Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko
Hydratační tělové krémy Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko  - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko  - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko  - obrázek 3
5 3.3 18
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 249 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Plaisirs Nature Tělové mléko

věk
15-24

Další recenze od 14.3.2012 16:38:37

Mléko jsem si koupila, prakticky jen kvůli krásnému balení v kelímku - to je taky jediné, co se mi na něm líbí. Kokosová vůně je hrozně umělá, chemická a nepříjemná, nijak zvlášť nehydratuje.

  • balení v kelímku
  • málo hydratuje
  • silná chemická vůně
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 12:56:29

Ostružinové mléko ze stejné řady jsem dostala jako dárek k nákupu. Příjemně voní a hezky se roztírá, je jemné. Hydratace nic moc, znám lepší mléka. Myslím, že si ho znovu koupím na léto - je lehké, nelepí a vůně na kůži vydrží.

  • vůně
  • lehká konzistence
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 12:24:15

Mám tělové mléko z této řady s vanilkovou vůní. Líbí se mi vůně, nepřijde mi nijak chemická, naopak spíš opravdu vanilková a dost silná. Na kůži ho cítím minimálně půl dne. Mléko má lehkou, spíš tekutější konzistence a rychle se vsakuje. Není vhodné pro sušší pokožku, protože příliš nehydratuje. Spíš tak lehce zjemní a provoní pokožku. Balení vydrží opravdu na dlouho. Pro někoho může být nevýhodou balení - má šroubovací uzávěr a protože je tekuté, dost často vyteče z lahvičky víc mléka, než je potřeba.

  • vůně
  • rychle se vsakuje
  • zjemní pokožku
  • tekutá konzistence
  • málo hydratuje


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 09:48:22

Mám vanilkové a jsem zklamaná. Vůně je velmi silná, chemická, vůbec mi nepřipomíná klasickou vanilku. Konzistence mléka je dost tekutá, ale dobře se roztírá a velmi rychle vstřebává, není mastné, takže je dobré např. na léto. Pro normální pokožku může být super, pro suchou není hydratace dostatečná. Nepraktické je i balní se šroubovacím uzávěrem. Cena je poměrně dost vysoká. Znovu už si ho nekoupím.

  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • není mastné
  • cena
  • silná chemická vůně
  • tekutější konzistence
  • nedostatečná hydratace suché pokožky
  • nepraktické balení


Další recenze od 23.3.2013 17:47:15

Toto hydratační tělové mléko s kokosovým ořechem jsem si koupila zároveň i s tělovým mlékem s vanilkovou vůni. Avšak musím říci, že ani jedno mě nenadchlo a příště si je znova nekoupím. Zklamala mě jak vůně, která mi přijde silná a chemická (u kokosového i vanilkového mléka), tak to, že pokožku příliš nehydratuje. U těchto mlék bych ocenila jen to, že se snadno roztírají a rychle vstřebávají.

  • snadno se roztírá
  • rychlé vstřebávání
  • silná vůně
  • slabá hydratace


věk
25-34

Mléko jsem dostala darem společně se sprchovým gelem. Obojí mám ve vůni oliv, která sice není špatná, ale nijak zvlášť mě nezaujala. Mléko má ultra lehkou konzistenci, hezky se roztírá, rychle se vstřebává. Není příliš hydratující, normální pokožce bude v létě sedět, ale na zimu či na suchou pokožku určitě vhodný není. Poměr cena/výkon je tedy opravdu slabý.

  • výběr vůní
  • cena
  • nehydratuje
  • nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2013 14:39:00

Na řadě Plaisirs Nature od YR se mi líbí hlavně jednotlivé vůně, i když jsou některé trochu chemické, jsou to takové ty vůně, co vás permanentně nutí, abyste k nim čichali a vytváří tak závislost :). Přesně takové je i kokosové mléko. Má bílou barvu a krémovou konzistenci. Dobře se roztírá a nezanechává stopy. Bohužel i kdžy se celkem rychle vsákne, vůbec nehydratuje a třeba za dvě hodiny po aplikaci jsou na kůži znova vidět šupinky. Vzhledem k ceně mléka a deklarovanému efektu je to dost zklamání a znova už si ho rozhodně nekoupím.

  • krásná, i když trochu chemická vůně.
  • dobře se roztírá a rychle se vsakuje
  • absolutně nehydratuje
  • poměr cena/výkon


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 23:36:37

Opět zkušenost s ostružinou, která prostě smrdí, nemůžu si pomoct. Opravdu se to jinak nedá nazvat, hrozný chemický zápach a dost výrazný. Jinak to tělové mléko špatné není. Na zimu teda určitě ne, v mém případě dost suché pokožky těla jen na léto, kdy na sebe člověk v horku nechce patlat nic hutného. Mléko je totiž opravdu velice lehké, hydratuje jen málo, ale na horké dny stačí. Je dost tekuté, bleskurychle se vstřebává, nezanechává lepivý pocit, jen hladkou příjemnou pokožku. Kámen úrazu je opět uzávěr, otvor, ze kterého toho vytéká plno. To se vážně nepovedlo. Čili hodnotím jako průměr. Samotný produkt ale špatný není.

  • lehká hydratace
  • rychlé vstřebání
  • nelepí
  • hebká pokožka
  • dobře se roztírá
  • tekutá konzistence
  • vůně
  • balení - uzávěr
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 29.6.2013 12:18:18

Tato tělová mléka mi trochu připomínají ovocná mléka od Avonu z jejich řady Naturals. Které jsem si nikdy neoblíbila, stejně jako tuto řadu od YR. Všechno jsou to vůně, které na první pohled vypadají lákavě, ale bohužel nevoní moc přirozeně, jsou to takové umělé napodobeniny ovocných vůní, no nic extra. Cena 169 Kč za 400 ml taky není kdoví jak nízká a na tuto řadu se ani nedají uplatnit slevové kupony. Posledně jsem měla z nějaké limitky mandarinku, vůně nebyla nejhorší, ale nebylo to prostě ono. Mléko jako takové je fajn na léto, lehká řidší konzistence, snadno se roztírá, hned se vstřebá, pokožka je zjemněná, hydratace na normální pokožku stačí. Pokud jde o balení se šroubovacím uzávěrem, podotýkám, že takto mléko není určeno k používání - za nějakých 30 Kč se dá dokoupit pumpička a pak je vše ok (stejně jako u sprchových gelů z této řady). Je to ale takové krkolomné, zvlášť když o této možnosti ne každý ví. Vzhledem k ceně by teda pumpička mohla být namontována rovnou do každého výrobku, no asi chce YR šetřit přírodu a ponoukat k opakovanému používání pumpičky. Znovu bych koupila, jen kdyby se třeba v limitce objevila nějaká parádní vůně, což se ale často nestává.

  • lehká konzistence
  • snadno se roztírá
  • hned se vstřebá
  • hydratace dostačující pro normální pokožku
  • příjemné na léto
  • občas jsou příjemné limitky
  • vůně jsou většinou dost umělé
  • vyšší cena
  • nutnost dokupovat pumpičku


věk
15-24

Další recenze od 2.9.2013 16:10:16

Dostala jsem dárkem malinové. Vůně je celkem pěkná. Ten šroubovací obal je trochu průšvih, ale nijak zvlášť mi to nevadilo, člověk prostě musí být ve střehu, aby mu toho nevyteklo moc. Obstojně hydratuje, ale zanechává film. Vadí mi, že se tváří strašně přírodně, ale složení je nic moc. Spíš nic než moc. Takže díky tomuto bych zainvestovala do nějaké opravdu kvalitní přírodní kosmetiky a sama bych si ho nekoupila.

  • vůně malin docela pěkná
  • celkem dobře hydratuje
  • obsahuje parabeny a barviva
  • šroubovací uzávěr
  • nijak zvlášť mě nezaujal tento výrobek


věk
25-34

Ovesné mléko je velice husté a bez pumpičky by se mi z obalu dostávalo asi těžko. Obal je bytelný, i když je plastový, ale pumpička se musí dokupovat, jinak je na lahvičce šroubovací uzávěr. Mléko se nanáší snadno a velice rychle se vstřebává. V kombinaci se sprchovým gelem je moje kůže celý den jemná, hebká a provoněná, takže jsem velice spokojená. Vůně ale je o dost intenzivnější než jsem čekala, což mi nevadí, ale někomu jinému by to mohlo vadit.

  • dobře se roztírá
  • rychle se vstřebává
  • dobře hydratuje
  • vůně je poměrně intenzivní, což nemusí každému vyhovovat
  • bez pumpičky se špatně dávkuje


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2014 16:59:24

Luxusní hydratační tělové mléko s olivovým olejem. Má rostlinné složení, obsahuje i aloe vera, mandlový olej. Jemně a příjemně voní, tekutost je ideální, snadno se vmasírovává a téměř ihned se vstřebává. Nelepí se na oblečení, nezanechává pocit mastnoty, pokožka je krásně jemná a hydratovaná. Nevýhodou je balení - musí se odšroubovat a lahev převrátit, mléko není tolik tekuté, aby se samo dostalo ven, musím si pomoci prsty.

  • vůně
  • hydratuje
  • složení
  • nezanechává pocit mastnoty
  • rychle se vstřebává
  • cena
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 26.11.2015 14:35:28

Vždycky jsem nesnášela mastný pocit po namazání; tohle je první (a zatím jediné) tělové mléko, které snesu na kůži. Nezanechává nepříjemný film, nádherně a velice dlouho voní, neteče (drží na dlani tvar, nesnaží se hned zdrhnout), dobře se roztírá a hydratuje... no, tak akorát. Pro někoho, kdo vyloženě trpí na suchou pokožku, bude asi (určitě) hydratovat málo. Pro normální kůži ideální, uleví po sprše vysušené kůži a nenechá ji celý zbytek dne umaštěnou. Balení je normální lahev se šroubovacím víčkem. Mléko se z ní dá vytřásat, ale je lepší dokoupit pumpičku (stojí asi 30Kč), která pasuje na všechny šroubovací uzávěry a dá se tedy používat opakovaně. Přijde mi, že všechna tělová mléka Yves Rocher z 'přírodní' a té květinové (šeřík, konvalinka etc.) řady, včetně limitek, mají stejnou formuli, takže po dopotřebování není problém přejít na jinou vůni. Cena mi přijde odpovídající kvalitě - mléko sice moc nehydratuje, ale to pro mě není určující faktor kvality. Sádlo mastí perfektně a kostka stojí pár kaček. Trochu mě akorát naštvali, že v některých obchodech už nemají testery, ale jenom takové kyblíčky s nastrouhaným mýdlem k přivonění. To je sice fajn, vůně je důležitá, ale hlavně mě zajímá, jakou to má konzistenci a jestli se z toho neosypu :D Podtrženo a sečteno, na tohle tělové mléko nedám dopustit a budu kupovat, dokud se nepřestane vyrábět.

  • vůně
  • textura
  • bývají testery
  • k balení je třeba zvlášť koupit pumpičku
  • opět vůně (vážně hodně silná a tluče se s parfémy)


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 16:51:43

Vyskúšala som telové mlieko s vôňou vanilky (dostala som ako darček) a telové mlieko s vôňou malín. Obidve nádherne voňali, musím vyzdvihnúť vanilkové, ktoré malo naozaj neopísateľnú vôňu. Je pravda, že textúra bola dosť riedka a hydratácia trochu slabšia ale osobne mi to nejak extra nevadí. Horšia je dostupnosť, obchodíky sú len v niektorých mestách na SR. Kupovať znovu nebudem len z toho dôvodu, že rada skúšam stále niečo nové.

  • vôňa
  • balenie
  • rýchlo sa vstrebáva
  • dostupnosť
  • slabšia hydratácia


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2017 17:50:41

Koupila jsem si velké balení s pumpičkou s vůní vanilky. Vypadá to nádherně, snadno se používá. Krém je lehoučký, rychle se vstřebává, ta vanilka mi hezky voní. Jediné mínus je, že se mi krém po dvou letech zkazil, já ho totiž nepoužívám moc často, tak začal trochu zapáchat, ale to je moje vina, to je tím, že má přírodnější složení, tak se rychleji kazí. Jinak vše super.

  • Vůně
  • Balení s pumpičkou
  • Přírodní složení
  • Rychleji se kazí


věk
35-44

Jedno z nejlepších mlék, co jsem kdy měla. Už jsem měla vůně malina, ostružina, kokos, a i vánoční limitovky. Mléko dřív nemělo pumpičku, musela se dokupovat, ale nyní po inovaci už je baliní s pumpičkou, což je super. Mléka jsou krásné voňavá, reálně, nechemicky, velmi dobře se vstřebávají bez ulepeného pocitu a bez umaštěnosti, tak jak to umí např. Nivea, a dobře hydratují. Je to jedno z mála mlék, která mi pomáhají zjemnit moje suché lokty. Už je kupuju dobrých 5 let a budu rozhodně pokračovat. Málokteré mléko je tak dobré, jako toto.

  • velmi dobré zjemnění a hydratace
  • balení s pumpičkou
  • krásné vůně
  • nelepí a nezmašťují
  • nic


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené