Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant
Antiperspiranty, deodoranty Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant - obrázek 3
Garnier (172)
3.6 z 5 5 3.6 21
Celkem 21 recenzí


5 hvězd
24%
4 hvězdy
38%
3 hvězdy
24%
2 hvězdy
10%
1 hvězda
5%

Koupilo by znovu
48 %

Recenze produktu
Garnier NEO intenzivní krémový antiperspirant

věk
25-34

Mám modrou verzi antiperspirantu s názvem Soft Cotton. Má jemnou vůni. Není to klasickáý antiperspirant, je to takový suchý krém, který se nanáší vytlačením z tuby. Ocenuji malé balení v tubě, pohodlně se vejde do každé kabelky. Bohužel, u mně moc jako antiperspirant neposloužil a to se nepotím nijak extrémně.

  • Malé praktické balení
  • Nepůsobí 24 hodin, jak slibuje


Další recenze od 16.7.2015 15:58:09

Já jsem s deodorantem moc spokojená! Mám růžový (fruity flower) a moc krásně voní. Umělinu žádnou necítím. Potím se méně a když už, tak pot nejde vůbec cítit. Na oblečení mi také skvrny nedělá. Jsem nadšená i ze způsobu aplikace a krémové konzistence. Nesvědí mě ani nepálí, jako to dělají občas jiné deodoranty. Cena je sice vyšší, ale rozhodně ho nemám naposledy. :)

  • Velký výběr
  • Vůně
  • Konzistence
  • Minimalizuje pach potu
  • Aplikace
  • Nic :)


věk
15-24

Tento deodorant jsem si koupila asi před měsícem a musím říct že jsem docela spokojená.Docela dost dlouho vydrží a má hodné dalších vůní :) Já mam ten tmavě růžovej až fialovej.Bohužel se mi na měl moc nelíbí to balení.Když už jste na konci musíte se hodně snažit aby jste dostaly ty poslední zbytky co tam jsou.Cena taky není zrovna nejlepší.Znovu by jsem si ho asi nekoupila.

  • vůně
  • výdrž
  • cena
  • obal
  • když máte citlivější podpaží,může štípat


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2015 22:49:22

Unikátny krémový antiperspirant ktorý v sebe spája účinky antiperspirantu a telového krému-tak znel reklamný slogan na NEO. S tým telovým krémom súhlasím. Pokožka bola po použití naozaj jemná ako ošetrená krémom. Nedráždil pokožku ani po holení, rýchlo vsiakol nezanechával taký ten lepkavý povlak na pokožke. NEO sľuboval ochranu pred potom a pachom 48hodín. Je mi jasné že to nedokáže asi žiadny drogériový antiperspirant ale tento to nedokáže vôbec. Ani proti pachu keď už nie proti potu. Mala som variant soft cotton vôňa nebola ani silná ani nepríjemná.

  • pokožka je po použití jemná
  • nedráždi pokožku ani po holení
  • rýchlo sa vstrebáva
  • nezanecháva lepkavý povlak
  • príjemná nevtieravá vôňa(soft cotton)
  • nezabraňuje potu ani pachu


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2015 17:43:10

Mám variantu Shower clean, která mě zaujala svou vůní - voní přesně jako Dove Invisible dry. To je asi hlavní pozitivum, jinak jsem moc spokojená nebyla. Nepotím se skoro vůbec a ještě ani nejsou takové horka, a přesto to tenhle deodorant nezvládne. Zápachu jakž-takž zabrání, ale podpaží suché neudrží. Když ho dám víc, dělá žmolky a nevstřebe se. Vymačkávat ho z tuby, když je ho už málo je katastrofa.

  • vůně
  • všechno ostatní


věk
35-44

Antiperspiranty Garnier mám dlouhodbě ráda, takže jsem tento velmi ráda pořídila k vyzkoušení a dobře jsem udělala. Líbí se mi, že je malý, uzávěr je šroubovací (v kabelce se sám neotevře), vytlačit z tuby jde tak akorát množství. Celkově se mi způsob provedení (tuba s aplikátorem) velmi líbí a vůně oranžová Blossom jakbysmet. S účinky jsem velmi spokojená, zabraňuje pocení tak akorát, není tak přehnaně předimenzovaný jako např. Rexona, takže jsem velmi spokojená. Zarudnutí nezpůsobuje, vůně je jemná, střídmá a nepřebíjí vůni parfému. Rozhodně to není moje poslední tubička.

  • kvalitní uzávěr (samovolně se neotevírá)
  • příjemná neagresivní vůně
  • přiměřená účinnost (nic přehnaného)
  • malinko vyšší cena ale ta se dá v zhledem ke kvalitám tolerovat


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2015 12:42:59

Byla jsem zvědavá a tak jsem si koupila Garnier deodorant Neo Intensive Antiperspirant (Invisible Dry-Cream). Jelikož jsem nechtěla, aby se to "tlouklo" s parfémem, zvolila jsem raději modrou verzi bez vůně. Krémové deodoranty mi celkově vyhovují, pokud jsem to s ním nepřehnala, tak skutečně nebyl vidět na pokožce a nezanechával ani stopy na oblečení. Skvělá je také skutečnost, že si člověk může snadno vymáčknout krému, kolik přesně potřebuje. Našla jsem však i nevýhodu - nevím, jestli je to tak u všech variant, ale u toho bez vůně jde z aplikátoru ne zrovna příjemná vůně (taková umělá), která se nějaký čas po aplikaci na pokožce drží. Co se týče výdrže, připadá mi Neo docela průměrný, jako většina deodorantů. Verze bez vůně mne nezaujala natolik, abych si ji znovu chtěla koupit, ale kdo ví - třeba se po nějaké době odhodlám vyzkoušet jinou verzi Neo deodorantu a ta mi sedne víc. :)

  • způsob aplikace
  • nedělá skvrny na pokožce ani oblečení
  • z aplikátoru vychází "umělá" vůně, která se nějaký čas drží po aplikaci drží i na pokožce
  • minimálně varianta bez vůně nevydrží příliš dlouho


Další recenze od 11.4.2015 20:03:44

Koupila jsem s velkým očekáváním, ale za mě rozhodně nedoporučuji, deodorant sice pěkně voní, nezanechává bíle skvrny na oblečení, rychle se vstřebá a nedělá žmolky v podpaží ALE účinek žádný, Když už nezabránil pocení, očekávala jsem aspoň že zakryje pach potu, ale ani to nesplnil. Pro mě jen velké zklamání.

  • rychle se vstřebává
  • nesplňuje co slibuje


věk
25-34

Jeden z mála antiperspirantů, který mi opravdu pomáhá. Při jeho použití se opravdu nepotím. Velice oceňuji, že se vyrábí v neparfemované verzi, protože mám na ty laciné smrady silnou averzi. Většinu antiperspirantů na sebe v koupelně nastříkáte a smrady nemůžete popadnout dech. Jediná nevýhoda je, že chvilku trvá než zaschne a pokud nepočkáte, může udělat bílé skvrny na oblečení. Nevydrží avizovaných 48 hodin.

  • varianta bez parfemace
  • může udělat skvrny na oblečení
  • chvilku trvá než zachne
  • nevydrží 48 hodin


věk
35-44

Další recenze od 20.10.2014 22:13:59

Naprosto neučinný "rádoby" deodorant. Nedoporučuji, účinek nulový. K tomu jsem zvolila bez parfemace, takže někdy je cítím pot, pokud nepoužiji vícekrát za den. Překvapují mě dobré recenze přede mnou, nechápu, jak někomu může fungovat. K tomu ten příšerný obal. Když dochází, dostat krém z tuby ven, je nadlidský úkol. Rozhodně už nikdy nekoupím, vyhozené peníze, naštěstí v akci.

  • žádné
  • cena
  • balení
  • účinek


Další recenze od 2.10.2014 13:35:26

větší šméčko jsem nepotkala potu to vůbec nezabrání nedá se to srovnat s jiným konkurenčním přípravkem je zbytečně předražený na oděvech dělá fleky sice příjemně voní,ale to je asi vše .znovu bych si ho nikdy nekoupila a určitě bych ho ani nikomu nedoporučila je to klamný výrobek co nesplní co je napsáno na obale

  • obal
  • vše


Další recenze od 2.10.2014 04:00:40

Tak tenhle nákup se mi rozhodně nepovedl.Zlákala mě reklama a sleva na produkt, kdy jsem za cenu jednoho koupila dva. Potěšil mě obal a vůně. Pokožku nemám po něm sice vůbec podrážděnou, na rozdíl od jiných, ale ta výdrž je hrozná. Moc se nepotím, zkoušela jsem i ve dnech, co nebyli tak namáhavé, ale i s tak jsem za chvilku cítila, že moc dlouho nevydrží, cca 2 hodiny. A to si myslim, že je opravdu málo. Navíc mi na černém oblečení dělá hrozné fleky. Příště už nekoupím.

  • Obal
  • Vůně
  • Výdrž
  • Fleky na oblečení
  • Cena


věk
25-34

Tento antiperspirant jsem zahlédla v reklamě a ihned jsem si ho běžela koupit. Naštěstí jsem narazila na drogerii, kde byl zrovna v akci, takže cena byla příjemných 69,-Kč. Z počátku používání jsem byla nadšená. Nedělal fleky na oblečení, dobře se nanášel a ani nijak výrazně nevoněl a nepřebíjel tak parfém. Zklamání ale došlo ve chvíli, kdy už ho tam bylo méně než půlka. Špatně se mi vytlačoval z tuby a často se mi i stávalo, že trošku ho vylezlo ven a poté jak jsem si to chtěla nanést a trošku jsem tubu povolila, tak mi antiperspirant zase zmizel v tubě. Nejspíš si ho ale koupím znovu. Pokožka v podpaží byla krásně hladká a nelepil.

  • příjemná vůně, která není moc výrazná
  • struktura antiperspirantu
  • nešpiní oblečení
  • cena pokud není v akci
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2014 21:18:00

popravdě jsem od něj čekala víc, ale příjemně voní, pokud nejste ve stresu nebo nesportujete tak zabraňuje i pocení (při použití min. 2x denně). Má více variant vůní (některé opravdu božské). je krémový takže se i rychle vstřebá do pokožky podpaží. vadí mi, že když si vezmu černé tričko, tak udělá fleky, ale vyřešila jsem to tím, že se oblékám až se zcela vstřebá.

  • krásná vůně
  • krémové složení
  • fleky při okamžitém oblékání
  • nezabraqňuje potu 100%
  • pro někoho možná cena


věk
25-34

Další recenze od 14.6.2014 12:45:04

Ze začátku musím říct, že patří mezi ty, co se opravdu potí, proto jsem od tohoto výrobku, i přes jeho nadšené ohlasy, moc neočekávala. Funguje opravdu o něco lépe než obyč tuhý či antiperspirant ve spreji. Také chválím, že pot není nijak výrazně cítit, ale i přes jeho aplikaci se prostě potím a ne zrovna málo. Běžný den, kdy není velké horko a nevykazuji přílišnou fyzickou aktivitu by možná zvádl, ale tyhle hice zkrátka ne :-D ... Je mi sympatické jeho jemnější složení, aplikace, forma krému se mi líbí, pěkné balení, hezká vůně (mám tu růžovou variantu). Pro ženy/slečny, které se potí málo je to určitě skvělý výrobek, pro mě žádný extra zázrak, ale asi koupím znovu :-)

  • složení
  • vůně
  • forma krému
  • pohodlná aplikace
  • pot není moc cítit
  • pocená zkrátka nezabrání :-/


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2014 13:21:58

Kúpila som nakoniec aj toto deo na skúšku.Akurát bol v akcii tak prečo nie.Konzistencia je naozaj pekne krémová,aplikátor sa mi tiež zdá v poriadku.Vôňa je príjemná,nie je moc vtieravá,tak akurát plus si je ich na výber viac.Tým sa asi kladné stránky aj končia.Deo na môj vkus má slabú výdrž,nepotím sa nejak extrémne,ale napr krémová Balea mi potiahla podstatne dlhšie.Garnier max 3-4 hodinky.Jemne ma pod pazuchami aj svrbelo,asi mi vadí nejaká zložka.Pre mňa nie

  • vôňa
  • aplikátor
  • slabšia výdrž
  • svrbela ma pokožka


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2014 11:53:48

Já jsem také podlehla reklamě a tento produkt zakoupila s tím, že mi vydrží celý den, že celý den bude vonět a působit. Bohužel na mě nějak nepůsobí a to se potím málo, navíc mě v podpaží dost pálí, ale to pak odezní. Pracuje se s ním hezky, dobře se aplikuje a ze začátku hezky voní, vydrží asi tak 4 hodiny. Chválí vůni, aplikaci, ale nechválím účinost a cenu.

  • vůně
  • aplikace
  • cena
  • dlouho nevydrží
  • pálí


věk
25-34

Bola som zvedavá na krémový antiperspirant a tento bol v akcii. Jeho klasická cena býva premrštená. Mám Soft Cotton a krásne jemne vonia, neprehluší vám parfém čo je plus. Balenie je tiež fajn , produkt sa dobre vytláča. Balenie je len 40 ml čo klasické guľôčkové majú 50 ml. Na pokožke nedráždi ani po holení, aale nesúhlasím s tým, že nie je vôbec vedieť. Par krát sa mi stalo , že sa mi ako kebyvyzrážal a spravili sa mi kryštáliky po celom podpazuší. Vyzeralo to strašne (asi som si ho dala viacej). Na druhej strane naozaj rýchlo uschne. Neviem neviem , ani tá antiperspiračná účinnosť nie je taká úžasná.

  • výber vôňí
  • balenie
  • nie je 100% účinnosť


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2014 20:28:27

Deodorant jsem si koupila s sebou na cestu do Londýna s tím, že když mi nebude vyhovovat, prostě ho tam vyhodím, ale vrátil se se mnou. Má příjemnou vůni(Shower clean) , neotírá se a nenechává stopy. Vůně po nanesení není cítit, což je skvělé, protože alespoň nepřetluče vůni parfému. Už mi dochází, takže mám v plánu se poohlédnout po jiné vůni :-)

  • vůně
  • nedráždí
  • příjemné nanášení
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 26.4.2014 13:57:59

Novinka bez antiperspiranty od Garnier - normálně stojí 90,-, což mi přijde dost přemrštěné, dá se koupit v akci - pořídila jsem za 65,-, což už je přijatelná cena. Mám vůni Fresh Blossom (oranžová) a Soft Cotton (modrá) - ty krásně obě voní, ostatní vůně mě příliš nenadchly. Strašně se mi líbí aplikace jako u krému na ruce, kdy si tlačením sama určím množství, které potřebuji. Antiperspirant je neviditelný, nedělá fleky na oblečení, rychle zasychá a hodně dlouho voní. Pocení nezabrání, jako žádný jiný, ale pachu vás zbaví dokonale. Bod strhávám za obsah hliníku. Jinak určitě doporučuji.

  • krásné vůně
  • inovativní aplikace
  • zabrání pachu
  • nebarví na oblečení
  • cena
  • obsah hliníku



věk
25-34

Tento deodorant jsem si koupila v drogerii Rossmann za 90 Kč. Mám oranžový, který se jmenuje Fresh Blossom. V nabídce měli i další čtyři, ale u třech z nich mě parfemace nezaujala a jeden je úplně bez parfemace. Balení se mi moc líbí, vypadá jako krém na ruce, když odšroubujete víčko, tak se na Vás hned "vyskočí" velmi příjemná vůně. Vůně není vtíravá a po aplikaci ji téměř necítíte, takže se nemusíte bát, že se bude bít společně s parfémem nebo že ji nevyperete z trička. Moc se mi líbí typ aplikace. Aplikátor je kolečko, ve kterém jsou tři průřezy a aby jste něco z balení dostali, musíte zmáčknout balení, takže si vytlačíte podle vlastní potřeby. Za to určitě body navíc. Konzistence je hodně krémová, na pokožce je příjemná. Po aplikaci nic nelepí, nic se mi neotírá na oblečení (to se mi často stávalo, že jsem černé tričko měla flekaté od deodorantu i když jsem ho použila např. před půl hodinou a až poté tričko nasazovala). Jako antiperspirant funguje perfektně a stačí ho opravdu jen malé množství.

  • parfemace (velký výběr)
  • krémová konzistence
  • balení
  • aplikace
  • cena
  • účinky
  • pro někoho možná vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené