Four Seasons Vytvrzovač laků recenze a zkušenosti

Top/base coats Four Seasons Vytvrzovač laků
Top/base coats Four Seasons Vytvrzovač laků - obrázek 1
Top/base coats Four Seasons Vytvrzovač laků - obrázek 2
Top/base coats Four Seasons Vytvrzovač laků - obrázek 3
5 4.2 26
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Four Seasons

Recenze produktu
Four Seasons Vytvrzovač laků

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 23:24:02

Tento top coat skutečně výrazně pomáhá urychlit schnutí laku. U některých barevných laků může lehce změnit jeho odstín, ale není to žádná výrazná změna. V lahvičce nehoustne, je stále krásně tekutý. Před jeho použitím je třeba počkat alespoň 2 minuty po nalakování barevného laku, aby se nelakoval přímo do mokrého laku... Zasychá do vysokého lesku.

  • nehoustne
  • urychlení schnutí laku
  • lesk
  • cena
  • někdy lehce změní odstín barevného laku
  • horší dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 09:14:06

Můj oblíbený vytvrzovač laků. Výrazně urychluje schnutí laku a prodlužuje jeho výdrž. Po zaschnutí je lak krásně lesklý, navíc je za velice příjemnou cenu. Jedinou nevýhodou je, že od výrazných laků se lehce zabarvuje šteteček, což ale nemá vliv na jeho funkci.

  • Urychluje schnutí laku
  • Lesk
  • Prodlužuje výdrž laku
  • Cena
  • Od výrazných laků se lehce zabarvuje štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 14.3.2012 00:03:48

Tento top coat je můj první, takže nemám s čím porovnávat, ale okamžitě jsem si ho zamilovala. Nehty mi vydrží nalakované o několik dní déle, dřívě jsem většinou musela druhý den odlakovat. Lak pod ním velmi rychle zaschne a nestírá se. Top coat barevný lak krásně vyhladí a dodá mu lesk.

  • rychlé zaschnutí laku
  • vyhlazení laku
  • cena a dostupnost
  • dlouhá výdrž laku
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 17.3.2012 22:19:50

Průměrně na dvou vrstvách laku schne tak do hodiny, někdy i do půl hodiny. Lak vydrží o několik dní déle v bezvadným stavu. Nestahuje špičky laku. Dodává lesk. Když si občas svojí nešikovností šáhnu na právě nalakovaný nehet, tento vytrvzovač to hezky schová.

  • cena
  • mírně rozmazává právě nalakovaný lak


Další recenze od 18.3.2012 09:05:55

Rozhodně není špatný, schnutí opravdu urychluje o dost. Schne do vysokého lesku. Ale neodpustím mu, že trochu mění barvu barevného laku a občas se mi stane, že barevný lak rozmaže.

  • Cena
  • Opravdu funguje
  • Mění barvu laku


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 22.3.2012 09:56:42

Tento top coat byl můj první, byl skvělý jen mi vadilo, že lehce "žral" barvu laku na nehtu. Nehty zaschly rychle, s tím jsem byla spokojená, ovšem top coat od Seche Vite je bezkonkurenční, ten už nevyměním.

  • cena
  • nesmrdí jako seche vite
  • zbarvení top coatu po více použitích


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.3.2012 11:49:15

Můj oblíbený vytvrzovač laků. Výrazně urychluje schnutí laku a prodlužuje jeho výdrž. Po zaschnutí je lak krásně lesklý, navíc je za velice příjemnou cenu. Jedinou nevýhodou je, že od výrazných laků se lehce zabarvuje a štěteček jako takový není nic moc. Každopádně tento vytvrzovač může konkurovat mnohem dražším výrobkům. Nevýhodou je, že se občas špatně schání.

  • cena
  • urychluje schnutí laku
  • zvyšuje lesk laku
  • prodlouží výdrž laku
  • štěteček
  • značka se hůře shání


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 22.3.2012 16:40:09

Ano, ano, ano! Produkt, který kupuji stále dokola a je pro mě takovým osobním Seche Vite. O něco prodlouží životnost laku, o hodně urychluje schnutí a dodává nalakovaným nehtům lesk jako blesk. Jedinou nevýhodou může být tužší štěteček, který může barvu laku trochu rozrýpnout, musí se lakovat, když je štěteček "na plocho", ne jeho hranou. Ale to mu mileráda odpustím. Úžasný.

  • cena
  • dostupnost
  • prodlužuje životnost
  • přidává lesk
  • o hodně urychluje schnutí
  • tuhý štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.3.2012 20:19:25

Velmi rychle vysuší lak, krásně se leskne, šikovná věcička! Krásně se nanáší, výborný štěteček a konzistence laku. Nevím zda to bylo základovým lakem, ale druhý den se mi už lak loupal, nepřisuzuji to ale vytvrzovači.

  • Nanášení
  • Cena
  • Lesk
  • rychle schne
  • Nevím o žádném


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 2.4.2012 09:51:39

Laky po nanesení tohoto vytvrzovače rychle zaschnou, neobtiskují se, netvoří si mi "vrypy". Opravdu funguje rychle a dobře. Konzistence je dobrá, dobře se nanáší. Lak je potom i lesklejší. Dá se koupit, příp. objednat v každé lékárně, což je také výhoda. Navíc dobrá cena

  • opravdu rychlé zaschnutí laku
  • cena
  • dostupnost
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2012 14:06:51

Rychle schne, je krásně lesklý. Prodlouží životnost barevného laku. Ale hrozně ničí nehty. Po jedné aplikaci do několika dnů se nehty začnou třepit hrozným způsobem. Pozoruji to už delší dobu že po použití tohoto laku, chtěla jsem mu dát šanci ale půjde z domu. Obsahuje formaldehyd.

  • lesk
  • prodlouží životnost laku
  • rychchle schne
  • cena
  • ničí nehty


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.4.2012 22:19:40

Je naprosto perfektní. Od doby, co ho používám, tak už nemám na nehtech obtisknuté ornamenty z peřiny a podobné hieroglyfy. V podstatě do 10min. od aplikace můžu normálně fungovat. I levný lak s tímto top coatem vydrží na nehtech neporušený 6-9 dní.

  • cena
  • výdrž laku
  • rychlost schnutí
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Nemám možnost porovnání s dražšími vytvrzovači, ale rozhodně schnutí urychluje a hlavně díky němu i levný lak vydrží na nehtech mnohem déle a neoprýskaný. Většinou mám nehty suché tak do hoďky ale jak kdy u jak kterého laku, přijde mi, že třeba francie nějakým třpytkatým lakem schne pekelně dlouho.

  • dodání lesku
  • ochrana laku několik dní
  • opravdu urychluje schnutí
  • při malé vrstvě poškozuje lak
  • musí to být rychlovka a na poprvé, jinak lak rozmatlává


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 5.5.2012 10:33:30

Perfektní vytvrzovač,který určitě doporučuji koupit.Jiný tedy nepoužívám,takže nemůžu srovnávat,ale tento mi opravdu hodně vyhovuje.Nehty se po něm lesknou a lak mi vydrží opravdu mnohem déle,než když ho nechám bez použití vytvrzovače.

  • prodlužuje dobu laku
  • zkracuje dobu schnutí
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.5.2012 11:15:32

Tento zázrak jsem si koupila po přečtení spousty kladných zkušeností a nelituji! Opravdu o hodně zkracuje dobu schnutí laku, člověk může normálně fungovat mnohem dříve :) Vyhovuje mi šířka štětečku, je sice trochu tužší, ale při lakování na plocho nedělá žádné problémy. Měla jsem si ho koupit mnohem dříve, ušetřila bych si nervy :)

  • cena
  • funkčnost
  • žádné


Další recenze od 10.8.2012 11:58:16

vytvrzovač uschne do lesku, působí opravdu rychle, nežere konečky (bohužel zkušenost s Seche Vite). Vytvrdí lak opravdu dokonale. Jsem moc spokojená a koupi nelituji. V jedné recenzi se psalo, že obsahuje formaldehyd, což ale není pravda. Pokud máte kvalitní base (používám kalcium), tak není důvod pro ničení nehtu.

  • cena kvalita nežere konečky
  • docela smrdí


věk
25-34

nehty
přírodní

Vytvrzovač laku opravdu urychluje schnutí, barevný lak je lesklejší, prodlouží i dobu, po kterou jsou nehty pěkné. Aplikace ale musí být velmi rychlá a přesná, jinak barvu rozmaže, u tmavých laků se barva přenese na štěteček vytvrzovače. Některé odstíny laku mi vytvrzovač trošku pozměnil, ale ne nijak dramaticky. Když dám jen jednu jemnou vrstvičku barevného laku a nadlak, mám pak po odlakování nehty docela dost vysušené. Pokud bych se ale měla zaměřit jen na urychlení schnutí barevného laku tak ano, funguje.

  • Barevný lak opravdu rychleji zasychá
  • Dodá vyšší lesk barvě
  • Prodlužuje trvanlivost barevného laku
  • Aplikace musí být opravdu rychlá a přesná
  • Docela vysušuje nehty
  • Výrazné odstíny zabarvují štětec nadlaku a občas nadlak mění odstíny barevného laku


Tento top coat je můj první, takže nemám s čím porovnávat, ale okamžitě jsem si ho zamilovala. Nehty mi vydrží nalakované o několik dní déle, dřívě jsem většinou musela druhý den odlakovat. Lak pod ním velmi rychle zaschne a nestírá se. Top coat barevný lak krásně vyhladí a dodá mu lesk. bez něj už si nehty nelakuji

  • funguje
  • je levný
  • dostupnost
  • žádný


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.4.2013 19:03:04

Tenhle top coat jsem si koupila díky kladným recenzím, opravdu urychluje schnutí a zasychá do vysokého lesku. Dá se jím i krásně opravit nějaká chybka (otlaky, rýhy, bublinky) bohužel mu ale musím vytknout, že rozmazává lak (takže musím nejdřív přelakovat jiným průhledným a až pak tímhle) a zabarvuje štěteček...Jinak jsem ale spokojená :)

  • urychluje schnutí
  • vysoký lesk
  • dají se s ním opravit drobné chyby
  • rozmazává lak
  • zabarvuje štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.4.2013 21:33:38

Ačkoliv mám laky (hlavně zpevňovač) Four seasons ráda, tak tento vytvrzovač používám pouze jako nouzovku. Aplikace musí být rychlá, jinak lak rozmaže. Přijde mi, že má tvrdší štětinky a občas dělá na nehtech čáry. Lak samozřejmě zaschne rychleji, ale bohužel jsem už rozmlsaná od Seche vite, se kterým se tento vytvrzovač moc nedá srovnávat. S tím jsem však počítala a pokud beru poměr cena-kvalita, tak je to nadprůměrný výrobek, který mohu doporučit.

  • Cena
  • Lesk
  • Lak schne rychleji
  • Zabarvuje se
  • Dostupnost
  • Seche vite je prostě Seche vite :)


Konečně jsem našla top coat, díky němuž mi lak vydrží i 3 dny, což je u mne normálně nemožné.Jsem nadšená, kromě funkce i příznivou cenou. Bez tohoto vytvrzovače mi žádný lak nevydržel. Koupila jsem ho na základě recenzí zde na omlazení a neprohloupila jsem. Jediné negativum je, že některé štětinky na štětečku byly ohnuté mimo, takže jsem je musela ustříhnout. Ale to je asi vada konkrétního kusu.Určitě koupím znovu.

  • prodloužení trvanlivosti laku
  • užší štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.11.2013 16:00:26

Můj třetí urychlovač schnutí a je asi nej v porovnání cena a kvalita. Rychleji schne TurboDry od NYC, ale stojí dvojnásobek a časem houstne. Tenhle je krásně řídký. Lak s ním vydrží déle a nehty se krásně lesknou. Hvězdičku ubírám jen kvůli tomu, že znám i rychleji schnoucí vytvrzovače ale i nadále si budu kupovat tento. Jelikož ho mám velkou spotřebu a tento vychází cenově nejlépe.

  • cena/kvalita
  • vysoký lesk
  • řídký (nehoustne)
  • prodlouží trvanlivost laku pod ním
  • dostupnost
  • znám i rychleji-schnoucí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.11.2013 17:28:38

Tento vytvrzovač od Four Season jsem si moc oblíbila. Mám již druhé balení a jelikož jsem vyzkoušela spousty vytvrzovačů tak mám srovnání. Tento krásně urychlí schnutí laku, na nehtech je nádherně leskne a lak s ním vydrží o několik dní déle na nehtech. Jediným mínusem pro mě je, že se štěteček zabarvuje podle toho jaký lak mám na nehtech, což ale nijak nemění na tom, že je vytvrzovač skvělý! Určitě si budu kupovat další.

  • cena
  • dostupnost
  • leskne se na nehtech
  • urychlí schnutí laku
  • prodlužuje výdrž laku
  • štěteček se zabarvuje podle laku na nehtech


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.11.2013 20:08:43

Nakonec jsem podlehla i já a tento nadlak jsem si koupila. Zatím mám vyzkoušený ten od Essence a pak NYC... Musím říct, že opravdu nesouhlasím se zdejšími nadšenými ohlasy. Dala jsem mu asi 3 šance a šla si opět koupit Turbo Dry od NYC. Tenhle sušič paradoxně vůbec nesuší a absolutně nevyhladí povrch laku, ani při třech vrstvách. I po několika hodinách se dělají vrypy a otisky do laku. Potom mi dost vadí jeho divný zápach, je prostě jiný, než na který jsem u laků zvyklá. Málem bych zapomněla, že se od barevných laků barví štěteček a tím pádem dělá na povrchu nehtu lysiny bez barvy. Je možné, že mám nějaký vadný kus, ale zřejmě nedopoužívám a i přes jeho nízkou cenu si ho víckrát nekoupím, škoda.

  • cena
  • divně zapáchá
  • neurychluje schnutí laku
  • nevyhladí povrch nlaku
  • i po několika hodinách se do laku dělají otisky a vrypy


Další recenze od 9.11.2014 11:22:50

Nemám co vytknout, byl to můj první vytvrzovač a taky se k němu zase vrátím, funguje skvěle. Po natření jsou nehty do pár minut suché, tvrdé, hrozně to zjednodušuje lakování protože pak nemusím hodinu čekat a nic nedělat nebo spát s rukama toporně položenýma na peřině, aby se mi to nepřeleželo. Akorát doporučuju uchovávat v chladu, jedno léto mi úplně vyschnul, zůstala po něm jen prázdná lahvička :D A taky mě trochu štve, že se dá zakoupit jen v některých lékárnách.

  • urychluje schnutí
  • vytvrzuje
  • dostupnost


Další recenze od 16.3.2015 14:21:54

Pro mne je to velký propadák. Schnutí laku sice urychlí, ale ne tak jako jiné produkty. I po více než 15 minutách není obtisk peřin výjimkou. Se štětečkem se špatně pracuje, má tvrdé štětiny s tendencí zanechávat rýhy v barevném laku, štěteček chytá barvu laku. Funguje spíš na obyčejných lacích než na drahých (OPI se mi s tímto topcoatem ošoupaly během prvního dne!). Pro mě je to pouze nouzovka. Příště opět sáhnu po Sally Hansen Insta-Dri nebo Opi RapiDry.

  • cena
  • příliš neurychleje schnutí
  • dělá rýhy do barevného laku
  • obarvují se štětiny


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené