Ebelin Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí recenze a zkušenosti

Tools Ebelin Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí
Tools Ebelin Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí - obrázek 1
Tools Ebelin Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí - obrázek 2
5 4.2 30
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Ebelin

Recenze produktu
Ebelin Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.4.2012 19:04:44

Fajn odlakovač za dobrou cenu, který si poradí i s tmavým lakem. Odlakovávání s ním je příjemné a rychlé. Zbytečně nehty nevysušuje, neobsahuje aceton. Akorát mě na něm zarazilo, že má být údajně s vůní mandlí - já teda žádné mandle necítím, vůně je spíš taková ta typická "štiplavá" nebo jak to nazvat, prostě jako většina odlakovačů. Balení vydrží poměrně dlouhou dobu. Klidně koupím znova.

  • cena
  • dobře odlakuje
  • neobsahuje aceton
  • balení dlouho vydrží
  • nevoní po mandlích


Další recenze od 25.4.2012 19:25:42

S odlakovačem jsem spokojená, spolehlivě odlakuje, nemá problém ani s tmavými laky...je bez acetonu a přijde mi docela šetrný. Na obalu je napsáno, že má být s vůní mandlí, ale má typickou nepříjemnou a vlezlou "vůni" odlakovače, což bych viděla jako jediné mínus.

  • odlakuje i tmavé laky
  • šetrný
  • vůně


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.4.2012 20:15:54

Obal je stejný jako u snad všech odlakovačích, takže nejde nic zkazit. Odlakuje jak tmavé laky, tak mě i nalepené třpytky což mi jiní vždy neodlakovaly. Ruce po doodlakování příjemně voní né sice po mandlích, ale pěkně příjemně. Je bez acetonu, takže šetrný a levný :)

  • vše
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Ebelin odlakovač mám asi nejraději, je za pár korun, skvěle odlakuje, bere všechny barvy a "nešmudlá". O výživnosti bych polemizovala, ostatně jako u všech odlakovačů - logicky nemohou být šetrné, je to lahvička plná chemikálií. Kupuju ho pravidelně a dál určitě budu

  • odlakuje všechny laky
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.4.2012 18:26:27

Dobrý odlakovač za dobrou cenu. Neobsahuje aceton. V pohodě odlakuje i tmavé laky na nehty. Má příjemnou mandlovou vůni, kterou voní nehty po odlakování (nevoní samotný odlakovač). Myslím, že tím, že je odlakovač bez acetonu je určitě šetrnější k nehtům.

  • bez acetonu
  • vůně po odlakování
  • zatím nevím


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 30.4.2012 07:50:24

Perfektní odlakovač,který si poradí opravdu s každým lakem a krásně odlakuje i třpytky a to i bez námahy.Jen vůni mandlí opravdu nečekejte,vůni má typickou pro klasický odlakovač.ale to ničemu nevadí,protože jinak je naprosto perfektní

  • odlkuje i odolný lak
  • nic


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 24.6.2012 21:14:12

Můj nejoblíbenější odlakovač. Když už používám něco tak smradlavého jako odlakovač, ať je to alespoň s příjemným ocáskem. Jeho mandlové aroma mi tuto práci docela zpříjemní a dalším plusem je, že nehty a okolí nevysušuje tak, jako jiné. Dostupný je v síti DM, za fajn cenu.

  • vůně
  • plní funkci na jedničku
  • nevím


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 2.9.2012 15:25:06

Fajn odlakovač, je bez acetonu, takže by měl být k nehtům šetrnější, ale já osobně ho vnímám v tomto směru stejně jako jiné odlakovače. Odlakovává celkem snadno a bez námahy, ale třeba acetonový odlakovač z Rossmanna mi přijde účinnější, odlakování je s ním rychlejší. U tohoto Ebelinu ani tolik nevnímám slibovanou mandlovou vůni. Je i dražší, takže znovu ho kupovat nebudu.

  • odlakuje snadno a bez námahy
  • náznak vůně
  • neobsahuje aceton
  • znám účinnější a voňavější odlakovač za lepší cenu


věk
25-34

nehty
slabé

Docela mě mrzí, že v DM-drogeriích není žádný výběr v odlakovačích, mají tam tak 4 druhy Ebelin (jejich výrobek) a jeden jiný, takže jsem už vyzkoušela snad všechny možné od Ebelin a všechny na jedno brdo. Zásadně nakupuju ty bez acetonu, ale zápach je naprosto srovnatelně příšerný jako u těch s acetonem a to ikdyž slibuje obal vůni mandlí. Po mandlích ani památky. Účinnost odlakovače samotného není moc převratná, musím poměrně silou přejíždět, ale co by člověk za takové malé penízky mohl chtít. Jde jistě pořád o ten stejný lak jen s jiným designem

  • nízká cena
  • nepříjemně voní, když má být mandlový


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 31.12.2012 12:34:11

Značku Ebelin z DM mám docela ráda a tento odlakovač je taky v pohodě. Splní to jediný, co po odlakovači chci - odlakuje dobře nehty :-D Vůně mandlí je třešničkou na dortu. Bohužel vůně stejně nepřebije smrad z acetonu, ale to je už jen detail. Doporučuju!

  • vůně
  • nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 9.2.2013 15:07:24

Že má být tenhle odlakovač bez acetonu, rozhodně z jeho odéru nepoznáte, stejně tak vůni mandlí byste hledali těžko. I přesto je to můj oblíbený odlakovač. Spolehlivě odlakuje i agresivnější laky a nehty tak nevysuší jako odlakovače s acetonem. Vyhovuje mi taky cena a nabídka cestovního balení.

  • dobře odlakuje
  • nabídka cestovního balení
  • skvělý poměr cena/výkon
  • žádné mandle


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.4.2013 17:18:44

Tento odlakovač splní, co se po něm požaduje, ale po jeho použití mám vždy pocit vysušených nehtů i nehtové kůžičky. Ke všemu mi přijde, že oproti jiným odlakovačům, co používám, musím nehet dlouho drhnout než lak sleze. Co se vůně týče, po mandlích opravdu cítit není, ale to jsem ani neočekávala. Za stejné peníze znám odlakovače mnohem lepší.

  • odlakuje
  • vysušuje
  • vůně
  • lak nechce dlouho pustit


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.7.2013 13:39:34

Výborný odlakovač, jelikož je bez acetonu, nevysuší nehet a jeho okolí tak, jako některé obyčejné. Má spolehlivé víčko, takže se při správném uzavření nestane, že by se samovolně vylil a zničil věci. O vůni mandlí moc nevím, asi to příliš necítím, každopádně odlakovače vždycky trochu smrdí..odkaluje ale skvěle, stačí párkrát přejet nehet, a zbytky laku jsou pryč. Za tuto cenu se určitě vyplatí vyzkoušet.

  • cena
  • rychlost odlakování
  • bez acetonu
  • smrdí jako každý jiný


věk
25-34

nehty
přírodní

Odlakovač je bezacetonový, čo oceňujem. Odlakuje dobre, stačí pár krát prejsť po nechte tampónkom a lak je preč. Laky s trbliektami odlakuje horšie, ale to mne asi každý. Má voniať po mandlách, čo som teda nezpozorovala, po odlakovaní je na nechtoch dosť cítiť, ale nesmrdí. Je fajn, v prípade núdze ho kúpim znovu, nie je drahý, no mala som už aj lepšie.

  • odlakuje dobre
  • cena
  • je bez acetonu
  • vôňa ktorú je na nechtoch cítiť aj po odlakovaní


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 23.7.2013 21:49:34

Už mám asi 3 lahvičku, takže to znamená, že jsem s ní opravdu dost spokojená :) Bezvadná je nízká cena a dostupnost v DM drogérii. Krásně se s ním odlakují i tmavší laky, bezvadně se s ním pracuje. Vůně je teda nic moc, mě nevoní ani poté jak mám odlakováno... Ale někomu může vyhovovat ;-) Občas když si nalakuji nějaký třpytkový lak, tak s tím trochu bojuji, ale to bude nejspíš tím, že vždycky mám 100 vrstev :D

  • cena
  • nejspíš žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.1.2014 13:29:27

Fajn odlakovač a určitě si ho klidně ještě někdy koupím, ale pořád mi nepřijde tak dobrý, jako můj oblíbený Isana z Rossmannu, který i tmavé laky stáhne rychleji. Že by voněl mandlově mi nepřijde, voní prostě klasicky jako odlakovač. Balení je fajn, je klasické, tam asi není moc co zkazit. Že by měl být nějak šetrnější jsem si nevšimla, prostě odlakovač, ale je fajn.

  • cena
  • odlakuje poměrně dobře
  • bez acetonu
  • nevoní po mandlích


věk
15-24

nehty
přírodní

Tento odlakovač si kupuji už nějakou dobu, dokola a dokola. Párkrát jsem zkusila ze zvědavosti i jiné, ale tento mi opravdu sedí. Lakuji si nehty každý 2-3 týden a odlakovač mi drží poměrně dlouho. Je schopný odlakovat více vrstev, za docela krátkou dobu a od světlých po tmavé odstíny. Nehty nijak nedřu. U třpytek teda trošku zápasím, ale pořád to není nic nepřekonatelného. Oproti jiným, odlakuje třpytky suprově. Vůně teda není nic moc, ale od odlakovače rozhodně nečekám vůni po fialkách. Obal je trošku průhledný, dost na to, abych viděla, kolik toho tam ještě mám. Cena je skvělá, když máte ještě kartičku v DM, tak jsou různé slevy na nákupy, tak se dá ještě pár korun ušetřit, ale i bez slevy je cena super. Doporučuji a budu kupovat nadále.

  • Je schopen odlakovat všechny odstíny i více vrstev.
  • Je schopen odlakovat i třpytky bez zdlouhavého drhnutí.
  • Díky průhlednějšímu obalu mohu zjistit, kolik odlakovače ještě mám.
  • Vydrží dlouho.
  • Je opravdu levný.
  • Dostání v DM, které je opravdu na hodně místech.
  • Na žádný jsem nepřišla


věk
25-34

nehty
přírodní

Na skúšku som si kúpila tento bezacetónový odlakovač. Popravde nevidím rozdiel medzi týmto a tým s acetónom. Podľa mňa účinkuje úplne rovnako. Nechty mi pekne odlakuje a nemá problém ani s lakom obsahujúcim trblietky. Dostupnosť je len v Dm a cena je viac ako prijateľná. Vôňu absolútne neriešim pretože podľa mňa smrdia všetky rovnako. Asi už nekúpim, pretože rovnakú službu mi urobí ten a acetónom a je lacnejší.

  • dobre odlakuje
  • žiadne


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2014 23:09:14

Moja stálica bez odlakovačmi. Kupujem si ho stále dookola ,už ani neviem koľko balení som minula. Odlakovač si podarí s každým lakom - svetlým ,tmavým, s trblietkami atď. Kedže neobsahuje acetón, nevysušuje tak veľmi nechty ako iné odlakovače. Smrdí ako každý iný odlakovač, vôbec po mandliach nevonia ,ale to je len detail.

  • odlakuje všetko
  • vysušuje menej nechty
  • obal
  • nevonia po madliach


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 16.11.2014 17:10:29

Tento odlakovač si kupuji už hrozně dlouho. Klidně 5 let. Vůbec není drahý a za tu cenu mi maximálně vyhovuje. Nehty nijak nevysušuje, protože je bez acetonu. Když usychá tak celkem hezky voní. A to hlavní je, že nehet úplně bez problému odlakuje. Nevím jak si poradí s pískovým lakem, ale s klasickým lakem je to v pořádku.

  • cena
  • Vůně
  • dostupnost (dm drogerie)
  • dobře odlakovává
  • asi žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 28.12.2014 14:30:42

Používam ho dlho, iny som vlastne ani nemala. O mandlovej voni sa hovoriť neda, smrdi ako každy odlakovač. Odlakuje celkom dobre až na cerveny lak , s tym sa treba trocha potrapiť. Cena fajn, balenie vydrží dlho. Nepači sa mi ale davkovanie neda sa to dobre ovplivniť kolko si dam na tampon a vacsinou to preženiem. Je fajn ale už by som vyskusala iny.

  • cena
  • spolahlivo odlakuje
  • davkovanie
  • vona


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 2.3.2015 18:38:49

Tento odlakovač si kupuji nejčastěji díky většímu obsahu a velmi dobré ceně. U balení bych uvítala nějaký uzávěr díky kterému by odlakovač tak nevylít, a šel normálně nanést na odličovací tampónek. Nehty jdou odlakovat velmi dobře, i tmavší laky. Bohužel už tak dobře s ním nejdou odlakovat laky s třpytkami a nebo 3D laky od MS, to bývá většinou boj. Rozhodně po mandlích nevoní, smrdí jako klasický odlakovač, takže ho v místnosti cítíte i 2 hodiny po odlakování. Ale jinak jsem s ním spokojená. Vydrží mi cca 2 měsíce podle potřeby.

  • balení a cena
  • velký otvor, lak prudce vyteče


věk
15-24

nehty
přírodní

Se znackou ebelin jsem hodne spokojena a tak rada pouzivam i jejich odlakovac. Nehty odlakovava rychle a nevysusuje je. Prijde mi, ze po mandlich teda nevoni. Smrdi jako jiny klasicky odlakovac. Cena si myslim je hodne dobra. Prodava se v kazdem Dmku, takze si myslim, ze dostupnost je bezproblemova. Ja osobne ho mohu doporucit.

  • cena
  • dostupnost
  • rychle odlakovava
  • nevysusuje nehty
  • nevoni po mandlich


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.3.2015 17:45:04

Já jsem s tímto odlakovačem velice spokojena a určitě budu kupovat znovu.. Je jemný, nečpí a hlavně je bez acetonu.. Nemám pocit že by mi vysušoval nehty, dobře a rychle odlakuje laky i se třpytkama :) Vůně je taky příjemná, mandle v ní teda nepoznávám, ale docela mi sedla, líbí se mi :) Vzhledem ke kvalitě a množství je dobrá i cena :)

  • cena
  • pěkně voní
  • rychle odlakuje
  • nevysušuje nehty
  • je bez acetonu
  • žádné :)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2015 09:00:27

Osobně bych tento odlakovač nedoporučovala. Hodně vysušuje nehty i kůžičky. Odlakuje sice dobře, ale nehty jsou pak velmi suché, třepí se. Také zanechává bílý povlak po celém "prstu". Výhodou je asi dostupnost a také cena. Mně vydržel opravdu dlouho, ale bude to i tím, že jsem ho málo používala, protože jsem s ním nebyla spokojená.

  • dobře odlakuje i tmavý lak
  • dostupnost
  • silný zápach
  • extrémně vysušuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.6.2015 21:45:16

Po vyzkoušení odlakovače s acetonem od Ebelin jsem se rozhodla vyzkoušet i bez acetonu. Odlakovává moc dobře, možná i lépe než bráška od stejné značky. Na nehtech příjemně voní. Vyhovuje mi velikost lahvičky, ale může se stát, že se lehce vylije, protože má široké hrdlo. Určitě si ho znovu koupím a doporučuji vyzkoušet.

  • vůně
  • množství
  • hrdlo


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 12.9.2015 03:11:32

Splní to, co se od něj čeká - odlakuje nehty. Jde to s ním poměrně snadno a rychle. Super je taky cena. Že by ale měl nějakou vůni se tedy rozhodně říct nedá. Navíc hrozně mi vysušuje nehty a to tak, že pokud nikam nejdu, raději čekám, až se co nejvíce laku sloupne samo. Zkrátka, tenhle odlakovač dopoužiju a už se k němu nejspíš nevrátím.

  • cena
  • s lakem si poradí rychle a hravě
  • dost vysouší
  • vůni opravdu nečekejte


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 22.12.2016 17:26:08

Perfektní odlakovač, jsem s ním spokojena. Bez velkých problémů odlakuje i tmavé laky jako třeba černý. Cena za lahvičku mi přijde odpovídající, dostupnost této značky je vždy v DM. Až na vůni, která po mandlích nevoní ani náhodou, dávám tomuto odlakovači jedničku. Je cítit jako kterýkoli jiný odlakovač. Uvítala bych i větší balení.

  • Cena
  • Dobře odlakovává
  • Vůně


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 5.1.2017 22:23:58

Tento odlakovač jsem si pořídila asi před rokem, využila jsem jej párkrát, jelikož jsem měla právě celkem dost záděrek, a tak jsem musela nanějakou dobu používat hodně šetrné odlakovače. Ale s Ebelin jsem spokojená. Odlakovat umí velmi dobře, a nakonec jsem ho věnovala sestře, která ho celý spotřebovala a byla spokojená. Vůně příjemná.

  • cena
  • funkční
  • vůně
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 2.12.2017 22:47:31

U nás doma sa spotrebuje veľa odlakovaču rôznych značiek, skúsila som aj tento. Veľmi dobre odlakuje akékoľvek nechty, akékoľvek farby, dokonca aj sýtočervené či čierne. Oceňujem aj balenie, preferujem balenie bez dávkovača, kedy si odlejem na vatový tamónik toľko, koľko potrebujem. Zoženiete v ktorejkoľvek dm drogérií.

  • - cena
  • - dobre odlakuje
  • - balenie
  • - dostupnosť