Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara
Řasenky Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara - obrázek 3
5 3.2 33
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Great Lash Blackest Black Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.3.2012 14:38:56

Zaručené nejlepší řasenka, která neslepuje a nedrolí se. Krásná černá barva, výborná cena. Řasy krásně učeše a jednotlivě nabarví, výborný a praktický kartáček, který dobře naáší po celé délce řas. Občas vyzkouším jinou, ale nakonec se k ní stejně vrátím.

  • kvalita
  • oči nedráždí a nepálí
  • dobře odděluje jednotlivé řasy
  • krásná černá barva
  • cena
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.3.2012 17:00:12

Tato řasenka byla má první. :) Po několika letech jsem ji za cenu 99Kč vyzkoušela a nenadchla ani nezklamala. Řasy jsou hezky oddělené, prodloužené, s kartáčkem se dobře pracuje, jen to natočení mi chybí, ale to skoro u každé řasenky. Za vyzkoušení stojí.

  • hezky oddělí řasy
  • lehké natočení
  • prodlouží
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Tuto řasenku už bych si nikdy nekoupila a hlavní důvod je ten, že nehorázně rychle vysychá a ani mi nepřipadá, že by nějak prodlužovala řasy atd. Ale na trhu se už drží pořádnou várku let...

  • cena
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 17:16:22

Tato řasneka byla jendou z mých prvních a myslím, že není vůbec špatná. Řasy hezky oddělí, prodlouží, trochu zahustí. Dost je zvýrazní. Dalším plusem je i cena.

  • dobrá řasenka za hubičku
  • žádné výrazné nedostatky


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.3.2012 10:27:00

Moje nejoblíbenější řasenka, používám ji už roky. Krásně řasy pročeše a zvýrazní, neslepuje ani nežmolkuje. Co se týče rychlého vysychání, já nikdy problém neměla. Navíc je za skvělou cenu.

  • Cena
  • Řasy krásně pročeše a zvýrazní
  • Neslepuje
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

moje první a zároveň i poslední řasenka. příjemně se s ní pracuje, vydrží i extrémní zátěž a dělá krásné řasy. navíc za cenu, za kterou je, je to opravdu super řasenka a i její mutace, které u nás nejsou obvykle k dostání stojí za vyzkoušení.

  • nádherně černé řasy
  • prodlužuje
  • zahušťuje
  • nerozmazává se
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 18:48:02

Nestárnoucí klasika mezi řasenkami, ke které se čas od času ráda vrátím. Černá je opravdu černá, má příjemný kartáček, se kterým se velmi dobře manipuluje, zvýraní, prodlouží i zahustí, ale neslepuje. Navíc je za báječnou cenu.

  • černá je opravdu černá
  • zvýrazní, prodlouží i zahustí
  • neslepuje
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.3.2012 19:04:25

Též má první řasenka :) Nevím, zda to přisuzovat mým nezkušeným rukám či řasence, ale skoro vůbec mi řasy nezvýraznila, štětinky kartáčku jsou na můj vkus příliš řídké. Už bych si ji nekoupila, ale alespoň ve mně vyvolává nostalgii :)

  • balení v optimistických barvách
  • nevýrazný efekt


Pro mě skvělá řasenka. Řasy zvýrazní, ale tak že stále vypadají přirozeně. Nedrolí se ani nevytváří žmolky. Občas je problém dostat jí z řas dolů, protože je to jedna z těch, které opravdu drží.

  • černá barva
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • řasy vypadají přirozeně
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Maskara dosť zlepuje mihalnice a to preto, že je taká moc tekutá. Aj ten obal nie je najlepší, pretože maskara sa dostaáva do toho zabrusu a nejde potom dobre zatvoriť.Celé to je špinavé. Nehrudkuje ,co je výhoda ale to tým, že je tak tekutá. Pre mladé baby myslim že super .

  • nerobi žmolky
  • moc tekutá
  • zlepuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.6.2012 01:59:40

Moc dobře nechápu, že ji stále vídám na prodejnách pultech. Řasenku jsem měla kdysi dávno, ale moc nemalovala, neprodlužovala ani nezahušťovala a také hodně rychle vyschla. Kartáček také není nic moc. Myslím, že existují daleko lepší řasenky.Nikdy bych si ji nekoupila ani nepůjčila

  • barva obalu
  • neprodlužuje
  • nezahušťuje
  • moc nebarví


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.8.2012 17:38:48

S touhle řasenkou jsem začínala, než mi došlo, že mít za 3h řasenku otisklou všude kolem a tmavé šmouhy okolí očí není in a měla bych si připlatit za kvalitu. Má dobrý kartáček, oddělí a nabarví dobře, může nová slepovat, chce to otřít. Fajn je cena, ale i za tak malý peníz jsme měla lepší.

  • cena
  • slabá výdrž - mizí a dělá šmouhy
  • slepuje řasy


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 8.8.2012 18:22:18

Vůbec jsem nepochopila, proč je tahle řasenka tak legendární. Koupila jsem ji za 45Kč když na ni byla nějaká akce. Obal se mi líbí moc, ale když jsem vytáhla kartáček, celkem jsem se lekla, a měla jsem proč. Kartáček je pro mě naprosto nevyhovující, slepuje mi řasy jako blázen a nenatočí, neprodlouží, objem nedodá (jen slepí řasy). Myslela jsem si, že to je třeba konzistencí, že je moc tekutá, ale dávala jsem jí šanci několikrát, v průběhu půl roku, a je pořád stejně hrozná. Vždycky jsem ji hned odlíčila, ale párkrát jsem si ji chvíli nechala, jestli alespoň řasy budou držet tvar. Schnula asi milion let! Hrůza děs, ani 5Kč bych za ni nedala. Pravdaje, že je pěkně černá, to je tak jediné plus

  • černočerná barva
  • slepuje
  • neschne
  • nenatočí
  • neprodlouží


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.8.2012 10:46:26

Cena mě opravdu nadchla na to, že to je Maybellinka takže jsem jí hned musela mít. Nečekala jsem žádný zázrak a překvapila mě jak skvělá je. Jediný její mínus je kartáček který stojí za prd. Řasy mi prodlouží a jsou krásně černočerné. I obal řasenky je velmi hezký, který na první pohled upoutá :]

  • Prodlouží
  • Zahustí
  • Cena
  • Černo černá
  • Krásný obal
  • Kartáček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.8.2012 18:39:52

Nejhorší řasenka, jakou jsem kdy měla. Neskutečně se rozmazávala, žmolkovatěla, slepovala řasy a rychle vysychávala. Nejvíc mi vadilo to rozmazávání, po pár hodinách jsem měla oči celé černé a než jsem na to přišla, tak jsem vypadala jak trouba. Rozhodně jí nikomu nedoporučuji a už si jí nepořídím.

  • Cena
  • Rozmazává se
  • Žmolkuje
  • Slepuje řasy
  • Rychle vysychá


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 30.10.2012 19:56:23

Jedna z mála řasenek, která moje krátké jemné řasy neslepí a nezatíží směrem dolů, kartáček má celkem malý takže bude vyhovovat právě těm co mají řidší a kratší řasy jako já, ty se totiž obřími kartáčky slibující ohromný objem nenamalují, zůstanou jen slepené řasy. Vzhledem k tomu, že jsem vyzkoušela spoustu drahých řasenek jako DIor, Lancóme, Chanel tak tahle vzhledem k ceně je opravdu pro mne jedničkou. Řasenku je třeba rozmalovat, první dny se s ní špatně líčí a zdá se že moc nemaluje ale stačí když hmota trošku zatuhne, což je tak po týdnu a pak je opravdu výborná.

  • výborně namaluje krátké a řídké řasy
  • neslepuje
  • nízká cena vzhledem ke kvalitě
  • opravdu černý odstín
  • balení není moc reprezentativní ale zase za ty peníze


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.2.2013 22:57:56

Tato řasenka byla moje první :). Docela mě překvapí, když ji v obchodě ještě zahlédnu. Není špatná, nenadchne ani neurazí. Znovu bych si ji už nekoupila, jelikož znám lepší, ale kdysi mi vyhovovala. Myslim, že je vhodná tak pro začátečníky, kteří s líčením začínají a stačí jim jen "obyčejné" zvýraznění, protože na to řasenka postačí a za tu cenu je dobrá

  • lehce zvýrazňuje
  • nedělá zázraky :)


věk
25-34

oči
šedé

Jedna z mých prvních řasenek, kterou jsem si koupila. I když nestojí moc, já s ní spokojená nebyla. Mám krátké blond řasy a po použití řasenky byly pořád stejně krátké, jen trochu obarvené na černo. Za stejný peníz si kupuju růžovou NYC a s tou jsem spokojená již několik let.

  • nic
  • neudělá dlouhé řasy


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2013 00:13:50

Tahle řasenka je sice na trhu už dlouho,ale já jsem si jí poprvé koupila až nedávno a byla jsem z ní velmi zklamaná.Líbí se mi balení,ale to asi tak vše.Řasy nebyly vůbec prodloužené ani rozčesané pouze snad obarvené a nevýrazné.Ani kartáček mi nevyhovoval.Použila jsem jí pouze 2 krát a dala jsem jí pryč.Už bych si jí nekoupila!

  • obal
  • pouze řasy obarví
  • neprodlouží
  • nerozčeše


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.4.2013 22:52:04

Téhle řasence jsem se až do loňska neustále vyhýbala. Neseděl mi její obal, a tak jsem netoužila poznat ji více. Musím však říct, že to byla chyba. Řasenka má oproti jiným co vlastním, asi poloviční aplikátor s těmi štětinkami, takže mi chviličku trvalo, si na to zvyknout, ale dnes už na ní nedám dopustit. Je krásně černá, opravdu výrazná pigmentace, řasy neslepuje, nedělá na nich žmolky, pěkně je prodlouží a natočí. Co je další plus, dobře se odličuje, a nenechává na řasách zbytečky, co ráno po probuzení udělají mývalí očka. Pro mě za málo peněz hodně muziky.

  • cena
  • super černá pigmentace
  • neslepuje
  • nedělá hrudky
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2013 14:09:01

Jedna z prvních a originálních řasenek, krásný retro obal, výborný štěteček, nejčernější černá, co znám. Myslela jsem, že mi brzy zatvrdne nebo se bude drolit, aleopak byl pravdou, tahle řasenka mi vydržela rok, a pořád barvila!! Pak jsem ji pro jistotu vyhodila, ale určitě by ještě nějaký ten týden vydržela. Cena je super, navíc často v akci. Řasy neslepuje a nedrolí se pak, nedělá cucky a naopak řasy odděluje.

  • cena
  • výdrž
  • krásná černá
  • nic


Další recenze od 21.8.2013 14:10:12

Řasenku jsem si koupila na základě dobrých recenzí a ceny. Hodně mě zklamala. Řasy mi nenatočila, neprodloužila ani nezvýraznila. Vypadal jsem jako nenalíčená, a to jsem se fakt snažila a dala víc vrstev, ale žádný efekt se nedostavil. Ani jsem ji nevypotřebovala a vyhodila, protože pro mě neměla žádné uplatnění. Na to, jaké ódy na ni všude jsou, tak je o ničem.

  • obal
  • neprodlužuje
  • nenatáčí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2013 21:51:56

Téhle řasence se musí dát čas - týden až dva na rozmalování. Ze začátku je hrozná - ano, je, je tekutá a lepí řasy. Jak trochu začne schnout tak je potom dobrá - hodně černá, prodlouží a natočí, trošku dodá objem, výsledek je dobře vidět. Hezky zvýrazní spodní řasy - malý kartáček je na tohle výborný. Novější varianta s plastovým kartáčkem je ještě lepší, udělá výraznější řasy.

  • pěkně černá
  • ze začátku moc mokrá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 5.11.2013 07:59:50

Moje úplně první řasenka. :-) Neuvěřitelně dlohou dobu se drží na trhu. Když jsem ji kdysi používala, tak mi přišla skvělá. Řasy neslepuje ale co si pamatuji, tak je nijak extra neprodlouží. Dnes bych si ji už nekoupila kvůli jejímu kartáčku, který by mi dnes již nevyhovoval. Přeci jen se za ty roky kvalita kartáčku hodně zvýšila. Ale jako řasenka pro holky, které s líčením začínají proč ne. :-)

  • cena
  • nic moc kartáček


věk
15-24

oči
hnědé

bezva řasenka za dobrou cenu. slušně zahustí řasy. Relativně rychle mi vyschla. to je škoda...Klasický kartáček, hezky rozčesává řasy a skoro neslepuje (záleží na množství), černočerná barva. Ale příště asi koupim od maybelline tu colossal volume-ta mi přijde určitě lepší, že dělá hustší a delší řasy,) Jedna z lepších a cenově super:-)

  • cena
  • barva
  • rychleji vysychá
  • průměrně prodlouží


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.2.2015 12:12:47

Tuto řasenku jsem měla někdy v mých 15ti letech,tak by se dalo říct,že to byla moje první řasenka.A je pořád stejně dobrá jako když jsem si ji zakoupila teď.A klidně můžu říct ,že bych si ji klidně koupila znova i když mým řasám vyhovuje víc klasický kartáček a větší..Ale vůbec špatná natož kolik stoji tak odpovídá tomu co dokáže zvládnout.Obal má obyčejný kartáček do spirály.Takže může slepovat

  • celkem dobrá cena
  • Nemusí vyhovovat kartáček


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 24.3.2015 15:47:00

Dle přečtených kladných recenzí jsem si tuto řasenku rozhodla také vyzkoušet, jelikož cena kolem 100 Kč je opravdu super. Nenadchl mě celkem malý kartáček, ale poměrně dobře se s ním zachází. řasy celkem dobře nabarví, ale slepuje je, otiskuje se a navíc, ačkoli nemám citlivé oči, po celodenním nošení mě z ní oči bolely a slzely. Takže já si ji již nekoupím.

  • příjemná cena
  • nijak zvlášť extra výdrž
  • slepuje
  • nevhodná pro citlivé oči


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.3.2015 12:55:17

Úplne som zabudla,že som túto riasenku voľakedy mala.Používala som ju naozaj veľa rokov dozadu a vtedy bola skvelá.Riasy nezlepené,krásne čierne.Vtedy by som jej tých 5 aj dala.S odstupom času chcem od riasenky viac. Pre mňa robí nedostatočný efekt,nezahustí a ani nepredĺži.Volila by som pre dievčatá/ženy ktoré majú krásne riasy a treba im len dofarbiť,zvýrazniť,prípadne pre tie,ktoré začínajú a neskúšali už mnoho iných riaseniek.

  • nezlepuje
  • cena
  • nezahustí a ani neprdĺži


Další recenze od 13.3.2016 18:57:18

Řasenku jsem dostala v kosmetickém dárkovém balíčku a určitě si ji sama znovu nekoupím. Hodně hrudkuje, má řídký kartáček, takže řasy nezhustí a o prodloužení už vůbec nemůže být řeč. Navíc mě po ní večer pálí oči, a to se mi snad po žádné řasence nikdy nestalo. Ale co mě tedy vadí nejvíc je to, že po 14 dnech začíná velmi znatelně vysychat. Jediný klad pro mě je krátká tyčka té řasenky, takže se s ní dá pohodlně malovat ze všech stran a nepinkám si do nosu.

  • pěkný obal
  • krátká tyčka, nepřekáží při malování
  • hrudkuje
  • řídký kartáček
  • řasy rozhodně neprodlouží
  • velmi brzy začala vysychat


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2016 21:32:05

Pro moje řasy tragická řasenka. Koupila jsem si ji nadšeně na základě článku v časopise, údajně jde o dlouholetý bestseller a jednu z nejoblíbenějších řasenek celosvětově vůbec. Na moje rovné dlouhé řasy nic moc. Nezahustí, nenatočí, nic. Maximálně mi to řasy obarvilo, ale to je na řasenku trošku málo :) Doporučila bych ji buď hodně mladým slečnám, které s líčením začínají, pro ně může být práce s řasenkou pro začátek snadná, nebo ženám, které mají rády přirozené líčení. Protože s touto řasenku žádné megařasáky nevytvoříte ;)

  • cena
  • nanatočí
  • nezahustí
  • příliš přirozený efekt


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.3.2016 11:12:45

Moje zatím nejoblíbenější řasenka. Preferuji přirozený vzhled a pro mé účely je tato naprosto vyhovující. Chápu, že asi není vhodná pro vytvoření extra extra dlouhých a hustých řas, pro denní nošení a zvýraznění je však ideální. Příjemná řasenka s jednoduchým kartáčkem vhodná pro milovnice jednoduchosti.

  • Přirozený vzhled
  • Jednoduchý kartáček
  • Cena
  • Krásně rozčesává
  • Pro mé účely žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 6.5.2016 21:43:38

Tuto řasenku jsem zakoupila - podobně jako mnoho jiných žen - na základě kladných ohlasů na ni. Navíc na ni byla akce, tak jsem neváhala a řekla si, že tuto legendu vyzkouším také. Mám z ní ale rozporuplné pocity. Řasy mi obarví, trochu slepí a to je tak všechno. Žádné prodloužení nebo objem nedodá. Přiznám se, že mě zklamala a už si ji nekoupím.

  • - cena
  • - nedodá objem ani prodloužení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.8.2017 11:02:17

Tak tohle byla moje úplně první řasenka v životě. Když nepočítám sem tam občas něco vypůjčeno z vyschlých zásob od mámy z koupelny. Je černočerná, nedělá moc žmolky, líbí se mi na ni i její růžový obal, hned tak se neztratí v kosmetické taštičce mezi další kosmetikou s černým obalem. Řasy mi vždy prodloužila a zvýraznila.

  • Zvýrazní řasy
  • Dostupnost
  • Cena
  • Nevím


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené