 odstínů a nelituji.Pokud se rtěnka setře,rty mají stále nádech té barvy a to dlouho.

  • pěkné letní barvy
  • cena
  • dají se koupit opravdu skoro všude
  • příjemná na rtech a barva drží
  • musí se přetřít vícekrát aby barva byla výraznější


Další recenze od 26.7.2013 09:26:06

Jak název napovídá je to jemná balzámo-rtěnka, příjemne hydratační podle mně ideální na léto, nebo jemné denní líčení. Nemusíte stále kontrolovat, jestly se rtěnka nerozpíjí. Super pro holčiny, co s rtěnkami začínají a bojí se do toho skočit rovnýma nohama :) Moje očekávání splnila dokonale.Navíc se nemusíte bát ani šílenejších barev, plus je, že se dá polde potreby navrstvit.

  • slabší pigmentace
  • krásne hydratuje
  • na aplikaci není potreba zrcátko
  • výber barev
  • cena
  • množství


Koupila jsem si ji nedávno..přišla mi do ruky náhodně při zkoušení různých rtěnek..zaujala mě cena (byla sleva) a také barvy..mě osobně sedla LUST FOR BLUSH...odstín trochu nude..ale mě sedí, jsem světlejší pleti..co se týče kvality..byla jsem trochu zklamaná výdrží..vydrží max hodinu..jídlo a pití nepřekoná..ale to se dá trochu očekávat, když je to spíše balzám..rty mi pěkně hydratuje..a barva na rtech vypadá opravdu hezky..taková svěží..obal je normalní..trochu jiný než v USA..mě se líbí..hlavně dávám velké plus za mini zrcátko na víčku.

  • obal se zrcátkem
  • barva / barvy
  • hydratace
  • výdrž


věk
25-34

Zo začiatku som bola nadšená týmto produktom ale neskôr. Po nanesení sa mi začne zlievať do rýh na perách a začala mi vadiť nepríjemná ťažká karamelová vôňa. Na perách vyzerá strašne a po tejto skúsenosti si ju už viac nekúpim. Kúpila som ju v akcii a teraz myslím, že k nej dostanete lak na nechty zadarmo. Možno to robí len ten môj odtieň ale ja by som ju ďalej neodporúčala.

  • pekný obal
  • nepríjemná vôňa


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2013 11:02:58

Já jsem si tyhle rtěnko-balzámy oblíbila, splňují přesně to, co jsem od nich očekávala. Dají se hezky vrstvit, od opravdu jemného tónování až po skoro plné krytí. Hydratační mi připadají tak akorát, balzám pod ně používat nemusím. S výdrží už je to horší, ale tak s tím se v této kategorii výrobků musí počítat. Pro mě super pomocníci na léto, ale i v zimě určitě najdou svoje využití.

  • hydratace
  • dá se vrstvit
  • odstíny
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 29.9.2013 18:35:34

Jsem moc ráda, že tyto rtěnko - balzámky nakonec dorazily i k nám do ČR!:) Mám 2 odstíny a chystám se na další. Balzám hezky voní, rty přiměřeně natonuje, na léto můj nejlepší pomocník.:) Navíc se mi libí, že odstíny jsou úplně bez třpytek. Vytkla bych jen hydrataci, ta totiž není nijak zázračná, tady jsem čekala něco více...:/

  • cena
  • snadno se nanáší
  • konzistence
  • výběr barev
  • slabší hydratace


věk
35-44

Další recenze od 10.10.2013 12:00:28

Tuto rtěnku jsem si koupila spíše ze zvědavosti. Je opravdu velmi lehká, lehce se roztírá. Barvy nejsou moc syté, spíš jen lehce tónují rty a dodají jím svěží lesklý nádech. Na rtech ale drží špatně. Po chvilce není po rtěnce ani památky. Přijde mi spíše jako tonovací balzám než rtěnka. Na druhou stranu mi ale rty vůbec nevysušovala a přijemně je hydratovala. Líbí se mi její obal.

  • lehké složení
  • dobře se roztírá
  • na rtech dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 11:16:39

Color Whisper mám velmi ráda. Když nemám chuť na normální plně pigmentovanou rtěnku, sahám po tomto. Pro mě úžasná, hydratační a mám po ní hebké rty. Za mě super věc. Miluju odstín 620 Bare to be bold. Je skoro neviditelný jako balzám, ale na rtech nechá krásný jemný nude povlak. V mojí kosmetické taštečce nesmích nikdy chybět

  • vzhled obalu
  • hydratace
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 2.2.2014 19:51:19

Tenhle rtěnkový balzám, nechápu proč zde přímo v názvu je psáno rtěnka, mi přijde vcelku dobrý. Jako první chci zmínit, že jako velký mínus beru obal, který se od originálu liší a není na něm jak poznat, o jaký výrobek jde. Mám odstín 430 Coral ambition, který na mě spíše působí růžově než do korálova, je to ale hezká barva, kterou bych si na rty nedala, kdyby šlo o normální pigmentovanou rtěnku. Má příjemnou texturu, krásně se nanáší. Výdrž je velmi slabá, více než hodinu určitě nevydrží, hydratace nic moc, ale pokud nemáte rty příliš vysušené, budou hezky vláčné, ale já si jí koupila právě proto, že je to jen lehce pigmentovaný výrobek, který se dá použít ve dnech, kdy nechcete působit příliš výrazně nebo máte moc výrazné oči. Dá se navrstvit, ale nepůsobí pak moc hezky, což mi ale dělají i rtěnky v takto světlé růžové, takže to asi bude jen tím odstínem, sytou a zářivě výraznou barvu ale nevykouzlíte. Do oka mi také padl tělový odstín, který chci také vyzkoušet. Cena bez slevy mi přijde vysoká, za 99,- je to asi nejvíc, co jsem za ni ochotná dát.

  • Hydratuje jen lehce, ale přece
  • Hezké odstíny
  • Barva se hodí i pro ty, které výrazné rtěnky nenosí
  • Balení se liší od zahraničního
  • Cena, pokud není sleva
  • Menší výdrž


věk
25-34

Rtěnku jsem dostala k Vánocům jako dárek a jsem s ní moc spokojená! Hledala jsem podobnou hydratační rtěnku Dior Addict a tato mi ji připomíná asi nejvíce. Hezky hydratuje, má úžasnou pigmentaci i výdrž (ačkoliv si na ní spousta holek zde stěžuje, já vzhledem k ceně nemám výtku). Obal je taky líbivý - jednoduchý, ale stejně elegantní. Určitě zkusím i jiné odstíny.

  • pigmentace
  • výdrž rtěnky
  • hydratace
  • dostupnost
  • cena
  • nic


Další recenze od 22.2.2014 13:03:37

Tak ja som maximálne sklamana, konzistencia super, ide dobre nanášať ale mne na dolnej pere hrozne zalieza do vrasok a potom vyzerám strašne, mám odtien 620 bare to be bold jemna nude farba taka do bledunka, a ešte mam coral ambition taje pekna na perach taka do ružovo oranžova, len škoda že mne to na perach akosi zalieza do tých vrások teda aspom tieto dve farby

  • dobre rozotierateľny na pere
  • zaliezanie do vrások
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2014 10:25:34

Jedná z mála rtěnek co mi vyhovuje, protože není úplně klasická, připomíná spíš balzám/lesk na rty s rtěnkou v jednom obalu. Velkým plusem je totiž hydratace rtů, nevysušuje rty a tak vypadá velmi dobře po nanesení, svěže a navíc má moc jemné odstíny, které jsou vhodné i na denní nošení pro ty, co rtěnku jinak běžně nenosí. Cena je celkem ok. Obal nic moc, v kabelce nemusí ten jemný plast přežít a nevypadá ani moc luxusně. Výdrž na rtech je o něco horší, ale málokterá rtěnka vydrží celý večer se stejnou pigmentací na rtech. Doporučuji a vyberu i další odstíny.

  • hydratace, jemnost a hezké odstíny
  • výdrž a obal


věk
15-24

Další recenze od 25.5.2014 13:16:45

Rúže majú krásne odtiene, ale sú málo pigmentované. Mám odtieň 530 who wore it red-er,ktorý pigmentovaný asi najviac. Americké verzie sú oveľa viac pigmentované ako u nás. Aj obal majú krajší. Tento klasický červený sa mi moc nepáči. Je to hydratačný rúž, takže nevysušuje pery a hydratácie je stredná. Na perách je príjemný ,výdrž je slabá asi 2 hodiny. "Vôňa " nieje ako u klasických rúžov, pripomína nie nejaké cukríky. Nepovedala by som ,že je tento produkt rúž, je to skôr predražený farebný balzam.

  • odtiene
  • nevysušuje
  • stredná hydratácia
  • voňa
  • cena
  • pigmentácia
  • výdrž
  • obal
  • množstvo produktu


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2014 14:20:13

Pro mně je to super věcička, hlavně na léto, kdy se moc nemaluji, tak stačí přetáhnout rty Whisperkou a získám hydrataci, lehké zabarvení i lesk v jednom kroku. Cena je taky super, v DM je už dlouhou dobu za 99,-. Malinké zklamání je z opravdu hodně lehkého zabarvení, vybrala jsem si odstín 720 Mocha Muse, což by podle fotek na netu měla být jedna z nejtmavších barev, ale vůbec mi to tak nepřijde. (Máme tu opravdu jinou kvalitu než v zahraničí?) Spíš je to nude odstín, hodně světle hnědý , ale i tak hezký. Určitě si koupím ještě nějaké odstíny a doporučuji všem vyzkoušet.

  • Vše v jednom kroku
  • Jednoduchá aplikace
  • Lehké tónování vhodné na denní nošení
  • Cena
  • Hydratace
  • Nelepí
  • Asi tu máme podřadnější řadu se světlejší pigmentací


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2014 13:37:04

Tenhle barevný balzám jsem zakoupila před třemi dny v Rossmanu, od té doby mé rty nejsou vysušené a nepraskají. Stěžovala bych si snad pouze na konzistenci, balzám mi přijde mazlavý a na rtech moc dlouho nevydrží. Nicméně odstín 120 Petal Rebel má krásnou žvýkačkově růžovou barvu. Na kvalitu obalu žádné stížnosti nemám.

  • Kvalita obalu
  • Nevydrží na rtech moc dlouho.
  • Nepříjemná konzistence


věk
15-24

Další recenze od 22.10.2014 20:02:12

Nečakala som že bude silno hydratovat ani silno farbiť ako klasicke ruže :) mam petal rebel a vyhovuje mi. Jemne zvyrazni pery a vydrži tak 2h , použivam aj ceruzku na pery od goshu ktora pery este viac zvyrazní :) cena je trocha vyssia na to že je to len taky "farbiaci balzam" co nehydratuje :) pekny obal musi byt. No a pri popraskanych perach zalieza do suchych casti.

  • pekny obal
  • pestre odtiene
  • nepoužiteln pri popraskanych perach
  • nehydratuje
  • kvalita/ cena


Další recenze od 27.10.2014 12:17:31

Pokud sháníte rtěnku v pravém slova smyslu, radím nekupovat, hrozí zklamání, (slovo gelová ho opravdu vystihuje ),ale pokud chcete více zabarvený balzám je to pravá volba. Protože jsem věděla, co čekat, byla jsem velice spokojená. Vlastím dva krásné odstíny 210 Oh La Lilac a 310 Mad for Magenta. Svou funkci plní, dodá rtům šmrnc, ale co musím opravdu vytknout je VÝDRŽ, mě osobně vydrží perfektní 30 minut. Shrnutí, na takové to běhaní po městě bomba, ale například na večerní akci katastrofa.

  • příjemná textura
  • svěží odstíny
  • výdrž mizivá !!


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 18:30:54

Tyto rtěnky jsem chtěla zkusit když jsem o nich četla na internetu, mám dva nude odstíny, na rtech jsou příjemné, barvy jsou přirozené, nemám ráda moc divočinu, moc dlouho na rtech nevydrží, jsem ráda, že nezvýrazňují nedokonalosti, nevysušují mi rty, ale taky nehydratují, jsou to pro mě spíš balzámo-rtěnky, akorát mě mrzí, že je jich v balení tak malinko, přijde mi, že jsem se párkrát namazala a už je půlka pryč, jestli ji dodělám pořídím si ji asi znova, i když není úplně nejlepší, ale jsem s nimi spokojená

  • hezké barvy
  • nevysušují
  • nehydratují
  • výdrž


věk
45-54

Další recenze od 28.4.2015 08:52:32

Tuto rtěnku jsem koupila náhodou, měli ji ve výprodeji - a nelituji. vyhrabala jsem dva nude (světlejší a tmavší) odstíny, které jen lehce tónují, ale zato mám výborný pocit jemné péče: konzistence je lehoučká, krásně se nanáší a - tedy podle mě - hydratuje rty. mírně se leskne (je v ní téměř neznatelně perleti), takže působí přirozeně a spíš jako balzám s příjemnou, jakoby sladce čokoládovou vůní. obal je také moc hezký, štíhlý a má šmrnc. pokud bude možnost koupit tuto řadu v budoucnosti, určitě to udělám ;)

  • obal
  • jemně voní
  • přirozeně tónuje
  • a bambucké máslo
  • obsahuje jojobu
  • nenašla jsem žádný


věk
35-44

Tahle rtěnka mě zajímala, ale moc mě nenadchla. Vadilo mi víčko s z křehkého plastu, který se počase vychodil a nedrželo na rtěnce, barvy jsou pěkné, ale opravdu takové "šeptací", lehké , velmi transparentní, dokonce bych řekla že jemné tak, jako mají některé barevné balzámy na rty. Výdrž byla podprůměrná, na léto jen tak na rychlo na rty dobrý, ale jinak žádný zázrak. Tónovaný balzám za polovinu udělá úplně tu stejnou službu.

  • slabé krytí
  • víčko špatně drží


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené