Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask recenze a zkušenosti

Čištění pleti Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask
Čištění pleti Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask - obrázek 1
Čištění pleti Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask - obrázek 2
Čištění pleti Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask - obrázek 3
5 4.4 13
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure 3in1 Wash + Scrub + Mask

Další recenze od 16.4.2012 15:12:55

Tento produkt je skvělý, že dělá 3 kroky najednou-peeling, gel a maska. Obsahuje kyselinu salicylovou (viz.složení-salicylic acid), výtažek ze Smithsoniatu a čistící pemzu. Obsahuje hodně mikroperliček, stahuje póry, mě vysušoval, ale třeba mé mámě vyhovuje.

  • krásně čistí
  • 3v1
  • složení-účinné složky
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.5.2012 16:30:04

Tento produkt jsem si koupila z toho důvodu že se jedná o přípravek 3v1 tedy peeling, gel a maska. Jako takový čistí docela dobře. stahuje póry, ovšem žádný zázrak to není. Rozhodně se nehodí na suší pleť protože docela vysušuje. Jako plus je určitě to že obsahuje kyselinu salicylovou která napomáhá léčení akné.

  • produkt 3v1
  • složení
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 14:57:12

Já si tento multifunkční přípravek nemůžu vynachválit. Jsem alergik na zvířecí srst (bohužel i tu, co jen někde poletuje) a mám ošklivou vyrážku přes celé paže co se stále zanícuje, ale díky Pure je to lepší, protože pupínky z alergie vysušuje, sice nezabrání jejich novému vzniku, ale eliminuje je je v rámci možností. Proto mi vyhovuje vysušující efekt. Pro ostatní je pak ale potřeba používat tělová mléka či olejíčky pro hydrataci pokožky.

  • vysušuje (pro mě +)
  • dlouho vydrží
  • čistí pokožku
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 17:16:33

Tento výrobek jsem si zakoupila před spousty měsíci a stále jej mám. Výdrž je neskutečná, dále hezky voní po okurkách, pleť krásně pročistí, zjemní a zmatní. Mám smíšenou pleť a mě osobně nevysušuje, pouze místa, kde si nechám silnější nános o něco déle. Jinak super :)

  • vůně
  • výdrž
  • zjemní
  • zbaví mastnoty
  • pročistí
  • s černýma tečkama mi nepomohl


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2013 03:18:12

Prostě dokonalý výrobek. Má tři využití. Krásně vůně. A opravdu pomáhá, pleť mi krásně zmatní a opeelinguje. Dlouho také vydrží. Ani mi tolik nevysušuje pleť, jak se o něm tady často píše. Myslím, že k tomutu výrobku nemám žádné výhrady., ani když se mi dostane omylem na vlasy nemastí je.

  • Vůně
  • Trojnásobné použití
  • Výdrž
  • Dobré zmatnění
  • Super peeling
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2013 14:31:08

Celkem dobrý výrobek, který má mnohočetné využití. Moc se mi líbí konzistence "krému", která navíc obsahuje takové mikroperličky, které odstraní staré kožní buňky a pleť dokonale vyčistí. Ta je pak vypnutá, hebká a póry jsou hezky stažené. Vůně je také celkem příjemná. Bohužel mě výrobky od Garnieru celkem hodně vysušují, tento sice méně, ale přesto. Jako masku výrobek ani nepoužívám, protože bych pak byla akorát extrémně vysušená. Raději mám podobný výrobek od Nivei.

  • 3 v 1
  • dobrá konzistence
  • stažené póry
  • dokonale vyčistí pleť
  • vysušuje pokožku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.10.2013 23:21:25

Garnier Pure 3v1 - bílý, lehce namodralý, s modrýma peelingovýma kuličkama, voní mi po okurkách. Používala jsem jako masku, nechala na pleti zaschnout, poté smyla vodou. Líbilo se mi pnutí pleti a následné projasnění, zmatnění a vysušení v T-zóně. Peeling není agresivní, nedráždí. Stačí malé množství nanést na vlhkou pleť. Černé tečky se ztratily, ale to přisuzuji své celkové péči o pleť. Balení vydrží neskutečně dlouho, chtěla bych vyzkoušet další produkty z této řady, ale nějaké menší balení, protože problematickou pleť v současné době nemám. Snad jen trochu rozšířené póry. To je jediný důvod proč jej v nejbližší době nekoupím znova.

  • čistící účinky
  • neagresivní peeling
  • balení dlouho vydrží
  • možnost trojího použití
  • může vysušovat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 12:17:12

Jelikož jsem za posledné roky většinu času trávila na koleji, na doma jsem si kupovala spíš multifunkční přípravky, abych nemusela moc investovat. Na tento produkt jsem natrafila v akci, takže jsem se ho rozhodla vyzkoušet a nelituju. Po použítí mám pocit dokonale čisté a svěží pleti, nevysušuje ani nedráždí. Jako maska je taky skvělý. Doporučuju a koupím znova.

  • čistí
  • 3v1
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Má oblíbená pleťová maska. Líbí se mi, že jde používat i jako pleťový mycí gel nebo peeling, ale nejčastěji ho používám jako masku. Má velmi příjemnou vůni (svěží okurkovou). Skvěle zbavuje pleť mastnoty, čistí a zároveň stáhne póry. Někdy ale může pleť vysušovat, myslím, že je vhodný spíše na mastnou a smíšenou pleť. Kupuji jej pravidelně a je to můj nejoblíbenější výrobek od Garnier. Doporučuji.

  • vícestranné použití
  • čistí pleť


Tento produkt je určen pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Já mám už hodně dlouho mastnou pleť, ale zatím mi nic nepomohlo kromě tohohle. Krásně vyčistí pleť, zbavuje mastnosti a navíc mi to pomohlo zbavit se černých teček. Po použití je pleť krásně jemná a hebká. Svěže voní po okurkách a pleť nijak nedráždí. Opravdu doporučuji.

  • odstraňuje černé tečky
  • zbavuje mastnosti
  • zjemňuje pleť
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2015 16:41:06

Mám mastnou, jen místy sušší pleť. Zatím ho používám tři týdny a to každý večer jako masku - dám si před sprchou a na konci sprchy smyju - mám to na obličeji možná víc než 10 minut a moji pleť i tak nevysušuje a je to pak nádherně osvěžující pocit, když to po té době smyju ^^ Na černé tečky mi tedy nepomáhá, nějaké zázračné zlepšení akné to není, ale rozhodně se to trošku zlepšilo (a to mi na akné nepomáhají ani ty mixy od kožní) a pleť mám jemnější. Proto myslím, že někomu komu se občas udělá pupínek by to naprosto vyhovovalo. Já rozhodně doporučuji, jen se mi zdá že rychleji ubývá, ale to může být jen má představivost xD

  • Opravdu vyčistí pleť
  • Zjemňuje pleť
  • Pro mastnou pleť opravdu super
  • Pomalu zlepšuje akné
  • Když zaschne kolem otvoru, stačí kapka vody a normálně se dá použít
  • Zdá se mi, že rychle ubývá
  • Na černé tečky mi Zatím nepomohl - možná to chce víc času


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2016 14:14:25

Tento produkt jsem si zakoupila již podruhé. Stačí ho nanést opravdu malé množství, takže vydrží dlouhou dobu. Nejčastěji ho používám jako peeling, ale někdy ho nechám i déle jako masku. Při jeho pravidelném používání mi zmizely černé tečky na nose a póry se viditelně stáhly. Je pravda, že po jeho smytí pleť lehce pne a je sušší, ale mně to naopak vyhovuje, protože mám sklony k tomu, aby se mi pleť mastila a leskla. Není problém použít nějaký hydratační krém, když už je pleť kvůli němu suchá příliš.

  • dlouho vydrží
  • zmizely černé tečky
  • stály se póry
  • eliminuje mastnotu
  • lehce vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další bezva hloubkový čistič 3v1, tyhle výrobky s mnohostranným použitím jsem si celkem oblíbila, jedna tubička a 3 možné způsoby použití. Dobře vyčistí, je krémovitý, nepění, ale účinek je velmi dobrý. Neštípe , nepálí a poměrně dobře si poradí s mými rozšířenými póry a černými tečkami na nose. Mám jej ráda a kupuju opakovaně.

  • velmi dobře hloukově vyčistí
  • nic