Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji recenze a zkušenosti

Hydratace Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji
Hydratace Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji - obrázek 1
Hydratace Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji - obrázek 2
Hydratace Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji - obrázek 3
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Výživný regenerační krém s ovocnými mikrooleji

věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Krém je dobře roztíratelný, nelepí se, rychle se vstřebává. Skvěle hydratuje, má příjemnou parfemaci. Je možno si ho koupit jak v malém množství, tak i ve velkém.

  • různé velikosti balení
  • hydratuje
  • dobře se roztírá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.4.2012 20:07:42

Tento krém používám na ruce a mám ho moc ráda. Hezky voní, rychle se vpíjí a výborně hydratuje a moje velmi suché ruce, na které trpím hlavně v zimě. Mám pocit, že o ně skutečně dobře pečuje. Pro domácí použití mám velké balení (200 ml), které mi vydrží rok, do kabelky malé. Kupuji si ho už pravidelně, zatím ho nic nenahradilo.

  • příjemná vůně
  • dobře hydratuje
  • dobrá cena
  • rychle se vpije do pokožky
  • žádné


Další recenze od 14.5.2012 19:27:38

Mám hodně suchou pleť a tento krém nádherně hydratuje, pleť mi vydrží krásná celý den. Rychle se vpíjí, není mastný, krásně voní. Kupuji ho už jakou dobu a rozhodně nebudu měnit. Jediná nevýhoda velkého balení je, že se s ním špatně cestuje :) Jinak je úplně dokonalý. Míchám ho i s make-upem nebo na ruce, takže všestranné použití.

  • Skvěle hydratuje
  • Velké balení se z hlediska ceny rozhodně vyplatí
  • Příjemně voní
  • Není mastný a rychle se vpíjí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.5.2012 08:40:43

Tento krém je vážně dobrý, příjemná vůně, dobře se roztírá, pokožka je ihned krásně vyživená a vydrží tak i do dalšího dne. Jen balení je nepraktické, ale myslím, že je v obchodech i jiný tvar obalu. Doporučila bych vyzkoušet těm, co mají suchou pokožku, určitě budou spokojeni.

  • příjemná vůně
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.5.2012 00:19:17

Super krémík na popraskané místa a suchou pokožku, určitě bych tedy doporučila těm, co se potýkají s tvrdší prací třeba na ruky, krásně je vyživý a krém příjemně voní, obal je celkem praktický, ale určitě bych ho "vyrobila" trošku jinak, jinak super, jsem mu věrná!

  • Cena
  • dostupnost
  • hydratace


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Příjemný krém, který kůži vyživuje a rychle se vstřebává. Bohužel mi ale moc nesedla jeho vůně, která je pro mě u krémů důležitá a tak jsem musela označit, že bych si ho nejspíš již nekoupila. Je to ale můj subjektivní pocit a jinak krém plní svůj účel velmi dobře.

  • rychle se vstřebává
  • nesedla mi vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2012 12:19:38

Tento krém dobře hydratuje, ale nesedla mi jeho vůně. Přijde mi taková hodně syntetická. Konzistence mi vyhovuje. Dá se sehnat ve velkém a malém balení - malé je ideální na cesty. Rychle se vsakuje a stačí ho nanést docela malé množství, takže relativně dlouho vydrží. Nekoupila bych si jej kvůli vůni.

  • hydratuje
  • rychle se vsakuje
  • 2 velikosti balení
  • nesedla mi vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2014 12:33:34

Veľmi dlho som používala tento krém a všetky jeho varianty(hlavne na extra suchú pokožku rúk/chodidiel) a bola som nadmieru spokojná.Hydratoval,nevysušoval,dobre sa vsiakal,nenechal mastný film,nijak pokožku nedráždil.Ani vôňa mi nevadila.Nekúpila by som ho zase,už len preto,lebo som prešla na iné krémy,ktoré mám radšej.

  • rýchlo sa vstrebáva a nenecháva mastný film
  • hydratuje a nedráždi pokožku
  • cena
  • obal mi jemne vadí mám dlhé nechty


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 11:42:48

Moc dobrý krém na vysušenou pokožku. Používám hlavně v zimě na ruce, suché lokty, osvědčil se mi i jako zábal na nohy. Je spíš hutnější, ale dobře se rozetírá. Nějaký ten povlak zanechá, ale to mi noc vůbec nevadí, spíš naopak, alespoň vím, že jsem se něčím namazala. Voní hezky, možná trochu chemicky, ale nevadí mi to. Někomu může vadit balení v kelímku, mě ne.

  • hydratace
  • vůně
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2014 23:33:18

Úžasný krém! Velmi mile mě překvapil, mám poslední dobou velmi suchou pleť, hlavně v rizikových partiích (kolem nosu, pod rtem a čelo), která vždy před spaním namažu, a ráno se nestačím divit. Nádherně hydratuje pokožku, pěkně se rozmazává, a voní. Překvapilo mě, že proti např. nivee to není těžký tuhý, ale jemný krém, co se pěkně nanáší. Jsem s ním opravdu spokojená, už bez něj nedám ani ránu, používám ho jak před spaním, tak někdy i přes den, pokud nejsem nalíčená. Doporučuji!

  • krásně hydratuje pleť
  • vhodný pro suchou pokožku a suchá místa (nos,čelo)
  • příjemná vůně
  • vhodná konzistence - pěkně se nanáší
  • jakmile se otevře, z víčka má krém tendenci lehce vytékat např. při převozu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dobrý krém, hezky hydratuje, dobře se vpije do kůže když ho nedám moc, mám malou verzi na cesty v kabelce a velkou doma, musím dávat pozor abych ho nenanesla moc, protože pak jsem bílá a trvá to než ho vmasíruji, balení jsem zkoušela jak v kelímku tak i v tubě, rozdíl v tom není, jen v praktičnosti, líbí se mi vůně, garnier mám ráda

  • vůně
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle krém používám snad každou zimu a nikdy nelituju nákupu. Mám v kabelce mini verzi a doma většinou větší balení. Na zimu je ideální. Je hutnější konzistence, takže roztírání zabere o trochu delší čas než s normálním krémem, ale zase na druhou stranu skvěle hydratuje. Pokud ho použiju na ruce, tak skoro nikdy je nemám popraskané. Já jsem s ním spokojená a ráda koupím znovu.

  • hydratace
  • dostupné v několika verzích
  • hodí se spíš na zimu kvůli hutnosti


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené