Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo
Hydratace Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo - obrázek 2
Hydratace Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo - obrázek 3
5 4 15
  • Průměrné hodnocení 4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 134 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio Karité 100% bambucké máslo

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Bambucké máslo od Saloos mi nesmírně vyhovuje a blahodárně působí na moji smíšenou pleť. Nepřijde mi hutné, hned při mazání krásně změkne, zjemní se a nádherně hydratuje pokožku. Má pleť si úplně lebedí, avšak mažu hlavně večer po vyčištění pleti před spaním. Pokud je pokožka sušší, použiji i sem tam pod makeup, ale ne denně, pouze tak jednou za týden, to by byla pokožka mastnější. Po používání mám pleť znatelně jemnější a hezčí. Za mne top doplněk a změna místo klasického i dražšího krému. Vůně je neutrální, řekla bych, že neobsahuje ani parfém, poněvadž je to 100% čistý přírodní produkt.

  • nádherně hydratuje a hýčká pokožku
  • pleeť je jemňoučká
  • neutrální vůně
  • bio čistě přírodní
  • hezké "čisté" balení
  • žádné negativum jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle produkt od Saloosu patří mezi mé nejoblíbenější. Konzistence je sice tuhá, ale to je u rostlinných produktů tohoto typu běžné - stačí ho nechat chvilku na nějakém teplejším místě a hned jde roztírat lépe, přestože třeba na masáž bych ho pro jeho tuhost spíš nedoporučovala :-). Krásně vyživuje, hydratuje a příjemně voní. Pleť je po použití vypnutá a vláčná. Vyplatí se hlavně pro sušší pleť, ale v zimě potěší snad všechny typy. Taky urychluje hojení drobných ranek a popálenin.

  • vyživuje
  • hydratuje
  • příjemně voní
  • dobrá cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2017 00:22:42

Pro hydrataci pokožky a na kožní problémy, konkrétně na ekzém jsem koupila tohle bambucké máslo. Na ekzém mi stoprocetně nepomophlo, ekzém je poměrně velký držák, ale pomohlo mi na jeho promaštění. Máslo je konzistencí hodně tuhé, musí se dát rozpustit na topení anebo v dlaních, což je trochu nepraktické, že se musí prstem dloubnout do másla, aby ho mohl člověk trochu nabrat. Nemám ráda, když ho mám za nehtama. Zavřít pak mastnýma prstama šroubovací obal je tak trochu umění.

  • Je dobrý na promaštění pokožky
  • Dobrá hydratace
  • Šroubovací obal
  • Tuhá konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2015 09:08:42

Bambucké máslo je pro mě docela zbytečnost a zatím jsem pro něj nenašla vhodné využití. Suchá místa na těle nemám, a když se háhodou něco objeví, raději použiju tělové máslo. Taky mi docela vadí ten pocit mastnoty po použití. Zkoušela jsem na rty, ale ty mi spíš vysušovalo. Teď používám místo očního krému a jsem docela spokojená. Trochu mě zklamala vůně, resp. to, že žádnou nemá. Balení mi vydrží asi navždy a koupi nového neplánuju.

  • dobré jako oční krém
  • pocit mastnoty
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2014 20:41:40

Bambucké máslo jsem si koupila po přečtení recenzí na můj ekzém na rukou. Každý den si dám vrstvu a do rána se mi mnohem zlepší avšak během dne se stav vrátí do původního stavu. Ruce promastí, ale nemám pocit, že by byl až tak extra na hodně suchou a citlivou pokožku. Je tužší konzistence, ale na pokožce se krásně roztaje a dobře se poté roztírá. Vůni má přírodní nevtíravou. Zkoušela jsem ho vetřít i do konečků vlasů a tedy tam zapůsobil perfektně.

  • cena
  • dstupnost
  • přírodní složení
  • tuhá konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 19:43:41

Toto bambucké máslo jsem vyzkoušela i na sobě - suché lokty, pod koleny a na pokousané boláky na rukou, ale především bylo určeno pro "moje kluky" - morčíky. Používám je na jejich ochozené tlapky, buď stářím nebo nemocí a jednomu na zádíčka. Máslo mi vůbec nepřijde hutné, naopak se po chvíli roztírání rozmazává víc, než bych čekala. Zda ucpává póry apod. jak tu bylo psáno nevím, protože by mě tedy nenapadlo dávat bambucké máslo na obličej :-) Beru jej skoro jako hojivou mast.

  • Přírodní složení.
  • Hydratuje suchá místa.
  • Cena.


Další recenze od 17.10.2013 13:13:57

mám velmi suchou pleť a toto "máslo" mi teda vůbec nevyhovovalo. Pleť byla mastná, póry ucpané, pokožka nebyla prodyšná a máslo se ne a ne vstřebat. Se 100% bambuckým máslem nemá toto nic společného. Začala jsem se pídit po opravdu kvalitním másle a objevila Loocitane. Ano cena šílená, ale kvalita nesrovnatelná. Doporučuji vyzkoušet. Loocitane je úplně bílé a tuhé. Sallos je do béžova a není tak tuhý a po zahřátí je olejový. Což 100% bambucké máslo být nemá :)

  • nic
  • kvalita odpovídá ceně


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Značku Saloos jsem si vcelku oblíbila, ale tenhle výrobek patří mezi mé méně oblíbené. Vadí mi na něm přiliš tuhá konzistence a taky zavírání, které mi drhne. Počítala jsem s tím, že bude mastit, ale to mi nevadilo, protože mám dost suchou pleť. Ale byla jsem fakt překvapená, jak MOC mastí. Hrozně se po něm lesknu. Doporučuju teda spíše na zimu nebo na noc.

  • složení
  • český výrobek
  • jemný
  • mastí
  • víčko
  • konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.4.2013 22:27:14

Jedná se o poměrně univerzální kosmetický prostředek: na ruce a kůžičku kolem nehtů, na rty, na rozedřený nos při rýmě, jako výživný noční krém... Zpočátku je na pokožce dost mastný, ale časem se zcela vstřebá a zanechá pouze hebkou kůži bez jakékoli stopy mastnoty. Vzhledem k tužší konzistenci se hůře roztírá po celém těle, ale lze ho dát např. do koupele, kde se po chvíli krásně rozpustí. Z kelímku se dostává hůř, já ho nabírám špičkou nehtu. Vydrží docela dlouho, takže cena není až tak vysoká.

  • Bio výrobek
  • Žádné přidané dráždivé látky
  • Široké využití
  • Zpočátku mastný pocit na kůži
  • Hůře se aplikuje na větší plochy


Další recenze od 29.3.2013 21:13:01

Mám doma už několikáté balení a nemohu si vynachválit. Mám suchou pleť a neustále se mi loupe nos. Dříve jsem používala kosmetickou vazelínu z lékárny, ale přírodní bambucké máslo mi vyhovuje daleko víc. Mažu si ho i na ruce, když je mám suché a vyhovuje mi. Tužší konzistence je super a vyhovuje mi.

  • Přírodní
  • Tužší konzistence
  • Opravdu pomáhá
  • Všestranné využití
  • Nic


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2013 12:21:42

Bambucké máslo používám hlavně lokálně na různé ranky, odřeniny, suchou kůži. Třeba i na jizvy po spáleninách apod. Využívám hojně i pro děti. Je tužší konzistence, ale dá se zvyknout. Balení mi vydrží hodně dlouho. Je to čistě přírodní český produkt. Obecně mám ráda kosmetiku od Saloosu. Příjemně voní

  • promastí
  • hojí
  • dlouho vydrží
  • tuhost


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Při používání tohoto másla jsem skutečně měla krásně hydratovanou a jemnou pleť. Po některých výrobcích od jiných firem se mi občas udělá alegie kolem očí, u tohoto nikoliv. Takže mohu potvrdit všechny jeho účinky. Až na jednu věc - vstřebával se mi docela dlouho, a navíc jsem potom měla obličej stále lesklý/mastný, takže bych doporučovala spíše na noc, než přes den.

  • účinek
  • český produkt
  • vstřebávání


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.11.2012 12:28:10

Značku Saloos mám moc ráda a tak jsem vyzkoušela i toto 100% bambucké máslo. Máslo už mám vypotřebované, používala jsem ho hlavně na suchá místa, lokty, ruce. Hydratuje a promastí dobře, ale vadí mi, jak je strašně tuhé. Sice teplem taje, ale i tak mi to trochu vadí. Pravděpodobně už znovu nekoupím.

  • Dobře promastí suchá místa
  • Příliš tuhá konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 13:47:33

Bambucké máslo používám na okolí nehtového lůžka, na suchý nos po rýmě a lokálně na šupinky. Čisté mi hrozně voní, ale Saloosová vůně mi není tak příjemná a není tak identická, jako čisté máslo např. od Institut Karité. Konzistence je více tuhá, rozpouští se teplem. Znovu si ho nekoupím, mám jiného favorita, ale za ty peníze stojí.

  • použití
  • cena
  • objektivně žádné



věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 15:07:45

Bambucké máslo od Saloos jsem používala hodně v zimě na suchá místa na tváři nebo na suchou pokožku na nohou. Skvělý pomocník,vydrží poměrně dlouho a opravdu pomáhá. Je hodně mastné, nedoporučila bych tedy těm,kdo mají problematickou pleť. Co se týče aplikace máslo je hodně tuhé,ale stačí postavit chvíli na topení nebo na teplejší místo a povolí. Poměr cena a výkon je dobrý.

  • dobrý na suchá místa
  • vhodný i na citlivou pleť
  • tuhá konzistence


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené