Syoss Baseline recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Syoss Baseline
Barvy na vlasy Syoss Baseline - obrázek 1
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 124 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Syoss

Recenze produktu
Syoss Baseline

Další recenze od 27.3.2012 15:05:11

Hodnocený odstín - 1-1 černá: Za sebe musím říct, že tuto barvu už nikdy nepoužiji. Směs se mi zdála hodně tekutá a nekvalitní. Jakmile jsem si dala barvu na vlasy začala mě pálit na hlavě. Po pár minutách jsem ji smyla. Možná že někomu vyhovuje ale mě se neosvědčila (na barvy jinak alergická nejsem)

  • nic mě nenapadá
  • konzistence
  • dráždí


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.4.2012 16:48:22

Hodnocený odstín - Intenzivní zesvětlovač 12-0: S tímto produktem mám velmi dobré zkušenosti. Všechny drogérkové barvy zanechávají na vlasech žlutý nádech, ale tato barva mě velice překvapila. Nic takového se nestalo. Vlasy se ani moc nepoškodily, myslím, že více poškozené byly po melíru na který jsem chodila ke kadeřnici. Teď mám zpátky své hnědé vlasy, ale pokud půjdu znovu na blond, tak jedině s touto barvou.

  • Výsledek takový jaký má být
  • Nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 13:16:10

Výborný zesvětlovač od Syoss 12-0 zesvětlí až o 7 odstínů. Já se díky němu zbavila černé barvy na vlasech; vlasy mi nevysušil, nezaznamenala jsem vypadávání vlasů. Určitě doporučuji i přes (většinou) negativní ohlasy. Já si jej určitě koupím znovu.

  • spolehlivý
  • vlasy nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.7.2012 15:37:07

Toužila jsem po přirozené blond na léto, která by vypadala dobře s opáleným obličejem. Jelikož recenze jsou 50/50, rozhodla jsem se, že zkusím barvu od Syoss. Koupila jsem si odstín 8-6 světle plavý. Nanesla jsem ke kořínkům, nechala působit asi 20 min, poté jsem zbytek barvy nanesla i do délek a trochu zpěnila s vodou a nechala působit jen 5 min, protože se mi zdálo, že barva jde do rezava, tak jsem se lekla a opláchla jsem to o 5 minut dřív. Překvapilo mě, že se po opláchnutí mají vlasy umýt šamponem. Přiložená péče je dobrá. Vlasy jsem vyfénovala a odstín je krásný - o trošku světlejší než na obalu, ale to bude asi tím, že jsem barvu nenechala působit celých 30 minut. Během působení trošinku štípala, ale nic hrozného, třeba Garnier Color Sensation mě štípala mnohem víc. Ještě uvidím, jak rychle se vymyje. Určitě si ji koupím znovu a nechám už těch 30 minut. Zkusila jsem si jí dát na 5 minut i na obočí, protože přesto, že jsem blond, mám obočí tmavé, a lehce mi zesvětlalo, žádné pálení. Takže velká spokojenost.

  • barva odpovídá odstínu na krabičce
  • cena
  • trošku stípe


Další recenze od 18.8.2012 23:21:29

12: Tento zesvětlovač opravdu nedoporučuji.Hned po nanesení mě začla šíleně pálit hlava. Uplně jsem se po tom osypala. Vyrázku mám hroznou na krku a na čele.Pujdu s tím radši na kožní. A jak chytla barva ? šíleně. Kouskama uplně do bíla. Kouskama vůbec. A to jsem měla 2 balení. Nejhorší co jsem kdy měla.

  • balzám na vlasy
  • Těch bylo mnoho


Další recenze od 6.9.2012 21:02:13

Používám odstín Dark violet, je to jedna z mála barev, co nevypadá hned po par dnech mytí hrozně i když se lehce vymývá (myji denně hlavu). škoda, že to není pěnová barva, co se týká aplikace. K této barvě se budu vždy vracet, protože odstín mých vlasů mi hodně lidí chválí. Bohužel barva vlasy i vysušuje a jejich maska v balení by mohla být klidně lepší

  • cena
  • výdrž
  • odstín
  • dostupnost
  • vysušení vlasů
  • maska na vlasy v balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.9.2012 10:01:12

Měla jsem 9 - 5 ledový perleťově plavý, barva jako jedna z mála nešla do šedostříbrné barvy, což je výhoda, protože jinak tento nádech tak 4x musím vymýt. Dále jsem vyzkoušela odstín medově plavá 8-7 což byla pěkná barva, ale chytla jen na odrostech, přesně podle krabičky. Nevýhoda že vysušuje a maska je malé balení, ne tak voňavé.

  • odstíny
  • chytá podobně jako na krabičce
  • vysušuje
  • malé balení masky


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 1.10.2012 12:29:32

Střední zesvětlovač 10-0: Na krabičce slibovali zesvětlení až o 4 odstíny, nic z toho se ale nedělo, chtěla jsem si udělat melír, nakonec jsem ale musela zesvětlovač aplikovat 2x za sebou a výsledné zesvětlení bylo asi tak o 2 odstíny. Takže za mě celkem zklamání a už si od Syossu nic nekoupím.

  • neničí tolik vlasy, na rozdíl od jiných zesvětlovačů
  • po jednom barvení zesvětlení pouze o jeden odstín
  • vlasy nešly skoro vůbec rozčesat


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Odsín 5-28 (kaštanově hnědý) Účinná a vcelku levná barva na vlasy, kterou seženete asi všude. Koupila jsem si ji, protože byla ve slevě, a nešlápla jsem vedle. :) I když při míchání barvy jsem se pěkně zakuckala z toho chemickýho smradu, na hlavě mě vůbec nepálila a neměla jsem s ní žádný problém. Co mi udělalo opravdu radost, bylo jednoduché umytí barvy z vlasů po aplikaci. Jiné barvy myji z mých dlouhých vlasů ve sprše třeba 10-15 minut, ale tahle šla pěkně. A výsledek barvy je ok. :) Je fakt, že vlasy šly hůř rozčesat, ale to už je maličkost...

  • výběr barev
  • dostupnost
  • rychlé umytí barvy po aplikaci
  • cena
  • dost chemická vůně
  • horší rozčesávání vlasů


Další recenze od 12.7.2013 22:15:12

Nejlepší zesvětlovač který sem kdy měl! měl sem 11 střední zesvětlovač plus a mužu jen doporučit měl sem už odrostlé tmavé vlasy takže mi to sestra dala na celou hlavu a užasný vubec mě nahlavě ani nepálila a během pusobení sem si už všímal efekt zesvětlování.Nechali sme to na hlavě asi 25 minut a stačilo to Balzám pro blond vlasy taky užasný měl sem krásně hebké vlasy.Až budu mít zas hodně tmavé vlasy určitě znovu vyzkouším!

  • opravdu zesvětluje a o dost
  • přiložený balzám
  • neštípe nepálí
  • během zesvětlování si všímám zesvětlující efekt
  • není tolik agresivný
  • krásně lesklé hebké vlasy
  • smrad
  • chytá docela žlutě takže ty co nechtějí být jako kuře tak by to nebylo pro mě dobré
  • při aplikaci barva stříká takže zavřit oči nebo riziko že se vám to dostane do oka
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Syoss Lighteners 13-0 Ultra zesvětlovač na vlasy - absolutní nespokojenost. Použila jsem ho 2x, jednou na kamarádce, podruhé na sobě - chytlo to na odrosty pomerančověžlutoněco. Mám přírodní tmavě plavou barvu, kamarádka je špinavá blond. Obě jsme měly tu ohavnost. Barva pálí jak čert, zčervenala nám hlava. Lahvička má špatný uzávěr a barva "bobtná a pudruje", teče kolem závitu.

  • Nic
  • Všechno


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Za sebe hodnotím odstín hnědočerná. Když jsem si začala barvit vlasy na hnědo, dlouho jsem hledala tu správnou barvu a odstín. Začínala jsem na Casting Gloss od Lorealu, ale po tom, co neustále stahovali z prodeje moje oblíbené odstíny, jsem se rozhodla, že vyzkouším Syoss. Barva mě překvapila navzdory tomu, že mi ji moje kadeřnice nedoporučila. Odstín hnědočerná splňoval přesně moje očekávání - ani ne hnědá ani černá. Cena je příznivá, jediné co mě na tom mrzí je, že není bez amoniaku.

  • krásný odstín
  • je s amoniakem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Hodnotím odstín hnědá. Barvička krásná, po nanesení pálila dost hlava, hodně agresivní chemický zápach. Odstíny mají nádherné, chtěla už jsem u tohoto produktu zůstat, ale chybička se vloudila. Barva na vlasech vydržela týden - 14 dní a to si vlasy umývám jednou za 3 dny kvůli suché pokožce. Ihned během 14 ti dnů se hrozně rychle vymyla a barvit si vlasy 1x za 14 dní je pro mne moc, takže nevyhovuje.

  • hezké odstíny
  • pálí při nanášení
  • nevydrží déle než 14 dní
  • rychle se vymyje


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Garnier Color Sensation

3.4 59% 20 recenzí