Essence Smokey Eyes Brush recenze a zkušenosti

Štětce na oči Essence Smokey Eyes Brush
Štětce na oči Essence Smokey Eyes Brush - obrázek 1
Štětce na oči Essence Smokey Eyes Brush - obrázek 2
Štětce na oči Essence Smokey Eyes Brush - obrázek 3
5 4.1 30
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Smokey Eyes Brush

Tento štětec má velmi jemné štětiny a je jich hodně, takže se stíny na víčko nanáší velmi dobře. Ale nemile mě u něho překvapily dvě věci. A to, po vybalení zápach umělé hmoty, který naštěstí rychle vyčichl. A později, když jsem ho vyprala, že pouští fialovou barvu ze štětin. Znovu už bych si ho asi nekoupila.

  • jemné husté štětiny
  • pouštění barvy
  • zápach plastu


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 23.3.2012 23:41:33

Za málo peněz, hodně muziky- nepelichá, dá se s ním slušně vystínovat, já s ním nemám problém nanést i stíny na víčko. Kdo koupí, neprohloupí. I když jednu malou chybičku má- jak už bylo řečeno, po rozbalení trošku zapáchá umělinou, to ale jedno vyprání zpraví.

  • cena
  • kvalita
  • design
  • trošku zapáchá umělinou


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.4.2012 01:34:40

Za mě tedy fakt ne. Nevím, jestli třeba můj štětec není vadný kus, ale strašně mi pelichá a tím se stává úplně nepoužitelný. Ulpívání fialových štětin na očním víčku je prostě průšvih. Za sebe doporučuji odolat takové lákavé ceně a raději si připlatit za kvalitnější štětec. Naprosto vyhozené peníze.

  • cena
  • pelichá


Další recenze od 7.4.2012 13:10:24

Tento štetec ma zaujal hlavne cenou aj fialovo-čiernym vzhľadom. Je to pekná imidžovka, svoju prácu na ktorú je určený spraví dokonale... Na smookey eyes je ako stvorený, krásne sa ním robia prechody medzi farbami. Štetinky mi vôbec nevypadávajú, ani mi pri rozbalení štetec nezapáchal umelinou.

  • cena
  • kvalita
  • vzhľad
  • žiadne


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 9.4.2012 18:39:59

U tohoto štětce bude opravdu rozdíl kus od kusu, takže nezbývá než ho zkusit. Ale osobně bych ho doporučit mohla, nepatří mezi nejkvalitnější štětce, ale za tu cenu je do začátku určitě vhodný. Co se týče pelichání, tak jsem zaznamenala dohromady asi 2 vypadlé chloupky a ani nijak nesmrdí. Ocenila bych trochu jemnější štětinky, ale není to nic strašného. Nejsem ani nikterak odvázaná z jeho vzhledu, líbil by se mi nějaký méně trendy, ale to už je podružné.

  • cena
  • hustota štětinek
  • mohl by být jemnější


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.4.2012 00:20:44

Trochu mě překvapilo, že nemá až tak jemné štětinky jako ostatní štětce od Essence, nicméně to není nic hrozného. Vůbec nepelichá, je dobře hustý a pracuje se mi s ním skvěle. Cena je příjemná. Co mi trochu vadí, že při mytí pouští fialovou barvu, ale i přesto si myslím, že se dá doporučit.

  • nepelichá
  • je dobře hustý
  • hezky se s ním pracuje
  • cena
  • pouští fialovou barvu
  • mohl by být jemnější


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.4.2012 10:17:12

Bez tohoto štětce si dnes již nedokážu představit líčení očí. Vzala jsem ho na zkoušku, protože jsem tenkrát svůj oblíbený štětec ztratila a už mi zůstal :) Píšete, že vám pelichá, pouští barvu apod. - já osobně jsem se s žádným takovýmto nedostatkem zatím nesetkala, asi jsem měla zrovna štěstí na kus. I když jsem velice náročný uživatel, tomuto produktu nemám co vytknout.

  • nízká cena
  • krásně stínuje
  • nepelichá
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.4.2012 13:50:27

Za to že jde o štětec od Essence za 45 korun tak musím říci že mě překvapil. Nepelichá štětinky mi přijdou akorát nemyslím si že jsou nějak moc tvrdé, na práci na kterou je určen mi přijde dobrý.Jediné co mi přijde zvláštní je to že štětinky jsou fialové uvítala bych třeba bílou nebo béžovou ale to je detail.

  • nepelichá
  • cena
  • barva štětin


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 10:12:34

Nějakou náhodou se mi objevil doma a tak jsme ho vybalila a zkusila. A on se hned ulomil z rukojeti, bylo to asi špatně nalepené, slepila jsem vteřinovým lepidle a stále se trochu "kvrdlá", ale to nevadí, stejně ho nepoužívám. Plusem může být cena, pro začátečnice (kam se řadím i já, ale asi jsem jen náročná a co se kvrdlá, to letí) nevadí ani nepřesně střižený oblouk. Je to syntetika, ale docela jemná, neškrábe.

  • cena
  • ulamuje se z rukojeti
  • pouští chlupy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.6.2012 10:22:07

Pro mě teda nejlepší štětec co jsem kdy měla! Nikdy jsem si tak snadně a dobře neudělala stíny jako s ním. Vůbec nepelichá a má dobrý tvar takže asi proto a taky je hezky jemný. Už ho mám docela dlouho,rok určitě a pořád je ve stejném stavu jako když jsem ho kupovala.Za mě fakt super.

  • Stínuje se s ním hrozně lehce
  • Ideální tvar
  • Nepelichá
  • Vydrží dlouho
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.7.2012 09:52:54

Štětec mi maximálně vyhovuje. Stíny si nedělám moc často, proto jsem nechtěla kupovat štětec za několik stovek, ale sáhla jsem po tomto zapár korun. Čekala jsem, že to bude takový horší průměr, ale hrozně mile mě překvapil. Má jemňoučké a husté štětinky, jednoduchý desing. Po rozbalení sice trochu zápáchal umělotinou, ale rychle se to vyvětralo :) S pelicháním a pouštění barvy problém nemám :)

  • cena
  • jemnost a hustota štětin
  • jednoduchý vzhled
  • nepelichá (ani barvu nepouští)
  • chvilkový zápach po umělé hmotě


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.10.2012 22:04:53

Tohle je opravdu super štětec:-) krásně roztírá stíny a vytváří smokey eyes. Mě tedy umělinou nesmrdí ani nepelichá a ani nepouští fialovou barvu. Jen mě trochu štvalo, že jsem všude viděla cenu 40 Kč ale v Globusu stál 60 Kč ale i tak ta dvacka zato stála. Mužu jenom doporučit.

  • desing
  • kvalita
  • cena
  • plní účel
  • nemá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.12.2012 16:39:06

Asi jsem měla štěstí na kus, ale za mě naprostá spokojenost. Vyzkoušela jsem i dražší, ale k tomuto se vracím. Líbí se mi i jeho design. Vůbec nepelichá nezapáchá, ani neztrácí barvu. Má jemné štětinky, krásně se s ním pracuje. Nemám nic, co bych mu vytkla. Určitě do něj půjdu znovu.

  • cena
  • dostupnost
  • přesná aplikace
  • barevné provedení
  • přesnost nanášení
  • žádné


Další recenze od 9.1.2013 20:28:52

Není to vyloženě propadák, za tu cenu fajn štětec. Je hezky hustý, ale zezačátku z něj vypadalo dost štětin. Má dlouhou rukojeť. Je ale poměrně hrubý, což mě překvapilo, protože ostatní štětce od Essence jsou příjemné. Nelíbí se mi, že je fialový, na druhou stranu z něj barva nepouští, takže je to jedno. Dá se s ním pracovat poměrně hezky, pokud sháníte levný a průměrný štětec, jděte do něj.

  • cena
  • je hustý
  • mohl by být jemnější
  • barva


věk
15-24

oči
šedé

Tenhle štěteček jsem si koupila, abych vyzkoušela nějaký štěteček od této značky.Podle později čtených recenzí jsem měla velkou kliku.Můj štěteček je naprosto v pořádku, chlupy moc nepelichají a jsou jemné, při praní pouští barvu minimálně.Není to štěteček, který bych používala denně, ale používá se celkem dobře. Designe štětce mi taky nepřijde špatný. Myslím, že je to ideální štěteček pro mladé slečny, které si nechtějí nebo nemůžou koupit drahé štětce.Cena je jeho velkou předností.

  • cena
  • designe
  • použitelnost
  • docela jemný
  • trošku pouští barvu
  • hodně lidí měla se štětcem problémy


Tento štetec používam nielen na "blendovanie" ale aj na normálnu aplikáciu.Štetinky sú jemné a husté.čistenie velmi dobre sa mi čistí , dobré na ňom drží očný tien a dá sa použiť aj na kremove očne tiene .Ja som sním veľmi veľmi veľmi spokojná a určite za takú smiešnú cenu si ho kupin aj druhý krát.

  • chlpaty
  • cena
  • jemny
  • nič


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2013 20:14:03

Tak tenhle štětec se rozhodně povedl. Používám ho k stínování očního záhybu a nemůžu si ho vynachválit. Pro začátečnice je určitě super, i když štětinky by mohly být o kousek delší. Všehovšudy mi vypadli 3 chlupy, ale nehortím ho. Zatím jsem ho neprala, a jak tady některé píší o tom zápachu, nečuchala jsem k němu zezačátku takže nemůžu posoudit. Prodává se v hezkém plastovém obalu takže ho můžete použít znovu.

  • cena
  • kvalitní
  • dobře rozmazává stíny a vytváří přechod
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.3.2013 14:52:49

Mám i zkosený štěteček na gelové linky od Essence, tak jsem zkusila i tento na smokey eyes a nemůžu si stěžovat. Štětinky jsou jemné, nevypadávají, nebarví ani štětec nijak nepáchne. Používám ke stínování očního záhybu a rozblendění tmavšího stínu ve vnějším koutku. Za tu cenu fajn koupě.

  • cena
  • jemnost štětin
  • nepelichá
  • dobře se s ním pracuje
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.3.2013 20:48:50

Po mých předešlých zkušenostech se štětci od Essence jsem chtěla vyzkoušet i tady ten a musím říct, že mi na moje líčení bohatě stačí a dražší štětec by byla jen zbytečná investice. Za tu cenu je opravdu super. Nepelichá a je jemný, velice dobře se mi s ním líčí a určitě si koupím ještě jeden.

  • nepelichá
  • dobře se s ním manipuluje
  • jemné štětinky
  • cena
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 14.3.2013 15:24:14

neviem či som natrafila na zlý kus alebo čo, ale mna štetec dosť škriabal. podla recenzií som očakávala niečo lepšie. štetec občas používam, ale mám doma lepšie ktoré neškriabu. Štetec našťastie neplzne. Nový si už asi nekupim, Aj ked pri intenzite používania to ani nebude tre ba lebo ho asi ani nezničím...

  • cena
  • tvrdé štetinky ktoré škriabu


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2013 10:10:09

Mám ho asi 2 roky a jsem naprosto spokojená. Má krásný design, dobře se s ním pracuje a je za super cenu. Vůbec nepelichá ani nesmrdí a nebarví. Má husté jemné štětiny, jsou pěkně střižené. Sobře padne do ruky. Půjčila jsem ho jednou kamarádce a byla z něj nadšená. Asi záleží od kusu, ale za mě ano. Za malou cenu hodně parády :-)

  • barva
  • tvar
  • husté jemné štětiny
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.9.2013 14:56:44

Naprosto skvělý štětec na oční stíny. Já jsem s ním moc spokojená a za tu směšnou cenu! Moc se mi líbí fialovo-černé provedení, které se mi zamlouvá daleko více, než obyčejné bílé nebo černé štětce. Se štětečkem se dobře pracuje, štětiny jsou jemné a nabírají akorát očního stínu. Je pravda, že ze začátku trošku smrděl, ale normálně k němu nečuchám a po jednom vyprání se zápach ztratil. Občas trošku pouští štětiny, ale není to nic hrozného a není to pořád. Pro moje začátky se stínováním naprosto stačí a jsem s ním spokojená.

  • design štětce
  • jemné štětiny
  • cena
  • občas pelichá
  • ze začátku zapáchal


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.10.2013 22:54:19

Na oči nedávám moc velký důraz. Často si vystačím jenom s gelovýma linkama a řasenku a předtím si udělám make-up a tvářenku, pak to přepudruju a můžu jít. Jsou ale dny, kdy si ráda hraju se stíny. Na blozích hodně doporučovali tenhle štětec na rozmazávání stínů. Jakožto na zkoušku jsem ho vzala. A paráda. Stíny potom vypadají dobře a není s ním problém ani nanášet spodní linku stíny. Nicméně trochu mě na tváří píchá

  • Snadná práce s ním
  • slouží svému účelu
  • design štětce
  • píchá


věk
15-24

oči
hnědé

Za mě bych mohla doporučit. Po vybalení sice byl trochu cítit zápach uměliny, ale ten velmi rychle vyčichl. Byl to můj první štětec na kouřové líčení a skvěle se s ním pracuje, nevypadávají mě z něj štětinky a je úžasně jemný. Stíny dokáže bezvadně rozmazat. Balení se mi líbí, kombinace fialové a černé působí elegantně.

  • Vzhled
  • Nepelichá
  • Jemný
  • Skvělá spolupráce s ním
  • Z počátku zápach uměliny


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.5.2014 12:37:49

Tento štětec jsme si koupily s mamkou. Stojí cca 40,- a je v obalu. Líbí se mi barvené zpracování, dobře se s ním pracuje. Mě zatím drží pohromadě, ale mamce upadla rukojeť, takže kvalita zpracování nic moc. Štětiny mi zatím nepelichají a barvu při mytí nepouští. Takže za málo peněz dost muziky. Už bych si ho ale nekoupila

  • Cena
  • Dostupnost
  • Nepelichá
  • Obal
  • Kvalita zpracování štětce


věk
25-34

oči
hnědé

Pro mě jeden z nejlepších štětců na oční stíny, jaký jsem zatím měla. Stálice v mé výbavě. Používám prakticky denně k vystínování víček a pohrávání si s barvami. Štětinky jsou příjemně měkké a zakulacení je super přesně pro hrátky s barvami. Oceňuji i výdrž a kvalitu štětce a štětin především, protože za dva roky co jej mám, mi vypadlo úplné minimum štětin a to štětec několikrát do měsíce peru. Určitě doporučuji!!!!

  • cena
  • kvalita
  • materiál
  • funkčnost
  • neexistuje :)


věk
25-34

oči
zelené

Tento štětec není úplně nejlepší, ale mě vyhovuje, hezky se s ním ztrácí stíny, dobře se umývá, nevypadávají z něj štětiny, hezky se drží, jsem s ním moc spokojená, koupila bych si další, ale bohužel už jsem ho ve stojanech essence vůbec neviděla, za tu cenu je to moc dobrý štětec, mám ho asi přes rok a pořád je v dobrém stavu, používám skoro každý den

  • funguje
  • dobře se čistí
  • dostupnost


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.5.2015 21:32:59

Mám viacero štetcov od Essence pretože sa mi veľmi páči ich desing. Tento má tmavo fialové chlpy a čiernu rukovať čo je podla mňa veľmi podarená kombinácia. štetec mám už dlhšiu dobu a ešte stále nepúšťa chlpy, ľahko sa čistí dobre sa s ním pracuje(používam ho na blendenie) a dokonca ani nesmrdel umelinou ako štetce od Essence zvyknú. Jediné čo mu môžem vytknúť je to že nieje taký mäkučký a jemný ako ostatné štetce od Essence za čo mu uberám jednu hviezdičku.

  • desing
  • nepĺzne
  • dobre sa s ním pracuje
  • ľahko sa čistí
  • nesmrdí umelinou
  • cena
  • nieje mäkký ani jemný ako ostatné od Essence


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.1.2016 22:24:26

Tento štětec je super, pokud přihlédnu k tomu, že stojí opravdu pár korun. Mám na stíny i kvalitnější (a dražší) štětce, ale tenhle mi přijde skvělý proto, že když si jich koupím třeba 5 najednou, tak je to pořád za super cenu a využiju je na různé barvy silně pigmentovaných stínů. Vyhovuje mi velikostí, není příliš velký. Štětiny jsou jemné a dostatečně husté. Určitě jsou i lepší štětce, ale za tu cenu je to naprostý luxus.

  • cena
  • nepelichá
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené