Balea Měsíčková vazelína recenze a zkušenosti

Hydratace Balea Měsíčková vazelína
Hydratace Balea Měsíčková vazelína - obrázek 1
Hydratace Balea Měsíčková vazelína - obrázek 2
Hydratace Balea Měsíčková vazelína - obrázek 3
5 4.5 31
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 38 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Měsíčková vazelína

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2018 16:48:12

Pro mě je vazelína takový univezální výrobek. Používám ji na spoustu věcí, na odličování, když mi dojde odličovací mléko, na promaštění suchých rtů a odřenin, loktů a kolen, před použitim bodypaintovych barev ci tekutého latexu. Díyk namazání vazelínou jdou pak z pokožky mnohem lépe barvy odstanit. Zanechává pokožku krásně hydratovanou, i když na ni zůstane tenký mastneější film, ale to mi nevadi. Navic krasně bylinkově voní po měsíčku.

  • Vůně
  • Cena
  • Univerzální použití
  • Hydratuje pokožku
  • Mastnější


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuhle vazelínu jsem si koupila, když jsem měla nos a rty v havarijním stavu po rýmě a chřipce a jiné krémy mě hrozně pálily. Tenhle výrobek však udělal naprostý opak - měla jsem rty i nos krásně zklidněný, hydratovaný a rychle se mi místa zahojily. Teď používám na suché lokty nebo jiná místa, která moc hydratovaná nemám. Přijde mi, že nemastí tolik jako jiné vazelíny a nemám tak povlak na kůži, což nesnáším. Možná bych uvítala, kdyby vyráběli i menší balení do kabelky, protože se vazelína docela pronese. Složení asi taky nebude moc košér, ale i tak ho koupím znovu!

  • hojí
  • nepálí
  • hned se vstřebá
  • nezanechává povlak na kůži
  • veliké balení
  • složení asi nebude moc OK


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2015 13:13:03

Super věc a myslím že vůbec není na škodu ji doma mít. Já ji používám na nohy, ruce, suché lokty, rty a někdy i na obličej. Krásně hydratuje ale samozřejmě je mastná a dlouho trvá než se vstřebá. Jinak úplně normální klasická vazelína, nevím co víc k tomu říct. A velké balení vydrží hoooodně dlouho, já ji mám už přes rok a jsem teprve v půlce.. a navíc za tu cenu super. Co mi vadí, je parfemace, ze začátku mi jakš takš voněla, ale teď mi vadí. Sice není nějak extrémně výrazná ale i tak. Jestli koupím znovu, to nevím protože vydrží tak do důchodu :-D ale jestli mi někdy dojde, tak koupím spíše tu neparfemovanou verzi.

  • cena
  • hydratuje
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.3.2015 17:23:50

Nejsem zástancem vazelíny obecně, takže ani tahle mi moc nevyhovovala. Líbí se mi multifunkční využití, i když se mi osvědčila jenom jako zábal na nohy. Na ostatních částech těla mi vadil ten pocit mastnoty, vazelína se vůbec nevstřebe a mám pocit, že hydratuje docela málo. Voní hezky po měsíčku, má oranžovou barvu, ale na kůži nebarví. Balení je obrovské, takže ji nespotřebuju asi nikdy.

  • vůně
  • multifunkční
  • nevstřebe se
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2014 17:27:22

Klasická vazelína s měsíčkem. používám snad na všechno: obličej, ruce, nohy. Všechna suchá místa včetně rtů, loktů, hřbety rukou, paty... Myslím, že má opravdu všestranné využití a takové množství vydrží snad roky. Za mě absolutní spokojenost navíc krásně voní a balení také není co vytknout. Cena také více než přijatelná

  • všestranost
  • na všechna suchá místa
  • cena
  • balení
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.12.2013 23:31:10

S touto měsíčkovou vazelínou od Baley jsem velmi spokojená.Je za super cenu,kelímek vydrží neuvěřitelně dlouho.Je to takový všestranný pomocníček.Já jí denně používám na paty a opravdu mi velmi pomáhá.Občas použiji i na rty,nebo suchá kolena ,lokty atd.Má jemnou příjemnou vůni.Rozhodně se jí koupím znovu.

  • pomáhá na suchá místa na těle
  • cena
  • vůně
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.11.2013 16:54:09

Jeden z nejlepších baleáckých výrobků a stálice v mé koupelně. Má velmi široké využití - na celé tělo, na popraskané a vysušené rty, na ztvrdlé paty.. Jde o klasickou vazelínu obohacenou o měsíček, takže krásně voní a docela dobře i hojí podráždění a škrábance. Dlouho se vsakuje, ale to každá dělá vazelína. Určitě doporučuju vyzkoušet.

  • změkčuje kůži na chodidlech
  • zklidňuje podráždění
  • krásně voní
  • nic


Další recenze od 21.8.2013 23:32:43

Tato vazelína je skvělý výrobek! Osobně ji používám na rozpraskané sty, lokty, suché a popraskané paty, na tělo.... Zkrátka je to taková univerzální věc, která se doma rozhodnš vyplatí mít.Navíc je opravdu levna, když srovnáte, jak je velká! Používám ji už asi 10 měsíců v kuse a pořád jí mám ještě dost! Tudíž tento výrobek můžu jenom DOPORUČIT! To se Balee opravdu povedlo!:))

  • všechno!
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 14:54:36

Kdo by to byl řekl, že vazelína za 60 kč takhle dobře obstojí :D když se řekne - vazelína - představím si tuhou těžko roztíratelnou hmotu která ještě k tomu ne zrovna příjemně voní, ale tohle je úplnej opak, krásně se roztírá, příjemně voní a používám ji opravdu na všechno přes suché oblasti na obličeji přes oschlé lokty po popraskané paty :D navíc vůbec neubývá :D prostě super věcička

  • výdrž balení
  • cena
  • použití na všechno
  • vůně
  • za mě žádné ;)


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 14:01:11

U nás doma už několikrát vyprázdněné a znovuzakoupené balení vazelíny. Krásně voní a hlavně funguje! mažu hlavně po domácí pedikůře, čili po namočneí nohou ve vodě s olejíčkem, opilování atd, pak do ponožek a nohy jsou krásně jemné. Hlavně v létě je to nutnost, o tomhle produktu by mělo vědět více lidí. Cena je úžasná, balení velké a hlavně z něj dostanete každičký zbytek produktu, protože je to miska, ne obal jako u krému na ruce. Dá se použít i na ruce, obličej, rty...kam si jen představíte.

  • vyhlazuje kůži a zjemňuje ji
  • cena
  • vůně
  • mnohostranné použití
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2013 16:31:35

Obří kelímek vazelíny se dá použít opravdu všestranně. Od použití na rty přes paty, kolena, suchá místa, okolí nehtové kůžičky, na nos podrapaný od rýmy až jako zábal pro vlasy, který mi doporučila babička. Vlasy zabalíte na 20min do igelitu a pak vymyjete. Vlasy jsou poté krásně hebké. Určitě koupím znovu, pokud někdy spotřebuji :)

  • všestranné použití
  • cena
  • velikost balení
  • žádné jsem neobjevila


Další recenze od 19.2.2013 21:28:11

Používám na rty místo jeleního loje, či balzámu a hodnotím jako jedničku v tom čím jsem kdy rty natírala.Používám i na obličej na sušší místa.Plet je po ní krásně jemná a příjemná na dotyk, pokud jí tedy nenanesete moc.Uvítala bych nějaké menší kapesní balení.

  • konzistence
  • moc velké balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2013 14:01:18

Nejlépe investované peníze. Musela sem si koupit vazelínu, protože jsem měla věčně vysušenou pleť. Zima plus odličováky a tak podobně. Nanáším tuhle vazelínu každý večer na obličej a ráno se probouzím s krásnou, sjednocenou pletí a navíc nádherně hydraovanou a sametově hladkou. Používám i na suché paty nebo na nehty a okolní kůžičku.

  • parfemace
  • konzistence
  • cena v poměru s balením
  • velikost balení
  • dlouho se vstřebává


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2012 22:11:57

Měsíčkovou vazelínu Balea mám moc ráda, výborně se mi osvědčila na suché paty, je účinnější než kdejaký krém přímo na paty určený. Ráda ji používám zvlášť teď v zimě, ale na noc kdykoli, nohy pořádně namažu a dám si ponožky a paty jsou opravdu krásně vyhlazené a zjemněné a efekt je dlouhodobý, co víc si přát. Namažu si s ní ráda i ruce, když je mám v zimě hodně vysušené. Na obličej jsem ji nikdy nepoužila, zas až tak suchou pleť nemám. Ale na extrémně vysušenou a hrubou kůži kdekoli na těle je to opravdu skvělá věc. Na rty taky funguje, ale cokoli vazelínové konzistence mi na rtech není moc příjemné, dávám přednost klasickým balzámům. Svoje využití jsem si pro ni ale našla a jsem moc spokojená. Vůně je mi příjemná velmi, ale je pravda, že je to typ vůně, od které si člověk musí občas odpočinout :-) 250 ml kelímek vydrží hodně dlouho.

  • účinná pomoc pro suchou a hrubou kůži
  • příjemná vůně
  • velké balení za nízkou cenu
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2012 19:52:52

Výborná věcička. Už ji mám půl roku u postele a večer se s ní celá namažu a je tam ještě asi 80%! Přes den ji mám na stole a používám jako balzám na rty. Je naprosto úžasná, ale někomu může vadit vůně, která se časem "ovoní". Tzn já už jí používám jenom ze setrvačnosti a tu vůni už nijak zvlášť ráda nemám. Za tu cenu nic lepšího asi neseženete.

  • hydratuje
  • poměr cena/množství
  • obal
  • hojivé vlastnosti
  • vůně


Další recenze od 28.11.2012 11:26:06

Můj další oblíbený produkt od Baley. Vazelína mi pomáhá hlavně v zimě protože trpím na extrémně suchou kůži na rukách a nohách. Používám ji hlavně večer před spaním, naníšim si silnou vrstvu na ruce a chodidla. Ráno je pokožka hebká a vláčná. Určitě všem doporučuju!

  • účinnek
  • cena
  • nic


Další recenze od 7.8.2012 14:52:37

Tento krém je vhodný pouze na suchou kůži v zimě, když chcete omladit suché nohy nebo ruce. Rozhodně nedoporučuji na obličej, neskutečným způsobem ucpává póry. Rozhodně nehojí rychleji ranky, jak je psáno v mnoha diskuzích. Je to pouze vazelina nic jiného .

  • zjemní popraskané nohy
  • ucpává póry


Další recenze od 12.5.2012 12:13:09

Skvělá levná věc, ktera doma nesmí chybět. Používám na: ochranu ekzému a suchých míst před koupáním, mytím apod., na citlivé rty, na promazání loktů, nohou, přesušených míst. Pěkně voní, nedráždí. Často se mi stává, že většina ostatních přípravků mi dráždí ekzém, ale tato vazelína nikdy. Používám ji hlavně jako ochranu před vodou na ekzé,, protože opravdu vydrží a ekzém se tak nevysuší. Za tu cenu ji můžu použít kolik chci a kdy chci.

  • cena
  • chrání před vodou
  • nedráždí
  • promazává
  • pěkně voní
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.5.2012 11:36:20

Tato vazelína je dobrým pomocníkem. Je skvělá jak na popraskané paty tak i na rty, tělo,... Mnoho využití. Používám ji na suchá místa na obličeji a nemůžu si stěžovat. Balení je veliké a cena je také velice příznivá. Akorát mi trošičku vadí parfemace.

  • Hydratace
  • Cena
  • Zjemňuje
  • Parfemace


Naprostá spokojenost, dala jsem na rady a zakoupila tenhle skvost. Namazala jsem paty a ráno jsem je měla jak moje malá dcera ;o) Úžasné také na popraskané rty. Vůně měsíčku mi nevadí, naopak. Vydrží proklatě dlouho ;o)Určitě opět koupím! Doporučuji!

  • cena
  • velké balení
  • příjemná vůně
  • nezjištěny


Další recenze od 16.4.2012 17:10:08

Vazelíně v jakékoli podobě jsem se vyhýbala až do doby, než jsem objevila měsíčkovou od Baley. Miluju na ní úplně všechno! Lákavé balení, úžasná barvička, na její vůni jsem přímo závislá. Konzistence není tak hutná oproti ostatním vazelínám, takže se nejen výborně roztírá, ale hlavně rychle vstřebává. Nejsem sice velkým zastáncem ropných produktů, ale tuhle vazelínu opravdu můžu. Dá se použít na jakékoli sušší místo na těle, nebála bych se ji použít ani jednou za čas třeba na noc na obličej jako masku. Určitě pořídím znovu, i když balení je tak veliké, že mi asi nějakou dobu vydrží. Rozhodně doporučuji někomu, kdo nemá v lásce klasické vazelíny.

  • krásně se roztírá
  • rychle se vstřebává
  • božsky voní
  • příjemná barva
  • velké balení
  • cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Zatím jediný produkt, který mi dokázal spravit kolena, lokty a rozpraskané paty. Používám ho i k ošetření nehtové kůžičky a nehtů nebo si s ním namažu celé ruce před úklidem nebo prací na zahradě. Na rty ho moc nepoužívám, vadí mi, když se mi dostane s jídlem do pusy. Ani na obličej mi nesedí, i když mám suchou pleť - mám z něj takové šimrání po obličeji :)

  • dobrá cena
  • dlouho vydrží
  • pomáhá na ztvrdlou a rozpraskanou kůži
  • moc se mi nelíbí ta jedovatě žlutá barva


Další recenze od 14.4.2012 08:43:19

Super výrobek od mé oblíbené značky, používm ji na paty, které výborně zjemní stejně tak i suché ruce nebo lokty. Zkoušela jsme ji i na rty a výsledek také nebyl špatný. Jednou jsem si s ní natřela celý obličej na noc a ráno byla pleť pěkně hebká. Nedoporučuji,ale jako podklad pod make-up, leda opravdu malinké množství, přece jenom je dost mastná. Jinak má krásnou vůni a ještě krásnější cenu :)

  • vůně
  • cena
  • opravdu zjemňuje
  • mnoho využití
  • nic mne nenapadá


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2012 07:48:36

tak toto je super vec. mám doma aj tu bez "príchute" ale to nie je ono. táto má krásnu vônu, chodím to do kelímka čuchať len tak. a použitie? ja dávam na päty oblečiem bavlnené ponožky a šup do postele. a ráno sú moje nohy ako detská riťka. ale mám aj dosť suché ruky a používam ju teda aj na ruky. a má aj hrejivý účinok. možno to má na svedomí ropná zložka. ale to mi nevadí

  • neuveritelne prekrásna vôna
  • výborná cena
  • krásne premastí extremne suché miesta
  • nič


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.3.2012 11:41:13

Tato vazelína se dá použít téměř na vše, používáme ji s přítelem oba dva. Já především na suché lokty, on na rozpraskané paty. Zkoušela jsem ji i jako balzám na rty, ale na rtech mi není moc příjemná. Má příjemnou vůni, je za skvělou cenu a jedno balení vydrží velmi dlouho. Určitě doporučuji.

  • Cena
  • Velké balení
  • Hydratace
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 14:36:13

Pro mě je tento výrobek skvělý, pořídila jsem ho na doporučení kamarádky a musím uznat, že je to skvělá věc. Krásně promastí - používám např. na suché lokty, paty či na vysušené rty. Doporučuji, navíc moc krásně voní.

  • cena
  • kvalita
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 12:26:02

Obří balení vazelíny za milou cenu. Použití je univerzální - mažu na rty, lokty, holeně, chodidla, ruce. Na obličej jsem se zatím neodvážila :) Parfemace je pro mě příjemná, vazelína se dobře roztírá a dobře hydratuje/ promastí.

  • vůně
  • cena
  • hydratace/ promaštění
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Balea měsíčková vazelína má všestranné použití, můžete ji natřít jak na obličej, tak třeba i na nohy. Skvěle hydratuje, hůře se roztírá. Cena je naprosto úžasná, balení vydrží na dlouhou dobu. Složení neobsahuje látky, které by dráždily pokožku. Parfemace nemusí vyhovovat každému.

  • cena
  • velké balení
  • všestranné použití
  • hydratuje
  • parfemace
  • špatně se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 18:26:02

Super na moje rty, které mám buď vysušené, popraskané, okoralé nebo já nevím co ještě. Strašně s nimi trpím. Tohle je paráda. Občas použiju i pod oči. Jinak na paty, lokty a suché ruce vůbec je to opravdu vhodný výrobek.

  • Vůně
  • Textura
  • Účinnost
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:10:25

Vazelínu používám na vysušená místa na těle, hlavně lokty, kolena a paty. Když vazelínu použiju na nohy, mám takový lehce hřejivý pocit. . Obsahuje pěstící látky oproti obyčejné vazelíně. Příliš mi nevyhovuje parfemace. Pokud se mi podaří vypotřebovat celé balení, o čemž upřímně pochybuju;-), je toho opravdu kotel, koupím znovu.

  • poměr cena x velikost balení
  • parfemace


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 22:06:08

Velké balení za příjemnou cenu, ale to je skoro každá vazelína. Dá se použít jako balzám na rty, na popraskané paty, vysušené lokty. Já jí používám i na oční okolí a mám pocit, že mírně vyhlazuje vrásky.

  • cena
  • velká využitelnost
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené