Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Tonizace Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť
Tonizace Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť - obrázek 1
Tonizace Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť - obrázek 2
Tonizace Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť - obrázek 3
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 74 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 20:11:15

Tohle tonikum mi moc nesedí, prakticky na něm není nic špatného - nevysušuje, nedráždí, jemně voní, ale na druhou stranu vůbec nedočišťuje, netonizuje ani nestáhne póry - což od tonika očekávám, pro mě zklamání.

  • nevysušuje
  • nedostatečně dočišťuje
  • nestáhne póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.3.2012 17:25:56

Tonikum neurazí, ale ani nenadchne. Je jemné, nedráždí, má příjemnou vůni. Je to taková klasická pleťová voda, kterou lze použít na dočištění obličeje. Neobsahuje alkohol, takže nevysušuje, což je plus. Mám trochu pocit ulepené tváře po použití tohoto tonika.

  • cena
  • neobsahuje alkohol
  • vůně
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • trochu lepí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2012 19:06:43

než jsem přešla na ryor, používala jsem pleťovou vodu od Garnier. Tohle tonikum u mě v cenovém i kvalitativním porovnání rozhodně vede. Snad jen jedna chybička...kddyž ho otvírám a zavírám, víčko mi nepříjemně škvíká..ale to se snad ani nedá vyčítat :D

  • cena
  • hezky se vstřebá
  • víčko při otvírání nepříjemně škvíká


Další recenze od 3.4.2012 11:04:44

Toto tonikum mě překvapilo, neboť když jsem si s ním vyčistila pleť, měla jsem tampón úplně černý. Což se mi tedy nestalo u jiných čistidel. Takže za toto má jedno moje plus. Obal se mi líbí a celkově bych asi doporučila. Kosmetika pro nenáročné a za dobrou cenu.

  • čištění
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2012 13:22:04

Vypotřebovala jsem ho nedávno a plánuju koupit další. Hezky voní, je mi pleti příjemné, tonizuje, mám pocit že hydratuje. Pouze jsem po jeho použití (spolu s odličovacím mlékem) trošku zarudlá, tak nevím v čem přesně může být chyba. Ale jinak je velmi příjemné a za tu cenu určitě stojí.

  • hydratuje a tonizuje pleť
  • krásně voní
  • je po něm příjemná pleť na dotek
  • občas zarudlá místa na obličeji po použití


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:16:19

Pro mě nejlepší tonikum, jaké jsem kdy měla. Při nanesení na pleť působí sice zcela obyčejně, ani nemám pocit osvěžení (to mě dost mrzí). Ale má tři obrovské plusy: opravdu vyčistí, na tamponku je to jasně poznat, pleť zmatní a stáhne (už jen pro toto bych si ho klidně koupila znovu), při pravidelném použití se pleť zlepšuje, mizí akné a je taková čistší, jemnější.

  • pleť zmatuje, stáhne a vyčistí
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2014 10:48:31

Já jsem s tímto tonikem velmi spokojená a musím říct, že ve všem souhlasím s předchozí recenzí. Znám tonika, po jejichž použití mám pocit vyloženě osvěžené pleti, což se u tohoto moc nedostaví (pleť je po něm spíš lehce zmatněná, ale bez pocitu vysušování), zato účinky na pleť jsou znatelné. Spotřebovala jsem zatím asi 3/4 balení a pozoruji staženější póry a celkově čistší a zdravěji vypadající pleť. Nemám po jeho použití pocit ulepené pleti. Tonikum příjemně bylinkově voní. Obsahuje šalvěj, třezalku, měsíček a řepík lékařský.

  • staženější póry
  • čistší a zdravěji vypadající pleť
  • vůbec nevysušuje
  • bylinková vůně
  • složení
  • nemám po něm pocit osvěžené pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2014 18:19:52

Toto je mé první tonikum a už jsem za půlkou. Přečetla jsem si hodně recenzi na různá tonika a nejlépe mi vyšlo tohle. Musím říct, že jsem se docela trefila. Mám docela dost černých teček na nose a rozšířené póry okolo nosu. Snad to není jen sugesce, zdá se mi, že ty tečky jsou méně viditelné a póry méně rozšířené. Pleť mi nijak nedraždí, ani nevysušuje, jen trošku zanechává lepkavý pocit, ale nic dramatického. Neměla bych problém pořídit znovu :-)

  • Cena
  • Zdá se, že funguje
  • Né zrovna lákavý obal :-D


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2014 11:46:27

Toto toniku je pro mě slabší průměr. Prostě neurazí, ale ani nenadchne. Pleť příjemně dočistí a vůbec nevysušuje, ale mám docela problém s tím, že po použití tohoto tonika mám docela dost ulepený obličej, což mi dost vadí a není mi to příjemné, takže kvůli tomuto problému si ho znovu nekoupím. Další co se mi nelíbí je vůně tonika, přijde mi to jako smrad a byla jsem ráda, že jsem ho už vypoužívala. Znovu si ho kupovat určitě nebudu.

  • cena
  • dostupnost
  • neobsahuje alkohol
  • výdrž
  • ulepený obličej


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 14:17:54

Jeden čas jsem toto tonikum velmi chválila, ale potom mi přišlo, že mou pleť začíná až příliš vysušovat a především jsou levnější se stejnými účinky. Navíc tonikum nepřináší pleti pocit osvěžení, spíše ji tak jako zmatní a vysuší. Nehydratuje vůbec. Při pravidelném používání pleť ozdravuje, pomáhá proti akné a po této stránce určitě chválím. Nějak ale nevidím důvod kupovat si ho znovu.

  • pleť zmatní
  • nemá osvěžující efekt
  • zbytečně vysušuje
  • nehydratuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Velmi dobrá pleťová voda. Pleť nedráždí, velmi dobře vyčistí, pleť nevysušuje, a dokonce se mi po ní zlepšila dermatitida na pravé horní straně čela. Takže za mě báječná pleťová voda. Málokterá mi sedí, ale tahle je vážně výtečná. Balení je praktické, efektní. Tenhle výrobek mě velmi mile překvapil a rozhodně si ji koupím znovu.

  • dobře vyčistí
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Skvělé tonikum, které dokonale dočistí a zklidní pleť. Používám ráno i večer. Pleť nedráždí, je to pro ni spíš takové pohlazení. Má neutrální vůni, možná jen lehce bylinkovou, což oceňuji, nesnáším totiž převoněnou kosmetiku. Je to navíc česká značka, takže mám ze sebe i takový dobrý pocit, že podporuju naše výrobky :). Jen mi vadí, že rychle ubývá.

  • dočistí
  • zklidní
  • není parfémovaný
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tonikum jsem si oblíbila na večerní dočištění pleti. Tonikum má příjemnou lehce bylinkovou vůni, která neurazí a ani nenadchne. Po stáhnutí pleti kosmetickým tampónkem jde vidět, že tonikum plní svoji práci a na tampónku jsou vidět nečistoty, i když jsem si pleť předtím důkladně odlíčila. Po jeho použití je má pleť lehce stažená a napnutá, ale není vysušená. Co mi trošku na toniku vadí, takže po jeho použití je sice pleť čistá, ale neosvěžená. Je taková znuděná, ale čistá. Takže je to tak 50 na 50.

  • vyčistí
  • nevysušuje
  • pěkný a praktický obal
  • lehce stahuje pleť