Garnier Color Naturals recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Garnier Color Naturals
Barvy na vlasy Garnier Color Naturals - obrázek 1
Barvy na vlasy Garnier Color Naturals - obrázek 2
Garnier (177)
3.9 z 5 5 3.9 19
Celkem 19 recenzí


5 hvězd
42%
4 hvězdy
32%
3 hvězdy
11%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
5%

Koupilo by znovu
69 %

Recenze produktu
Garnier Color Naturals

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 13.10.2018 15:58:43

Túto farbu na vlasy kupujem pravidelne a po inej ani nepozerám. Nevidím nejaké rozdiely medzi značkami farieb na vlasy a táto ma zatiaľ nikdy nesklamala. Skúsila som aj iné, ale vždy sa vrátim k tejto. Keďže nevidím žiadne rozdiely vo farbách na vlasy, rozhodujúca je pre mňa akurát cena, ktorá je veľmi nízka vzhľadom na to, že pri farbení vlasov si musím vždy kúpiť 3 krabičky, nakoľko mám dlhé a veľmi husté vlasy. Farba po aplikácií na pokožke nijak nepáli a krásne zafarbí.

  • - veľmi nízka cena
  • - dostupnosť
  • - nepáli na pokoýke hlavy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Hodnotím jako bývalá uživatelka, protože barvy z drogerie nepoužívám strašně dlouho. Já osobně jsem s těmito barvami nebyla spokojená. Měla jsem dva odstíny. Jeden byl světle blond a ten byl naprosto katastrofální. Na moje světlé vlasy chytnul jako zářivý kanárek, ale to byla moje chyba, protože jsem vlasy před použitím barvy neodbarvila. Na mamky šediny ale chytla v pohodě. Nicméně jsem ještě zkoušela odstín tmavá blond a to bylo taky šílený, i když musím přiznat, že ne tak moc jako zmíněná světle blond barva. Ačkoliv tmavá blond byla jen o odstín tmavší než moje přirozená barva, chytla mi skoro do černa. Vypadala jsem příšerně. Barva byla lesklá, to ano, ale odstín byl diametrálně odlišný od toho na krabičce. To, že barvy smrdí, ani neberu jako mínus, ale spíš jako nutný fakt. Dneska si na hlavu už nepatlám žádné sajrajty, takže bych nekoupila.

  • lesklé vlasy u tmavšího odstínu
  • finální odstín neodpovídal odstínu na krabičce
  • smrad z barvy


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 4.10.2018 10:55:35

Nevím jak se přesně můj odstín jmenuje, ale kupovala jsem vždycky 1 balení nejtmavší hnědé a 1 balení jemně černé (ne té do modra). Vlasy barva pěkně obarvila, poměrně dost mi je ale vysušila, trvalo vždycky 2 týdny než jsem vlasy vrátila do původního stavu, proto jsem přešla zpět na přelivy. Na rozdíl od jiných značek barev se ani trochu nevymývá (pro většinu lidí plus). I když jsem si před barvením linii vlasů a krk namazala mastným krémem, kůži mi obarvil a barva se smyla až tak po 2 mytích.

  • lesk vlasů
  • pěkně obarví
  • vysušuje
  • ani trochu se nevymývá
  • hodně obarví kůži, ze které nejde dolů


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Rubínově měděná: nádherná krásně sytá barva, která vypadá po nabarvení přesně jako na obrázku. Vymývá se pomalu. Každopádně vydrží těch cca 6 - 8 týdnů minimálně. Barva sice krapet silně páchne, ale pak mi po umytí a uschnutí vlasů voní. Vlasy jsou z poslední masky vyživené a nádherně lesklé. Používám pravidelně a je mnohem lepší než Palette, která se do vlasů extrémně zažírá a vlasy pak tmavnou a tmavnou a pak nejde barva absolutně vymýt. Garnier budu i nadále kupovat, zkouším všechny možné hnědé i červené nové odstíny, jakmile se barva vymyje.

  • barva dlouho vydrží
  • vlasy jemné a nádherně lesklé
  • barva je stejná jako na obrázku
  • trošku páchne při nanášení


Další recenze od 17.10.2015 16:26:42

Měla jsem nějakou ledovou blond.. díky této barvě jsem se nemohla asi rok zbavit modré na konečcích .. Za mě opravdu nejhorší barva, kterou jsem měla. Vlasy mi docela zničila, takže další mínus. Od té doby se těmto barvám vyhýbám obloukem. :D Produkty na vlasy od garnieru miluju, ale barvu na vlasy bych po mé zkušenosti už opravdu nekoupila.

  • žádná
  • barva
  • chytla do modra
  • ničí vlasy


Další recenze od 1.7.2015 22:01:06

Odstín 10 - velmi velmi světlá blond Zakoupila jsem v akci v DM. Odstín 10 vypadá přesně, jako na krabičce, moje hnědé odrosty jsou jen cca o odstín tmavší, než délky, ale vypadá to naprosto přirozeně :) Jen na melírech malinko nádech do šeda, počítám, že po dvou umytích to bude ok. Štípala, ale jen malinko (ale mám přecitlivělou kůži, mě štípe skoro vše). Doporučuji barvit v dobře větrané místnosti, je cítit čpavkem... Bohužel, poměrně málo barvy - na polodlouhé husté vlasy jsem na první barvení i délek spotřebovala tři balení. Po umytí vlasy hrubší, po použití závěrečné péče uhlazenější, ale vlasy trochu vysušené. Ale odstín vypadá dobře.

  • odpovídá přesně odstínu na krabičce
  • zesvětlí o několik odstínů
  • cena
  • je cítit čpavkem
  • na melírech malinko do šeda
  • množství barvy
  • trochu vysušuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 28.6.2015 11:54:54

Barvila jsem odstínem č. 111 a tahle barva mě tedy neuvěřitelně zklamala. Za úkol měla zesvětlit, místo toho mám z teplejší blond šedé vlasy. Doporučila bych tedy jen těm, kteří chtějí na ' granny hair ' tou lehčí cestou. I přes to, to není bůhvíjaký výsledek. Nevypadá to špatně, jen to není to co barva slibovala. Podle obrázku na krabičce mi to mělo chytnout do krásné, bílé barvy. Bohužel, to se nepovedlo. Mimo jiné neuvěřitelně smrdí a to už jsem vydržela kdejakou barvu. Na hlavě se dá vydržet. Četla jsem na ní spoustu jiných recenzí a očividně všichni ostatní byli velmi spokojení. Je to zřejmě individuální jako s každým jiným produktem, ale zamrzelo mě to velmi. Zrovna tak levná barva o které spousta z vás psala, že našla svou vysněnou blond.

  • Nechytá do žluta
  • Modrý a šedý nádech
  • Silný, nepříjemný odér
  • Řídká konzistence
  • Rozhodně není superzesvětlující


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Další recenze od 31.5.2015 14:45:04

7.40 vášnivě měděná : Koupím jí někdy až budu fotit, protože má super ohnivou barvu... Ze začátku chytá vážně tak bláznivě, ale brzy se vymyje... To byl důvod proč jsem ji přestala používat. Jinak je to barva hezká, po vymytí vypadá i pěkně přírodně.. Ale já mám ráda výrazné barvy, takže bohužel.. Jinak určitě doporučuji na vyzkoušení, vlasy ksem měla pěkné, zdravé, krásně voní :)

  • Barevná škála odstínů
  • Cena
  • Vůně
  • Množství
  • Mají ji jen někde (konkrétně můj odstín)
  • Vymývá se


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.11.2014 15:08:24

Sháněla jsem barvu, která by mi nechytala na vlasech do žlutého nádechu, proto jsem vybrala barvu 111 popelavou světlou. Barva by měla zesvětlovat o 4 odstíny, což u mě nějak nepůsobilo. Barva mi zesvětlila tak o 2 odstíny. Z tmavé blond na střední blond. Melíry chytly modrý nádech, který se tak po 4 umytí vymyl. Barva se dobře nanáší, je jí dost, při aplikaci nepálí, trochu páchne, vlasy po ní zničené nejsou.

  • cena
  • dostupnost
  • vlasy nejsou zničené
  • nezesvětluje o 4 odstíny
  • páchne


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 30.1.2014 01:05:04

Nejlepší barvy. Snadná aplikace, sjednocený, přirozený tón. Vlasy vypadají krásněji a kvalitněji.Ostatní značky nebarví tak hezky vlasy jako barvy od Garnier. Závěrečné sérum krásně voní. Barva chytá odstín podle času, jaký je uveden v návodu (to u barev některých jiných značek neplatí). Navíc lze sehnat velmi levně.

  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

102 Ledově duhová ultrablond : Extra zesvětlující barva z edice Frosty Blond Colletion obsahující následnou péči se třemi oleji. Krabička slibuje zesvětlení o čtyři odstíny, já si myslím, že zesvětluje ještě víc - a opravdu bez žlutého nádechu! Barva dvakrát nevoní, ale sáček s následnou péčí to napraví a vlasy jsou po něm skutečně hebké a lesklé a netrhají se. Vlasy na obalu vypadají na teplý odstín, ale ve skutečnosti dělá barva světlounkou blond s decentním duhovým nádechem. Při vymývání se pomalu ztrácí duhové odlesky, ale barva nejde ani náhodou do žluta. Působí docela rychle, takže doporučuji často kontrolovat stav barvení. Upozornění: použito na vlasy zesvětlené do platinova.

  • Neštípe do očí ani na kůži
  • Rychle a decentně zesvětluje
  • Žádné žluté odlesky
  • Skutečně dlouhotrvající barva
  • Studený odstín
  • Výsledná barva příliš neodpovídá obrázku na krabičce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.10.2013 11:45:58

Vyzkoušela jsem odstín tmavá blond a chytlo mi to tmavě hnědě, skoro až do černa a to jsem měla předtím blonďaté vlasy. Nicméně se barva začala hodně brzy vymývat. Nanášení je dobré, konzistence barvy je akorát, ale co mi hodně vadí a proto si tu barvu už nikdy nekoupím je to, že mi hodně vysušila a poničila vlasy. S žádnou jinou barvou se mi nestalo to, že bych ty vlasy měla tak poničené a vypadalo mi celkem velké množství vlasů. Přiložený balzám je dobrý, vlasy mám po něm hebké, ale to je asi tak všechno. Takže nemohu tuto barvu doporučit.

  • Celkem dobrý balzám k barvě
  • Velký výběr odstínů
  • Cena
  • Chytá do tmava
  • Vysušuje vlasy
  • Rychle se vymývá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 23.8.2013 18:06:55

Toto je opravdu nejlepší barva na vlasy, jakou jsem kdy měla!! Vystřídala jsem 2 barvy na vlasy různých značek, ale žádná mě nenadchla tolik, jako tato. Bála jsem se, že mi jedna krabička nevystačí na mé dlouhé vlasy (45 cm), ale ještě trochu zbylo. Nejvíce mě překvapilo, že barva, kterou jsem měla na čele a uších šla krásně omýt vodou. Mé předchozí barvy jsem dostávala dolů odlakovačem a to někdy ani nešlo. Jsem opravdu nadšená a můžu jí všem jen a jen doporučit. Určitě si barvu zakoupím znovu :)

  • vystačí na dlouhé vlasy
  • jde krásně omýt vodou
  • cena
  • neštípe
  • nezapáchá
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 4.3.2013 21:37:52

111: Tuhle barvičku já osobně miluju. Už od svých 14ti let se barvim na platinově blond. Vyzkoušela jsem už opravdu spoustu různých barev i od těch nejdražších, jako je LOreal, Wella atd, ale žádná mi neudělala tak krásný vlasy, jako tahle od Garnieru. Za tak levnou cenu, jsem opravdu zázraky nečekala a proto mě opravdu mile překvapila. Barvička chytne přesně jako na krabičce, ale ze začátku trochu do modra, což se ale po 2 umytích smyje. Navíc neštípe, vůně není protivná a ani nějak obzvlášť špatně se nerostírá. Takže za mě super :)

  • Super konzistence
  • Nesmrdí
  • Nepálí
  • Barva přesně podle krabičky
  • Ze začátku namodralý nádech


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 27.2.2013 18:39:21

Odstín 111 - Barvu jsem nanášela jenom na odrosty, směsi je poměrně hodně. Barva mi různě při nanášení kapala všude možně, ale to je asi jenom moje nemotornost. :D Sice smrdí, ale jaká blond barva nesmrdí, že..Velké plus je, že mně na hlavě vůbec neštípala. Po umytí mně překvapilo, že mi barva vůbec nechytla na odrosty. A to mám přirozenou barvu myší blond, z té myší barvy udělala nějakou vyblitou hnědou. Trochu jsem to protáhla i do ostatních vlasů, tam to chytlo víceméně do šeda, ale ten šedivý nádech se postupně vymyl s pomocí silveru do bíla. Je to vážně krásná barvička, jenom mně mrzí ty odrosty, které jsou logicky stále vidět. Tenhle odstín bych si nekoupila jenom kvůůi tomu, že mi vůbec nezakryl odrosty,. :_(

  • neštípe
  • cena
  • dostupnost
  • krásný dostín
  • barva mi vůbec nechytla na odrosty


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.1.2013 11:21:59

dlouho jsem měla jen klasické blond melíry a pokaždé chodila jen ke kadeřnici, pač ty bych si doma barvit netroufla. V listopadu jsem však chtěla změnu a slité blond už mě nebavily, tak jsem se dohodla s kadeřnicí a ta mi to ztmavila na světle hnědo. Barva se ale během pár umytí dost vymývala a po měsíci už nebyla ani hnědá ani blond, nechtělo se mi znovu ke kadeřnici, nechat tam min. litr, tak jsem chtěla jen nějaký přeliv, aby to nevypadalo tak blbě. V DM jsem narazila na tuto barvu odstín tmavá blond, chytla krásně až mě to překvapilo, lehce se vymývá, ale za 59kč jsem nečekala zázraky :) je fakt, že dost smrdí a vlasy trošku štípou, ale jinak jsem byla spokojená.

  • nevymývá se tolik
  • cena
  • dostupnost
  • štípe
  • smrdí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 15:40:55

Super barva. Je pěkně sytá i vydží dlouho ve vlasech bez hnutí (vymývání) a za super cenu. Mám odstín 8.1 popelavá blond/plavá a je to fakt krásý odstín. Žádné štípání behem barvení (segře stříkla do oka, když mi ji nanášela a to jí pálelo, ale neoslepla ani nic podobného, takže to neni žádná žíravina jako např paletky..) Na hlavě neštípala vůbec. Po obarvení jsou pěkně ozdravené vlásky.

  • přirozené odstíny
  • cena/kvalita
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 10.12.2012 15:18:40

barvy Garnier Color Naturals používám dlouhodobě už 6 let. Volím mezi odstíny 4.3 a 4.0 Vlasy jsou po ní lesklé, barevný odstín vypadá přirozeně a nevytváří na vlasech dojem "paruky" Kvalita odpovídá ceně. Dají se vychytat akce v drogériích a barvu koupit od 60,- Kč. Bez akce stojí 120,-Kč. Měla jsem možnost vyzkoušet konkurenční produkty a vlasy místo hnědé chytly do černa. Opět jsem se vrátila ke Garnier.

  • barva chytne jako na obrázku
  • barva vydrží intenzivní až 8 týdnů
  • po nabarvení jsou vlasy krásně lesklé
  • kvalitní produkt za rozumnou cenu
  • Garnier zanechává přirozené barevné odlesky
  • lidem s citlivější pokožkou může barva na hlavě trochu štípat



věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 29.9.2012 12:08:52

Odstín 113: Barva se dobře mýchá a je jí plná mystička. konzistence je tak akorát a na vlasy se dobře nanáší. Při čekání na konec doby mě hlava svěděla jen jednou což myslím že je dobré. Jediné mínus je že barva hrozně smrdí a je cítít i po umytí z vlasů. Barva chytla přesně jako na obrázku a to bez žlutých tónů. Vlasy jsou po barvění dost suché a to i po použití regenerace přidané k barvě.

  • chytla přesně jako na obrázku
  • konzistence
  • smrad
  • vysušené vlasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené