Essence Nail Art Special Effect Topper recenze a zkušenosti

Top/base coats Essence Nail Art Special Effect Topper
Top/base coats Essence Nail Art Special Effect Topper - obrázek 1
Top/base coats Essence Nail Art Special Effect Topper - obrázek 2
Top/base coats Essence Nail Art Special Effect Topper - obrázek 3
5 4.1 21
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Nail Art Special Effect Topper

věk
25-34

nehty
lámavé

Soft Touch: Tento lak slouží ke zmatnění barevného laku. I když jsou zpočátku byla celkem skeptická, výsledek je úžasný. Nanesu na nehty dvě vrstvy libovolného barevného laku a ještě před jejich zaschnutí přejedu nehty tímto topcoatem. Vytvoří perfektní matný vzhled, rychle zasychá a prodlouží výdrž laku na nehtech. Lahvička je průhledná, takže mám stále přehled o tom, kolik laku v ní zbývá a se štětečkem se pracuje velmi dobře. Jednoznačně doporučuji.

  • vyhlazuje povrch nehtu
  • zmatňuje
  • prodlužuje výdrž laku
  • rychle schne
  • zatím o žádných nevím :)


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 30.7.2012 09:44:40

Tento lak jsem si koupila nedávno a jsem s ním docela spokojená. Pro mě má funkci jak efektu tak i fixaci laku pod ním. Nejradši ho dávám na lak v tělové barvě. Podle mě na něm nejlépe vynikne. Jediné, co se mi na tom laku nelíbí je, že mi docela rychle houstne.

  • pěkný efekt
  • fixuje lak pod ním
  • docela rychle houstne


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.8.2012 19:02:39

Circus confetti: Essence laky nesnáším, ale top coat s tímhle efektem jsem chtěla jen na zkoušku a musím říct, že se povedl! Je akorát tak plný třpytek, akorát hustý a vypadá s barevným lakem skvěle. Dávám si ho třeba jen na 1 prst nebo na nohy na všechny a vydrží mi dlouho. Špatně se odlakovává, ale to všechny třpytivé laky a s podlakem to jde. Multi-sparkling: nádherný šupinkový lak, který konkuruje 5x dražším lukům se stejným efektem. Novější 101 Dalmatians je ale špička mezi efektovými laky - spojuje Nubar White a Black Polka Dot (á 150Kč) a ten jsem si opravdu zamilovala. Myslím, že časem mi do sbírky přibudou další.

  • cena
  • výdrž
  • dupe drahých laků
  • nemají


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.8.2012 11:46:14

Super efektové laky, které se v nabídce čas od času obměňují. Z aktuální nabídky mám všem známý lak Hello Holo, který dělá bezkonkurenční holo efekt. V drogerce se podle mého názoru lak s podobným efektem nesežene. Je skvělý až na to odlakovávání, to je občas boj. Ale alobalová metoda to jistí. Dále mám moc hezký decentní lak Night in Vegas. Opět podle mého jediný šupinkový lak sehnatelný v drogerii. Hází odlesky do oranžové a zelené barvy. Šupinky jsou jemné a lak se odlakovává úplně v pohodě.

  • krásné efekty
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 28.10.2012 15:32:50

Mám Circus Confetti a jsem nadšená, nejradši ho používám přes pestré barevné laky (ale jen na jeden, dva prsty) a vypadá moc hezky. Třpytek obsahuje tak akorát, lakuje se dobře. Líbí se mi, že kromě větších různobarevných "konfet" obsahuje i malé množství jemňoučkých zlatých třpytek. Třpytky drží dobře, vůbec se z nehtu neodlepují. Určitě si pořídím i další z těchto top coatů.

  • zajímavé efekty na nehtech
  • hezky se lakují
  • dobře drží
  • nízká cena
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 8.2.2013 17:27:54

Podle mě mnohem lepší, než klasické laky od Essence. Dá se nanašet samostatně nebo jako nadlak. Při nanesení jako nadlak prodlužuje výdrž laku. Lak vydrží klidně i 5 dní. Opět je na výběr velké množství laků v různých odstínech, takže si vybere každý. Mínusem je, že se špatně odlakovává.

  • cena
  • jako nadlak i samostatně
  • prodlužuje výdrž laku
  • výdrž
  • velký výběr
  • odlakovávání


věk
25-34

nehty
přírodní

Essence laky této řady se povedly. Hezky se s nimi pracuje, mají dobrý štěteček a nabízí spoustu možností použití. Výdrž je lepší než u jiných laků od Essence. Cena je vzhledem k jiným podobným lakům velmi dobrá. Balení je velké až možná pro mě i zbytečně. Uvítala bych jen větší nabídku odstínů a lepší dostupnost.

  • cena
  • kvalita
  • dobrý štěteček
  • lze je koupit jen v prodejnách s rozšířenou nabídkou


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 21.3.2013 17:18:10

Tak tenhle lak se Essence opravdu povedl. Nejenže má velký výběr odstínů, třpytky jsou velice pěkné, cenově dostupné, ale hlavně na nehtech vydrže okolo pěti dní. Co mě moc netěší je to, že se dají sehnat jenom v dogeriích, kde mají od Essence rozšířenou nabídku, nebo pak v My na Národní v Praze (tady mají 4 stojany). Rozhodně přikoupím další odstíny :-) Vřele doporučuji

  • cena
  • velký výběr odstínů
  • krásné barvy
  • na nehtech vydrží
  • nedají se sehnat v každé drogerii s Essence


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 1.8.2013 11:04:29

Jeden z laků z této řady mám doma. Konkrétně se jedná o lak se třpytkami. Používám ho jako ozdobu na klasický jednobarevný lak a efekt se mi líbí. Třpytky jsou super a lak má i docela dobrou výdrž. Jsem s ním spokojená. Naopak například dostat ho dolů je už o něco horší. Chce to hodně trpělivosti. Ale jinak za tu cenu je fajn a je ho i docela dost.

  • barvy
  • výdrž
  • odlakovávání - někdy je to horor:-)


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 17.8.2013 20:58:28

Nejsem fanda Essence laků Color & Go, takže jsem od topperů nic úžasného nečekala, ale moc příjemně mě překvapily! Odstín Holo topping, please! barví jen maličko, ale třpytky udělají na nehtech krásný efekt, jak na nalakovaných i samotných. Rychle schne a dlouho vydrží, a i na poměry třpytek odlakovávání není (tak) hrozné, takže za mě 5 hvězdiček a Essence vracím důvěru!

  • krásné efekty
  • rychle schne
  • vydrží
  • cena
  • hezké samotné i jako toppery
  • třpytky se poměrně špatně odlakovávají, ale to je normální


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.10.2013 13:46:29

Velmi povedené efektové laky od Essence. Na výběr je několik různých variant a odstínů, navíc jsou cenově dostupné. Mám variantu s tyrkysovými třpytkami, která se dobře lakuje, rychle schne a perfektně drží několik dní. Když dám ale několik vrstev, tak odlakování je peklo (což ale není u třpytek nic nového). Za tu cenu opravdu parádní laky.

  • cena
  • různé varianty a odstíny
  • výdrž
  • jdou špatně odlakovat


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 18.10.2013 23:24:47

Všechny tyto laky dokáží krásně oživit a zvýraznit klasické barvičky. Jsem s nimi moc spokojená, cena je nízká a kvalita vysoká :) Cool breeze: Jedná se o průhledný lak s mnoha konfetami a menšími třpytkami. Lak jich obsahuje tak akorát a na nehtech vytvoří prostě skvělý efekt. Používám ho nejčastěji na výrazné barevné laky a opravdu to vypadá moc dobře. Musím ale lakovat tak 2 vrstvy, protože jinak je na nehtu třpytek poměrně málo. Pokud chci dokonale hladké nehty i s třpytkami, musím je ještě přeláknout top coatem, ale potřeba to není. Výdrž je stejná jako u normáních laků, takže jsem spokojená.

  • laky se obměnují
  • cena
  • vytvoří skvělé efekty
  • musí se nanést min 2 vrstvy
  • třpytky jdou hůře odlakovat


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2013 18:47:51

Circus confetti: Koupila jsem a chtěla ho používat na celé nehty, ale připadalo mi to už moc divoké. Obsahuje opravdu hodně barevných třpytek, takže dávám třeba jenom na jeden prst, když chci oživit barevný lak, na to je skvělý. Hůře se odlakovává - ostatně jako většina třpytkatých laků. Znovu bych už nekoupila.

  • ideální na oživení barevného laku
  • cena
  • na mě moc "divoký"
  • hůře se odlakovává


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyto efektové laky se v drogeriích docela často obměňují a hlavně je v nabídce mnoho různých efektů. Zatím všechny tyto laky, které jsem měla byly vzhledem k ceně perfektní. Dobře schnou, snadno se nanáší a laku je poměrně velké množství. Co se odlakovávání třpytivých laků týká je stejné jako u jiných značek, ale trik s alobalem funguje perfektně, takže neřeším :) Určitě koupím i další, stojí to za to

  • různé efekty
  • dobrá cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Vďaka recenziám som si ho kúpila a som naozaj sklamaná. Mám 23 million dollar baby a je to najhorší lak aký som kedy mala. Po aplikácii vôbec nevytvára pekný efekt, je riedky a trblietok sa zachytáva na štetček málo. Lak môžem rovno hodiť do koša pretože absolútne nechce schnúť a to ani s použitím rýchloschnúceho laku od Sally Hansen. Ani po pol hodine neuschol a musela som ho odlakovať. Naozaj neodporúčam, zbytočne vyhodené peniaze. Cena zas nie je tak nízka, pretože keby som si priplatila raz toľko môžem mať naozaj veľmi kvalitný lak.

  • žiadne
  • vôbec neschne
  • efekt nič moc


Další recenze od 2.10.2014 20:35:04

Z této efektové řady mám pouze Feather effect. Nejspíš časem vyzkouším i další z této řady, ale tento konkrétní je pro mě velkým zklamáním. Lak se špatně nanáší, třpytky se nanášejí hodně nerovnoměrně, to bývá někdy normální a stačí je trochu rozetřít, u kulatých třpytek to funguje, ale s tímhle to moc nejde. Lak je i hustší, což celou práci ještě znesnadňuje. Výsledný efekt je nic moc, rozhodně už nezakoupím a lahvičku ani nedopotřebuji.

  • dlouhá výdrž
  • přiliš hustý
  • špatně se nanáší
  • špatně se odlakovává
  • výsledný efekt je nehezký


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 12.10.2014 18:24:32

Tento lak jsem měla zdarma jako dárek u svého oblíbeného časopisu. Tento typ laku bych si nikdy nekoupila, takže jsem jej ze zvědavosti vyzkoušela. Jeho konzistence je dost hustá, takže se moc dobře nenanáší. Blýskavé částečky na nehtu zůstávají v minimálním množství. Ale zase na druhou stranu musím říct, že poměrně rychle zasychá. Hodnotím ho jako průměrný.

  • rychle zasychá
  • hustá konzistence


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 13.10.2014 14:40:11

koupila jsem si jeden z lesklých odstínů a musím se přiznat, že mi vůbec nevyhovoval. Za prvé, velice rychle mi zhoustl a následně vyschl a za druhé se mi během jednoho koupání oloupal, když jsem ho dávala podruhé vydržel mi jeden večer a pak šel opět dolů. Chápu, že za tu cenu nemůžu očekávat kvalitu, ale zase tak špatné jsem to taky nečekala.

  • cena
  • vše


věk
15-24

nehty
přírodní

Koupila jsem si lak ve fialové barvě. Jsem s ním spokojená... Na nehtech vypadá hezky, používám ho většinou přes barevný lak. Neloupe se. Třpytek je v něm tak akorát. Cena je také fajn. Jen jde špatně odlakovat, ale to je u třpytivých laků běžné. Určitě bych chtěla vyzkoušet ze stejné řady ještě nějaký a všem ho tedy doporučuji :))

  • Vypadá hezky
  • Nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 20:56:59

Tento top coat mám ve dvou barvách ( 101 dalmatins a feather effect ), jsem s nimi spokojená, protože vydrží týden bez větších vad. Dále se mi líbí množství laku, které je více než vyhovující, a průhledná lahvička. Lak velice rychle schne. Jediné co bych vytkla, je horší odlakovatelnost konfet, ale i tak se to dá. Doporučuji všem a určitě koupím znovu.

  • výdrž
  • množství
  • rychle schne
  • horší odlakování


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2017 11:49:51

Feather effect: Tento lak jsem si koupila z cire zvedavosti. Sklada se z malinkych podlouhlych kousicku ruznych barev a na nehtu dela pekny vzor - je husty, takze nehet prekryje v jedne, maximalne ve dvou vrstvach. Nevim, jestli mi zrovna pripomina efekt kridel, ale vypada moc hezky. Dobre se nanasel, rychle zaschnul a necuckovatel. Odlakovani taky bez problemu.

  • zajimavy efekt
  • rychle schne
  • horsi dostupnost


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Turbo Dry Top Coat

4.1 78% 10 recenzí

Hůře hodnocené

Essence Nail Art Cracking

3.9 72% 14 recenzí