Essence Štěteček na oční linky recenze a zkušenosti

Štětce na oči Essence Štěteček na oční linky
Štětce na oči Essence Štěteček na oční linky - obrázek 1
Štětce na oči Essence Štěteček na oční linky - obrázek 2
Štětce na oči Essence Štěteček na oční linky - obrázek 3
5 4.6 21
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Štěteček na oční linky

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.1.2016 18:51:03

Tento štětec používám na obočí pro nanášení stínů určených k úpravě obočí. Velikost je tak akorát. Štětiny nevypadávají, je pořád jako nový. Na linky ho nepoužívám, takže to nedokážu ohodnotit, ale na to obočí je více než dostatečný, cena je skvělá. Navíc to obočí líčím jen občas takto, jindy používám tužku, takže pro občasné použití je tento štětec za naprosto luxusní cenu opravdu dostatečný a doporučila bych ho. Moc se mi nelíbí plastová rukojeť, ale za tu cenu to chápu.

  • nepelichá
  • cena
  • nic


věk
15-24

oči
hnědé

Tento štěteček jsem si původně kupovala se záměrem používat ho na dobarvování obočí. K tomu se ovšem opravdu nehodí. Je na to příliš drsný, i když štětinky jsou velmi hebké. Na oční linky je ovšem skvělý. Linku si můžete udělat klidně úplně tenoučkou, pomocí toho štětečku to jde snadno. Opravdu dobrý štětec za pár korun.

  • skvělý na linky
  • levný
  • hebký


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.4.2015 21:44:14

Tento štetec používam na obočie a je super! Moc dobre sa s ním pracuje pekne a presne si s ním viem dokresliť obočie, chĺpky nevypadávajú, je jemný dobre sa čistí ja som s ním naozaj spokojná. Zo začiatku som ho používala na dokreslenie obočia tieňom ale teraz ho používam na farbenie obočia a je to najlepšia vec ktorú som kedy použila! je naozaj super!

  • nepĺzne
  • je jemný
  • dobre sa čistí
  • dobre sa s ním pracuje
  • cena
  • nemá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.11.2014 16:30:15

Kdysi jsem si pořídila své první gelové linky a jala se hledat optimální štěteček. Recenze mě navedly na Essence. Za tu cenu, proč ne? Rozhodně jsem neprohloupila. Štětec nepouští vlákna, chloupky se drží v jedné linii a jsou dostatečně tenké. Naučila jsem jím kreslit linky:-). Umývá se celkem dobře. Vadí mi jen obal – štětec je v něm tak trochu narvaný a chloupky se ohýbají. Linky si maluji spíše příležitostně, takže neposoudím životnost, ale při občasném používání mi slouží bez problémů už asi dva roky.

  • nepelichá
  • tenký
  • cena
  • obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.7.2014 17:39:11

na to moje patlání stačí krásně :D ,mám doma dva- jeden používám na linky , a druhy na dokreslení obočí. Pouzdro ve které ho prodávají je hrůza, a musíte koukat,jestli nemá zkřivené štětinky. Jeho barva je mi jedno, nemá na použití žádný vliv. Za mě velké plus ,že nepelichá a štětinky jsou jemné. Já ho doporučit můžu !

  • cena
  • nepelichá
  • jemné štětinky
  • za mě žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.11.2013 22:34:00

Štětec je za 3í korun fakt super - je krásně tenký a dají se s ním dobře dělat linky. Mně osobně ale takto zkosené štětce moc nevyhovují, ale to je moje chyba a ne chyba štětce. I tak ho ale občas použiju a bohužel po delší době vypadá hůř, je roztřepený a odlupuje se z něj barva. Nicméně za tu cenu asi člověk ani nemůže čekat, že vydrží roky.

  • cena
  • je hodně tenký
  • roztřepí se po čase používání


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.8.2013 01:41:41

Štětce od Essence mám hodně ráda, jsou super měkké a příjemné na kůži. Přestože já sama už teď gelové linky nepoužívám myslím si že kdybych je používala a tomu co mám se cokoliv stalo, určitě bych si koupila znova, protože byl super. Cena je fajnová a myslím si že i super že je fialový. Sice se mi z něj pak linky blbě dostávají a trošku štětinky obarvily, ale stejně bych si ho koupila znovu. :)

  • cena
  • barva
  • je měkký
  • tenký
  • obarvují se štětinky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.4.2013 11:43:16

Štěteček jsem si koupila jen tak na vyzkoušení, protože ten, který byl přibalený k mým gelovým linkám, mi moc nevyhovoval. Rychle jsem si ho ale oblíbila, je kvalitní, jemný, nepouští chloupky a dobře se mi s ním pracuje. Kdyby se mi zničil, koupím si ho určitě znovu. Poměr cena:kvalita je opravdu vynikající (ostatně jako u mnoha dalších výrobků od Essence).

  • cena
  • jemnost
  • střižení chloupků
  • lze s ním precizně udělat linku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.3.2013 12:49:40

Skvělý štěteček za pár korun. Je sice určený na gelové linky, ty já ale nepoužívám a štěteček mi slouží k dokreslení obočí. Pracuje se s ním perfektně, štětiny jsou dobře střižené a drží tvar, jsou pevné, ale jemné a neohýbají se. Za těch pár korun opravdu skvělá koupě.

  • cena
  • štetiny drží tvar
  • více využití
  • nepelichá
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.3.2013 12:39:17

Skvělý štěteček na gelové linky za ještě skvělejší cenu. Je ukázkou toho, že ty nejlepší věci nemusí být vždy ty nejdražší. Linky se s ním moc hezky nanášejí, je hezky sešikmený, tím pádem vytvoříte opravdu precizní linku. Štětec nepouští chloupky a jeho tvar dobře drží.

  • Cena
  • Preciznost
  • Šikmý tvar
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.2.2013 18:59:00

Šteček mě příjemně překvapil. Koupila jsem si ho původně jako zálohu, než seženu nějaký lepší. Ale už u mě zůstal :) V porovnání s jeho cenou je to opravdu super úlovek. Používám ho na gelové oční linky, ale v pohodě s ním nanáším i tmavý stín jako linku a krásně tam přilne. Pracuje se mi s ním dobře. Štětinky jsou zastřiženy rovnoměrně, nevypadla mi z něj ani jedna.

  • cena
  • dobře se s ním pracuje
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.1.2013 10:36:12

Souhlasím s holkama. Je to výborný štětček na gelové lingy, co je za pár korun a dostupný v každém Rossmannovi. Chce to trochu cviku v líčení s ním a celkově gelovými linkami, ale vyplatí se, dělá krásné linky. Štetinky se hlavně neuvolňují a drží svou "linii". Dobře a snadno se udržuje. Mohu jedině doporučit, je to fajn produkt a snad i lepší než předražené značkové štětce.

  • cena dostupnost
  • dělá krásné linky
  • nevypadávají štětinky
  • dobře se čistí
  • nic


Další recenze od 19.6.2012 11:05:44

Tento štěteček jsem si pořídila na klasické stíny a roztírání linek - ne tedy přímo těch gelových a jsem spokojená. I klasické stíny se s tímto štětcem dobře nanášejí, vlákla nejsou ani příliš tvrdá ani příliš měkká. Štěteček se dobře čistí, nepouští barvu ani vlákna nevypadávají. Nemám co vytknout.

  • Cena
  • Vhodný i pro nanášení klasických stínů
  • Příjemné štětinky, nevypadávájí
  • Štěteček se dobře udržuje
  • Žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.6.2012 10:30:48

Tento štětec na gelové linky mi vyhovuje. Nepouští vlákna. Drží tvar. Lze s ním snadno nakreslit jak úplně tenká linka, tak linka trošku tlustčí. Jediná nevýhoda pro někoho může být, že po každém použií se musí vyčistit, jinak na něm barva z linek zatvrdne a už s ním nejde dobře malovat. Čištění je však velice snadné, takže já osobně v tom nevidím problém.

  • snadná manipulace
  • nepouští vlákna
  • cena
  • musí se čistit po každém pužití


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.6.2012 16:51:40

Na tento štěteček jsem natrefila náhodou a v rychlosti , ale oblíbila jsem si ho téměř okamžitě. Za tu cenu je opravdu super, jak při aplikaci, tak dokonce i na pohled :). Gelové oční linky se s ním nanášejí raz dva a poslouží i třeba k aplikaci stínů :) Koupím si ho rozhodně znovu :)

  • Dostupnost na trhu
  • Cena
  • Jemné štětinky
  • Vhodný pro více použití
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.4.2012 00:12:18

Štěteček je úžasný. Mám ho doma dokonce dvakrát :) Nepelichá, je dobře zastřižený, štětinky jsou krásně jemňoučké a moc příjemné, linky se s ním dělají jedna báseň, mimo to ho používám i na zvýraznění obočí. Navíc stojí jen 40 korun a má super modrou barvu, takže já ho můžu jen a jen doporučit. Určitě bych si ho koupila znovu

  • jemné štětinky
  • je dobře zastřižený
  • nepelíchá
  • cena
  • dobře se s ním pracuje
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.4.2012 16:12:38

Za tak nízkou cenu, fajn štěteček na oční linky. Vlastně to je můj první štěteček na linky, takže mě překvapilo, jak je hezky jemný. Nemůžu tedy porovnat s jinými ale tento nepouští chloupky a je jemný. Dobře se mi s ním pracuje. Kdyby se mi zničil, tak si ho koupím určitě znovu.

  • Jemný
  • Nepelichá
  • Cena
  • Nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 9.4.2012 20:28:42

Vzhledem k ceně kvalitní štětec, který v linkování skvěle poslouží jak začátečníkům, tak věrným linkařům. Štětinky jsou hebké, jemně měkké, rovnoměrně střižené - šikmo, lepší aplikace. Vadí mi ledabyle připevněná rukojeť, jejíž dvě části mám nehezky spojené, ale za 40 korun si není vůbec na co stěžovat, rozhodně doporučuji.

  • cena
  • dostupnost
  • štětinky
  • fce
  • vhodný i na jiný typ linek
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.4.2012 18:55:44

Štětec je velice povedený, srovnatelný s daleko dražšími štětci. Navíc je za hubičku a dostupný v každém Rossmannovi, co víc si přát. Gelové linky se s ním nanášejí dobře, ale na to mám jiné favority. Používám ho hlavně na nanášení dolní linky za pomocí očních stínů. Vůbec nepelichá, je jemný, dobře střižený. Koupila bych si ho klidně znovu.

  • dobrá dostupnost
  • velmi nízká cena
  • jemný chlup
  • dobře střižený
  • vhodný nejen na gelové linky
  • barva štětinek (modrá)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.4.2012 15:30:13

Štětec na gelové linky od Essence jsem koupila narychlo, když jsem nějaký potřebovala a nakonec ho používám doteď. Za tu cenu je docela fajn. Nepouští vlákna, ale je trochu cítít umělou hmotou. Udržuje se dobře v čistotě. Má seříznutou špičku a jeho použití je otázka chvilky i s nulovou zručností. Ačkoli pokud máte kvalitní gelové linky, tak na štětci zase tolik nezáleží a dobře poslouží i takto levný.

  • nepouští vlákna
  • dobře se s ním pracuje
  • cena X dostupnost
  • zápach umělé hmoty


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Smokey Eyes Brush

4.1 78% 30 recenzí