Garnier Intenzivní hydratační péče - tělové krémové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Intenzivní hydratační péče - tělové krémové mléko
Hydratační tělové krémy Garnier Intenzivní hydratační péče - tělové krémové mléko - obrázek 1
5 3.3 16
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 44% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Intenzivní hydratační péče - tělové krémové mléko

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 20:11:00

Poměrně kvalitní mléko. Mé pokožce vyhovuje, dobře hydratuje, dobře se roztírá a vsakuje. Jeho vůně zas poteší mé čichové buňky. Patří k mým oblíbeným.

  • Dobře se roztírá a hydratuje.
  • Krásná nepřesládlá vůně.
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 13:11:03

Nejlepší tělové mléko od garnieru, koupila jsem náhodou, dlouho vydrží za tu cenu. Skvělá a nevlezlá vůně, rychle pomůže při nadměrně vysušené pokožce. Jsem moc spokojená a určitě koupím znovu.

  • velikost balení
  • nevlezlá a příjemná vůbě
  • cena
  • opravdu pomůže
  • žádné


Velmi hydratační tělové mléko, které má pro mě velmi příjemnou vůni. Obsahuje 5 % urea (močovina), která váže vodu v pokožce. Efekt hydratace u tohoto mléka vydrží dlouhou dobu.

  • hydratace
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2012 19:22:30

Garnier má příjemnou nevtíravou vůni. Mazala jsem se s ním pravidelně, a opravdu krásně hydratoval, pokožka byla příjemně pružná. Možná jsem vyjímka, ale když jsem se mazala, tak se mi po tom strašně potili ruce :D Jinak je výrobek fajn.

  • Příjemná vůně
  • Zhydratuje
  • Zvýšená potivost na rukou


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:26:01

Tělové mléko je příjemné, dobře hydratuje, pokožka je zklidněná a vláčná. Vůně mi příliš nesedí, ale není vyloženě nepříjemná. Velmi negativně hodnotím obal, ze kterého se mléko ke konci špatně vymačkává zvlášť, když už má člověk po předchozím použití mastné ruce.

  • hydratace
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:14:22

Koupila jsem ho s 50% slevou v DM. A koupím znova. Je skvělý. Tělových mlék mám mraky, ale tento mám moc ráda. Výborně hydratuje, dobře se rozetírá, moje pokožka má pocit úlevy po aplikaci ( :D ale je to tak) a mám hebkou kůži i den na to. Vůně je neutrální, nijak výrazná.

  • výborně hydratuje
  • snadno se rozetírá
  • příjemná lehká vůně
  • okamžitě ulevuje od pnutí
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 20:52:20

Tohle tělové mléko jsem jeden čas používala opravdu pořád. Připadalo mi skvělé, hydratující, zvláčňující pokožku. Po dlouhodobém používání jsem ale zjistila, že až tak zázračné není. Na pokožce jakoby "sedí" a přijde mi, že vůbec není schopné se vsáknout hluboko do kůže. Má takovou krémovou konzistenci, ale řekla bych, že vůbec nehydratuje. Já tedy bohužel spokojená nejsem vůbec a rozhodně bych si ho už nikdy nekoupila. Jedno z nejhorších tělových mlék, jaké jsem kdy vyzkoušela.

  • zpočátku zvláčňuje
  • nehydratuje
  • na pokožce sedí
  • špatně se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 23:00:59

Hydratační opravdu je, zkoušela jsem s ním zmírnit šupinkaté nohy a za pár dní se zadařilo. Jen je pro mě prostě jeho použití "nuda", nevoní moc hezky nebo spíše voní dost obyčejně a taky mě nebaví se mazat denně, ale mám raději extra výživná másla a krémy jednou za 2-3dny. Je to lepší průměr, ale preferuji voňavější výrobky.

  • hydratace
  • vůně nevůně


Mám hodně citlivou a atopickou kůži, která je neustále suchá. Koupila jsem si tento výrobek s tím, že by mě mohl aspoň chvilku hydratovat. Svůj účel ovšem nesplnil. Bohužel i po nanešení na tělo mě dokonce pokožka hrozně pálila. Možná proto, že krém je hodně parfemovaný. Jeho vůně mi taktéž nevyhovovala. Konzistence pomalu zasichá a nanáší se malinko hůř. Obal je špatně řešený, špatně se z něj dostává mléko ven, nechce moc téct, právě proto, že je hustější a vymačkávání jednou rukou plnou silou není úplně vončo. Garnier mě v tomto hodně zklamal. Za sebe nedoporučuji pro atopiky a už si ho nikdy nekoupím.

  • zasichá středně rychle
  • jeho konzistence je vcelku přijatelná
  • špatný obal
  • příliš silná vůně
  • na pokožce pálí
  • není vhodný pro atopiky
  • hydratuje jen asi hodinku
  • pomalu zasichá


Další recenze od 6.9.2012 21:06:49

Garnier moc nemusím, ale tento hydratační tělový krém je velice fajn. Moc mi lichotí jeho vůně, která je velice intenzivní až možná pro někoho nepříjemná. Dále bych upozornila na jeho hustotu, takže se velice špatně roztírá a tím pádem i pomalu se vsakuje.

  • vůně
  • hydratuje
  • zanechává sametový povrch
  • hutný
  • pomalu se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2013 17:42:58

Tohle je snad nejhorší tělové mléko, jaké jsem kdy měla. Dostala jsem ho k Vánocům, díkybohu jsem za něj nedala peníze. Je velmi, velmi hutné, z obalu nejde téměř vůbec vymáčknout, musím vždy obrátit vzhůru nohama a tlačit co nejvíc umím a i tak to jde ztuha. Sklepnutí "mléka" nepomáhá, drží v obalu jak přibité. Je navíc dost mastné a tak je mastný i obal, který při tom všem tlačení vyklouzává z ruky a tělové mléko tak honím po celé koupelně. Krém se vsakuje dost dlouho, vsáknutý do pokožky ho mám tak za 5 - 10 minut. Špatně se roztírá a lepí. Po pár použítích poletí do koše.

  • Vůně
  • Špatně se roztírá
  • Lepí
  • Nejde z obalu vymáčknout
  • Příliš hutný
  • Špatně se vpíjí do pokožky


věk
15-24

Dobré tělové mléko, skvěle se roztírá, ihned se vstřebává a pokožka opravdu vydrží hydratovaná celých 24 hodin, přesně jak mléko slibuje. Obsahuje nějakou aktivní látku, co váže vodu v pokožce, a zabraňuje tak vysušování. Má jemnou, velmi příjemnou sladkou vůni. Mám ho již dlouho, asi z toho důvodu že si s ním mažu jen nohy a lokty. Po nanesení je pokožka hebká a příjemná na dotek.

  • hydratace
  • vůně
  • dostupnost
  • cena


Další recenze od 17.2.2013 22:05:47

Mám problém s dehydratovanou pokožkou, nejčastěji po koupeli, nikdy mi nezabíral žádný krém, ale tenhle je úplně super, mám už několikáté balení a stále je můj nejoblíbenější. Má příjemnou vůni, která vydrží i půl dne a co nejvíc, pokožku hydratuje a zjemní :)

  • hydratuje
  • zjemní
  • výdrž
  • výdrž balení
  • druhá vůně nic moc


věk
25-34

Toto tělové mléko jsem si pořídila v létě k příteli. Nijak mě ale bohužel nenadchlo. Sice příjemně voní, ale přijde mi, že se na můj vkus hodně dlouho vsakuje a zanechává mastný film. Pokožka je po něm vyživená a hydratovaná, ale ten pocit ulepenosti je mi nepříjemný. Stejně mi hydratuje třeba Tělové mléko s mandlovým olejem od Baley a to je i podstatně levnější.

  • hydratuje
  • hrozně dlouho se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2013 12:34:33

Mám hrozně suchou pokožku a chtěla jsem hydratační mléko. Mám ráda neutrogenu, jenže jsem potřebovala něco levnějšího. Nesnáším krémy, co jsou na pokožce mastné, nevsakující se.... Tohle bylo zklamání na plné čáře. Krém se sice dobře roztírá, ale zanechává mastný nepříjemný film na kůži! Pak řeším problém s ulepeností. Vůně mi teda hodně smrdí. Nejde to ani přirovnat k takové té ,,čisté´´ vůni, ale spíš tak páchne. Už jsem vyzkoušela jiný krém s ureou a tenhle smrdí stejně divně. Nikdy! Nejhorší je to krém na léto.

  • Obal
  • cena
  • Smrdí
  • Nevsakuje se
  • mastná kůže


věk
25-34

Další recenze od 25.10.2014 12:34:15

Tělové mléko jsem si koupila na doporučení kamarádky, která ho vychvalovala do nebes. Za mě teda totální propadák. Sice moc hezky voní, dobře se rozetírá a suchou pokožku hydratuje, ale zanechává takový divný povlak. Není mastné, spíš jsem po něm byla tak divně ulepená. Joho používáni mi nebylo příjemné, na noc se to dalo přežít, ale jednou jsem se ráno nestihla osprchovat a bylo to utrpení, celý den jsem se cítila nepříjemně ulepená.

  • vůně
  • hydratace
  • pocit ulepenosti


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené