Lush Herbalism recenze a zkušenosti

Čištění pleti Lush Herbalism
Čištění pleti Lush Herbalism - obrázek 1
Čištění pleti Lush Herbalism - obrázek 2
Čištění pleti Lush Herbalism - obrázek 3
Lush (106)
4.4 z 5 5 4.4 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
64%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
82 %

Recenze produktu
Lush Herbalism

Další recenze od 11.7.2017 23:04:31

Tento produkt je pro mě zázrak. Už po prvním použití pleť zářila a černé tečky byli menší a stáhnutější. Je to i lehký peeling, což je pro mě velké plus. Produkt je "sušší", před použitím se rozetře s malým množstvím vody. Vznikne zelené bahníčko, které voní po bylinkách. Krouživými pohyby se poté masíruje po obličeji, aby došlo k vyčištění. Poté se smyje.

  • vegan
  • netestované za zvířatech
  • opravdu vyčistí póry a stáhne je
  • ručně vyráběné
  • vyšší cena (ale nelituju ani koruny :) )


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2015 21:02:45

Jsem naprosto spokojená s čistítkem. Mám pleť smíšenou-mastnou, citlivou a začervenalou. Herbalismu jsem propadla. Má pleť má konečně normální barvu a vypadá hezky. Již po třech dnech používání vidím účinky. Čistítek z Lushe jsem měla spoustu, ale tenhle je nejlepší! Líbí se mi i vůně, která někomu může být nepříjemná. I když je cena vyšší, stojí za to!

  • působí na mastnou pleť
  • mizí mi začervenání pleti
  • vůně
  • balení
  • složení
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 16:44:53

Výborná věc na čistění pleti. Vysušuje pupínky, jemný peeling pleť vyhladí. Docela dobře také vyčistí a stahuje póry. Pleť mi trochu vysušuje, rozhodně jej nemůžu používat každý den, ale při použití obden je to ok. Dost mi vadí balení a hlavně manipulace s čistítkem. Účinky jsou ale takové, že příště si Herbalism koupím zase.

  • čistí a stahuje póry
  • jemný peeling
  • nepříjemná manipulace
  • vůně může být někomu nepříjemná


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.11.2014 09:39:31

Čistítko jsem dostala jako vzoreček a na své pleti jsem bohužel nezaznamenala žádný znatelný účinek. Čistítko se hodně drolilo (nevím, zda už nebylo vyschlé) a špatně nanášelo. Kousky byly všude, jen ne na obličeji. Současně jsem dostala i vzoreček Aqua Mariny a ta mi vyhovovala podstatně lépe. Vůně byla celkem příjemná, bylinková. Každopádně celé balení bych si nekoupila.

  • vůně
  • konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 23:03:05

shrečí blátivá roládka z bylinek. Je celkem jemná, klidně na každodenní použití, čistí spíš jemně, při delším používání zaručí výsledky:). Nevysušuje, detoxikuje určitě, jedno z lepších čistidel i přesto, že se nedějí na první pohled zázraky. Póry mírně stahuje, zůstane hebká pleť. Za mě je ale o chlup lepší angel on bare skin (za stejnou cenu). (dala bych hodnocení tak 3,7 v porovnání s Lush výrobky)

  • jemnější
  • výsledky časem
  • dobře se nanáší
  • příjemná hutnost
  • nevysušuje
  • nenapadá mě


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 18:28:47

Tohle je naprosto bezvadné čistítko, ale upřímně nevím, jestli bych tolik jásala, nebýt to právě Lush, nepojit se s tím pocitem luxusu. Také mi 100% připomnělo kvasnice, které se dřív doporučovalo patlat na nečistý obličej. Na pupínky určitě pomáhá, vysušuje je a místně docela i štípe, účinek je tedy prokazatelný. :-) Pleť je po použití zjemněná na dotek i pohled.

  • vysušuje pupínky a ty mizí
  • pleť čistí a zjemňuje
  • cena
  • mírně pracné použití


věk
45-54

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 18:35:12

Vcelku příjemné čistítko - když si tedy člověk zvykne na neobvyklý způsob použivání. Připomnělo mi kvasnice, které si sestřenice v pubertě matlala na obličej. Zdá se, že na pupínky pomáhá, stahuje je a když se nechá déle působit, docela i štípe, takže určitě něco dělá. Používám ho už přes týden a stále mám většinu vzorečku, tak myslím, že ho stihnu objektivně posoudit.

  • na pupínky pomáhá
  • stahuje pleť
  • drahý


Herbalism jsem dostala jako vzorek a hned jak mi došel, šla jsem si ho koupit. Nejdříve mě uchvátila vůně, poté konzistence a barva a byla jsem spokojená i s účinkem. Dokázal mi po každodenním používaní vyčistit černé tečky na nose. Pleť nevysušuje, čistí a vyživuje. Ze začátku je nanášení trochu pracnější, odapadávají kousíčky do umyvadla, ale naučila jsem se s ní pracovat. Dlouho vydrží.

  • Vyživuje
  • Zbaví pleť černých teček
  • Krásně voní
  • Dlouho vydrží
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 10:37:58

Herbalism mi krásně voní po bylinkách a to mi dodává pocit, když svou pleť čistím, že ji dopřávám jen samé dobro. Pleť nevysušuje, což je pro mě velké plus. Ale ráda bych zkusila něco, co nebude obsahovat tolik zrníček. Občas mám pleť po vyčištění trochu narůžovělou. Ale jinak je to příjemný produkt.

  • nevysušuje pokožku
  • příjemná bylinková vůně
  • mohl by být jemnější


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.7.2012 22:25:50

Roládka nezklamala a splňuje to co je napsané v popisu. Pleť jsem měla po roládce, čistou a hladkou, stáhla i trochu póry. Mám spíš sušší pleť a tohle byla super věc. Používala jsem ji hlavně večer, ráno jsem používala Angels on Bare Skin - ta je trochu jemnější.

  • stáhla póry
  • možná zpočátku horší manipulace



Další recenze od 14.5.2012 07:10:15

Tohle čistítko jsem dostala jako vzorek a hned po vyzkoušení jsem si řekla, že si musím koupit celé balení. Má zvláštní výraznou zelenou barvu a vůni s nádechem octa, což nemusí být každému příjemné, ale to, jak dokáže vyčistitz pleť je opravdu super. Navíc stačí jen malý kousíček, takže čistítko opravdu dlouho vydrží. Při mytí mi příjde vždy takový masnější, ale po umytí je pleť krásně hebká a jemná a hlavně není vysušená, opravdu DOPORUČUJI :-)

  • krásně hebká pleť
  • octová vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

ÜNT Clear Purifier

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Cien jemné čisticí mléko

4.5 87% 11 recenzí

Hůře hodnocené