Miss Sporty Studio Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Studio Lash Mascara
Řasenky Miss Sporty Studio Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Studio Lash Mascara - obrázek 2
5 3.5 20
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Studio Lash Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.4.2012 14:03:48

tak jedna z najhorších riaseniek čo som kedy mala. mám celkom rada gumený kartáč (tuším oriflame to má na jednej a tá je super) ale tento mi absolutne nevyhovuje.riasy vôbec nerozčesáva ale zlepuje do jeden chuchvalec farba by možno nebola až taká zlá. len tá kefka. čo sa týka obalu tak farebne je velmi pekný, navodzuje dobrú náladu. ale čo z obalu ked výrobok stojí v skrinke a zapadá prachom

  • pekný obal
  • cena
  • gumená kefka


věk
25-34

oči
modré

Miss sporty tentoraz pohorela..Určite je z týchto dvoch lepšia tá v ružovom prevedení. Táto riasenka má tiež plastový kartáčik ale mne osobne nevyhovuje.Na riasy sa dostane príliš veľa farby a zlepuje mihalnice.Ja osobne som ju používala len na krátku dobu kým som si nezohnala niečo lepšie a vyhodila som ju. Kto má dokonalé riasy , tomu asi bude vyhovovať ale na riedke a rovné ju určite neodporúčam.

  • cena
  • zlepuje
  • príliš veľký nános farby
  • nedodá objem


Další recenze od 28.1.2013 15:15:31

Páni, tak jsem čekala zázrak jako u té žluté a ono se tak nestalo. Já už si jí znovu nekoupím, ale doporučila bych jí holkám co mají hodně řas. Je opravdu hodně černá a udělá krásně dlouhé řasy, bohužel těch mých pár řas tak slepila, že jsem měla pomalu jen 3 :-)

  • design
  • dlouhé řasy
  • intenzivní černá barva
  • slepuje - hodně


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2013 22:23:20

Nikdy jsem neměla řasenku s plastovým kartáčkem, protože jsem byla přesvědčená, že takový kartáček přece nemůže pročesat a natočit řasy! Proto jsem koupila tuto levnou variantu, aby mě případně nebolelo srdce :)). Byla jsem mile překvapená, tato řasenka mi pročesala a natočila řasy lépe, než některé moje stálice :-D Řasy nejsou slepené, jsou hezky zvýrazněné a celkem i natočené. Řasenka mi nevysychá a ani nežmolkovatí, takže za mě super :)

  • pročeše a zvýrazní řasy
  • nedrolí se
  • neslepuje řasy
  • cena
  • možná by mohla dodat více objemu


věk
25-34

oči
zelené

Řasenka nepatří mezi ty nejdražší, ale řekla bych, že odvádí dobrý výkon Řasy rozčesává hezky, neslepuje a nedrolí se. Osobně bych si ji klidně koupila znova, ale pro mě má jedno ale. Řasy moc neprodlužuje a netvoří iluzi hustých řas. Kdybych měla husté a dlouhé řasy od přírody, tak by to byla řasenka pro mě. Ale já mám takové normálně husté, možná lehce podprůměrné krátké a hlavně světlé řasy, takže si snažím vybírat řasenku, která udělá opravdovou iluzi krásných řas. Ale rozhodně to není špatná řasenka. Pokud máte husté a dlouhé řasy a chcete je jen zvýraznit, tak tohle bude určitě dobrá volba :-) Tvar kartáčku je klasický.

  • cena
  • neslepuje řasy
  • hezky je pročeše
  • občas trošku opadává


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.7.2013 12:23:25

Když jsem zde viděla recenze, vzpomněla jsem si, jak jsem si ji asi před třemi roky koupila Hrlza hrlzoucí! S plastovým kartáčkem dosáhnete tak akorát toho, že se vám z drobných řas stane jedna velká slepená řasice, zežmolkovalěná, která ráda čmárá čmouhy po okolí oka, takže si ve výsledku zničíte to, co jste nanesly před řasenkou. Zaujala mě krásná zelená lahvička, protože jsem ji vyzkoušela, ale už nikdy víc, opravdu horší řasenku snad neznám.

  • zelená jásavá lahvička
  • žmolkuje
  • slepuje
  • čmárá všude okolo po víčku


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:19:25

Tahle řasenka je dobrá. Problém je, že spoustu lidí to s ní vzdá dřív, než začne správně fungovat - je potřeba jí dát asi týden na rozmalování, ze začátku dává moc barvy a může slepovat. Taky je vhodnější na přirozeně silnější řasy, já mám jemné, takže mi výsledek po 2 vstvách nedostačuje - potřebuji větší objem. Ale tato řasenka je hlavně na prodloužení a natočení, což zvládá dobře.

  • prodloužení
  • ze začátku slepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.11.2013 12:24:02

Tak já jsem asi mutant, mně vyhovují výrobky, které jsou vždy velmi špatně hodnocené. :D Tohle je pro mně nejlepší řasenka od Miss Sporty a vůbec celkově v této cenové kategorii. Nádherně prodlužuje! Je pravda, že po nějakém čase žmolkuje, ale to se dá přežít. Vyhovuje mi taky plastový kartáček, já ty normální nemusím, takže tohle je pro mně jasná volba pro jakoukoli příležitost.

  • Prodlužuje
  • Plastový kartáček
  • Cena
  • Žmolky


věk
15-24

Další recenze od 11.2.2014 17:04:25

Nedoporučuji atopikům, měla jsem z ní alergickou reakci - asi týden po používání se mi začal dělat atopický ekzém i na očních víčkách (stálo mě to 14 dní bez líčidel a s ustavičným mazáním). Kromě toho mi řasy slepovala a v odpoledních hodinách jsem ji měla obtisknutou kolem očí. Odličovala se dobře, ale to je tak jediné plus.

  • Dobře se odličuje
  • V odpoledních hodinách se rozmazává
  • Alergická reakce na víčkách
  • Slepuje dlouhé řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 23:54:10

Další skvělá řasenka od Miss Sporty. Moc se mi líbí její kartáček, se kterým krásně nalíčím každičkou řasu a navíc je i hezky a docela dost prodloužím. Kartáček je umělohmotný, takže udělá hezčí řasy než kartáček normální. Jak už jsem psala, tak řasy prodlouží opravdu hezky a i jim celkem dost přidá na objemu. Pod oči neopadává, ale když venku prší, tak se snadno rozmaže, takže jí nedoporučuji nosit do deštivých dnů.

  • cena
  • dostupnost
  • rozmazává se


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.7.2014 09:54:49

Skvělá řasenka za skvělou cenu. Má kvalitní kartáček, řasy pěkně rozčeše,prodlouží, nedělá žmolky, neslepuje. Je s ním snadná manipulace. Řasy vydrží krásně prodloužené a nerozmazané min. polovinu dne. Balení dlouho vydrží. Maximálně mi plastový kartáček vyhovuje, doporučuji vyzkoušet. Já si ji určitě pořídím zase znovu.

  • cena - kvalita
  • design
  • kartáček


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 20.10.2014 17:56:09

Tato řasenka mi dělala krásné řasy. Natočila je, prodloužila a dodala i objem. To by ale z těch dobrých vlastností bylo všechno. Opadává šíleným způsobem. Po pár hodinách se drolily opravdu hodně velké kousky, nejen že jsem měla pod očima spadané cucky z řasenky, rozmazané také... a jak vypadaly moje řasy? Hrozně. Na každé řase jsem měla střídavě nic - zbytek řasenky :) No, to mi vadí hodně. Navíc se rozmazávala. Kartáček je ohebný, což mi nevyhovuje, je jak živý :D Balení hezké, ale hned se mi sloupal nápis. Už si ji nekoupím.

  • Objem
  • Délka
  • Natočení
  • Cena
  • Opadává pod oči
  • Rozmazává se
  • Ohebný kartáček


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 20.10.2014 19:34:43

Toto je podle mě nejhorší řasenka co jsem měla, řasy mi slepuje a vůbec mi je nenadzvedne- mám krátké rasy které míří dolů. Je sice krásné, že je levná, ale za mě určitě ne, navíc má takoví zvláštní kulatý gumový kartáček s kterým mi nejdou udělat pořádně ani dolní řasy a vždy se mi obtisknou dolu pod oko. Takže rozhodně nedoporučuji

  • cena
  • slepuje
  • nenadzvedává


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 4.2.2015 16:17:01

Jsem hodně řasenková nemám doma jen jednu ale tato řasenka patří mezi ty levnější,mám doma i dražší řasenky ale tato řasenka cenově kvalitně se vyrovná i dražším řasenkám ..Udělá mě krásný řasy hlavně do objemu až dojde klidně koupím znovu.Je pravda,že většinou použiju jednu na prodloužení a tady tímto zahustím vždy ji většinou použiji jako druhou ale u mě jednička.

  • zahustí
  • při více vrstvách může slepit


Další recenze od 28.9.2015 11:53:24

Pro mě je to jedna z nejlepších řasenek vůbec! Za prvé je za rozumnou cenu (nechápu, proč by řasenka měla stát 300,-), za druhé má skvělý plastový kartáček, který řasy krásně pročeše a nanese poměrně hodně barvy, takže řasy vypadají hustší a dokonale černé! Jediné mínus je to, že řasy slepuje, ale tím je dělá výraznější, zase tak hrozné to není. A řasy vydrží krásně prodloužené a natočené celý den. :)

  • Cena
  • Plastový kartáček
  • Řasy jsou hustější a výraznější
  • Vydrží po celý den
  • Slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.10.2015 13:07:01

Řasenku jsem si koupila jako nouzovku v akci a mile mě překvapila ! Kartáček je sice nic moc, ale chce to se naučit s ním pracovat. Vždy řasenku vrstvím a používám kartáčky na rozčesávání i u drahších řasenek, takže pro mě nic nového. Možná malinko žmolkuje když vrstvíte 3. vrstvu na již zaschlou řasenku ale jinak OK. Dá se dobře tvarovat kleštičkama a nezůstává na nich nalepená, nedrolí se, neobtiskává. A drží celý den !!! Za mě při poměru cena / kvalita naprostá jednička !

  • Vydrží celý den
  • Neobtiskává se
  • Nedrolí se
  • Nezůstává na kleštičkách na řasy
  • Drží tvar
  • Nerozmazává se
  • cena
  • Kartáček - řasy se musí rozčesat
  • trochu žmolkuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2016 18:34:02

Toto je tá najlepšia špirála, akú som kedy mala a som veľmi nešťastná, že ju už prestali vyrábať, resp. u nás predávať. Použivala som ju roky a napriek prvotnému zlaknutiu sa kvôli minimálnym štetinkám na kefke, táto špirála mi doteraz najlepšie zo všetkých vytočila a nafarbila riasy, že ich aj bolo vidieť, síce ja mám krátke a rovné mihalnice. Top zo všetkých špirál, čo som kedy mala. Vždy prestanú robiť to, čo bolo najlepšie...

  • Dokonalé vytočenie a predĺženie rias
  • Nezlepuje riasy
  • Plastová kefka
  • Cena
  • Nič, iba to, že ju prestali vyrábať


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 6.1.2017 21:18:34

Náplň této řasenky byla hodně řídká, když byla nová.Řasy hodně slepovala a dlouho zasychala.Po nějakém čase,když lehce proschla,perfektně zahustila,natočila řasy a natočené vydržely po celý den.Bohužel jediné,ale pro mě zásadní mínus bylo,že se řasenka rozmazávala,dělala stíny.Velká škoda,protože řasy nalíčené touto řasenkou vypadaly krásně......

  • zahustila
  • natočila
  • rozmazávala se


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené