Lavera Matující vyrovnávací krém Bio měsíček & Bio zázvor recenze a zkušenosti

Hydratace Lavera Matující vyrovnávací krém Bio měsíček & Bio zázvor
Hydratace Lavera Matující vyrovnávací krém Bio měsíček & Bio zázvor - obrázek 1
Hydratace Lavera Matující vyrovnávací krém Bio měsíček & Bio zázvor - obrázek 2
5 4.3 10
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 210 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Lavera

Recenze produktu
Lavera Matující vyrovnávací krém Bio měsíček & Bio zázvor

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.8.2019 18:46:04

Tak zde jsem s Laverou opravdu moc spokojená. Nejenže mi opravdu krásě voní, ale pěkně si poradil s mou lesklejší pletí. Občas se mi dělá akné, což sice nevyléčí,ale s leskem si krásně poradí. Efekt zmatnění mi asi vydržel ět hodin, ale když třeba běhám, tak krém účinkuje málo. Ale zase krém na pleti nesvědí, nemá takový ten svrašťující efekt :)

  • poradí si s leskem
  • složení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2018 19:36:44

Četla jsem tady, že už se nevyrábí, ale v DMku jsem narazila na matující krém s měsíčkem, jen místo zázvoru je zelený čaj. Mám ho teprve pár dní, ale musím říct, že jsem příjemně překvapená. S matováním to sice zázrak není, vydrží tak 2 hodiny, pak se lesknu hodně, ale co je famózní, tak hydratace. Mám pocit, jako by moje pleť byla na dovolené. A to jsem měla ještě před pár dny několik suchých míst a na tvářích se mi dělaly prasklinky až do krve (používala jsem před tím Hymalayu). Jestli to takhle vydrží, tak určitě koupím znovu.

  • Hydratace
  • Skvělý podklad pod makeup
  • Nezhoršuje akné
  • Příliš nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.5.2016 19:03:54

Úžasnej krém! Úžasnej!! Koupila jsem na základě recenzí tady. V DMku jsem ho nemohla sehnat, vypadá to, že se dá koupit už jen přes net, ale to nevadí. Kdoví proč jsem měla najednou pleť v příšerným stavu. Samej pupínek, vysušená, no hrůza. A nic nepomáhalo. Vzpomínám, že babička mi vždycky říkala, že měsíček je výbornej na léčení. Tak jsem si koupila tento krém a můžu říct, že už za pár hodin jsem zpozorovala, jak se dává pleť do pořádku. Po týdnu už po akné ani památky a začínající boláky zmizely samy za den, dva. Navíc krásně hydratuje a bleskurychle se vstřebává. A ta vůně!!! Rozhodně koupím znovu.

  • Přírodní složení
  • Vůně
  • Léčí akné
  • Hydratuje
  • Rychle se vstřebává
  • Snad jen dostupnost - nikde v DMku ho už nemají


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.4.2015 13:10:54

Tento krém jsem si koupila na základě kladných recenzí, očekávala jsem, že bude opravdu matovat, na mě však takový účinek bohužel nemá, velmi brzy se začnu lesknout. Nicméně je mi sympatický svým přírodním složením, při nanášení je velmi příjemný,hezky se roztírá a pleť je po něm jemná, hydratovaná. Používám ho na noc. Až dopotřebuji, koupím znovu.

  • složení
  • příjemná aplikace
  • pleť je hydratovaná a jemná
  • nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Měla jsem možnost si nechat zaslat v objednávce tester na tento krém. Byla jsem z toho tak nadšená, že jsem si ho koupila v té tubě. Krém má příjemnou konzistenci, ani hustou, ani řídkou, prostě akorát. Sedí mi pod make-up a ta vůně! Velmi příjemná a ráda jsem, když ji ještě nějakou dobu cítím. Věřím, že se k němu ještě vrátím

  • Pro smíšenou pleť
  • Pomáhá sjednotit pleť
  • Lehce stahuje póry
  • Z tuby nejspíš nedostanu všechen krém
  • Na víčku mi zbytečně schne nějaké množství krému


Další recenze od 28.11.2014 10:34:05

Tento krémik je úžasnýýý .. Má nádherné balenie také rozkošné maličké a žlté, vôňa je úplne božská cítim tam niečo medzi zázvorom, nechtíkom, pomarančom. Roztierateľnosť je vynikajúca,krémik je stredne hutný nieje to žiaden mastný krém ani ľahučký fluid, je hrozne osviežujúci nádherne hydratuje až som prekvapená že krém na zmiešanú pleť je taký super hydratačný ... pokožku zjemňuje čo som si všimla v oblasti čela, vôbec neupcháva póry dokonca sa mi zdá že ich mám čistejšie, lieči pleť... jedine čo by som mu mohla trochu vytknúť je to zmatnenie ale samozrejme lesknúť sa po ňom nebudete a pleť nezanecháva ani mastnú

  • Prírodná kozmetika
  • Krásne balenie
  • Nádherná vôňa
  • Lieči pleť
  • Zjemňuje pleť
  • Hydratuje
  • Zmatnenie


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 18:17:34

Po vysazení antikoncepce se moje pleť ocitla v hrozném stavu. Zkouším různou kosmetiku na mastnou a problematickou pleť a do oka mi padl právě tento krém. Preferuji přírodní kosmetiku a značka Lavera je mi sympatická. Tento krém pleť hydratuje, ale bohužel ji nezmatní. Vím, že při nerovnováze hormonů nemohu čekat od krému zázraky, ale přeci jen jsem doufala, že bude pleť aspoň mastná méně. Bohužel se tak nestalo. Vadí mi vůně krému, ta mi je docela nepříjemná. Krém ale celkově hodnotím docela pozitivně. Zbytečně mi nezanáší póry a hlavně se mi líbí přírodní složení.

  • složení
  • hydratace
  • nematuje pleť
  • protivná vůně


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 14:14:46

Jeden z mála krémů, který bezvýhradně sedí mojí smíšené pleti, hydratuje, zklidňuje podrážděná a vysušená místa, zároveň nenechává mastný pocit a neucpává póry. Velice lehký, vhodný především na léto, v nejtužších zimách hydratace nestačí, používám i pod make-up.

  • příjemná vůně
  • lehká konzistence
  • pleť vypadá svěže
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2012 18:35:03

tak pro moji velmi problematickopu pleť je to konečně to pravé ořechové:-) mám smíšenou, citlivou a do toho akné, mastí se mi v T zóně snad po všem:-) Tento krém jsem nejdřív odzkoušela od kamarádky, co má podobný problém a velmi mne překvapilo, jak zvládá matovat hlavně přes den. Krásně voní, příjemně se roztírá a pravdu hydratuje, nikde necítím žádné stahování, zatím používám na den. Kupuji ho v DM většinou s 25% slevou, budu už potřebovat 3 balení:-) vydržel i letní nápor veder

  • oopravdu matuje, hydratuje
  • žádné, možná větší balení:-)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.6.2012 12:17:21

Tento krém je určený na smíšenou pleť. S krémem jsem byla spokojená, ocenila bych jen větší hydrataci tváří, mám problém s jejich suchostí a sklonem k dehydrataci. Krém je příjemný, rychle se vstřebá, zmatňuje a dobře na něm drží make-up. Po jeho použití pleť vypadá hezky, zdravě a léčí pupínky. Používám ho v létě.

  • Přírodní
  • Bez parabenů
  • Dobře zmatňuje
  • Vhodný i pod make-up
  • Léčí pupínky
  • Nedráždí pleť
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené