Ewopharma Revalid Tobolky recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Ewopharma Revalid Tobolky
Doplňky stravy Ewopharma Revalid Tobolky - obrázek 1
Doplňky stravy Ewopharma Revalid Tobolky - obrázek 2
5 4.3 10
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 195 - 900 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Ewopharma

Recenze produktu
Ewopharma Revalid Tobolky

věk
15-24

Další recenze od 20.3.2012 18:18:56

Doplněk stravy Revalid pro podporu růstu a kvality vlasů jsem zkoušela před rokem. Po dobu užívání byly výsledky již po měsíci viditelné. Žádné roztřepené konečky a vypadaly celkově zdravěji. Zda rostly rychleji posoudit nemůžu, jelikož si vlasy nebarvím a nemohla jsem to sledovat na odrostech. Každopádně ihned co jsem prášky přestala užívat, vlasy se pomalu vrátili do původního stavu. Tedy pokud chceme nějaký výsledek, je třeba Revalid užívat stále, a to mi vzhledem k jeho ceně nepříliš vyhovuje.

  • výsledky již během měsíce
  • cena
  • účinnost jen po dobu užívání


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:21:25

Tento výživový doplnok mi veľmi pomohol ked mi vypadávali vlasy. A aj ked ho neberiem pravidelne, tento stav je ustálený. Vlasy sú pevnejšie a lesklé. Nie je to len môj názor, ale viacero ľudí sa vyjadrilo že mám vlasy iné, krajšie. Kedže mám melírované vlasy, každá zmena k lepšiemu je dosť viditeľná ;) Za mňa, ho vrelo odporúčam.

  • pomáha pri padaní vlasov
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 08:43:30

Používala jsem ho asi půl roku a musím mu zatleskat, už jen složením tvoří komplexní výživu pro vlasy, nehty a pokožku - vlastně nejen to. Vlasy mi zhoustly, leskly se a rychle rostly, přestaly padat jako předtím, na výsledek si ale pár měsíců počkejte. Cena je zde vyšší, ale balení vydrží poměrně dlouho. Po přestání užívání je samozřejmé, že nebude účinkovat - vždyť přísun minerálů a vitamínů je zastaven, takže to není mínus, nýbrž normální jev. Doporučuji na zotavení vlasů i při hormonálních změnách, pomohl po vysazení HA. Ovšem pokud máte rozmanitou stravu a složky revalidu vašemu tělu nechybí, nebude se konat zázrak.

  • Funkčnost
  • Komplexní složení
  • Vlasy, nehty, pokožka
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 19:20:51

Účinky Revalidu jsem viděla po necelém měsíci užívání - svoje vlasy mám dost pevné, ale na koncích dost roztřepené - Revalid rozhodně omezil třepivost a lámavost mých vla sů. Užívala jsem ho 4 měsíce, bohužel jsem nezaznamenala žádnou změnu v kvalitě nehtů. Doporučuji užívat při "pořádném" jídle, když jsem rychle vytrávila, cítila jsem lehkou nevolnost.

  • dobrý vliv na kvalitu vlasů
  • tobolka se dobře polyká
  • zlepšení je vidět poměrně rychle
  • cena
  • občasná nevolnost


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 16:50:54

S Revalidem mám opravdu dobré zkušenosti. Před dvěma lety mi začaly opravdu hodně padat vlasy. Byla jsem dost zoufalá a nic nepomáhalo. Kožní doktorka mi doporučila právě Revalid s tím, že jestli ani ten nepomůže, tak začnu chodit na laser. Revalid jsem začala užívat a po 3 měsících padání vlasů opravdu přestalo. Jediné mínus je vyšší cena, ale za tu cenu, to opravdu stojí. Chystám se teď pořídit znova.

  • přestaly mi padat vlasy
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 12:26:05

Koupila jsem si Revalid tobolky rovnou tu 3 měsíční kuru. Ze začátku jsem pravidelně užívala tři tabletky denně, ale někdy se mi stalo, že jsem zapomněla, takže se ta kura celkove protahla asi na 4 měsíce. Asi po měsíci jsem viděla nějaký výsledky, nejdřív se mi zlepšila kvalita vlasů, pak se mi i docela zahustily, ovšem nevím jestli si to jenom nenamlouvám. Každopádně ted už je to asi 2 týdny co je neberu a jestli to je Revalid nevím, ale přestaly se mi mastit vlasy. Vždy jsem si myla obden, a ted mi vydrží krásné i 4 dny.

  • ze začátku viditelný výsledek
  • po 3 měsíční kůře zlepšení
  • nemastí se
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 15:43:39

Revalid patří k špičkovým doplňkům stravy, užívala jsem při extrémním vypadávání vlasů na podzim, musím říct, že se mi tehdy velmi pomohl. Vypadávní se téměř zastavilo a po delším užívání jsem zaznamenala také lepší strukturu vlasů. Působí blahodárně také na stav pokožky a kvalitu nehtů, což jsem také potřebovala.

  • omezuje vypadávání vlasů
  • vysoká cena


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2014 01:07:05

Revalid jsem si koupila hlavně na vlasy ale i nehty. Na vlasy po 3 měsících užívání opravdu zabral, mám je lesklejší, pevnější a zhoustly. Na nehtech také pozoruji změny, méně se lámou ale nic extra ale to mi nevadí, mám ho hlavně kvůli vlasům. Chci ho brát dál, myslím, že je to jeden z opravdu účinných doplňků stravy.

  • únosná cena
  • skvělý na nehty
  • zlepšuje vlasy
  • pro někoho může být cena vysoká
  • musí se brát 3 tablety denně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené