Garnier Essentials osvěžující pleťová voda s vitamíny recenze a zkušenosti

Tonizace Garnier Essentials osvěžující pleťová voda s vitamíny
Tonizace Garnier Essentials osvěžující pleťová voda s vitamíny - obrázek 1
5 4 18
  • Průměrné hodnocení 4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Essentials osvěžující pleťová voda s vitamíny

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 19:41:36

Essentials pleťová voda má osvěžovat a rozjasňovat barvu pleti. Sice osvěží, ale vzápětí zanechá jemný pocit ulepenosti, což je asi jediná věc, která mi na téhle vodě vadí. Jinak velmi příjemně voní, nedráždí a odtraní i zbytky makeupu.

  • hezky voní
  • nedráždí
  • odtraní makeup
  • lepí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 10:38:07

Voda lehce osvěžila, ale ne na dlouho. Pleť trošku lepí a mastila se mi. Žádné zlepšení pleti jsem také neobjevila. Jediné plus bylo balení, kdy se víčko jen odklopilo a voda se mohla lehce nanést na tampón.

  • balení
  • pleť lepí a mastí se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 22:08:47

Tuto pleťovou vodu používám po odlíčení make-upu na dočištění pleti a poté nanáším hydratační krém. Pleťová voda bez problému odlíčí zbytky make-upu a osvěží pleť. Jinak žádné větší účinky pleťové vody nepozoruji.

  • hezky voní
  • odstraňuje zbytky make-upu
  • osvěží pleť
  • žádné větší účinky nepozoruji


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 11:36:13

Tato pleťová voda je vhodná pro normální, případně smíšenou pleť, pro hodně znečištěnou se podle mě nehodí. Obličej je po ní svěží, žádné nepříjemné pocity (ulepenost, podráždění, pnutí) jsem nepozorovala. Nicméně nemám pocit, že by mou pleť nějak zázračně vyčistila a vylepšila, je to takový kvalitní průměr.

  • osvěží
  • dobře se aplikuje
  • příliš nevyčistí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 16:08:32

Tuto pleťovou vodu používám roky. Nikdy jsem sní neměla žádný problém a to mám citlivou, smíšenou pleť. Ráno mi obličej krásně osvěžila a očistila od potu a mazu, který se v noci na pleti usadil. Večer po očištění pleťovým mlékem zase skvěle pleť dočistila.

  • Osvěží a očistí pleť po ránu
  • Dočistí pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.3.2012 17:30:46

Tahle pleťová voda je dobrá, měla jsem ji 2x, prakticky jí nemám co vytknout, osvěží, dočistí, nedráždí citlivou pleť, nevysušuje. Líbí se mi její jemná vůně, cítím z ní hroznové víno, či co. Znovu si ji nekoupím, mám jinou favoritku, ale špatná určitě není.

  • nezanechává ulepenou pleť
  • nevysušuje
  • dobře dočišťuje
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.3.2012 17:42:51

Jedná se o jednu z prvních osvěžujících pleťových vod. Potěší příjemná vůně a relativně nízká cena. Dobrá je i dostupnost značky Garnier. Dle mě porovnání cena kvalita je super i když osobně znám i lepší substituty.

  • Cena
  • Svěží vůně
  • Dostupnost
  • Nejsou


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2012 11:45:02

Tuto pleťovou vodu už používám nějakou dobu a musím říct, že po dlouhé době fakt pleťovka co mi sedla, nelepí, zanechá osvěžující pocit na pleti, a když se mi objeví sem tam pupínek, pomůže mi z jeho odstraněním. Po jejím použitím mě přijde pleť krásnější a jemnější.

  • osvěžující
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 02:37:45

Pro mě docela příjemná pleťová voda. Svůj účel plná velmi dobře. Její použití je příjemné, krásně voní a pleť hezky osvěží, bez toho, aniž by se po použití lepila. Nedráždí pokožku. Pleť hezky čistí, a to i od zbytků make-upu. Další účinky nepozoruji.

  • cena a dostupnost
  • dobře čistí pleť
  • nedráždí pokožku
  • nelepí
  • osvěží
  • příjemná vůne
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 14:51:25

Tuhle tonizační vodu kupuji pravidelně. Mám normální pleť, ale občas se mi mastí T-zona, ale nestalo se mi, že by mi mastila po použití pleť. naopak hezky osvěžila, dokonce vytáhne i zbylé nečistoty z pleti. Neobsahuje alkohol, takže nevysuší, příjemně voní.

  • příjemně voní
  • dočistí pleť
  • osvěží
  • nemastí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 10:19:28

Za mě takový průměr. Tuto pleťovou vodu jsem si vybrala, protože jako jedna z mála neobsahuje alkohol. Nevysušuje. Pleť bohužel příliš nevyčistí a to mi dost vadí, jelikož nesplňuje funkci a musím po ní dočišťovat ještě jiným přípravkem. S očním odličovačem z této řady jsem nadmíru spokojená, ale tento výrobek je pro mě zklamání.

  • nevysušuje
  • dostupnost
  • neobsahuje alkohol
  • velký nedostatek - příliš nevyčistí
  • je potřeba po použití dočistit jiným přípravkem


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2013 14:07:32

Další z výrobků, které nenadchnou a neurazí. Voda nevysušuje, ale podle mého názoru ani nečistí. Trochu osvěží, ale zároveň i trochu ulepí. S očním odličovačem z této řady jsem nadmíru spokojená, ale tento výrobek je pro mě zklamáním. Kdyžjsem ji dobrala, ulevilo se mi. Znovu už určitě nekoupím. Levná také není.

  • nevtíravá vůně
  • cena
  • nečistí pleť
  • trochu lepí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.9.2013 16:31:10

Jemná pleťová voda, která bez problémů doodlíčí obličej po odlíčení mlékem, pleť osvěží a zanechá ji rozjasněnou a bez pocitu ulepení, nebo vysušení. Navíc krásně voní po hroznech a v kombinaci s pleťovým mlékem z růžové řady si jí nemohu vynachválit. I při denní spotřebě vydrží docela dlouho a je za příjemnou cenu

  • vše


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.1.2014 23:28:12

První co zaujme, je pěkný, typický Garnier obal. Když otevřete víko, rozvine se krásná a především reálná vůně hroznového vína, což je u kosmetiky malý zázrak. V prvních chvílích působí na pleti příjemně, krásně pleť rozzáří, tudíž plní co slibuje. Bohužel, po použití této pleťové vody si musíte obličej ještě umýt minimálně vodou, protože ošklivě lepí. Produkt to rozhodně není špatný, ovšem já už bych si jej znovu nejspíše nekoupila.

  • Dostupnost
  • Plní co slibuje
  • Nádherná vůně
  • Pěkný obal
  • Cena
  • Lepí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.1.2014 08:49:52

Tuto vodu jsem si kupovala pravidelně, dokud jsem neobjevila výrobky Bione, ale zkouším i jiné, levnější - třeba Amiu, ale i dražší - třeba Biodermu. Líbí se mi obal, který je navíc i praktický, má úzké hrdlo s malým otvorem a odklapovacím víčkem, takže nedochází k plýtvání produktu. Vůně je božská, miluju ji. K účinkům - cítím osvěžení pleti, její dočištění a projasnění, které ale netrvá příliš dlouho. Mé pleti tento výrobek vyhovuje, nemám pleť příliš mastnou ani vysušenou, spíše smíšenou. Ráda ho používám v létě, v zimě také, ale to má pleť vyžaduje větší hydrataci. Pokud tento Garnier uvidím v akci, tak si ho zase ráda pořídím.

  • osvěžující vůně
  • dostupnost
  • cena
  • hezký a praktický obal
  • krátká účinnost


Tato pleťová voda je vhodná pro normální nebo lehce mastnou pleť, pro problematickou a velmi mastnou se příliš nehodí. Lehce čistí, osvěží, kůži nevysušuje a nelepí. Nedráždí citlivou kůži, parfemovaná je jen lehce a balení i při použití několikrát denně vydrží celkem dlouho, já jsem spokojená, můžu ji doporučit.

  • nevysušuje
  • nelepí
  • nehodí se na velmi mastnou pleť


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2015 19:15:17

Tuhle pleťovou vodu mám hrozně moc ráda, už dlouho si ji používám :) Pleť krásně osvěží, pěkně voní a nevím jak vám ale mně to pleť dokonale vyčistí. Možná to sedí každému jinak no. Mě ani nijak nelepí, pleť po ní zůstává hebká a svěží. Já rozhodně nemám tomuto produktu co vytknout ! :) patří k mým oblíbeným produktům.

  • Nelepí
  • Pleť osvěží a vyčistí
  • Krásně voní
  • Žádný


Další recenze od 30.8.2016 21:23:58

Této vodě nemám co vytknout,je na pleti příjemná, osvěží nelepí dá se s ní přejet i přes oči což se s některýmy vodami vážně nedá.Nedostatatek je jen to že je jí potřeba hodně jinak moc neosvěží.Také hezky voní,dá se lehce sehnat,viděla jsem jí i v dvojbalení s mlékem.Rozhodně vyzkouším i ostatní produkty s této řady.Doporučuji.

  • Vše ostatní
  • Je jí potřeba dost nalít na tamponek