Maybelline Dream Matte Mousse Foundation recenze a zkušenosti

Pěnový makeup Maybelline Dream Matte Mousse Foundation
Pěnový makeup Maybelline Dream Matte Mousse Foundation - obrázek 1
Pěnový makeup Maybelline Dream Matte Mousse Foundation - obrázek 2
Pěnový makeup Maybelline Dream Matte Mousse Foundation - obrázek 3
5 3.5 28
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 330 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Dream Matte Mousse Foundation

Další recenze od 12.3.2012 16:31:21

Velmi dobrý make up pěnové konzistence. Stačí ho opravdu jen velmi málo. Dobře se nanáší. Nekryje uplně dostatečně, ale který jo :-). Myslím, že se hodí na mastnou a problematickou pleť. Není moc vhodný na suchou pleť. Dost vysušuje a zvýrazňuje šupinky.

  • přijatelná cena
  • snadno se nanáší
  • dobře matuje
  • docela dlouho vydrží
  • krycí schopnsot dobrá
  • nevhodný na suchou pleť
  • žmolkovatí
  • otírá se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 16:57:57

Vůbec mi nevyhovuje. Zdá se mi že na mastné pleti nemá žádnou výdrž, ihned se setře. Na suché pleti strašně zvýrazňuje šupinky. Krytí pro aknózní pleť je nedostačující. Dobře se nanáší al obal není zrovna hygienický

  • Snadno se nanáší
  • Je lehký a matuje
  • Myslím si že je vhodný na normální pleť bez nedokonalostí, pouze pro matující efekt
  • Na mastné pleti nedrží
  • Na suché pleti zvýrazňuje šupinky a suchá místa
  • Nehygienické balení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 17:12:13

Není špatný, je lehký, odstíny jsou přirozené, hodí se na mastnou pleť, kryje středně, na suchou pleť se určitě nehodí - hrozně vysušuje a zvýrazňuje suchá místa. Používám ho jen občas - líbí se mi rychlé jednoduché použití, dobrý i jako korektor - rychle zasychá. Vydrží docela málo, protože se nedá zafixovat pudrem.

  • úžasně lehký
  • dělá hebkou pleť na dotek
  • vypadá přirozeně
  • vysušuje
  • krátká výdrž
  • zvýrazňuje suchá místa


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 16:54:23

Tomuto make upu jsem absolutně nepřišla na chuť. Špatně se nanáší, nesjednotí pleť, nezakryje nedostatky, dělá žmolky. Také na obličeji moc dlouho nevydrží. Za mě ne.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 00:50:07

Mám smíšenou až mastnou pleť, make-up se mi špatně nanášel, přišlo mi, že ještě více zvýrazňuje rozšířené póry. Výdrž skoro žádná, už za dvě hodiny jsem měla lesklý celý obličej. Hodně jsem si od něj slibovala, ale dost mě zklamal.

  • žádná
  • malá výdrž
  • zvýrazňuje nedokonalosti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 13:38:32

Mám smíšenou, spíš mastnější pleť, a tenhle make up mi nevyhovoval. Rychle se odíral, nevydržel, místama hodně žmolkoval, nesjednotí a krytí skoro žádné. Nadruhou stranu konzistence je příjemná, dobře zmatňuje, je vážně lehounký a ple't je po něm příjemná na dotek.

  • příjemná, lehká konzistence
  • dobře zmatňuje
  • rychle se otírá, nevydrží


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 19:23:01

Dream matte mousse je make-up, který mi opravdu vyhovoval, ale pouze tehdy, když jsem měla pleť bez pupínků a akné. Nevyhovoval mi způsob aplikace- šáhnout do malé mističky prstem mi nepřišlo moc estetické, takže jsem používala houbičku a pěna rychle ubývala. Dělá ale krásnou pleť.. :)

  • Pěnová konzistence
  • Sjednocuje pleť
  • Zmatňuje
  • Špatná aplikace
  • Dokonale nezakryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 15:59:20

Jednu dobu jsem ho používala více. Docela mi i sedl, ale někdy trošku žmolkovatěl. Ale matující účinek to na mě nemělo. Kryje středně a to jenom první polovinu dne. Pleť jsem měla hned po aplikaci pěknou, ale jinak výdrž nic moc. A mínusem je nepraktické balení. Skleněná lahvinka, těžká do kabelky a nepraktické nanášení jinde než doma. I když doma mi přišlo docela pohodlné do doby, než jsem musela prstem vyšťourávat zbytky a s dlouhými nehty to nebylo nic moc.

  • dělá pěknou pleť
  • kryje středně
  • nevydrží
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tak za mě tento make-up už nikdy více. Nenadchly mě odstíny, přišly mi všechny moc nepřirozené. Rozhodně nezvládne zakrýt všechny nedostatky-ale tomu dopomůže korektor. Největší mínus má u mě za to, že strašně moc vysušuje a to dokonce i v místech T-zóny, kterou mám mastnou a dělá na pleti šupinky.

  • pro mě žádné
  • vysušuje
  • dělá šupinky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 10:41:00

Tento make-up miluji! Nevysušuje plet, vydrží dlouho, netvoří se mi z něj akné a zakryje všechno potřebné (kruhy pod očima, drobné pupínky) Krabička se mi líbí a mě naopak příjde praktický, až na to, že se dá snadno rozbít. Prostě jedno velké plus, doporučila bych ho spíše slečnám-ženám s méně problematickou pletí.

  • Nevysušuje
  • Stačí malá vrstva
  • Cena
  • Obal
  • Žádné


Zlákala mě reklama...Horší make-up jsem snad neměla. Je příšerně hutný, nanáší se naprosto blbě, dělá dojem masky. Pokud na něj dám ještě pudr, vypadá to ještě hůř. Nevhodný pro suchou pleť se šupinkami, ani krém pod to nepomohl. Už bych si ho nikdy nekpupila, za tu cenu seženu v drogériích mnohem lepší.

  • nic
  • kvalita


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2012 14:41:28

Tento make-up jsem měla mockrát, byl mým nejoblíbenějším, když jsem mívala mastnější pleť. Časem mi přestal vyhovovat - vyloženě suchou pleť sice nemám, spíš smíšenou, ale určitě mnohem sušší než jsem mívala, takže mi tento make-up začal připadat po rozetření na tvářích moc suchý. Ale na mastnější pleť super, mohu doporučit, byla jsem s ním vždy moc spokojená. Dobře a rychle se s ním pracuje - hezky se roztírá a vypadá přirozeně, pleť je po něm zmatněná a hebká. Stačí ho použít malé množství. Krytí bych označila za střední, s výdrží jsem byla spokojená. Je neparfémovaný, nebála bych se ho použít ani na citlivou pleť. Pokud jde o balení, obecně jsou praktičtější make-upy s pumpičkou, ale tento býval moje stálice a nabírání z kelímku mě nijak nerušilo.

  • pleť je matná a hebká
  • vypadá přirozeně
  • dobře se roztírá
  • snadná a rychlá aplikace
  • při použití na správný typ pleti žádné


Další recenze od 6.8.2012 15:20:05

S tímto makeupem jsem velmi spokojená. Dobře se nanáší a roztírá, pleť je po něm pěkně matná, takže není potřeba použít pudr. Krytí je dostatečné - zakryje menší nedokonalosti, ale na větší pupínky je potřeba použít ještě korektor. Jediná věc, co mi trochu vadí je, že se mi někdy po nanesení vytvoří na nose šupinky., to se ale dá vyřešit tím, že si nos předtím namažu krémem. Je fajn, že je dostupný i v odtínech vhodných pro velmi světlou pleť. U jiných značek mám totiž problém, že i nejsvětlejší odstín je příliš tmavý. Balení je praktické a dobře se používá.

  • dostupný ve světlých odstínech
  • dobré zmatnění - není třeba použít pudr
  • snadno se roztírá
  • přirozený vzhled pleti
  • dostatečné krytí
  • zvýraznění šupinek na nose


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.11.2012 11:20:42

Zalejzá mi do pórů a jizviček, krytí žádné a i když je má pleť mastná, po nanesení make-upu se mi dělají suché šupiny. Za tu cenu bych si ho znovu nekoupila. Konzistence je opravdu pěnová, příjemná na dotek a hezky se roztírá. Balení hodnotím též kladně, i když pro některé může být nehygienické.

  • příjemný na dotek
  • cena


Další recenze od 24.11.2012 22:16:36

Tento make-up jsem dostala jako dárek, sama bych si ho nejspíš nekoupila, ale velmi mile mě překvapil. Na mastnější pleť naprosto ideální. Je lehoučký a krásně matuje. Cena je docela velká, na to že objem není zas takový, ale stačí nanést opravdu malé množství. V kombinaci se stejným pudrem docílíte skvělého efektu.

  • lehký
  • výborně matuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.1.2013 09:13:40

Můj oblíbený drogérkový make-up, který mám opravdu moc ráda. Zbožnuji jeho lehké pěnové složení, díky tomu se opravdu krásně roztírá a stačí malé množství. Je vhodný spíše pro pleť s minimem nedokonalostí. Pleť ale dělá opravdu krásnou, skvěle matuje a pleť je krásně hebká.

  • Široká škála odstínů
  • Jemné pěnové složení
  • Při použití stačí malé množství
  • Krásně a jednoduše se roztírá
  • Pro mne jsem žádný nedostatek nenašla


Další recenze od 14.3.2013 20:58:17

Vrátila jsem se k němu po delší době a jsem naprosto spokojená. Vyhovuje mi mnohem víc než tekutý a v kombinaci s korektorem je výsledek bezchybný. Asi není vhodný pro hodně problematickou plet´, protože má horší krycí schopnost. Ale na druhou stranu plet´ mírně vysušuje a po nějaké době používání jsem zaznamenala redukci tvorby mazu. Není nutná fixace pudrem, neotírá se, neflekatí, vydrží i 6 hodin, přirozené odstíny. Lepší je nanášet kabuki štětcem, jinak hrozí efekt masky.

  • sametová plet´
  • přirozený odstíny
  • není nutná fixace pudrem
  • slabší krycí schopnost
  • mírně vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2013 11:01:32

Mám mastnou plet a jsem naprosto nadšená:) do ted jsem pouzivala jen obyc pudr protože se mi vždy strašně mastila pleť a tohle je jediný makeup ,který jsem kdypoužívala dlouhodobě a neucpával mi pory a netvořili se z něj černé tečky :) za mě rozhodně ano

  • matný vzhled
  • dobrá rostíratelnost
  • stačí malé množství
  • dlouho vydrží
  • obličej se leskne nejdríve po 10hodinách
  • při nedostatečné vstřebání nebo nepoužití krému se tvoří žmolky


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.8.2013 15:03:39

Já jsem s tímto make-upem docela spokojená. Používám ho cca dva roky (odstín 040 fawn). Líbí se mi na něm, že ač jsem velká bledule, tak je po nanešení přirozený a nevytváří dojem masky jako se mi to stávalo u tekutých make-upů. Ale na druhou stranu opravdu hodně vysušuje a mám po něm pleť samou šupinku. Takže se příště poohlédnu po jiném.

  • nevytváří dojem masky (přirozený)
  • vysušuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2013 10:48:45

Můj první make-up vůbec. Pomáhala mi ho vybírat moje kamarádka a ta mi rovnou doporučila ten nejsvětlejší, co tam měli. Jako žabař jsem byla ráda, že nějaký make-up mám. Ale moc jsem ho nepoužívala. Konzistence mi přišla zvláštní, ale docela mi vyhovoval. Nicméně nedávno jsem si ho zkusila vzít do práce a pak jsem se styděla za sebe. Kolegyně mě upozorňovaly, že se strašně lesknu, smrděl, byla jsem v něm jako mrtvola, měla jsem po obličeji žmolky a dělal mi mapy - no kdybych byla bez něj, vypadala bych líp. Po téhle zkušenosti jsem ho rovnou vyhodila a koupila si mnohem lepší Bourjois Healthy mix za podobnou cenu. příště si ho už fakt nekoupím. Balení bylo taky strašně nepraktický. Hrůza

  • Příjemný na pleti
  • dělá mapy
  • žmolkovatí
  • nevydrží být matný
  • smrdí
  • dělá mapy


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 24.11.2013 19:32:16

Penové make-upy mám celkom rada, dobre sa s nimi pracuje a na pleti vytvárajú matný a hladký povrch. Tento sa mi dokonca páčil aj vôňou. Avšak krytie je pre potreby mojej pleti nedostatočné, akné ani jazvičky po akné nezakryje. Odtiene sú na mňa príliš tmavé a opäť skôr dooranžova, aj ten najsvetlejší bol dosť tmavý, skôr možno na leto, v zime určite nie. No a bohužiaľ nejako dlho tento make-up nevydrží. Ale inak nie je zlý, je to taký priemer.

  • dobre sa nanáša
  • zmatňuje pleť
  • slabá výdrž
  • nekryje
  • odtiene sú príliš tmavé
  • nepraktické balenie


věk
45-54


dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2014 22:57:47

Perfektní pěnový make -up,používám ho už několik let,je lehký a přesto výborně kryje,normálně kupuji 040Fawn,jen v létě používám ten nejtmavší,kvůli opálení.Dřív jsem kupovala makeupy tekuté,ale po vyzkoušení pěnového už jiný nechci...ostatní mi přijdou tak hutné,tento ani necítím.Určitě budu kupovat dál :-)

  • lehký
  • krycí
  • kvalitní
  • vydrží dlouho
  • přirozený
  • neleskne se
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.10.2014 15:25:17

Tento make-up jsem používala asi 10 let, ještě v dobách, kdy byl uvnitř s kuličkou a tou se zatřáslo, ten pak přestaly vyrábět a místo něj byl tento. Poslední roky jsem měla odstín 010 Ivory, ale i ten už byl na mě trochu tmavší. S make-upem jako takovým jsem já osobně byla spokojená. Nedovedu si představit používat ten klasický "vodový". Bohužel po zjištění jeho složení - nejméně 5 Parabenů (obsahují ženský hormon Estrogen), silikonů a dalších složek, jsem jej už nedala na obličej.

  • Jako make-up je dobrý.
  • Příšerné a nebezpečné složení!


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2014 00:23:05

Tento make-up jsem, ani nevím proč, používala několik let. Nejspíš proto, že byl můj první a neměla jsem srovnání. Vyzkoušela jsem postupně několik různých odstínů (které jsou mimo jiné celkem povedené). Tento make-up bych doporučila spíše pro mastnější pleť, jelikož i s podkladovým krémem dost vysušuje a zvýrazňuje suchá místa. Po nanesení vypadá celkem pěkně, ale výdrž není nijak perfektní (cca 7 hodin jakštakš vydrží). Kryje obstojně. Nanášení trvá delší dobu, zato stačí malé množství a make-up vydrží velmi dlouho. Balení je také praktické pokud cestujete letadlem (není to tekutina). Shrnula bych to takto: neurazí - nenadchne.

  • střední krytí
  • sametový efekt po nanesení
  • stačí malé množství = dlouho vydrží
  • vysušuje pleť
  • zvýrazňuje suchá místa
  • nic moc výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2015 19:53:57

Tento make-up jsem používala už je to moc dávno, vím, že mi nevyhovoval, protože i když jsem tenkrát měla ještě mastnější pleť tak hodně vysušoval a pak se na pleti srážel a dělal mapy, odstín jsem měla nejsvětlejší a to bylo v pohodě, roztíral se dobře prsty, balení v kelímku mi nevadí akorát bylo těžší, nepotřebuji znovu

  • hezké balení
  • dobře se roztírá
  • vysušuje
  • dělá mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2015 14:00:04

Tento make up mi posunula mamina,aj keď vie,že ja make up používam veľmi zriedka.Ona tiež,ale to jej nebráni,aby si nakupovala ďalšie a môžeme pomaly otvoriť bazár drogérie :o) Takže dostala som ho na dopoužívanie.Make up je konzistenciou super,jemne penový,dobre sa nanáša aj rozotiera.Pekne kryje a zjednocuje.Výdrž sa mi zdá už slabšia.Bohužiaľ,pre suchú a citlivú pleť nevhodný.Tým,že mám pleť suchú,tento make up ju vysušil ešte viac,tvorili sa suché miesta aj tam,kde som pred tým nemala.Vždy ma na lícach aj jemne štípal.Možno na mastnú pleť bude vhodnejší,tým,že ju jemne aj vysuší.Pre suchú ale nie

  • konzistencia
  • príjemne kryje a zjednocuje
  • nevhodný pre suchú pleť
  • cena
  • výdrž


věk
45-54

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.8.2015 22:10:46

koupila jsem výrobek ve výprodeji (tedy bez otestování barvy - od oka), jinak bych do něj pravděpodobně nešla. využiji ho minimálně - jen na zmatnění nosu a okolí, jinak se mi zdá dost suchý. kryje jen částečně, ale neleskne se po něm pleť, což oceňuji na T-zóně. do kabelky je dost těžký, protože obal je z tlustého skla (trochu mate při výběru správného odstínu - zdá se světlejší, než je ve skutečnosti), jinak se mi jeví jako docela dobrý korektor lesku nosu přes den - nepotřebuji pudr ani matující papírky. celkem dobře se s ním pracuje na malé ploše. zvětšené póry ale bohužel nekryje spolehlivě, chce to napřed nějakou bázi.

  • lehký
  • nemastný
  • bez parfemace
  • cena
  • těžký obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Po delší době jsem se začala zase líčít a tak jsem chtěla obměnit svojí sbírku makeupů, které už byli docela staré. A tohle je jeden z makeupu, které jsem chtěla vyzkoušet a musím říct, že jsem spokojená. Ikdyž mám mastnější pleť, makeup hezky drží. Je lehoučký a krásně se s ním pracuje. Jízvičky po akné mi krásně zakryje. Splnil co jsem od něj čekala.

  • cena
  • konzistence
  • krytí
  • výdrž
  • zatím nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené