Excipial U Hydrolotio emulze recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Excipial U Hydrolotio emulze
Hydratační tělové krémy Excipial U Hydrolotio emulze - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Excipial U Hydrolotio emulze - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Excipial U Hydrolotio emulze - obrázek 3
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Excipial

Recenze produktu
Excipial U Hydrolotio emulze

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:09:53

Krém má gelovou konzistenci. Já ho používám hlavně na obličej. Hodí se na léto, protože není hutný, naopak velmi lehký. Dobře hydratuje, hodí se pod make-up. Je určen na mírně až středně vysušenou pokožku, já ho ale doporučuju klidně i na mastnou problematickou pleť. Velice rychle se vstřebává, má příjemnou parfemaci, která ale ne každému musí vyhovovat. Jedná se o balení 200 ml, takže vydrží opravdu dlouho. Od ledna 2012 došlo v lékárnách k mírnému zdražení. Bez receptu od lékaře je nyní k sehnání za cca 150,- Kč.

  • velikost balení
  • hydratace
  • gelová konzistence
  • vhodný pro mastnou pleť
  • cena
  • vhodný i na problematickou pleť
  • vhodný jako podklad pod make-up
  • neucpává póry
  • dostupnost v lékárnách
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 13.3.2012 20:55:20

Mě bohužel nenadchl. Krém je lehké gelové konzistence, při použití na obličej je pleť sice nádherně hebká, ale hodně mi ucpává póry, při použití na tělo zase moji suchou pleť nedostatečně hydratuje. Líbí se mi příjemná vůně, bohužel pro mě je téměř nepoužitelný.

  • krásně voní
  • ucpává póry
  • málo hydratuje suchou pokožku


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 00:26:04

miluju ho. používám něco přes rok. prožil si se mnou i nelehké období chemického peelingu:) póry mi neucpává, hydratuje, nelepí, nemastí, hodí se pod make up, vydrží dlouho. značka ideál. složení mi gelové nepřijde, dle mě je to typický lotion:) mažu s ním obličej, krk a dekolt, na tělo je pro mě bohužel moc vodový.

  • skvěle hydratuje
  • neucpává póry
  • nedráždí, vhodný i pro citlivou pleť
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 21:09:39

Tento krém má gelovější konzistenci a je velice lehký, používám ho hlavně na obličej, krk a dekolt. Velice rychle se vstřebává, nelepí a skvěle hydratuje. Má příjemnou vůni a dá se sehnat v lékárnách.

  • Je lehký
  • Rychle se vstřebává
  • Hydratace
  • Jemná vůně
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:24:27

Už je tu řečeno asi vše - dobrý hydratační lehký krém, pro mě pouze na tělo (složení mi ucpává póry v obličeji), který příjemně voní a mohou ho použít i ekzematici, proto se u nás o něj s přítelem střídáme. Sama ho nekupuji, ale nepohrdnu namazáním :-) V zimě se mi zdá, že je to slabý čajíček a po vsáknutí je kůže zase suchá, proto na zimu nebo suchou kůži doporučuji Lipolotio verzi.

  • rychle se vstřebává
  • příjemná vůně
  • komedogenní
  • na suchou pokožku nestačí


Další recenze od 25.6.2012 12:47:55

Excipial je moje stálice, používám ho každé ráno a večer na obličej. Hydratuje bez toho, aby ucpával póry nebo zanechával mastný film. Je vhodný i pod make-up. 200 ml balení mi vydrží asi 3/4 roku, takže poměr cena/ množstí je bezkonkurenční. Jediné, co bych vytkla, je šroubovací uzávěr, který není úplně praktický.

  • hydratace
  • neucpává póry
  • cena/množství
  • šroubovací víčko


věk
25-34

Je to ten typ krému, u kterého se vyplatí, mít ho neustále doma. Excipial v krajní nouzi používám na obličej, má přijemnou konzistenci, která se dobře roztírá. Vsakuje se také poměrně rychle, ale mám pocit menší "ulepenosti", takže ho používám spíš jen na noc, pokud opravdu není nic jiného, tak i na den, ale samozřejmě neobsahuje SPF. Hodí se pro suchou až atopickou pokožku, používat se může na celé tělo, i několikrát denně. Je to výborný pomocník a v poměru k ceně je to "must have". Má typickou parfemaci, na kterou si ne každý dokáže zvyknout.

  • příjemná konzistence
  • dobrá roztíratelnost
  • vstřebává se rychle
  • rozumná cena
  • jemná parfemace


věk
25-34

Jemná emulze, která pomůže hydratovat kůži všem, kterým se nadměrně vysušuje například po koupání v tvrdé vodě. Vhodná i pro smíšenou pleť na obličej jako krém po make up, neucpává póry, přitom ale odstraní šupinky a nemastí. Používám i pokud zrovna netrpím kožními problémy.

  • jemná parfemace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 07:59:25

Používám jej již dva roky a oblíbil si ho i partner. Je spíše gelové konzistence a krásně voní po bylinkách. Určen pro středně vysušenou pokožku, vysoce hydratuje a velmi dobře se vstřebává. Lze jej používat nejen na vysušené ruce, ale i lokálně a dlouhodobě. Nemastí.

  • vůně
  • velmi rychle se vstřebává
  • nemastí
  • dobře hydratuje
  • neznám


věk
35-44

Další recenze od 29.8.2012 12:17:50

Tuto emulzi jsem si koupila na základě chvály uživatelek Omlazení, ale pro mě je nepoužitelná. Na tělo je to příliš lehký krém, nehydratuje dostatečně. Na obličeji mi hodně ucpával póry, zhoršovalo se mi akné, a hodně se mi začala mastit pleť. Nelíbila se mi ani zvlášní vůně. Znova už nekoupím.

  • žádné
  • na tělo příliš lehký
  • na obličeji ucpává póry a mastí pleť
  • divná vůně


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2013 16:37:55

Tuto emulzi mi doporučila kožní doktorka na pleť, protože je velmi lehká a účinně hydratuje. Balení dlouho vydrží a cena je opravdu nízká. Bohužel se mi po delším užívání ucpávaly póry v oblasti t-zóny, tak jsem ji přestala na obličej používat. Na zbytek těla je ale bezvadná. Na suché lokty mi zabírá skvěle.

  • vydrží dlouho
  • nízký cena
  • velmi dobře hydratuje
  • lehká textura
  • trochu ucpává póry


věk
15-24

Další recenze od 20.6.2013 21:27:23

Mám smíšenou/mastnější problematickou pleť. Excipial jsem koupila na základě recenzí na Omlazení kvůli hydrataci zcela přesušené pleti z léků od kožní. Po zkušebním máznutí mimo pleť byla kůže dlouho na dotyk drsná, šupinkovitá a viditelně tmavší než okolí. Toho jsem si všimla později, takže jsem párkrát namazala i pleť a efekt byl podobný, naštěstí jen krátkodobý. Pleť nebyla vůbec hydratovaná, mírně pnula, byla na dotyk drsná a šupinkovitá. Tento výrobek pro mě není vůbec vhodný, ačkoli nejsem na krémy nijak citlivá, tento nemůžu vypotřebovat ani jako krém na ruce.

  • lehká dobře roztíratelná emulze
  • žádná hydratace
  • způsobuje šupinkovitou a drsnou kůži na dotyk


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2017 19:12:43

Emulzi jsem si koupila na základě kladných recenzí, bohužel mě nenadchla. Ihned po nanesení mám pocit ulepenosti, který za chvíli vystřídá pocit pnutí. Místo hydratace mě spíš vysušuje. Pleť mám smíšenou a je zajímavé, že jak na mastnějších částech, tak na těch sušších mám po použití této emulze stejný pocit tj. pocit vysušení. Jinak se ale opravdu dobře roztírá, hezky voní a poměr cena/objem je vynikající.

  • dobře se roztírá
  • příjemná vůně
  • poměr cena/objem
  • nehydratuje naopak vysušuje


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Cien Sensitive Body Lotion

3.7 68% 7 recenzí

Hůře hodnocené