Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami recenze a zkušenosti

Masky Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami
Masky Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami - obrázek 1
Masky Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami - obrázek 2
Masky Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami - obrázek 3
5 4 20
  • Průměrné hodnocení 4
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Detoxikační pleťová maska s čokoládou a jahodami

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 19:42:45

Moje nejoblíbenější pleťová maska vůbec. Je určená pro normální/sušší pleť, úžasně stahuje a čistí póry, přitom vůbec nevysušuje ani nestahuje pleť, nádherně voní po čokoládě, používám ji i po mechanickém čištění a pleť nijak nedráždí ani neštípe.

  • nevysušuje
  • čistí a stahuje póry
  • nádherně voní po čokoládě
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 21:54:38

Po této masce mám opravdu pocit čisté pleti. Nádherně voní po čokoládě, příjemně se roztírá. Mám mastnou pleť - maska mi šetrně čistí póry a stahuje je. Dobře se smývá. Akorát mě mírně pálí, ale po opláchnutí nemám pleť podrážděnou.

  • cena
  • vůně
  • mírně pálí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.5.2012 07:30:22

Já jsem s touto maskou velmi spokojená, vyhovuje mi konzistence i vůně a navíc přesně ten efekt, který má plnit a který má napsaný na obalu plní. Já si určitě koupím znovu ;-). Kupovala jsem za 150,-, ale při množství této masky, je to naprosto adekvátní cena.

  • Stahuje póry
  • Vyhlazuje pleť
  • Krásně voní po čokoládě
  • Dobře se smívá
  • Žádný jsem nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.5.2012 22:19:22

Tato maska jemně voní po čokoládě, lehce tam jsu cítit i ty jahody:)Kupovala jsem jí v akci za 99Kč,takže super cena. Myslím, že všechno, co je na ní napsáno splňuje, já jsem s ní opravdu spokojená.Pleť je po smytí hydratovaná a pěkně "napnutá". Smývá se dobře.

  • čokoládová vůně
  • Cena, pokud je v akci
  • Hydratovaná pleť
  • Dostupnost
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2012 15:04:34

Na pleťové masky jsem slyšela samou chválu, tak jsem se rozhodla také nějakou vyzkoušet a začala jsem právě u této s čokoládou a jahody. A myslím, že jsem udělala dobře. Maska pěkně čistí a hydratuje pleť. Moc krásně voní. Je smývatelná, za to jsem ráda, smývatelné masky jsou pro mě příjemnější než slupovací. Dá se koupit velmi levně, já ji kupovala ve Schleckeru za 149,- Kč, ale v Rossmanovi bývá někdy v akci za 99,- Kč.

  • cena a dostupnost
  • velké balení
  • příjemná vůně
  • čištění a hydratace pleti
  • nedráždí pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.10.2012 11:07:09

Maska je skvělá. Po smytí mám úžasně hladkou a hezky pročištěnou pleť, po prvním použití mi póry zas tolik nestáhl, ale jako pročištění super. Navíc ta vůně je dokonalá! Jen ta barva, za mě by tedy mohla být výraznější, než pak hledat, kde všude ještě zůstala.. :)

  • velké balení
  • cena
  • vůně
  • nevysušuje
  • pročistí
  • barva


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.2.2013 12:29:51

Opravdu vynikající maska. Krásně se nanáší, má příjemnou konzistenci a hlavně dokonalou vůni čokolády. Balení je velké, stačí malé množství, protože se opravdu krásně roztírá. Pleť je krásně čistá, hladká a póry viditelně menší. Masku stačí nechat zaschnout a poté opláchnout. Jedna z mála masek, po které nemám pocit ztažené a pnoucí pleti. Určitě si koupím znovu.

  • Čistí
  • Hydratuje
  • Příjemná vůně i konzistence
  • Veliké balení
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tato maska mě moc nenadchla. Pěkně pleť vyčistí a vyhladí. Čekala jsem ale, že bude vonět jinak, více čokoládově. Cítím z ní vůni kvasnic a to je mi docela nepříjemné, vždycky jsem ráda, když masku smyji. Také barvou by mohla být trochu světlejší. Kvůli vůni ji už znovu nekoupím, Freeman nabízí i lepší a účinnější masky.

  • čistá pleť
  • nepříjemná vůně
  • barva


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 14:16:59

Další skvělá maska od Freemana. Vyzkoušela jsem jí i přesto, že mám pleť o něco mastnější a byla jsem mile překvapena. Nejenže mi pleť vůbec nezmastila, krásně jí vyživila a zmatnila. Vůni má opravdu příjemnou, kombinace čokolády a jahod. Barva je pro pleťovou masku netypická ale i tak roztomilá. Určitě doporučuji :)

  • Konzistence
  • Hydratační a výživná schopnost
  • Nádherná vůně
  • Design a velikost balení
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.10.2013 12:30:58

Pleťové masky od Freemana mám obecně moc ráda a ani u této čokoládové tomu není jinak. Krásně čokoládově voní, pokaždé mám chuť ji sníst. Pleť mi nijak nevysušuje, hezky ji vyčistí a póry jsou stažené. Je hezky krémové, takže se dobře nanáší a smývá se také bez problémů. Je fajn, že se dá koupit i malé balení na zkoušku.

  • vůně
  • konzistence
  • nevysušuje
  • vyčistí pleť
  • dvě velikosti balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2013 14:39:42

Maska s krásnou vůni, pokaždé když jí otevřu nejradši bych jí snědla :D .. Její barva je ale trestuhodná, když si ji mažu na tvář přijde mi to nechutné a kdyby nevoněla po čokoládě, asi bych ji odložila stranou. :D Maska mi po použití krásně vyhladila pleť, hydratovala ji a stáhla póry, tak jak slibovala. To co mi u masky vadí, že když ji smyji z obličeje, vypadám jako rajče- zrudne mi obličej. Narozdíl např. od avokádové masky rychleji schne a lépe se smývá z tváře. Ale díky její barvě musíte být při smývání pozornější, aby vám nezůstala na některých místech tváře. Dá se koupit v Rossmanu, a nebo v Tetě, v Dm jsem výrobky Freemana zatím neviděla. Obvykle stojí 99 a ve slevě jsem ji viděla za 59 kč :)

  • Zjemňuje pleť
  • Vyhladí pleť
  • Hydratuje pleť
  • Krásna vůně
  • Krátkodobý účinek
  • Zrudnutí tváře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2014 12:16:17

Maska krásně voní (hlavně po té čokoládě, jahody moc necítím) a dělá přesně to co by měla. Díky konzistenci se dobře nanáší, nevysušuje pleť a nijak ji nedráždí. Stahuje póry přesně tak jak se píše na obalu. Mám mastnou pleť, takže se se mi dělají i pupínky a i s těmi mi maska vcelku pomáhá. Za tu cenu naprostá výhra :-) Určitě budu kupovat znovu :-)

  • krásná čokoládová vůně
  • cena
  • nedráždí a nevysušuje pleť
  • žádný jsem dosud nenašla


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.2.2015 20:25:33

Moje nejoblíbenější pleťová maska od Freeman. Má úžasnou vůni, po nanesení na pleť mám neskutečnou chuť jí sníst (připomíná mi čokoládového Lipánka) a opravdu mě ta vůně hodně uklidňuje. Navíc se fakt moc dobře nanáší štětcem - má dobrou konzistenci. Je skvělá na suchou a citlivou pleť, jako mám já, nedráždí a navíc nevysušuje, což se mi u masek dost často stává. Cena je taky super vzhledem k množství a když vychytám akci v drogerii, tak ještě lepší. Určitě doporučuji vyzkoušet.

  • vůně
  • konzistence
  • cena - hlavně v akci
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2015 14:59:16

Maska krásně voní, připomíná mi čokoládový Pribináček :-) S barvou a vzhledem je to, jak už tady zaznělo, trochu horší, ale to mi u masky nijak zvlášť nevadí. Bohužel kromě vůně nemám moc co pochválit. Efekt nulový - žádné stažené póry, žádná zářivě čistá a svěží pleť. Dokonce jsem měla pocit, že mi maska tvář trochu vysušuje.

  • vůně
  • nulový efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem si malé balení a vystačí určitě na dvě použití. Maska je dokonalá! Nejen že nádherně voní (spíš po čokoládě, jako čokoládový Lipánek:)), ale má nádhernou strukturu, vyhlazuje pleť, zmenšuje póry, kůže je po ní jak samet. Mám mastnou pleť a opravdu mi sedla. Dokonce mi pomohla v souboji s jedním urputným pupínkem na tváři, který nechtěl vyschnout. Koupím si určitě plné balení.

  • Praktické balení na 1-2 použití
  • Přijatelná cena
  • Příjemná vůně čokolády
  • Hutná struktura
  • Stahuje póry
  • Zjemňuje pleť
  • Zlepšuje nedokonalosti pleti
  • Vhodná i pro mastnou pleť
  • Horší dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Vůní mě maska bohužel neuchvátila, parfemace je velmi slabá, vůně čokolády je málo výrazná, barva také není moc lákavá. Maska rychle zasychá a ztvrdne, takže se špatně smývá a na pleti pne. Maska moji pleť nedráždí ani neštípe, takže je vhodná i pro citlivější pleť. Póry nestahuje a kromě toho že jsem měla vysušenou pleť jsem si žádného rozdílu nevšimla, takže takový průměr, který neuškodí ani nenadchne.

  • nedráždí pleť
  • nevýrazná vůně
  • barva
  • špatně se smývá
  • póry nestáhne


Maska veľmi príjemne voní a pleť nedráždi, ani neupcháva póry. Popravde ale po jej zmytí nevidím žiadny efekt okrem mierneho vysušenia pokožky. Takže pre mňa je to skôr taká "fun" vec, dáme si ju s kamoškami keď máme movie night a tým to asi tak končí. Znovu už ju nekúpim, pretože od masky čakám, že pleť bude jemná, hydratovaná atď. Of Freemana sa mi zatiaľ osvedčila len tá zlupovacia "okurková", lebo tá aspoň čistí.

  • príjemná vôňa
  • neucpáva póry
  • čokoláda na tvári je skrátka vtipná
  • nevidím na pleti žiadny efekt
  • mierne vysušuje