Mixa Micelární voda proti vysušování pleti recenze a zkušenosti

Čištění pleti Mixa Micelární voda proti vysušování pleti
Čištění pleti Mixa Micelární voda proti vysušování pleti - obrázek 1
Čištění pleti Mixa Micelární voda proti vysušování pleti - obrázek 3
5 4.7 13
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa Micelární voda proti vysušování pleti

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2014 21:45:00

Doteď jsem používala micelárku od L´Orealu, ale poslední dobou mám citlivější oči, a také jsem potřebovala něco proti vysoušení pleti. S touto micelární vodou jsem naprosto spokojená. Splňuje vše, co slibuje. Krásně odlíčí makeup a vyčistí celý obličej. Nemá problém ani s voděodolným makeupem. Po použití nelepí (!) a vůbec nestahuje, ba naopak, kolikrát mám pocit, že bych nemusela použít ani krém. Navíc krásně voní, a balení je také praktické a pěkné. Naprosto bezkonkurenční je i cena - 400ml produktu za 169kč. Rozhodně už u ní zůstanu.

  • Odličuje
  • Nevysušuje
  • Hydratuje
  • Pěkná, nevtíravá vůně
  • Velmi příznivá cena
  • V očích neštípe
  • Nejsou


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2014 02:36:15

Musím naprosto souhlasit s recenzi nahoře. Tato micelární voda je opravdu skvělá! Celkově mám tuto značku ráda a prozatím jsem se vším byla spokojená od Mixy. Micelárka splňuje všechno, co slibuje. Oči mě po ní nepálí, obličej nelepí a hlavně nevysušuje. Balení je 400 ml, takže vydrží dlouho. Určitě koupím znovu.

  • nevysušuje
  • nepálí
  • cena
  • balení
  • žádné


Další recenze od 23.2.2015 18:36:01

Je to naozaj vydarená micelárka, celá rada od Mixy proti vysušovaniu pleti je výborná najradšej mám pleťová vodu ale micelárka je taktiež skvelá. Čistí pleť výborne vôbec nedráždi nevysušuje, zdá sa mi, že mám čistejšie aj póry, trošičku lepí ale mňa naozaj lepí každá micelárka takže to nevidím ako veľké mínus. Balenie je 400 ml cena priaznivá. Mala som problém s odličovaním, pretože ma 90 percent výrobkov draždila pleť som mala sčervenanú, podráždenú a vysušenú a to som vyskúšala ako drogériovú tak prírodnú aj drahú lékarenskú kozmetiku takže mixu naozaj odporúčam

  • výborná
  • lepí


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Nejlepší micelární voda co jsem kdy měla. Předtím jsem měla od Biodermy , ale ta neodvedla takovou práci jako tahle. Krásně odličuje a přitom nijak nevoní. Na odlíčení očí stačí jenom 2x přetřít a řasenka je dole. To samé platí i o make-upu. Mám suchou pleť a tahle micelárka mě nevysušuje, i když na nose se mi stále dělají šupinky, ale už ne tolik co předtím. Rozhodně koupím znovu.

  • rychle odlíčí
  • cena
  • bez parfemace
  • redukuje šupinky
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.8.2015 23:55:50

Nejlepší micelární voda, jakou jsem kdy měla. Pleť krásně vyčistí, hydratuje. Používám ji ráno, během dne a večer a pleť mám krásně čistou. Skvělá prevence proti zanášení pleti, a tj. vytváření pupínků a černých teček. Líbí se mi že má hydratační účinky, jak říkám, hydratace není nikdy dost. Po nanesení nelepí ani nestahuje pleť. Plus je velké balení, které vydrží opravdu dlouho, i při používání několikrát denně.

  • velké balení
  • hydratuje
  • krásně čistí
  • žádné


Další recenze od 18.9.2015 19:01:59

Pro mě TOP mezi micelárkami. Mám suchou pleť a řekla bych až přehnaně citlivou, ale na mixu si nemůžu vůbec stěžovat, odličuje bezchybně, nedráždí oči ani pleť a za tu cenu bezkonkurenční. Používala jsem různé micelárky ale téhle se žádná nevyrovná, navíc krásně voní a od té doby co jí používám se mi na obličeji skoro neobjevilo začervenání. Doporučuju všem alespon vyzkoušt určitě za to stojí!

  • Krásně voní
  • Nedráždí
  • Nevysušuje
  • Cena
  • Nic


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 14.11.2015 19:15:43

Na tuto micelární vodu lze slyšet chválu ze všech stran. Jemná parfemace, spíše teda neparfemace... hydratační účinky i odličovací schopnosti na jedničku. Ovšem pouze pro klasický make up. Mám velké problémy s odličováním voděodolné řasenky (a to používám obyčejnou voděodolnou z oriflame). Takže bohužel musím k odličování používat i pleťové mléko. Ale jinak spokojenost.

  • hydratace
  • neodličuje dobře voděodolný makeup


Další recenze od 11.2.2016 00:06:49

Skvělá micelární voda. Na obalu vzadu je test, podle kterého zjistíte, zda je voda vhodná pro vás. Je na citlivou pleť a na mojí smíšenou pleť mi velmi vyhovovala. Cena je vyšší, ale je to velké balení, takže dlouho vydrží. Používám ji i na odlíčení či jen tak během dne na osvěžení pleti. Přijde mi, že pleť zklidňuje.

  • nevysušuje
  • čistí
  • neobsahuje alkohol
  • vhodný na smíšenou a citlivou pleť
  • žádná výrazná parfemace
  • občas na chvíli pocit že "lepí" na obličeji
  • cena, ale dá se vychytat i v akci


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2016 22:07:54

Tahle micelární voda je jedna ze tří, které jsem kdy zkusila a hodnotím ji jako nejlepší ze všech. Mám mastnější pleť bezproblémovou, kterou ale nechci vysušovat a tato odličovací voda je super. Nevysušuje, nedráždí pleť ani oči. Krásně voní a odstranění make upu je rychlé a nenásilné. Skvěle také odličuje řasenku. Já určitě koupím znovu, jsem spokojená.

  • nevysušuje
  • voní
  • nedráždí pleť
  • vhodná i na oči
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Snad nejlepší micelární voda, kterou jsem měla a vyzkoušela. Ještě lepší než 2složková Garnier. Tahle opravdu nevysušuje a je velmi jemná. To samé jsem si myslela i o micelárce od Avonu, ale po vyzkoušené této Mixy musím říct, že rozdíl je znatelný. U téhle micelárky věřím, že je vážně šetrná. Opravdu nevysušuje. Je dokonce lepší, než chválení Bioderma. takže zůstane mojí oblíbenou.

  • opravdu nevysušuje
  • snadná dostupnost
  • velké 400 ml balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2016 21:13:39

Micelárka je za ty peníze výborná, nádherně voní, má super obal, ze kterého se hezky aplikuje na tamponek, výborně odličuje i řasenku a nedráždí ani mou super citlivou ekzematickou pleť. Taky je dobře dostupná, je už skoro v každém supermarketu a drogerce. Občas jsou taky za super cenu v akci. Ale já už si ji nekoupím, protože má po ni šíleně nepříjemný pocit. Jsem po ní hrozně ulepená. Mám pak pocit, že mám pleť spíš "špinavou" než čistou. Když si na ni sáhnu, tak mám pak ulepené i ruce.

  • Vůně!
  • Obal
  • Odličuje skvěle
  • Nedráždí
  • Dostupnost
  • Hrozně po ní lepí pleť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Coalface

4.5 88% 16 recenzí