Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru recenze a zkušenosti

Tools Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru
Tools Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru - obrázek 1
Tools Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru - obrázek 2
Tools Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru - obrázek 3
5 4.1 15
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Studio Nails Korektor laku na nehty v peru

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.6.2012 22:59:32

Můj věrný pomocník při lakování. Tohle korekční pero je moc fajn. Jakmile při lakování trochu přetahnu, lze to zachránit touto korekční tužkou. Hrot je sešikmený, takže lze s tužkou pracovat velmi přesně. Je napuštěná odlakovačem, který nádherně voní, což je příjemná změna :-). Odlakovač navíc vůbec nevysychá, hrot je stále dostatečně napuštěný. Balení obsahuje další tři náhradní hroty, takže vydrží dlouho. Jeden hrot mi vydrží i několik měsíců a to používám hodně barevné laky (nehty si lakuju 1x týdně).

  • dostupnost
  • přesnost korekčního pera
  • vůně
  • náhradní hroty
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.6.2012 10:07:35

Opravdu úžasný pomocník. Voní opravdu příjemně a skvěle se s ním manipuluje, díky sešikmené špičce. Hrot vydrží dlouho a pokud ho mám už zašpiněný, uřežu špičku nožem na koberce (nebo ustřihnu nůžkami) a funguje dál. Takže podle mě není potřeba hned měnit hrot.

  • skvělá manipulace
  • nesmrdí odlakovačem
  • náhradní hroty přímo v balení
  • asi žádně


věk
35-44

nehty
přírodní

Skvělá a velmi praktická věc.Určitě si pořídit 2 kusy, pokud tedy používáte jako já červený a jiný výrazný lak a někdy pouze upravujete francii či jiný nude lak. Po korekci výrazného laku zůstává zabarvená špička. Jinak velmi chválím praktické využití opravdu kdekoliv. Bez štětiček namáčených do odlakovače! Jupí!

  • velmi praktická věc
  • při korekci červeného laku si pořídit ještě jednu na nude odstíny


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 8.6.2012 14:05:37

Ze začátku spokojenost, ale už po pár použitích hrot nebyl dostatečně mokrý a přetažený lak se nedal pořádně odlakovat, součástí jsou sice náhradní hroty, ale za mě už příště asi ne. Člověk si poradí i bez tohoto náčiní a i přes nízkou cenu není nutné si pořizovat.

  • příjemná vůně
  • brzy vysychá


Další recenze od 8.6.2012 14:06:43

Korekční tyčinka je opravdu dobrá. Používám na fran. manikůru a ostatní laky. Moc dobře se se s ní manipuluje, neroztírá lak tam kde nemá, saje a pěkně voní. Zadala jsem, že koupím znovu ale zatím nepotřebuji, protože vydrží opravdu dlouho (myslím společně s náhradními díly). To že vysychá mi nevadí, používám jej většinou s odlakovačem. Nevidím tedy žádné negativum.

  • cena
  • praktické balení
  • dobrá manipulace
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 8.6.2012 16:38:48

Tohle je jedna z horších korekčních tyčinek.... Když odlakováváte tmavší a sytější odstíny, tak byste museli vypotřebovat jednu celou špičku na korekci jedné ruky :( A špička se rychle sešoupe a pak už se s ní špatně odlakovává Jedinou výhodu vIdím v tom, že špičky jsou tam alespoň 3

  • cena
  • náhradní špičky
  • nefunguje na tmavé odstíny
  • rychlé sešoupání špičky


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 8.6.2012 17:23:54

Jsem naprosto nespokojená. Tužka rychle vysychá, po prvním použití už je navyhození a přetáhnutí neodlakuje, ale jenom setře. Jediné plus jsou hroty navíc. Nicméně nekoupím si už žádnou tužky i kdy by byla od sebelepší firmy, protože prostě přesné lakování nic nenahradí.

  • extra hroty
  • rychle vysychá
  • neodlakuje, ale jenom setře
  • nepoužitelná na tmavé laky


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.9.2012 16:30:33

S touto korekční tužkou Essence jsem naprosto spokojená, pomáhá mi při lakování už velmi dlouho. Odlakovač, kterým je tužka napuštěná, hezky voní a hrot je zkosený, takže se s ním skvěle pracuje. I při lakování tmavými laky hroty vydrží dlouho, případně je lze zastřihnout. Pokud se mi zdá, že není hrot dostatečně mokrý, trochu ho navlhčím klasickým odlakovačem a funguje dál.

  • Cena
  • Vůně
  • Náhradní hroty
  • Snadná manipulace
  • Vydrží dlouho
  • Žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 21.3.2013 16:54:40

Za tu cenu to není špatný výrobek, ale zase si člověk musí dát docela práci, aby přetažený lak z nehtu dostal. Na druhou stranu, ale odlakovač, který se v tyčince skrývá, docela hezky (v mezích možností) voní. Nicméně, si tyčinku asi už nekoupím, raději vyzkouším nějakou jinou.

  • cena
  • vůně
  • trvá to dýl, než přetažený lak z nehtu dostanete


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2013 12:41:58

Šikovný pomocník při lakování nehtů. Má příjemnou vůni odlakovače, což často nevidím, a 3 náhradní špičky. Osobně, toto mizíkovací pero používám, jen když si dělím francouzskou manikůru. Mám zkušenost, že tmavší laky to skoro neodstraňuje, nebo mi je trochu rozpatlá, a pak stějně musím odlakovat celý prst. Sešikmený hrot sestřihnu nůžkama, a pak vydrží i tři měsíce jeden.

  • cena
  • náhradní špice
  • příjmená vůně
  • tmavé laky pořádně neodstraní


věk
15-24

nehty
pevné

Chtěla jsem vyzkoušet korekční tužku laku na nehty a ta od essence má 3 náhradní hroty a proto jsem si vybrala korekční tužku od značky essence.Lak opravuje vážně úžasně!Akorát když je odstraňovaný lak nějaké tmavší barvy,tak se špička zašpiní. Je super,že ten "odlakovač" vůbec nesmrdí,ale voní po třešních.

  • vůně-nesmrdí
  • je super
  • špička se špiní


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 3.10.2013 13:32:36

Dokonalá pomůcka při lakování nehtů za velice příznivou cenu :). Velice se mi líbí, že balení obsahuje také náhradní hroty, takže pokud máte hrot už zašpiněný, můžete celou špičku v klidu vyměnit. Já to však nedělám hned po prvním zašpinění, ale nejdříve špičku stříhám nůžkami a až po dalším opakovaném zašpinění vyměňuji. Špička zůstává neustále mokrá, takže se s ní dobře odstraňují nedokonalosti a přetahy. Já jsem moc spokojená.

  • cena
  • výměnné špičky
  • dlouho vydrží
  • snadná korektura přetahů
  • asi nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Trvalo mi hodně dlouho, než jsem tuto odlakovací tužku sehnala, protože ve všech Rossmannech i DM, kde jsem byla, ji měli vyprodanou. Až se mi konečně podařilo ji ulovit a je perfektní. Krásně voní, hroty jsou pevné, navíc jsou v balení 4 (1 nasazený + 3 náhradní). Odlakovává skvěle, navíc hrot stačí po odlakování otřít a vydrží dlouho (mám stále ten první už asi 4-5 měsíců), ale nepoužívám tužku při každém lakování nehtů. Takže maximální spokojenost.

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • snadná manipulace
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 12.2.2015 19:03:48

Při lakování nehtů mám vždy nějaký lak i na kůži a tak jsem chtěla zkusit tuto tužku. Na začátek musím říct, že obal se mi líbí. Obsahuje celkem 4 hroty. Jeden už nasazený a 3 schované na konci tužky. Odlakovač v tužce navíc krásně voní. Bohužel jsem ale s produktem nespokojená. Zkusila jsem tím odlakovat zatím jen párkrát. Špička hrotu se strašně rychle ošoupala a jakoby zchlupatěla. Tužku si už asi příště nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • hroty na vyměnění
  • špička se rychle opotřebovala


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2015 20:56:50

S touto tužkou jsem opravdu moc spokojená, dělá co má, když přetáhnu tak to tužkou opravím, odlakovač v tužce mi moc hezky voní, tužka obsahuje i náhradní hroty a odlakovače je tam dost, vyhovuje mi i zkosený hrot, odlakuje přesně tam kde to potřebuju, balení je hezké a cena přijatelná, mám už několikáté balení

  • funguje
  • příjemná vůně
  • nic