Gabriella Salvete Diamante Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Gabriella Salvete Diamante Mascara
Řasenky Gabriella Salvete Diamante Mascara - obrázek 1
Řasenky Gabriella Salvete Diamante Mascara - obrázek 2
Řasenky Gabriella Salvete Diamante Mascara - obrázek 3
5 3.4 19
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Diamante Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.1.2013 15:52:07

Tuto řasenku jsem vyhrála, a jsem za to ráda, protože jsem objevila svou momentálně nejoblíbenější řasenku. Asi bych se k ní dostala i jinak, koupila bych ji po přečtení všech nadšených recenzí. Líbí se mi na ní všechno, možná jen na ten kartáček si pořád zvykám, každá polovina má jinou délku štětinek, tak to pořád musím otáčet. Řasy krásně prodlouží, natočí i zahustí, co víc si přát. Ještě mi dost vadí, že ji nemůžu odličovat svým oblíbeným způsobem, rozpustit vodou ve sprše a pak jen umýt gelem či pěnou. Vodě bohužel odolává. A taky už nějak houstne, po necelých dvou měsících, takže na můj vkus celkem rychlost. Ale stejně budu kupovat opakovaně díky efektu, který dělá.

  • Všechno kromě...
  • Kartáček by mohl být vyřešen jinak
  • Hůře se odličuje
  • Celkem rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.12.2012 18:19:47

Řasenka je skvělá. Většinou mám problém s řasenkami s umělohmotným kartáčkem, že řasy pouze prodlouží, ale nezahustí. Tato řasenka umí na mých řasách obojí. Také hezky řasy natočí. Zachází se s ní opravdu dobře. Barva je hezky černá, tam není, co vytknout. Jediné, s čím mám probém, je to, že mi během dne trochu opadává pod oči. Je zajímavé, že se to neděje vždy, ale většinou ano, což je nepříjemné a dost mě to mrzí, protože jinak je skvělá.

  • intenzivně černá barva
  • prodlouží
  • zahustí
  • natočí
  • opadává pod oči


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.1.2013 17:50:07

Mně tato řasenka poměrně vyhovuje. Sice to není má top řasenka od GS (daleko spokojenější jsem se zelenou Giant Curl), ale i tato je dobrá. Řasy opravdu dobře prodlouží, nikde se mi neobtiskává ani během dne neopadává. Jediné, co mi vadí, špatně se mi s ní líčí spodní řasy, na ty tak používám raději jiné řasenky. Celkově ale hodnotím kladně.

  • kartáček
  • prodlouží
  • neslepuje řasy
  • nevyhovuje mi na spodní řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.12.2012 13:05:05

Nejlepší řasenka jakou jsem kdy vyzkoušela! A že jich nebylo málo. Má plastový kartáček - na jedné straně delší štětiny, na druhé kratší. Ty kratší udělají krásný objem a delší řasy fantasticky prodlouží. Neslepuje a nežmolkuje. Navíc není třeba si s aplikací dlouho hrát, skvělý efekt se dostaví brzy. :) Dávám dvě vrstvy. Občas mi udělá flíček pod okem, to ale utřu a je to OK. Rozhodně si ji budu kupovat opakovaně, pochybuji, že ji nějaká jiná řasenka překoná.

  • dělá fantasticky dlouhé řasy a objem
  • nízká cena
  • občas udělá flíček pod okem


Další recenze od 21.2.2013 09:46:42

Dostala jsem tuto řasenku k vánocům. Jsem z ní úplně nadšená. Mám po jejím použítí řasy jak mrkací panenka. Možná se hůeř odličuje, ale alespoň neopadává. Řasy mi vydrží celý den pěkně nalíčené. Možná nevyhovuje každému, ale sama za sebe bych ji určitě doporučila :-)

  • vydrží celý den
  • nedrolí se
  • dělá mi nádherné řasy
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.11.2013 17:57:19

Tato řasenka je jediný produkt této značky, který je opravdu dobrý a povedl se, ostatní stojí za starou bačkoru. Tuto řasenku jsem vyhrála začátkem letošního jara a jsem za to moc ráda, protože sama bych si od této značky už asi nic až na pískovcové laky nekoupila. Má kartáček, který má z jedné strany menší a z druhé strany delší štětiny, takže se s ním dají krásně nalíčit řasy. Tuto řasenku používám na spodní řasy a na horní v případě pokud chci řasy lehce zvýraznit a hezky rozčesat. Tuto řasenku jsem si natolik oblíbila, že už mám její 3. balení které jsem si koupila minulý týden protože předchozí balení jsem již dopoužívala. Řasenka jsem nádherně odlíčit i horšími micelárkami a velkým plusem je, že vůbec neopadává.

  • cena
  • hezké balení
  • neopadává pod oči
  • jde velmi dobře odlíčit
  • vytvoří krásné a dobře oddělené řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.6.2013 17:44:03

Asi nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Náplň perfektně udrží řasy natočené, není příliš tekutá. Mám ji už asi půl roku a až nedávno začala vysychat, malovat se s ní ale pořád dá krásně. Jediné negativum je to, že se obtiskává pod obočí - nikdy se mi nic takového nestalo, až s touto řasenkou. To jí ale klidně odpustím :)

  • udrží řasy natočené
  • nevysychá
  • neslepuje
  • dostupnost
  • obtiskávání pod obočí


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 5.1.2014 12:59:27

Tato řasenka je naprosto perfektní, až na jednu velkou nevýhodu. Kartáček je skvělý, hustý, úžasně řasy pročeše a oddělí. Pro zvýraznění a opravdu nanesení barvy je potřeba více tahů, ale výsledek je úžasný, řasy jsou natočené, prodloužené a krásně oddělené. ALE... po nějaká době se mi vytvoří šmouhy pod očima a to vždycky. Hrozně mě to rozčiluje a je to pro mě jediná vada této jinak perfektní řasenky, která je ale dost zásadní. Pokud se během dne často dostanete k zrcadlu a můžete si šmouhy kontrolovat, pak doporučuji, ale jinak ne.

  • skvělý kartáček
  • perfektně oddělí
  • natočí
  • prodlouží
  • vždy udělá šmouhy!
  • na opravdové zvýraznění je potřeba více tahů


věk
25-34

oči
zelené

S řasenkou Dianate od Gabrielly Salvate jsem byla moc spokojená. Řasenka má na jedné straně delší štětinky a na druhé straně kratší. Řasenka je krásně černočerná a řasy pěkně oddělý, zahustí a i trochu natočí. Kartáček této řasenky mi opravdu sedne, ráda zkouším nové věci, tak spíše vyzkouším spíše jinou řasenku, ale k této nemám co vytknout

  • pěkný štěteček
  • oddělí
  • zahustí
  • prodlouží
  • obal se mi rychle oprýskal


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.10.2014 17:45:14

Moje stálice mezi řasenkami. Zkusila jsem ji po velkých ovacích na jednom českém blogu a rozhodně nelituji! Musím se přiznat, že jsem samotné řasence zas až takové naděje nedávala, zvláště kartáček mě na první pohled moc nenadchl. Ovšem hned po první aplikaci mě naprosto ohromila. Řasenka dělá krásné dlouhé, husté řasy a hlavně vůbec neslepuje! Pro mě je to naprostá jednička.

  • neslepuje
  • dělá krásné řasy
  • přijatelná cena
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenka má obsahovat diamantový prach, který by Vám měl zaručit rozzářený pohled a lesklé řasy- upřímně, v této oblasti jsem si v porovnání s jinými řasenkami žádné extra změny nevšimla. Nicméně řasenka nabarví řasy krásně sytou černou barvou, jsou po ní posílené a zdravé. Kartáček je asymetrický, plastový, s drobnými štětinkami, které svojí práci vykonají výborně a krásně řasy pročešou, oddělí, čímž je opticky zhustí a prodlouží. Jste-li ovšem zvyklí, aplikovat řasenku ve vícero vrstvách, u této si dejte pozor, má tendenci je opět snadno slepovat. Co mě na ní také trochu mrzí je fakt, že se obtiskává a cca po 8-mi hodinách se již začne lehce rozmazávat. Bohužel se také hůře odličuje a zanechává nakonec pod řasami šedé kruhy po obvodu oka. Jinak musím pochválit její velice vkusné a elegantní 11 ml balení. Špatná rozhodně není a to, co od řasenky podobného typu nejspíš čekáte- splní, nicméně já jsem přesvědčená, že v obdobné cenové relaci seženete i o "kapánek" lepší.

  • sytá černá barva s dobrou konzistencí
  • vykouzlí
  • řasy krásně oddělí opticky prodlouží a zhustí
  • plastový kartáček
  • obsahuje diamantový prach
  • po několika vrstvách má tendenci řasy opět slepovat
  • hůře se odličuje
  • po x hodinách se začne lehce rozmazávat
  • obtiskuje se po obvodu oka


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.12.2012 19:24:04

Taky jsem se nechala zlákat a zkusila a sice je docela dobrá, ale už si ji víckrát nekoupím, protože se mi moc nelíbí, jaký efekt na řasách udělá. Kartáček je super, má dvě délky štětinek, jedna strana kratší a druhá delší, takže si je krásně pročešete, ale pro hustější a výraznější oči je prostě potřeba několikrát přetáhnout a dát dvě vrstvy řasenky. Stejně jako většina řasenek, tak i tahle se mi otiskla už jenom v koupelně, kde bylo trochu vlhko a venku jsem vypadala už jako naprostý klaun. Bohužel se mi hodně špatně odličuje - nechci si dřít víčka a šetrně moc dolů fakt nejde. Takže už si ji nekoupím a ani nedoporučím. Za tohle všechno nemá hodnotu těch 169,-.

  • dvě vrstvy už vypadají lépe
  • dvě délky štětin kartáčku
  • moc nemusím umělé kartáčky
  • špatně se odličuje
  • nutné několikrát řasy prtáhnout a pak nanést druhou vrstvu
  • obtiskuje se


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 23.12.2012 11:46:10

Koupila jsem po pochvalných recenzích na blozích. Kartáček super, udělá krásné, dlouhé, neslepené řasy. Náplň katastrofa :( Nalíčené řasy se otiskávají, že se nedá vylézt z domu, stále černo pod i nad očima. Jedině použít obal + kartáček a jinou náplň.

  • kartáček - vyrobí krásné řasy
  • není možné po nalíčení existovat bez černých šmouh nad a pod očima :(
  • nalíčené řasy se otiskávají všude kolem očí
  • náplň - katastrofa


věk
25-34

oči
modré

Kupovala jsem v akci za 99,-, proto mě její nevalný úspěch až tak moc nebolí. Nevím, čím to je, ale řasenka moc nemaluje. První vrstva spíš řasy jen obarví, bez jakéhokoli dalšího efektu. Jsou nutné 2-3 vrstvy. U těchto se mi ale řasy často slepují a musím je oddělovat. V průběhu dne se řasenka obtiskává na víčko, to neodpouštím. Kartáček mi přijde při aplikaci takový tuhý. Používám na spodní řasy, kde je fajn. Znovu nekoupím.

  • žádné
  • obtiskává se
  • nevalný efekt objemu či prodloužení


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 3.10.2013 21:57:03

Riasenku som si ovjednala po mnohých kladných recenizách. Tešila som sa na nu ale sklamala ma. Neviem či som natrafila na nejaký vadný kus, ale riasenka pekne malovala len pár použití, potom už rýchlo vyschla a teraz strašne žmolkuje. A som si istá že riasenku dobre zatváram. Odličuje sa dobre (používam gély a vodu) ale už ju nepoužívam. Pravdepodobne si ju už nekupim. Poznám ovela lepšie.

  • nič
  • rýchlo vyschla
  • robí žmolky


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.6.2017 23:00:06

Z této řasenky jsem trochu rozpačitá. V podstatě jsem byla spokojená s její efektem, řasy neslepovala, udrží řasy natočené, je na řasách lehká, takže řasy neztěžknou a nepadají dolů. Kartáček mi také přijde dobře vyřešený, i když většinou umělé kartáčky moc nemusím. Dobře se s ním manipuluje - komu vyhovují krátké štětiny, bude mu vyhovovat, stejně tak tomu, komu vyhovují dlouhé štětiny. Také oceňuji, že se příliš nedrolí. Jenže jsem s ní měla podobný problém jako třeba s Maybelline Colossal Volum' Express - po 2 měsících začala vysychat a tehdy mi začala víc opadávat pod oči než ze začátku. Dříve bych s ní asi byla spokojená, ale pozoruji na sobě, že na řasenky jsem čím dál víc náročná, tuhle bych si už znovu nekoupila. 2 měsíce je za mě prostě málo, požaduji, aby řasenka vydržela aspoň 3 měsíce. Také asi nebude vyhovovat někomu, kdo má rád hodně výrazné řasy.

  • dobře se odličuje
  • neslepuje řasy
  • udrží řasy natočené
  • kartáček
  • brzy vysychá
  • nedá se vrstvit
  • málo výrazná
  • někdy dělala čmouhy


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 28.6.2013 14:31:21

Plně souhlasím s recenzí nade mnou, jako kdybych to psala já. Řasenku jsem též kupovala v akci, tudíž cena byla přijatelná a její (ne)funkčnost mě proto tolik nemrzí. Po mnoha kladných recenzích jsem ale doufala v lepší výrobek. Řasenka moc nemaluje a přitom není vyschlá. První vrstva je sotva vidět, při dvou a více začne řasenka řasy slepovat. Řasy nenatočí ani neprodlouží. Nedodá objem. Dokud jsem nezažila, nevěřila jsem, ale řasenka mi během dne opadává pod oči. Tohle se mi ještě nestalo s žádnou řasenkou.

  • s kartáčkem se dobře pracuje
  • při první vrstvě žádný efekt
  • při dvou a více vrstvách slepuje řasy
  • řasy nenatočí
  • nedodá objem ani délku
  • opadává pod oči


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 21.9.2015 23:49:08

Na tuto řasenku jsem se docela těšila,hlavně když jsem ji otevřela a uviděla kartáček který měla.Bohužel,tak jak jsem se na řasenku těšila,tak mě zklamala.Kartáček řasy slepoval,žádný objem,žádné prodloužení řas se nekonalo!U řasenek vyžaduji především natočení řas a to se opravdu nestalo.Řasenka během pár hodin vytvořila fleky,šmouhy kolem očí a během dne se drolila...Nedoporučuji!!!!!

  • u mých řas žádné
  • slepování
  • neprodlouží
  • nenatočí
  • dělá šmouhy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené