Essence XXXL Shine Lipgloss recenze a zkušenosti

Lesky na rty Essence XXXL Shine Lipgloss
Lesky na rty Essence XXXL Shine Lipgloss - obrázek 1
Lesky na rty Essence XXXL Shine Lipgloss - obrázek 2
Lesky na rty Essence XXXL Shine Lipgloss - obrázek 3
5 3.6 17
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence XXXL Shine Lipgloss

věk
25-34

Další recenze od 24.8.2016 19:47:52

Miluju tenhle lesk. Jinak nosím spíš rtěnky, hlavně mi vadí ten lepivý pocit na rtech po nanesení lesku, ale tenhle vůbec nelepí. Pigmentace je super - na lesk tak akorát, myslela jsem, že bude spíš průhledný a nebude barvit vůbec. Na rtech vypadá moc hezky, je příjemný a vyhovuje mi i tvar aplikátoru. Koupila jsem ho ještě k tomu ve výprodeji jen za 35 Kč.

  • tvar aplikátoru
  • cena
  • nelepí
  • pigmentace
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2015 18:37:13

Lesk jsem dostala darem, sama bych si ho určitě nekoupila už kvůli značce Essence.. Nic jsem od něj neočekávala, takže jsem vlastně ani nebyla zklamaná.. Jediné co se mi líbí je tlustý "štěteček", vůně(chuť) je nijaká, na rtech vydrží chviličku a příjde mi strašně řídký.. Po pár použitích se z obalu "odřely" nápisy, takže ještě k tomu vypadá hnusně.. NE, děkuji

  • aplikátor
  • konzistence-je strašně řídký
  • vůně
  • velmi nekvalitní obal
  • nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2015 19:45:39

Tak ho teda aj ja mám,v odtieni 22 Nude Kiss a 08 Glamour To Go.Nude Kiss je s trblietkami(třpitky) a Glamour bez.Nude Kiss nechá naozaj krásne pery,jemnulinko zafarbí,ale názov hovorí za seba,sú skôr nude,ale je to veľmi pekné.Glamour je už na mňa troška s farbou tmavší,ako keby odtieň skôr do hneda,ale to som sa len sekla pod žiarovkovým svetlom v DMke.Výdrž nie je zlá,no ani skvelá,ale u ktorého lesku hej :) Je pravda,že nemám s čím porovnávať,keďže lesky a rúže kupujem/používam veľmi zriedka,takže sa rada vraciam k lacnejším variantom,keď viem,že ich budem nosiť minimálne,takže cena je plus :) Na perách sa ale nosí príjemne,výrazne nelepí.Pery mám skôr suché,no nestalo sa,že by zvýraznil šupinky alebo niečo podobné.Obal sa mi zdá troška krehkejší,keďže sa mi podarilo už zlomiť hrdlo.

  • dobre sa nosí
  • zamilovala som si Nude Kiss
  • cena
  • obal sa mi zdá krehký


věk
15-24

Mám dva odtiene: 26 twinkle twinkle, 28 pretty in hibiscus. Som spokojná, čakala som že oby dve odtiene budú rovnako vyzerať na perách ale som príjemne prekvapená, lebo sú odlišné a veľmi pekné i na perách. Sú lesklé a ja veľmi lesky na pery nemusím lebo sa príliš lepia ale tieto dva odtiene ma veľmi zaujali. Obal je tiež veľmi kvalitný a s cenou som tiež spokojná. Len škoda že niektoré odtiene sú veľmi podobné ale určite si plánujem kúpiť ešte viac takýchto leskov na pery len v iných farbách.

  • obal
  • barva a lesk
  • cena
  • niektoré odtiene sú veľmi podobné


věk
25-34

Za mňa tieto lesky určite nie. Cena je super je aj dobre dostupný, v Dm ich majú stále ale výdrž je naozaj mizerná a strašne, ale naozaj strašne lepí. Na výber máte pekné farby ale v konečnom výsledku na perách vyzerajú zle, robia mapy, nevytvárajú rovnomerný nános. Balenie sa mi po chvíli nosenia v taške celé ošúchalo a okolo uzáveru sa mi začala hromadiť farba , ktorá potom vyteká a treba to otierať. Vyhodené peniaze.

  • cena
  • kvalita


věk
15-24

Další recenze od 15.7.2013 08:37:21

Koupila jsem si ho hlavně kvůli jeho krásné vůni. Mám tmavší růžový odstín-Fabulous Fuchsia. Má drobné třpytky, na rtech cítit nejsou. Nelepí, je docela příjemný a bez jídla a pití mi vydrží něco kolem hodiny. Aplikátor mi přijde zbytečně dlouhý, ale dá se s ním pracovat. Lahvička je na můj vkus příliš veliká, zabírá dost místa a 5 ml výrobku by se určitě vešlo do nečeho menšího. Jinak jsem naprosto spokojená :)

  • vůně
  • cena
  • výběr barev
  • je příjemný
  • velká lahvička a aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2013 21:31:55

Z této řady lesků na rty mám dva odstíny - 19 Nude Candy a 04 Rising Star. Můžu o nich říct snad jen to, že jsou průměrné. Odstíny se mi líbí a barvy v obalu jsou shodné s tím, jak vypadají po nanesení. Lesky mají velmi dobrý štěteček na nanášení. Konkrétně ale lesk Nude Candy nedoporučuji suchým rtům, zvýrazňuje šupinky. Nedá se ovšem počítat s dlouhou výdrží a lepí.

  • hezké odstíny
  • šikovný štěteček
  • nevhodné pro suché rty
  • lepí
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2013 19:57:36

Tento lesk mě příjemně překvapil. Má na výběr docela dost odstínů a není to ten typ lesku který je jenom průhledný, mě rty lehce zabarví. Výdrž je klasická jako u všech lesků. Aplikátor je bezva, nanáší příměřené množství barvy která vystačí na celé rty, takže nemusíte znovu namáčet.

  • cena
  • výběr odstínů
  • nic


věk
25-34

Průměrný lesk na rty, ke kterýmu se ráda vracím hlavně kvůli ceny. Nepoznám moc rozdíl mezi lesky na rty od různých značek, protože jsem ještě nenatrefila na takový, který by měl nějak extra výdrž. Proto jsem se vráila zpět k této levné variantě. Mám odstín nude, který je imho hezký a přirozený. Ostatní jsem nezkoušela, ale co není může být. Navíc značku Essence mám moc ráda.

  • cena
  • pěkný odstín
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2013 16:12:15

U tohodle lesku záleží na odstínu. Ségra má svetlý merunkový a zvýraznuje supinky (viz recenze od Lady Flame) ale já si koupila uplně čirý průhledný a je super! Celkově lesky nemám ráda,, protože se mi pak na rty lepí vasy :D ale ten čirej je fakt krásnej! Vdrží mi cca hodku-dvě.

  • cena
  • vůně
  • jednoduchá aplikace
  • svetlé (nude) odstíny nedělají pěkné rty


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2012 12:28:06

Mám odstín č. 19 Nude Candy. V tubě je takový světle růžový, na rtech je takový spíše do bílo-faialova, prostě taková "mrtvolná" barva. Konzistence je hodně tuhá, na rtech se špatně roztírá. Příjde mi, že zvýrazní každou šupinku, takže pokud máte suché rty, tak nedoporučuji. Moc se neleskne a na rtech vydrží cca 15 min. Aplikátor je ok, vůně příjemná, taková nasládlá. Znovu už rozhodně nekoupím, jeden z nejhorších lesků, co jsem kdy vyzkoušela.

  • cena
  • vůně
  • aplikátor
  • barva v tubě neodpovídá barvě na rtech
  • tuhá konzistence - špatně se roztírá
  • zvýrazní každou šupinku - nevhodný pro suché rty
  • moc se neleskne
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 11:47:53

Lesk mě hned po otevření uchvátil svou jemnou a příjemnou vůní. Na rtech vůbec nelepí spíše je jako balzám a rty také tak zjemní a je na nich moc příjemný. Mám nejsvětlejší odstín a je jakoby bezbarvý pouze se rty lesknou a pokryje je malinkými třpytkami. Houbičkový plochý aplikátor mi vyhovuje u lesků nejvíce, takže spokojenost. Lesk sice moc dlouho nevydrží, ale za tu cenu je fajn.

  • nelepí
  • je příjemný na rtech
  • cena
  • barvy neodpovídají obalu
  • nevydrží na rtech moc dlouho


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 22:56:31

Tenhle lesk jsem si koupila asi před rokem a hned mě zaujala krásná vůně. Na rtech vypadá krásně, třpytí se a nijak moc nelepí, navíc je mi i příjemný. Bohužel jsem ho ztratila v šatně při převlékání, takže musím utíkat a koupit si nový. Houbičkovým aplikátor se lesk skvěle nanáší

  • vůně
  • nelepí moc
  • na rtech příjemný
  • krásně třpytivý
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.8.2012 18:04:18

Lesk má příjemně nasládlou vůni, nijak výrazně nelepí, hezky se leskne, ovšem jako většina lesků vydží pouze do prvního napití či najezení se, ale to je asi jediný zápor této řady lesků. Výběr odstínů je docela široký a dobře se pak ladí s konturovacími tužkami na rty od Essence. Aplikátor s houbičkou na konci mi vyhovuje, zvykla jsem si an něj u všech lesků.

  • vůně
  • nabídka odstínů
  • výrazně nelepí
  • dlouho na rtech nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 01:45:15

Tak tenhle lesk je top, tedy odstín co jsem měla já, byl to ted do červena (už se bohužel nevyrábí) teda aspon u mě ve městě, takže škoda, byl super, skvěle se nanášel, starý štěteček jsem měla radši než ten nový co je, ale jinak super, nelepil se a vydržel dlouho.

  • Cena
  • Výdrž
  • Nelepí
  • Voní
  • Nový štěteček
  • Nějaké odstíny už nejsou v prodeji


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 18:44:50

Velmi příjemný lesk na rty. Velice mě překvapilo, že narozdíl od ostatních takových lesků nelepí, ba dokonce je příjemný. Tato řada má hned několik odstínu, já mám takový dorůžova. Vůbec, ale nebarví, jen na rtech zanechává jemné třpytky (což mi ale nevadí). Štěteček je plochý a dobře se s ním manipuluje. A navíc lesk voní.

  • Barvy
  • Vůně
  • Štěteček
  • Přijatelná cena
  • Nelepí
  • Žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sleek Pout Paint

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené