Head & Shoulders Šampon proti lupům 2v1 Refresh Menthol recenze a zkušenosti

Šampony Head & Shoulders Šampon proti lupům 2v1 Refresh Menthol
Šampony Head & Shoulders Šampon proti lupům 2v1 Refresh Menthol - obrázek 1
Šampony Head & Shoulders Šampon proti lupům 2v1 Refresh Menthol - obrázek 2
5 4.2 20
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Head & Shoulders

Recenze produktu
Head & Shoulders Šampon proti lupům 2v1 Refresh Menthol

věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Šampony H&S používám jako jediné z běžné drogerie, protože mi proti lupům pomáhají (lepší jsem zatím nenašla). Tenhle sice napatří k mým nejoblíbenějším, ale je fajn hlavně na léto, protože zanechává ten chladivý pocit. Sice je jen mírný, ale znát je. Mrzí mě, že také nevoní příliš mátou, ale spíš jako všechny tyto šampony. Také mám pocit, že mé vlasové pokožce ta máta zas tolik nevyhovuje a má tendenci trochu vysušovat. Šampon ale mým suchým vlasům vyhovuje.

  • funguje
  • není drahý
  • chladí
  • truchu pokožku vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 4.4.2012 13:57:49

Tento šampon patří rovněž mezi mé oblíbené. Pomáhá proti lupům, je snadno dostupný (lze ho sehnat v každé drogérii a v každém obchoďáku). Mentolová varianta příjemně chladí, vlasy jsou vzdušné, zbytečně rychle se nemastí. Bohužel ale není vhodný na suché a řekla bych ani an normální vlasy (jen pro snadno se mastící), jelikož podle mě dost vysušuje.

  • snadno k dostání
  • nemastí vlasy
  • příliš vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

No šampon opravdu pomáhá proti lupům, mě nevysušuje pokožku, ale naopak mi ji zmastí a pak mám vlasy splihlé je to určitě kvuly silikonu co obsahuje. A připadalo mi, že spíše vysušoval moje konečky. Vlasy se po něm sice lesknou a jsou lépe rozčesat, ale pro mé jemné vlasy ho používám jen když mám lupy.

  • pomahá proti lupům
  • splihlé vlasy po požití šamponu


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 4.4.2012 17:58:30

Mám ráda všechny šampony Head&Shoulders. Opravdu fungují na lupy a všechny krásně voní. Nepoužívám je celoročně, jen občas střídám s jiným šamponem. Nemůžu si stěžovat, jen cena je trochu vyšší, proto kupuju jen v akci.

  • vůně
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 4.4.2012 19:32:42

Tento šampon jsem používala dlouhou dobu kvůli potížím s lupy, kterých mě úplně zbavil. Byl to po dlouhé době šampon, který s lupy opravdu něco udělal. Mám ráda jeho mentolovou vůni a takový svěží pocit ve vlasech po pužití. Přestala jsem ho používat proto, že už lupy nemám a potřebuji jiný šampon zaměřený na poškozené vlasy (častým žehlením).

  • působí proti lupům
  • vůně
  • balení vydrží na dlouho
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 18:52:41

Jeden z mála šampónů, který mi účinně odstraní lupy. Vlasy navíc nemastí, mentol příjemně voní a svěží chladivý pocit ve vlasech je příjemný. Bohužel docela vysušuje vlasy, takže doporučuju střídat ho i s jiným šampónem. Je vhodný i pro citlivou pokožku hlavy

  • Odstraní lupy
  • Vhodný i na citlivou pokožku hlavy
  • Chladivý svěží pocit
  • Vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Kdysi jsem tento šampon zbožňovala. Měla jsem po něm krásné, nadýchané vlasy, jakoby osvěženou pokožku hlavy a hlavně vůně šla z vlasů cítit i několik dní.Proto jsem si ho pořídila a čekala jsem stejný výsledek. Bohužel jsem vlasy měla hned mastné, nebyly nijak extra hezké a ani vůně nebyla tak intenzivní. Nevím, jestli se od té doby změnilo složení nebo moje vlasy, každopádně si jej už nepořídím.

  • cena
  • splihlé vlasy
  • mastné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.12.2012 21:05:58

Šampón vlasy dobře umyje, napomáhá proti lupům a mentol chladí pokožku hlavy. Takže se dá říct že splňuje vše co by měl a má. Já, ale spokojená nejsem mentolová vůně mi přijde příliš silná až dráždivá a neskutečně pálý v očích a to se ani šampón nemusí do očí dostat. Už od čela pálý a oči štípou. už nekoupím

  • splní co má
  • silná vůně
  • štípe a pálý v očích


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Asi můj neoblíbenější a nejkupovanější šampon z drogerie. Výhodou je, že lze sehnat skoro v každé drogerii, cenově se vyplatí balení 400 ml. Vyhovuje mi, že je vhodný na rychle se mastící se vlasy, vlasy mi po umytí vydrží i dva dny nemastné. Příjemně voní. Existuje varianta cool menthol, která chladí pokožku hlavy a normální varianta jen s mentolem, která mi přijde lepší. Doporučuji používat po umytí kondicionér. Pro mě šampon č. 1 a rozhodně doporučuji.

  • vůně
  • svěžest po umytí
  • vhodný na mastící se vlasy
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.7.2013 15:36:39

Tenhle šampon mi teda vůbec nepadl :( ale jak vidím ostatním vyhovuje tak nevím, není pro každého no :/ proti lupům mi vůbec nepomohl, spíše naopak :( vůně mi přišla velmi "intenzivní" :DDDD někdy to až štípalo v nose když jsem si do dlaně šampon nalila :D ale zase to dost osvěžující ten menthol :D v mé koupelně teda místo už mít nebude :D

  • osvěžující
  • proti lupům nefunguje
  • silná vůně


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.1.2015 14:05:00

Je to jediny sampon, ktory som mala proti lupinam. Videla som ho v reklame, tak som si povedala ze ho skusim, kupila som si ho a neolutovala som.Je dostupny v kazdej drogerii alebo aj v supemarketoch za dobru cenu. Mna tusim vysiel do 4 €, podla velkosti. Je pravda ze pokozku moze trochu vysusovat ale myslim si ze to neni az take zle, vlasy nemasti naopak su po umyti svieze, lahko sa rozcesavaju a su objemne. Určite sa k nemu vratim.

  • pomaha proti lupinam
  • lahko rozčesatelne vlasy
  • objem vlasov
  • može vysušovať pokožku
  • vyssia cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Pre mňa je tento šampón viac menej prekvapením, pretože som ho použila nedobrovoľne u priateľa a nakoniec som s ním bola tak spokojná, že som si ho kúpila tiež a nemám voči nemu absolútne žiadne výhrady. Príjemne vonia, vlasy nezaťaží a ani nevysuší, po použití sú krásne lesklé, jemné, príjemné na dotyk, voňavé a vyživené bez známok vysušenia.

  • vlasy nevysuší a ani nezaťaží
  • príjemne vonia
  • osvieži pokožku hlavy
  • nezistila som


Další recenze od 1.4.2016 20:34:59

Šampon proti lupům Head & Shoulders Menthol je vynikající.Hned po prvním použití je vidět zlepšení.Vlasy jsou lesklé se zdravým vzhledem,krásně se rozčesávají a hlavně vydrží nemastné a se zdravým vzhledem i pár dnů.Dříve byly mé vlasy již druhý den mastné a bylo třeba znovu je mýt.Po čtyřech použitích se účinek projevil i na lupech.Téměř zcela vymizely. Není třeba používat kondicioner. Stejně dobrou zkušenost má i manželka,která má vlasy barvené a lidé v mém okolí,kteří šampon používají,nebo ho vyzkoušeli. Vůně je příjemná a neagresivní. Cena je vzledem ke kvalitě a hlavně proto,že stačí malá dávka velmi příznivá.

  • příjemně osvěží
  • hezky voní
  • pomáhá od lupů
  • má skvělé výsledky
  • vlasy vydrží déle se zdravým vzhledem a nemastí se
  • nic


Další recenze od 2.4.2016 16:59:36

Dlouho jsem měla trápení s lupy a taky se svědením pokozky hlavy , pokožku hlavy jsem si kuli tomu vždy rozškrábala skoro až do krve protože to bylo strašne nepříjemné . Několikrát jsem byla dokonce i na kožním a ani tam mi nijak zvlašt nepomohly . V té dobe jsem moc neveřila že tento šampon važne funguje neveřím reklamám , ale dostala jsem příležitost si ho vyzkoušet a doslova jsem zírala s otevřenou pusou jak rychle zabral na mé problémy s vlasy a pokožkou hlavy . Po prvním použití mě prestala svedit pokožka hlavy a výskyt lupu se znacne omezil řekla bych že minimalne o 90% a při druhém použití jsem byla bez lupu uplne . Je to snad jedinej šampon ktery je dostání v drogerii který mi pomohl . Při použití stačí jen trosku i na dlouhé vlasy protože krásne pění a cena je dobra . Nejduležitejší je ale že opravdu funguje!

  • zbavil me lupu a svedeni pokozky hlavy
  • hodně pění
  • hezky voní
  • zatím o žádném nevím


Další recenze od 3.4.2016 20:35:13

Šampon Head & Shoulders Menthol proti lupům používám denně a mohu opravdu potvrdit,že u mne učinkuje na 100%.Lupy nejen zmyzeli,ale přestali se i znovu objevovat.Navíc vlasy jsou krásně voňavé,pevnější a na pohled i na dotek zdravější.Přestalo nepříjemné svědění hlavy a zarudlá pokožka hlavy je také ta tam.Cena šamponu Head & Shoulders Menthol proti lupům je opravdu nádherná.Všem doporučuji...

  • Až 100% bez lupů
  • Krásná vůně
  • Přiměřená cena
  • Kvalita
  • Nemá chybu


Tento šampon jsem měla možnost vyzkoušet v rámci testování. Mám po porodu více lupů, hlavně viditelných. Chtěla jsem se jich zbavit a nechtěla jsem předražené výrobky. Myslím,že tento šampon je kvalitní za dobrou cenu. Překvapila mě vůně, pocit svěžesti, po 1 vyzkoušení malá dávka použitého šamponu, dobře se nanášel, pěkně pěnil a opravdu lupů ubylo. Doporučuji tento šampon.

  • méně viditelných lupů
  • neobjevili jsme


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 5.4.2016 09:13:47

Přes zimu trochu trpím na lupy a svědění pokožky hlavy. Rozhodla jsem se vyzkoušet tento šampon. Na svědění pokožky pomohl jen první den po umytí. Pak se vlasy začaly mastin mnohem rychleji a tím pádem se zhoršilo i svědění. Vůně je svěží a příjemná a ve vlasech jde cítit dlouho. Celkově, za mě nedoporučuji, lepší jsou výrobky z lékárny. Třeba Klorane nebo Nizoral.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Nepomáhá
  • Vlasy se více mastí


Další recenze od 24.4.2016 18:23:51

Šampon Head & Shoulders Menthol jsem si velmi oblíbil, protože se ukázalo, že při pravidelném používáním je pokožka hlavy zdravá a nemusím řešit problém s lupy. Kromě toho, že šampon je účinný, bych mezi další pozitiva zařadil vůni, pocit svěžesti, bohatou pěnu i při malém množství šampónu. Navíc se dá šampon pořídit za výhodou cenu (70-100 Kč). Dobrá je také možnost rodinného balení za ještě výhodnější cenu. Jen pozor, aby se Vám šampon nedostal do očí, mentol pak mírně štípe. Jinak se nedá říct, že by měl někdy pálila pokožka, jak jsem měl zpětnou vazbu z jiných recenzí nebo od jiných známých. Šampon doporučuji k vyzkoušení!

  • vůně
  • pěna
  • žádné


Další recenze od 30.4.2016 21:12:32

Muž byl se šamponem velmi spokojený, velkého množství lupů se zbavil už po pár umytí a i samotná pokožka hlavy byla příjemnější a svěžejší! Vyzkoušelo ho i spoustu přátel a slyšela jsem na něj samou chválu! A i když si se šamponem musím mýt vlasy častěji jelikož se mi bohužel více mastí, musím uznat, že proti lupům je to jednička!

  • Opravdu rychle zbaví lupů a pokožka je po něm krásně svěží! Můj muž měl nustálé problémy s lupy a tento šampon je konečně vyřešil!
  • Já osobně mám velmi jemné vlasy a po šamponu se mi rychle mastili.


Další recenze od 3.5.2016 21:15:15

Head & Shoulders Mentol je vynikající! Již po prvním umytí mě přestala svědit hlava.Po postupném mytí mi lupy úplně vymizely a vlasy dostaly nádherný lesk a svěžest. Doporučuji používat v letních měsících pro jeho chladivý pocit při mytí díky mentholu.U tohoto šamponu určitě zůstanu, naprosto mi vyhovuje.

  • Svěžest
  • Účinně bojuje s lupy
  • Krásné jemné vlasy
  • Lesk vlasů
  • Pozor na oči